Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

arkadaslar jillianın videoları elinde olan varsa gönderebilirmi bana acaba sürekli internete girme şansım olmadığından kaydetmek istiyorum.

Selam herkese ben geçen hafta kaytardım pek spor yapmadım. bu hafta düzenli olarak yapmak istiyorum bir aksilik olmazsa...
Havalar soğuyunca insan pek enerjik olmuyor...canım böyle battaniyenin altına girip tv seyretmek istiyor...Ama en azından bisiklet çevirerek izlemek daha mantıklı olacak benim geleceğim açısından :))

Tv karsisinda leslie de rahat yapiliyor...

Dün dışarıda yürüyüş yapiyim dedim. 40 dk yürüdüm ama eve zor gittim herhalde üşüttüm dışarıda... akşamdan beri mide bulantım var...en iyisi ev sporları anlaşılan...

Dün dışarıda yürüyüş yapiyim dedim. 40 dk yürüdüm ama eve zor gittim herhalde üşüttüm dışarıda... akşamdan beri mide bulantım var...en iyisi ev sporları anlaşılan...

Gecmis olsun canim. Aslinda tabii ki acik havada hareket en sagliklisi ama kis günlerinde ev sporlari can simidi gibi imdada yetisiyor. Ben hep o soguk aylarda kilo alirdim disariya düzenli dikamadigim icin. Baharda da kis kilolarini verecegim diye ugrasip dururdum.

Ben geldim günaydın kadınlar kulübünün güzel ve sporcu hatunlarıŞimdilik yine eve döndüm işten ayrıldım yeni iş bulana kadar sizlerleyim çok özlemiştim iyi oldu yazamıyorum diye içim içimi yedi.Bakıyorum sizler hızla ilerliyosunuz ama üzüldüğüm nokta kendinize yasaklarla zorlukla sonuca ulaşma çabalarınız.Evet güzel azimlisiniz ama yanlış yönü kullanıyosunuz.Bu arada eğitimimi tamamladım.Yavaş yavaş anlatmaya çalışıcam.

**** Unutmayın kilonun sebebi bilinçaltınızdadır.Yanlış olan ise bedenimizle çözüme ulaşmaya çalışmak bu kiloları bedenimizle almadık.Önce kendi bedenimizi tanımakla başlayacaz.Bizim bedenimizin hayatımızın düşüncelerimizin merkezi bilinçaltıdır bedene emir verende bilincimizdir o halde bedenimizdeki kiloları ise biz kendi düşüncelerimizle inançlarımızla aldık.Nedir bu sebepler?

1) Geçmişten bebekliğimizden bu yana tüm kayıtlar da bilinçaltında travma yaşayanlar tacize uğrayanlar baskı korku endişe herşey hayatımızıda olumsuz yönde etkiliyo.Diyeceksiniz ki ne alakası var benim çozukluğum çok iyi geçti herkesin hayatı farklıdır kimisi mutlu kimisi mutsuz.Örnek olarak küçükken annelerimiz bize hep söylemiştir kızım tabağını bitir bak günah yoksa arkandan ağlar.Yemek ye yoksa zayıf kalırsın derslerine kafan çalışmaz halsiz kalırsın yoksa büyüyemezsin.İşte bu bi telkindir sürekli söylerler hergün söylenen bu telkinler bilinçaltına yerleşir ve inanç haline gelir bizimlede hayat boyu devam ederki bu inançları değiştirmekte mümkün.

2)Bilinçaltımız 5 yaşındaki bir çocuk gibidir.Zorluğu sevmez yasağı dayatmaları sevmez.İstediğiniz değil inandığınız gerçekleşir.O inandığını gerçekleştirir şimdi yine örnek uzun zamandır kilolarla uğraşıyoruz ben mesela; Annem egenlik dönemimde başladı kilo aldın az ye kıyafetlerin olmayacak kimse beğenmeyecek evde kalacaksın buda olumsuz telkindir bilinaçaltına hemen yerleşir ki buda kendini sevmeme beğenmeme kiloluyum kıyafetlerim olmuyo kimse beni beğenmiyo işte buda inanç haline gelir ve somut enerjiye dönüşür yani gerçekte de bunları yaşar hale geldim.Ve ben sürekli diyet yapan sporla zayıflamak için mücadele eden biri oldum aç kaldım spor yaptım çok uğraştım ama bi müddet sonra yoruldum pes ettim bu böyle devam etti.Tekrar tekrar kilo verme uğruna haplar çaylar zayıflama bantları kemerleri bir sürü şey.Ama asıl nokta kendimi başarısız ilan etmem.

