Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Selam herkese,

bende ramazan dolayısıyla spor hiç yapamıyorum.Yürüyüş yapmak istiyorum ama havalar çok sıcak olduğu için cesaret edemiyorum ramazanda.Ama kilomu kontrol ediyorum sürekli, çok şükür ramazanda başladığım kilodayım (o kadar tatlı kaçamağıma rağmen !) Ramazandan sonra yaptığım çalışmaları paylaşmak için sabırsızlıkla bekliyorum...öpüyorum sizi çok...

Selam kızlar...Herkese iyi bayramlar...size iyi haberler getirmek isterdim ama kötü haber var benden... 3 gün önce aniden bacak ağrısı ve morarması ile acile gittim.ultrosan çekildi bacağımda toplardamar tıkanıklığı çıktı... ( ayağımın üzerine şuan pek basamıyorum... Baldırım şiş durumda... Sigara ağzıma sürmemiş bir insanım.doktor doğum kontrol hapı kullanıp kullanmadığımı sordu evet dedim. Bu yüzden olabiliyormuş... iyileşme süresi uzunmuş... Bakalım pazartesi başka bir doktora daha gideceğiz.. Sizinle paylaşmak istedim... İnşallah iyi haberlerle dönerim...

Cok gecmis olsun sevgili nosee. Insallah en kisa zamanda sagligina kavusursun.

Iyi Bayramlar Kizlar
Kendimi ödevini yapmamis ögretmeninden kacan suclu yeni ögrenciler gibi hissediyorum
Epeydir topice ugramiyorum :/
Ramazanin bitmesiyle yarim yamalak yaptigim sporumu bir düzene sokmaya karar verdim biraz kendimi saldim is ve is icindeki sorunlar evdede yanliz kalma durumu sehir degisikliginin verdigi sIkIntilar ve arkadas cevresi derken bi baktim fazla düsünüyorum :)
Ramazan beni cok sarsti yanliz dengem düzenim cok bozuldu birde duygusal konularda isin icine girince biraz isteksizlestim ama artik dur demenin vakti geldi.Gün bu gündür Brazil olarak devam etmesemde brazili asla birakamam Kendime bir program ayarlayip ilerlemek istiyorum..Bakalim Sizlerde durumlar nasil ins cok iyisinizdir ve formunuzu koruyorsunuzdur bende de su an icin bir bozulma yok ama biraz daha boslarsam olucakmis gibi geliyor ve karin icin hala istedigim careyi bulamadim sIkI bir diyet yapmam sart oldu

ya benimde ramazandan dolayı düzenim bozuldu baya inşallah toparlamaya çalışıcam kardeşim laptop aformat atmış manyak habersiz tabiki bütün videolar gitti lütfen tekrar link verirseniz cooooooooooooook sevinirim diğier sayfalardakine bakyım ama açılmıyor brail ve ınsanty özelliklede ınsanty harika bi program

Bende indirmek için uğraştım ama linkler açılmıyor arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim :)
Birde şimdi arkadaşlar bu spor yağları yakmadan kas oluşturmaz değil mi?

Arkadaslar ne yazik ki linkler acilmiyor, belki bir süre sonra düzelir. Hedefinizi bana daha detayli yazarsaniz bu baslikta sizleri yönlendirmeye calisirim.

Lioncum, thalixcim buralara ugrarsaniz bana da bi el atin. Eylül de bir tur brazil yapayim diyorum ama hangi programi uygulayayim? Benim vücudumu biliyorsunuz artik resimlerden.

Lioncum, thalixcim buralara ugrarsaniz bana da bi el atin. Eylül de bir tur brazil yapayim diyorum ama hangi programi uygulayayim? Benim vücudumu biliyorsunuz artik resimlerden.

Selam deryacim yazini isyerindeyken gördüm ama cevap yazamadim elimde programlar olmadigi icin , su an evdeyim söyle bir bakiyorumda sanki the pear solution uygun gibi geldi program olarak (hatta icine deluxeden bikac video eklersen daha hos olur secret weapon ve karin calismasi iceren adi aklima gelmeyen videosu ile birlikte).. onun disinda sende biliyorsundur kararsiz kaldigimizda classic programi uygulayabiliriz..

Tesekkür ederim thalixcim, bütün programa sadik kalabilecek miyim bilemiyorum. En iyisi ben yine gecen kis gibi kendi karmami yapayim ve haftaya yayayim zamanima göre. Gecen kis cok faydasini görmüstüm araya leslie de katmistim bos kalan zamanlarda. Yoksa yarim birakirim.

