özelsj atamadım msj sayısından dolayı onun için burdan cvp yazayım.
ben 2 hafta felan düzenli kullandım sonra bayram tatili felan derken memlekete gittim ara vermek zorunda kaldım ama şimdi tekrar başladım kullanmaya.kullandıım sürede dolgunluğu hissettim ama ölçü olarak ölçmedim sıkılaşma oluştu önceen daha yumuşaktı şimdi sertleştiler, kullanmaya devam ediyorum
teşekkür ederim canım.bende aldım dün başladım.yalnız sabah akşam değil de sadece akşam kullanabilirim.yine de etkisi olur mu acaba yaa?kaç dk kullanıyorsun canım sen.kapanana kadar yani 15dk mı?
sabah akşam kullanıyorum ben.sabah kemer için 15 dakika erken uyanıyorum zor oluyo ama sonuçlarını düşününce değer diyorumgenelde 15 dakika kullanıyorum kemer durunca bazen biraz daha çalıştırıyorum ama mutlaka 15 dakika yapıyorum, gelişmelerini bende bekliyorum
tamam canım yazarım buraya.bende sabah sabah çok ses olur diye yapmıyorum.sonra abim dalacak odama uyku sersemi noluyor diyemanzaraya bak sen o zaman
biz gittigidiyor komisyonunu düşürmek için doğrudan satıcıdan aldık. dilersen satıcının mailini verebilirim özelden. 85 e almıştık bu arada.
herkesin bünyesi farklı canım, herkeste etki eden bit yöntem ne yazık ki bulamadık henüz!!! introm şerbetçiyle kaç cm büyüttü bende işe yaramadı ama 1 ay kullandım intromdan yaşça daha büyük oldugum için belki de 2-3 ay kullanmam gerekiyordu. arkadaş kemerden 1 ayda sonuç alamamaış olabilir ama kılıçbalığı 4 ay kullandı ve 4 cm büyüttü. yanında bir hap almıştı ama kemerin etki ettiğinden emin hatta yedek olsun diye ikinci bir kemer daha almış. hemen ardından etki görmeye gelince evet ben görüyorum. hemen sonrasında farkediyor derken bahsettigim şey elbette cm bazında bir değişiklik değil ama mesela masaj yaptıktan hemen sonra da bir dolgunluk-diklik farkediyorum, kemerde de bu oluyor. kemerin faydası kendi kendine yapıyor olması ve masajdan farklı olarak titreşim vermesi. titreşim masajdan daha iyi uyarıyor olabilir diye düşünüyorum.4-5 ay kullanıp, kesin durumu sonra söyleyeceğim.
Bu kemerden ben de almak istiyorum... Sitesinin linkini verebilir misiniz?
ben gg den aldım 99 tl idi o zaman şimdi ne kadar bilmiyorum. ama ben farkı gördüm memnunum çok dolgunlaştılar
Bu benim ilgimi çekti doğrusu çörek otu yağıyla masaj yapıyorum ama kolum yoruluyor. Hem büyütmese bile masajın göğüsler için çok faydası var.
Maaşımı alayımda
ben kullandım kemeri , kullandıktan sonra prolaktinim çok yükseldi prolaktin yüksekliğinin ileride nelere neden olacağını internetten bi araştır istersen canım, gögüse masaj yapmak iyi demişsinde o yüzden söyleyeyim dedim
prolaktin yükseltici bi özelliği olduğunu ilk defa duydum
vede şaşırdım başka bişeyle ilgisi olabilir mi masaj kemeri mi dedi doktor? çünkü normalde masaj yapıyoruz. bu kemer ellerimizle yapacağımız masajı kendisi yapıyor
prolaktin göğüsün uyarılmasıyla artan bir hormon o yuzden artırması gayet normal masajın veyahut kemerin bence :)