Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

merhabalar,

samantha kılıçbalığı ve sanırım etki eden bir kaç kişi daha vardı. son durumunuzu merak ediyorum. ürünü kullanmayı bırakınca eski haline dönen var mı?:44:

Canım, ben yalnız kemer kullanmamıştım o yüzden sadece kemeri kullanan birilerine sormak gerek... Ben birde bitkisel tablet kullanmıştım ve evet istediğime ulaştım, o günden beride bir daha hiç uğraşmadım...O tablet nedir diye sorma, sadece ebayda var ve getirmeniz bu gümrük genelgesi ile pek mümkün değil...

canım söylermisin ismini belki getirtebilirim

canım söylermisin ismini belki getirtebilirim

Metabo Extreme markasının breast sculptor isimli besin takviyesiydi canım... Tabii uzun zaman oldu belki bunun üzerine bu firma daha iyi şeyler çıkartmış olabilir araştırman lazım...

prolaktin göğüsün uyarılmasıyla artan bir hormon o yuzden artırması gayet normal masajın veyahut kemerin bence :)

evet uyarılmayla artıyo prolaktin, kemerde demekki fazlasıyla uyarıyo ben 1.5 ay kullandım 24 olması gereken prolaktinim 77 oldu 3 aydır kullanmıyorum ve değerim şu an 73 anlayacağınız bırakınca hemen normale girmiyo bu hormon, ve büyüklük olarakda bırakınca eski haline döndü o yüzden uyarmak istedim tabi ki karar sizin.

Metabo Extreme markasının breast sculptor isimli besin takviyesiydi canım... Tabii uzun zaman oldu belki bunun üzerine bu firma daha iyi şeyler çıkartmış olabilir araştırman lazım...

canım ilk önce sana tesekkür ediyorum bu bilgiyi benimle paylaştıgın için..sana sorular sormadan önce daha önce bu konuda ne yazdıysan forumlara hepsini okudum..bu konuda biçoksey deneyip bu konuda nekadar tecrübeli oldugunu gördüm..oyuzden bu konuda sana cok güveniyorum..bu kullandıgın ürünü ebayda buldum...bende kullanmak istiyorum..ama ingilizcem olmadıgı için pek anlayamadım..türkiyeye siparişte sorun yasarmıyım emin değilim..ürünü kemer ve sporlar kullandıgını yazmıssın...bu konuda bana ayrıntılı bilgi verirsen cok sevinirim..bende biçok sey deniyorum ve haziranda düğünüm var..düğüne kadar bi çare bulmalıyım..spor derken göğüs geliştirici hareketler mi..bu hapı kaç ay kullandın..yan etkileri oldumu..nekdarlık bir büyüme elde ettin..kemeri kullanmayıp sadece bu hap ve spor olsa sonuc alırmıyım..hapın içeriği tam olarak ne.cok soru sordum biliyorum ama idare et..şimdiden tesekürler..

Merhaba arkadaşlar ben de Breast Sculptor sipariş vermiştim 10 gün önce ve bugün geldi nihayet :)
Ramazan ayında oruç tutacağım için ramazan sonrası başlayacağım bakalım umarım olumlu gelişmeler bildiririm sizlere :)

tatlım nerden aldın

Dün kemeri sipariş verdim 1-2 güne kadar gelir kullanıp gözlemlerimi sizinle paylaşacağım inşallah olumlu sonuçlar alıp size iyi haberlerle gelirim :)

bende kemeri hepsi burada com dan mayıs ortasında aldım o zamandan beri düzenli olmasada kullanıyorum gerçekten gözle görülür bir gelişme var eşimde aynı fikirde:) bence alıp deneyebilirsiniz ben biraz büyüttüm ve dikleştirdim ama birde göğsümdeki çatlaklar kaybolsa süper olacak henüz ona bir formül bulamadım

hormon salgısını artırıyormuş bi sıkıntı yaratmasın bu?
ilerde emzirmede falan sorun yaşamak istemiyorum ama azıcık büyütsem ben de çok mutlu olurum:)

canim beki hastalindiginda bir sorun oldumu bi krem bi arkadaşin hormanlarini bozmus interneten okudum sende bişey oldumu?

cnm gerileme olmadimi? normalde böyle seyleri biraktigin zaman geri eski haline dönüyormus
bide kemerle ilgili bir sorum var nerden aldiysaniz banada linkini atarmisiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…