Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

teşekkür ederim canım.bende aldım dün başladım.yalnız sabah akşam değil de sadece akşam kullanabilirim.yine de etkisi olur mu acaba yaa?kaç dk kullanıyorsun canım sen.kapanana kadar yani 15dk mı?

teşekkür ederim canım.bende aldım dün başladım.yalnız sabah akşam değil de sadece akşam kullanabilirim.yine de etkisi olur mu acaba yaa?kaç dk kullanıyorsun canım sen.kapanana kadar yani 15dk mı?

sabah akşam kullanıyorum ben.sabah kemer için 15 dakika erken uyanıyorum zor oluyo ama sonuçlarını düşününce değer diyorum genelde 15 dakika kullanıyorum kemer durunca bazen biraz daha çalıştırıyorum ama mutlaka 15 dakika yapıyorum, gelişmelerini bende bekliyorum

tamam canım yazarım buraya.bende sabah sabah çok ses olur diye yapmıyorum.sonra abim dalacak odama uyku sersemi noluyor diye manzaraya bak sen o zaman

masaj kemeri işe yarıyo cm olarakta 1-2 cm arası bi büyüme oldu onun haricindede dolgunluğu hissedebiliyorum kullanmaya devammm

Bu kemerden ben de almak istiyorum... Sitesinin linkini verebilir misiniz?

ephot senin göğüsün kaç acaba. benimki 75B =( acaba ben de fayda görür müyüm.

Son düzenleme:
arkaddaşlar benim denemediğim nerdeyse hiç birşey kalmadı. bi tek masaj yapamadım.
bu kemer işe yarıyormu kullanan arkadaşlardan cvp bekliyrm. bide geçici bi dolgunluk değil bunlar dimi. bende göğüste yok dokuda yok hiç bişey yok. ortada 2 ceviz var o kadar. artık gına geldi son olarak bu kemeri deneyeyim diyorum buda olmazsa bıçak altına yatıcam. psikolojim alt üst oldu artık. silikon konusundada çekindiğim noktalar var o yüzden silikon istemiyorum ( napıcam ben yaaaa ((

ben kullandım kullanılan dönemde baya etkili bomba gibi oluyolar ama bırakınca fısssss birde üstelik benim süt hormonum yüksek çıktı açıkcası ben buna bağladım çok tavsiye etmem yinede siz bilirsiniz

merhabalar,

samantha kılıçbalığı ve sanırım etki eden bir kaç kişi daha vardı. son durumunuzu merak ediyorum. ürünü kullanmayı bırakınca eski haline dönen var mı?:44:

Bu benim ilgimi çekti doğrusu çörek otu yağıyla masaj yapıyorum ama kolum yoruluyor. Hem büyütmese bile masajın göğüsler için çok faydası var.

Maaşımı alayımda

Bu benim ilgimi çekti doğrusu çörek otu yağıyla masaj yapıyorum ama kolum yoruluyor. Hem büyütmese bile masajın göğüsler için çok faydası var.

Maaşımı alayımda

ben kullandım kemeri , kullandıktan sonra prolaktinim çok yükseldi prolaktin yüksekliğinin ileride nelere neden olacağını internetten bi araştır istersen canım, gögüse masaj yapmak iyi demişsinde o yüzden söyleyeyim dedim

prolaktin yükseltici bi özelliği olduğunu ilk defa duydum

vede şaşırdım başka bişeyle ilgisi olabilir mi masaj kemeri mi dedi doktor? çünkü normalde masaj yapıyoruz. bu kemer ellerimizle yapacağımız masajı kendisi yapıyor

prolaktin göğüsün uyarılmasıyla artan bir hormon o yuzden artırması gayet normal masajın veyahut kemerin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…