Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Selam kizlar, ne var ne yok? biliyorsunuz foruma resim yüklemeyi sevmiyorum pek özel albüme yüklüyorum ama son zamanlarda cenem düsüp hep anlattigimdan cok istek mesaji aldim sonuclari görmek isteyen arkadaslardan. Iste ilk resimdeki spora baslamadan önceki halim ve simdiki hallerim. 43 yasinda ablaniz oldugumu unutmayarak yorumlarinizi yazabilirsiniz.

Evet cnm etkiliymiş gerçekten ertesi gün bacaklarımın ön ve arka kısımları acıdı acıyan yerlerimden hissettim nereleri çalıştırdığını.Aynen cnm kendimizi şartlamadan odağımızı ve konsantrasyonumuzu enerjilerimize hareketlerimize ve sonuçlarına yönelttiğimizde geriside gelecektir zaten.Sağol cnm.

mrvkys
Kızlar brazil butt lift'in toplam bu kadar mı videosu var ??? yoksa başka var mı hepsi bu mu ?
Evet cnm videoların hepsi bu başka videosu yok.Yeni serisi var master series diye o henüz yeni olduğu için internetten indirilmiyo.

canlarım aşılamamız tuttu sizlerle de paylaşmak istedimmm dualarınızla yanımda olduğunuz için bir kere daha teşekkür etmek istedimm
Cnmmmm o kadar çok mutlu oldum ki haberi duyunca tüylerim diken diken oldu inan bana resimlerdende anlamışsındır heralde sevincimi.Allahım sen nelere kadirsin hiç bi zaman ondan umudu kesmemek lazım.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Sıkıntısız sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.Bebekte sende Allaha emanet olun cnm.

Sevgili asbelove ben bu mesaji atlamisim, cok cok sevindim tebrik ederim. Allah sonuna kadar yaninda olsun canim. Gelismelerden bizi de haberdar et.

-caniiim yorumlarin beni cok mutlu etti. Senin sayende hic aklimda yokken bumbumu da calistirmis oldum, fena da olmadi. Gercekten tas gibi sertlesti. Artik tek düzeltmeye calistigim karnimin ortasindaki yagli kisim ve ic bacaklarim. Bacaklarim genel olarak cok sikilasti ama ic bacak en zor toparlanan kisim sanirim. Neyse bu kadarina da sükredeyim degil mi? 7 ayda 7 kilo ve bu kadar forma girmek fena bir sonuc olmasa gerek. Ben de örnek olsun diye ekledim lioncum cok soran oluyordu, insanlar da hakli sunu yaptim bunu yaptim demek baska resimde görmek baska daha ikna edici oluyor. Bu kadar seneden sonra esim beni kiskanmaya basladi herkesin israrla bakmasindan. Hi hi hi...

canım benimmmmmmmmmm Allah razı olsunnnn hala inanamıyorum zaten Rabbimin mucizesi benimle
yürekten güzel duaların için çok çok teşekkür ederim Rabbim kabul eder inşallahhhh aminnnnnnnnn

Maşallah, maşallah 41 kere ablacım. Ben 29 yaşımdayım selülit göbek, kalça vallahi çok fena durumdayım. Seni gördüm imrendim. Ne kadar zamanda bu sonucu aldınız? İnşallah ben de azmedebilirim

Tesekkür ederim canim. Ben Araligin 15 inde leslie ile basladim, ardindan jillian denedim o zaman agir geldi brazil yaptim ama tam programi degil. Simdi de agirlikli olarak xhit daily videolarini yapiyorum you tube dan, ayrica yürüyüs ve yüzme de yapiyorum. Olur olmayacak diye hic bir sey yok hayatta. Azmetmek yeterli. Benim de cok selülitim vardi dogumdan sonra simdi hic kalmadi diyebilirim. Diyet filan da yapmadim, spor spor spor baska bir sey tanimam.

Sevgili Derya

resimlerini gördüm gerçekten belli vücudun çok güzel sıkılaşmış.bacaklarını çok beğendim çok güzel olmuşlar çok sıkı duruyorlar..göbekte çok az birşey kalmış. ama o da sıkılaşmış duruyor...valla forumda herkese örnek oluyorsun. moral veriyorsun insan bazen düşünüyor ya işe yaramazsa diye.. ama işte sonuç.. 7 ayda 7 kilo da süper. sonuçta sağlıklı sporla giden kilolar önemli...
darısı başımıza...

