Selam kızlar...Herkese iyi bayramlar...size iyi haberler getirmek isterdim ama kötü haber var benden... 3 gün önce aniden bacak ağrısı ve morarması ile acile gittim.ultrosan çekildi bacağımda toplardamar tıkanıklığı çıktı...( ayağımın üzerine şuan pek basamıyorum... Baldırım şiş durumda... Sigara ağzıma sürmemiş bir insanım.doktor doğum kontrol hapı kullanıp kullanmadığımı sordu evet dedim. Bu yüzden olabiliyormuş... iyileşme süresi uzunmuş... Bakalım pazartesi başka bir doktora daha gideceğiz.. Sizinle paylaşmak istedim... İnşallah iyi haberlerle dönerim...
Lioncum, thalixcim buralara ugrarsaniz bana da bi el atin. Eylül de bir tur brazil yapayim diyorum ama hangi programi uygulayayim? Benim vücudumu biliyorsunuz artik resimlerden.
Selam deryacim yazini isyerindeyken gördüm ama cevap yazamadim elimde programlar olmadigi icin , su an evdeyim söyle bir bakiyorumda sanki the pear solution uygun gibi geldi program olarak (hatta icine deluxeden bikac video eklersen daha hos olur secret weapon ve karin calismasi iceren adi aklima gelmeyen videosu ile birlikte).. onun disinda sende biliyorsundur kararsiz kaldigimizda classic programi uygulayabiliriz..
Tesekkür ederim thalixcim, bütün programa sadik kalabilecek miyim bilemiyorum. En iyisi ben yine gecen kis gibi kendi karmami yapayim ve haftaya yayayim zamanima göre. Gecen kis cok faydasini görmüstüm araya leslie de katmistim bos kalan zamanlarda. Yoksa yarim birakirim.
Canim ki$in ben paintten cizelge yapmistim ve her tamamladigim güne carpi atiyodum cok motive eden bir seydi o tarz bisi deneyebilirsin bence brazil icin.Fakat simdi yarim yamalak hala bi düzen kuramamis bi haldeyim ve ramazan bana hic iyi gelmedi tartilmaya ve ölcülerimi almaya korkuyorum su anda ve brazile geri dönüyorum haftada 3 gün high tight ve haftada 1 gün bum bum yapma zorunlulugu getirdim kendime sIkIlsam bile 1 ay boyunca devam ettiricem bakalim toparlar saniyorum beni biraz..ek olarakta 45 dk yürüyüs
Kardio yu ihmal etme canim sen de karnindan sikayetciydin cünkü. Kardio tüm calismalarimizin kilit noktasi olmali. Haftada 3-4 kardio ve 3 bölgesel calisma cok iyi oluyor. Esnemeleri de sakin unutma.