İşte bu noktada bilinçaltımdaki tüm bu kayıtlarla beraber bu zamana kadar geldim.Taki kendimi bedenimi tanıyana kadar.Yanlış olan diyetler zayıflatmaz kilo aldırır sakın unutmayın.Neden çünkü aç kaldığınızda bilinçaltı eyvah kıtlık var tehlikeyle karşı karşıyayız yağ stoklamamız gerek diye bedene emir verir.Beden de gelecek için yağ stoklamaya başlar siz kendiniz herşeyden mahrum bırakırsınız bi müddet sonra olumsuz bi durumla karşılaştığınızda (üzüntü,hastalık,duygusal her türlü)duygusal zihinsel açlığınız devreye girer ve siz bu duygusal açlığı yenmek için sürekli atıştırmak çikolatalar tatlılar istersiniz.Diyeti bırakırsınız ve bilinçaltı tamam tehlike geçti der ve siz eskisinden daha çok yersiniz mahrum kaldığınız yiyeceklere yönelirsiniz.Bu noktada ikinci inanç devreye girer ve siz kendinize yine yapamıyorum iradem yok başarısızım kilo veremiyorum dediğiniz anda bilinçaltınızda da eski kayıtlarda devreye girererek bu kısır döngü devam eder.Çözüm bedeninizde değil zihninizde sorunlarda orda çözümlerde orda.

Tekrar devam edicem kızlar yavaş yavaş merak etmeyin gidecek bu kilolar yeterki inanın.

Selam kızlar, ne var ne yok çok sessiz herkes. Ben T25 focus ta 4. haftamın içindeyim. Gayet güzel gidiyor, 25 dk olduğu için çok sıkılmıyorum da, bacaklar karın sıkılaşmaya başladı. Vakti olan bu programın yanında ,pilates yürüyüş falan yapabilse süper olur.Malaesef benim vaktim çok yok ve bununla yetiniyorum şimdilik

Cok tesekkürler lioncum aramiza hosgeldin yeniden. 6gb da cok uzunmus, indirip indirmemekte kararsiz kaldim. Fazla hoplamali ziplamaliysa iki günden sonra yapmaktan vazgecerim nasil olsa.

Derya1970 t25 çok hoplamalı zıpalamalı, özellikle ilk 8 hafta sanırım böyle gidiyor.sonra programa ağırlıklar falan ekleniyor.Cardiyodan çabuk sıkılan denemesin arakdaşlar. Bu programın en güzel yanı kısa olmasıdır.yoksa hareketler hep bildiğimiz şeyler ekstra bir şey yok, dur durak bilmeden hareketleri yapıyoruz , bitincede esneme var 3 dk .

Benimde T25 te 2. günüm. çok hoplamalı zıplamalı ama bence çok güzel. 25 dakika sürdüğü için kaytarmaları minimuma indiriyor

Cok tesekkürler lioncum aramiza hosgeldin yeniden. 6gb da cok uzunmus, indirip indirmemekte kararsiz kaldim. Fazla hoplamali ziplamaliysa iki günden sonra yapmaktan vazgecerim nasil olsa.

Ben de geçenlerde indirmiştim iki gün denedim ama insanityden de vazgeçen biri olarak bunu da yapamadım.
Daha doğrusu yapamadım değil de benim bünyem sevmiyo böyle hoplamalı zıplamalı şeyleri
Ben her gün kendi kafama göre açıp bişeyler yapıyorum, daha çok hoşuma gidiyo. Gerek yürüyüş gerek videolardan falan :)
Kısacası sevmeyen biriyseniz biraz zor gelebilir.

Bende T25'i denemek istiyorum ama insanity gibiyse yapmam zor kan beynime sıçrıyordu fenalık geçirecek gibi oluyordum eskiden, ama bu o kadar ağır değil gibi geldi 1 gün denemek istiyorum...Gerçekten 25 dk olması da dayanılır kılabilir...

Acilisi genclere birakiyorum ben o zaman.
Derya bence sen dayanırsın, öyle dayanılmıcak gibi değil. 25 dk nasıl geçiyor anlamıyorsun. Gözünüzde büyütmeyin, deneyin arkadaşlar. arada esneme falan yaptırıyo bazı videolarda o ara dinleniyor insan, yada yavaşlatıyor kalp ritmi düşüyor sonra tekrar hızlanıyoruz falan eğlenceli geldi bana. Vakit konusu problem olanlar denemekte fayda var derim

çarşamba uzun yürüyüş perşembe 45 dk kardiyo plates yaptım bugün havadan mı nedir çok yorgun hissediyorum kendimi

çarşamba uzun yürüyüş perşembe 45 dk kardiyo plates yaptım bugün havadan mı nedir çok yorgun hissediyorum kendimi

Bugünlerde ben de asiri yorgunum. 3 gün arka arkaya leslie ve karin hareketleri yaptim ama ayaklarim geri geri gidiyor, tüm enerji icecekleri ve hatta bugün l carnitin almama ragmen. Sanirim mevsim degisikliginden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…