Sevgili asbelove ben bu mesaji atlamisim, cok cok sevindim tebrik ederim. Allah sonuna kadar yaninda olsun canim. Gelismelerden bizi de haberdar et.

canımmm çok teşekkür ederim aminnnnnn güzel dualarınız beni çok duygulandırıyor Allahım razı olsun sizlerdennn
muhakkak bilgilendireceğim sizleri
sende çok büyük bir gelişme kaydetmişsin maaşallah
darısı bizlerin başına gerçi ben şu an kilo alma dönemine geçmiş bulunmaktayım ama

Sevgili asbelove ilk 3 ay cok dikkat et sadece hafif yürüyüsler yapmani tavsiye ederim. Sonra da xhit ve victoria secret tan hamile jimnastiklerini yapabilirsin ama bazi hareketlere baktim yere atlamalar filan onlari sen yine de yapma ne olur ne olmaz. Hafif hafif ama hareketsiz de kalma. Dogumdan sonra biz sana motivasyon veririz merak etme canim hele bebisini bir al kucagina.

sevgili asbelove tebrik ederim bende .. inşallah Allah tamamına erdirsin hayırlasıyla önemli olan bu... kilolar da alınır verilir daha önemli şeyler var hayatta...hamileyken spor yapmasan da yürüyüş yaparsın şimdi bayanlar daha bilinçli... eskiden 25-30 kilo alırlarmış
birazcık yemene dikkat ettin mi tamamdır sevgiler...

doğru söylüyorsun canım tamamende bırakmamak lazım ya Dr.uma gittiğimde soracağım evle iş arası biliyorsunuz 35-40dk yürüsem çok mu olur ki şu durumda nerdeyse otobüs durağı ev arası 10dk lık yürüyüşler haricinde hiç hareketim yok gerçi o sağlıklı olsun da diyorum ama çok da abartmamak lazım dimi
teşekkür ederim canımmm aminnnnnnn yürüyüş önemli haklısın şu ilk 3ayı atlatalım deryanında dediği gibi ondan sonra uzatırız yürüyüş sürelerimizi inşallahh

merhaba derya
tesadüfen bu konuya rastladım. brazil butt lift ve killer bişeyden bahsediliyor. ben 168 cm ve 57 kg yum. popom düşük ve basen var iç bacak da sıkı değil. selülit de var. ne yapmam gerekiyor. video şartsa nerden indirebilirim. hemen başlamak istiyorum teşekkürler.

Merhaba hanımlar topiği ihmal ettiğim için kusura bakmayın.Ramazan iftar davetleri vs derken fazla uğrayamadım arada göz gezdirip çıktım.Bu akşamda eşimle yola çıkıyoruz memlekete annem kaynanam ve tüm akrabalarımız orda bayramı orda geçirecez inşallah.Bayram sonrasıda yeğenimin sünnet düğünü var 2.5 hafta ordayım şimdiden burayıda sizleride özleyecem aklım burda ve sizlerde kalacak.Orda imkan bulabilirsem uğrarım yine.Bayramınızı şimdiden kutluyorum sevdiklerinizle nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin Rabbim.

Bu arada eklemeden geçmeyeyim sporumu ihmal etmemeye çalıştım iftar sonrası 40 bazen 50 dk.eliptik bisikletle egzersizimi tamamladım.Fakat bundan sonrası için nasıl yapacam bilemiyorum elimden geldiği kadar orda da devam ederim umarım,yürüyüşler yaparım artık.Nasılsa orası yemyeşil doğa harikası bol oksijen temiz hava bol bol meyvede var insan gözlerini alamıyo manzara karşısında.İster istemez aktif olurum zaten.

Hepinizi öpüyorumKendinize iyi bakın sağlıklı pozitif neşeli mutlu ve huzurlu olun vede bol hareketli olun canlarım.

Merhabalar popo ve basen bacak icin brazil butt lift cok uygun bu baslikta sevgili lion81 in sürekli verdigi linkler var su an evden baglanmadigim icin tüm baslikta arayip ekleyemiyorum. Eger her gün ayiracak 1 saatim yok dersen you tube da xhit daily kanali var orada da cok faydali cogumuzun uyguladigi kisa videolar var her bölgeye göre. Ben en kisa zamanda bir yerden basla derim sonuc mutlaka görülüyor. Linkleri indirdikten sonra yine sorularin olursa yardimci olmaya calisirim. Sevgiler.

Selam kizlar ne var ne yok? Bizde kavurucu sicaklar var o yüzden sadece yüzmeye gidiyoruz diger calismalarimi havalar biraz serinleyinceye kadar erteledim. Basligimizdaki hareketli günleri özledim, umarim bayramdan sonra herkes buralarda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…