Selam herkese ben geçen hafta kaytardımpek spor yapmadım. bu hafta düzenli olarak yapmak istiyorum bir aksilik olmazsa...
Havalar soğuyunca insan pek enerjik olmuyor...canım böyle battaniyenin altına girip tv seyretmek istiyor...Ama en azından bisiklet çevirerek izlemek daha mantıklı olacak benim geleceğim açısından :))
Dün dışarıda yürüyüş yapiyim dedim. 40 dk yürüdüm ama eve zor gittim herhalde üşüttüm dışarıda... akşamdan beri mide bulantım var...en iyisi ev sporları anlaşılan...
Hanımlar buyrun focus T25 indirmek isteyenler
Focus T25 Torrent Downloads - download free torrents!
Direk linki torrent
http://www.torrentdownloads.me/download/1655911076/Focus+T25
Cok tesekkürler lioncum aramiza hosgeldin yeniden. 6gb da cok uzunmus, indirip indirmemekte kararsiz kaldim. Fazla hoplamali ziplamaliysa iki günden sonra yapmaktan vazgecerim nasil olsa.
Cok tesekkürler lioncum aramiza hosgeldin yeniden. 6gb da cok uzunmus, indirip indirmemekte kararsiz kaldim. Fazla hoplamali ziplamaliysa iki günden sonra yapmaktan vazgecerim nasil olsa.
Derya bence sen dayanırsın, öyle dayanılmıcak gibi değil. 25 dk nasıl geçiyor anlamıyorsun. Gözünüzde büyütmeyin, deneyin arkadaşlar. arada esneme falan yaptırıyo bazı videolarda o ara dinleniyor insan, yada yavaşlatıyor kalp ritmi düşüyor sonra tekrar hızlanıyoruz falan eğlenceli geldi bana. Vakit konusu problem olanlar denemekte fayda var derimAcilisi genclere birakiyorum ben o zaman.
çarşamba uzun yürüyüş perşembe 45 dk kardiyo plates yaptım bugün havadan mı nedir çok yorgun hissediyorum kendimi