Tünaydın arkadaşlar 1 aydır spor yapmıyorum işe başladığımda zorlanmıştım yapamadım.Focus T25'i indirdim dün ilk cardiomu yaptım bugün bacaklarım acıyo tabi.Eğlenerek yaptım bi müddet eliptik bisikletle devam etmiştim ama şunu söyliyim kızlar zihnimiz monotonluktan hoşlanmaz zihninizi ne kadar çok hareketlendirir ve renklendirirseniz bedeninizde de bi o kadar enerji ve hareket artar.İşin sırrı zihninizde bedeninizi değiştirmek istiyorsanız işe önce zihninizden başlayın.Ki zaten burda okuduğum kadarıyla sizler yapıyosunuz değişik videoları.
Diğer konu sık sık tartılmayın ve aynaya bakmayın.Aynaya sadece ve sadece kendinizi sevdiğinizi bedeninizi beğendiğinizi göstermek amacıyla bakın.Yani kusurlarınıza bakıpta ya basenlerim çok yağlı bacaklarım çok kalın selülitli göbeğim var yan simitlerinize değil vücudunuzun güzelliklerine odaklanın o enerjiyi kendinize gönderin bakın bakalım ruh haliniz nasıl değişecek.Yapılan hatalardan biride ki buna bende dahildim her gün aynaya bakıp incelmişmiyim zayıflamışmıyım bacaklarım incelmiş mi diye baktığımız anda noluyo ne kadar çok kusurlarınızla ilgilenirseniz onlarda hayatınızda ve bedeninizde var olmaya devam eder.En çok düşündükleriniz mesela kiloyu düşünüyosak onları yok etmek yerine onları beslemiş ve büyütmüş oluyoruz.İlgilenmeyin sakın çünkü bilinçaltı resimlerle işler ve her resmi kaydeder aynada hergün kendinize baktığınızda ideal resmin bedenin aynadaki haliniz olduğunu kayıt eder ve siz ne yaparsanız yapın bu resmi değiştirmediğiniz sürece kilolarınızda sizinle yaşamaya devam eder.Ben hergün bakardım ama hiçbi değişiklik göremezdim işte bunun sebebi ne kadar ağır spor yapsamda bi türlü incelmesinin sebebi buydu.Artık aynaya baktığımda kusurlarımı değil ne kadar cesur güçlü azimli mutlu ve güzel olduğumu kendime söylemek için bakıyorum ki bu kendime olan inancımı ve güvenimi dahada güçlendiriyo.
Diğer konu hayal kurmak bilinçaltı hayal ile gerçeği ayırt edemediğinden hayalini kurduğunuz vücudu her gün zihninizde canlandırdığınızda o resme ulaşmak adına size bir çok yolları ve fırsatları çeker.Ve o resmi gerçeğe dönüştürür yani şimdiye kadar yapılan tüm icatlar tasarımlar teknolojiler önce hayal ile başladı insanların önce düşüncelerinde başladı hayal ile birlikte somut enerjiye dönüştü bu yasayı kullanın ki kilo olarak şimdiki kilonuza değil ideal kilonuzu düşüncelerinizde belirleyip netleştirin devamında hergün zihninizde canlandırın ve oluşum yasasını sabırla bekleyin muhakkak gerçeğe dönüştüğünü göreceksiniz.Bilinçaltımız zihnimiz bedenimiz ve bizler başlı başına birer mucizeyiz bütün detaylarımızla ihtiyacımız olan herşeyimizle donatılarak dünyaya geldik bunu iyi değerlendirin ve kendi mucizelerinizin gerçeğe dönüştüğünü görün.Sınırları ve zorluğu koyan bizleriz.Zihinlerimize sınırları koyanda bizleriz kilo sadece bi rakam kilolarımızda bizim misafirlerimiz onlarla ilgilenmediğiniz sürece gidecek.Unutmayın her an kan değerlerimiz vücudumuz dakikası dakikasına uymuyosa tartıya çıktığınız rakamlarda öyle bi gün bakarsınız kilo vermişsiniz bi bakarsınız almışsınız.Vücumuzda medcezir gibi değişebiliyo su tutabiliyo işte bu anda tartıya takıldığınızda motivasyon düştüğü için bilinçaltınızda olumsuz etkileniyo ve kaldığınız yerde sayıklamaya devam ediy
nu kandırın tam tersini yapın.
Spor konusunada gelicem.