- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
Hatta örnekler çoğaltılabilirHaksız mıyım ama
merhabalar,
samantha kılıçbalığı ve sanırım etki eden bir kaç kişi daha vardı. son durumunuzu merak ediyorum. ürünü kullanmayı bırakınca eski haline dönen var mı?:44:
Canım, ben yalnız kemer kullanmamıştım o yüzden sadece kemeri kullanan birilerine sormak gerek... Ben birde bitkisel tablet kullanmıştım ve evet istediğime ulaştım, o günden beride bir daha hiç uğraşmadım...O tablet nedir diye sorma, sadece ebayda var ve getirmeniz bu gümrük genelgesi ile pek mümkün değil...
canım söylermisin ismini belki getirtebilirim
prolaktin göğüsün uyarılmasıyla artan bir hormon o yuzden artırması gayet normal masajın veyahut kemerin bence :)
Metabo Extreme markasının breast sculptor isimli besin takviyesiydi canım... Tabii uzun zaman oldu belki bunun üzerine bu firma daha iyi şeyler çıkartmış olabilir araştırman lazım...
Merhaba arkadaşlar ben de Breast Sculptor sipariş vermiştim 10 gün önce ve bugün geldi nihayet :)
Ramazan ayında oruç tutacağım için ramazan sonrası başlayacağım bakalım umarım olumlu gelişmeler bildiririm sizlere :)
Dün kemeri sipariş verdim 1-2 güne kadar gelir kullanıp gözlemlerimi sizinle paylaşacağım inşallah olumlu sonuçlar alıp size iyi haberlerle gelirim :)
canım nerden aldın
sabah akşam düzenli olarak masaj yaptım ve düzenli olarak spor yapan birisi değilim çalışıyorum çünkü arada sırada akşamalrı 1 saat yürüyüş yapıyorum. bu koşuşturmada spora zaman ayırmak zor oluyor. kişilere göre değişiyormus kremin etkisi. 3 ayda da 2 beden büyüme sağlayabilir ama benimki 2 aylık bir sürede 2 beden büyüme sağladı. düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederim. özel olarak yeyip içtiğim birsey yoktu. eskiye dönme gibi bir durum olmadı bende. bu iki ürünü düzenli olarak kullanırsanız sizde benim gibi istediğiniz göğüslere sahip olabilirsiniz. etkisini sizde göreceksiniz. gercekten bende şimdiye kadar terettüt ettim ve hiçbirsey kullanmamıştım iyi ki kullanmışım artık bu konuda bir sıkıntım kalmadı.
arkadaşlar merhaba,
ben göğüs büyütücü krem olarak longdayı kullandım. 2 ay gibi bir sürede 2 beden büyüme sağlıyor. internetten araştırsınız. gold longda ya da longda olarak bulabilirsiniz. ben 2 kutu aldım ve 2 aylık bir süre kullandım. sabah akşam olmak üzere fındık büyüklügünde saat tersi yönde göğüslere masaj yaparak sürülüyor. tavsiye ederim.perihan arkadaşımızın yazdığı gibi yanında göğüs dikleştirici botabella hediyesi vardı. ikisini kullarak istediğim göğüslere sahip oldum. memnun kaldım sizlerde umarım memnun kalırsınız