Canim ki$in ben paintten cizelge yapmistim ve her tamamladigim güne carpi atiyodum cok motive eden bir seydi o tarz bisi deneyebilirsin bence brazil icin.Fakat simdi yarim yamalak hala bi düzen kuramamis bi haldeyim ve ramazan bana hic iyi gelmedi tartilmaya ve ölcülerimi almaya korkuyorum su anda ve brazile geri dönüyorum haftada 3 gün high tight ve haftada 1 gün bum bum yapma zorunlulugu getirdim kendime sIkIlsam bile 1 ay boyunca devam ettiricem bakalim toparlar saniyorum beni biraz..ek olarakta 45 dk yürüyüs

Kardio yu ihmal etme canim sen de karnindan sikayetciydin cünkü. Kardio tüm calismalarimizin kilit noktasi olmali. Haftada 3-4 kardio ve 3 bölgesel calisma cok iyi oluyor. Esnemeleri de sakin unutma.

Kardio yu ihmal etme canim sen de karnindan sikayetciydin cünkü. Kardio tüm calismalarimizin kilit noktasi olmali. Haftada 3-4 kardio ve 3 bölgesel calisma cok iyi oluyor. Esnemeleri de sakin unutma.

ins canim bu sefer cardioda yapmaya calisicam elimden geldigi kadar 7 de high tighti bitirdim artik 2 gün daha yapmaliyim

Son düzenleme:
Selam kizlar. Ben artik yeni sezon calismalarina basladim bizde yüzme sezonu kapandi gibi yagmurlar basladi. Bugün size ekledigim linkteki shaun t rockn body i yaptim. 45 dk nin ancak 30 dk sina dayanabildim. Tabii onlarin temposunu yakalayamadim ama epey terletti ve sonuc 200 kalori. Insan biraz hayal kirikligina ugruyor. 1500 kalori harcaniyor denen videoda onlar kadar hizli olsaydim bile mümkün degil o kadar harcamam. Neyse denemis oldum... O kadar harcama beni kesmeyince ardindan da leslie nin walk belly flat 3 milini yaptim. Saatim durmus toplam harcadigim kalorileri göremedim ama terden siriksiklamdim. Cok video var hangisini yapacagim diyoruz ya bazen? Bir süre sonra insan aralarindan epey videoyu eliyor ve en cok faydalandiklari kalinca kafasi da karismiyor haliyle.
Claudia Schiffer in bir röportajini okudum. Haftada 3-4 gün agir sporlar yapacagina her gün yarim saat yapiyormus zorlanmadan.

rock in body ve hip hop abs vardi bendede ama olmuyor maalesef calisinca ancak kisitli zaman icinde bazi seyleri yapabiliyorum.D¨n harikaydi tummy tuck ve 720 x 5tur yürüyüs yaptim
Bu sabahta düzenimi oturmak adina ik basladigim günler gibi 6 da kalktim ve 8 dk bir video var bakiniz su ; [video=youtube;ssMiQX0XyZ8]http://www.youtube.com/watch?v=ssMiQX0XyZ8[/video]
Bu videoyu yaptim üstünede 100 tane squat yaptim aksama dogruda 5 turluk yürüyüsümü yapmaya calisicam ama sanirim mümkün olmayabilir cünkü gitmem gereken bir etkinlik var eve gelir gelmez en iyisi high tight yapiyim lastikli ve kalca kaldirma kisimlarini yaparim yorulmazsamma kisa bir karin videosu düsünüyorum
Gercekten o kdr cok video var ki hangisini yapsam diye düsünmeden edemiyorum Yanliz deryaccim claudia shiffere katilmadan edemedim sadece bölgesel kas calismalari yapilarak ve saglikli beslennme ile form korumak mümkün

Selam kizlar!!! Dünkü calismadan sonra her tarafim agriyordu sabah, bumbumun üstüne oturamiyordum ama sabah cocuklari parka götürdüm, kizimla bir saat kadar yürüdük. Ögleden sonra da Leslie nin hizli 4 millik videosunu (370 kalori) ve 15dk kondisyon bisikleti yaptim. Yogun kardio yaptigim günlerde karnimdaki sislik iniyor bu da cok hosuma gidiyor. Bu yaglari ya verecegim ya da verecegim baska yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…