Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Benim ilk tüp bebek denemem di ve ilk defa brüksel de denedik tek embriyo 5.gün idi..pozitifi gördük umarım sende hayırlısı ile görürsün..

Çok teşekkürler tekrar, şimdilik tetkikleri yaptırıyoruz. herşeyin hayırlısı
İçini ferah tut canım..boş boş vesvese yapma..ben transfer öncesi alternatif tıbbi da uyguladım..transfer ayı yarim uyguladim..ama eşime sürekli keçiboynuzu yaptım..bir araştır sende derim..

Merhaba arkadaşlar.
Laparoskopi olmam gerkiyordu çok araştırdım günlerce en sonunda Yücel Karaman a gitmeye karar verdim . Mersinden istanbula gittim. Aslında laparoskopi olmaya tam karar vermemistim bile. Yücel bey muayane etti ve guzel güzel anlattı. Forumda bazı arkadaşlar konuşmuyor demis ama bana hiç öyle gelmedi. Ben zor bir hastayım herseyin detayını sorarım Yücel bey bikmadan hepsine cevap verdi. Bana muayanelerde spekulum takılamıyor ancak bayiltmalari lazım . Yücel bey e söyledim histeroskopi de yapalım diye gerek yok dedi. Laparoskopi yaparken ben spekulum takicam bi sıkıntı görürsem yaparım dedi. Mersine geldim en ufak bir Şikayetim de yucel beyle telefonda görüştüm . Bana çok güven veren bir merkez oldu. Şimdi tüp bebek düşünüyorum tabiki de Brüksel de yaptırmak isterim ama bu benim için maddi manevi zor olacak ama hayırlısı bakalım.
K kaderim35 sen de başka şehirden gittin di mi nasıl oldu zor geliyor bana

Arkadaşlar bir kaç defa tüp bebek deneyip yeni bir merkez araştırmasına girenler.Yada ilk defa tüp bebek merkezi arayanlar için Brüksel Kadın sağlığı merkezi gerçekten doğru bir karar.
herkese bol şans.

Son düzenleme:
Selam canim.tedavin hayirli olsun simdiden..ben izmirde yasiyorum..izmirdeki doktorum yucel hocayi onerdi..yumurta takibimi izmirde ki doktoeum yapti ultrason ve kan sonuclarim yucel hocaya gunluk gonderildi ve ilac dozajini yucel hoca yapti..sonra 2 gun sonra opu dedi atladik gittik istanbula..transderden sonra 3 gun sonra seyahat izni var ben orda akrbalarda kaldim 5 gun sonra ucakla donus yaptim..tanidik rahat edebilcegin birileri varsa cok sorun olmaz..orda anlasmali otelleri de varmis ama biz oyle kalmadik..ben cok memnun kaldim verdigim her paranin hakkini fazlasiyla aldim..ins rabbim sana da bu guzel duyguyu yaşatır..izmir de maalesef tup bebek doktorları yarim yamalak is yapiyor kac tane arkadasim kac kez negatifi gordu..burda da orda da ayni para gidoyor..her seferinde deneme tahtasi olmaktansa cok isabetli bir karar verdigini düşünüyorum..herseyin en bastan arastirilmasi yucel hocanin tarzi..bana en bastan hsg histereskopi karyotip tarama pıhtılaşma arastirdi ve mutlu sonuca tek embriyo ile ilk transferde ulastik..allahim hic kimsenin emeklerini geri cevirmesin..

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..sizde ne sorun vardi..kacinci denemendi..

Çok teşekkürler tekrar, şimdilik tetkikleri yaptırıyoruz. herşeyin hayırlısı
Canim hayirlisi olsun..saglikla yavruna kavusman dilegiyle..allahim cok sevindim..ne güzel bir kisinin daha hamile oldugunu duymak burdan..iyiki bende bruksele gitmisim..iyiki burdaki doktorum oraya yonlendirmis bizi..heleki izmirde tutmayan arkadaşlarımı gördükçe cok üzülüyorum..

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..sizde ne sorun vardi..kacinci denemendi..

Çok teşekkür ederim.
Pko hastası olduğum için bebeğim olmuyordu .
2 defa Bahçeci de yaptırdım istanbulda.
hamile kaldım fakat düşük oldu .
3. denememi Brüksel de yaptırdım çok şükür bebeğim 2.5 aylık . Olumsuz bile olsa tekrar deneyeceğim tek yer burası .
Ticarete dökmemişler. Ben bunu gördüm ..

Benim teyzem de burada yaptırdı ilk seferinde hamile kaldı :) Umarım sıkıntısız bir doğum olur senin için.

Maşallah canım. Ben de ameliyat oldum gerçekten çok ilgililerdi ki ben sabah 9 u bulur benim ameliyata girmem diye düşünürken Yücel Hoca saat 7 de hastanedeymis. Hemşireler Yücel hoca sabah erkenden gelir diyor. Ben de herseyi araştırdıklarini düşünüyorum. Genelde tup bebek yapılıyor tutmazsa arastiriliyor. Brüksel tup bebek önceden araştırıyor bu çok hoşuma gitti inşallah ben de sizler gibi güzel sonuçlar alırım .

yücel bey bana eğer tüplerini bağlatmazsak tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi diğer yerler yapar hemen ama sonuç negatif olur dedi benim tüplerimde sıvı vardı ve bu sıvı nedeniyle üplerim iyice şişmişti kendi doktorum da onayladı szaten o göndermişti beni yücel beye givendik ve ameliyatı oldum bir tüpüm alındı biri bağlandı ameliyattan sonra ilk denemeyi orada yaptırdım ve şuan oğlum 6 aylık oldu bile ben çok memnun kaldım iyice araştırarak tedaviye başlıyorlar

Hayirli ugurlu olsun masallah allah anali babali buyutsun. Ben de yucel hoca ve husamettin hoca sayesinde 7 aylik hamileyim herkese oneriyorum

Bende ticarete dokmedigi konusunda sizle hem fikirim

İlk once stres yapma manevi olarak icini ferah tut..dogru zamanda yavruna kavuşacaksın sende canim emin ol..benim 4.hamileligim..her seferinde kurtaj doğum vs o kadar cok korkuttuki beni..iyiki izmirde yaptirmamisim iyiki yucel hocayi tanımışım..

Ahhh canim benim birde izmirdeki arkadaslarim anlasa sunu..kac kez denediler..hep negatif..bir turlu gonderemedim onlari yucel hocaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…