- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Cnm hevesini kırma sakın.Videoya değil harekete odaklan.Sevdiğin şeylere yönel o zaman daha aktif olursun.Mesela ben Jillian killeri yaptım bi müddet 30 day shred bi kaç kez yaptım bana göre değil ne kadar iyi ve etkili olursa olsun sevmedim ısınamadım nedense.istemeyerek yaparsamda verim alamam.Kadın bana çok itici geliyo.Mesela Insanıty çok zor ve yorucu olmasına rağmen antrenörü Shaun T eğlenceliydi daha enerjikti zorlansamda eğlenerek tamamladım programı.Sen bilirsin tabi kendi bedenin sonuçta.
Bana gelince hafta sonuna kadar eliptik bisikletime devam ettim.Cumartesi günü dinlenme günü yaptım pazar günü ise bol bol açık havada yürüdüm çocuklarla gezmeye gittim haliyle yürüyüş yaparak geçirmiş oldum.benim aklım hala Brazil'de tekrar tekrar başlamak istiyorum her defasında başlangıç yapıyorum devamı gelmiyo tabi.Onun verdiği şekli biçimi unutamıyorum nedense Brazil videolarına odaklanmaya çalışıyorum kendimi hazırlıyorum.Bugünkü aktivem ne olacak henüz tembellik modundan çıkamadım.Araya hafta sonu girince herkeste evde olunca iş güç yemek faslı istekler bitmiyo tabi yapılmıyo soğukluk giriyo.Neyseki hayali vücudum ağır basıyoda beni rahat bırakmıyo.
Haklisin lioncum. Program kötü bir program degil ve hareketler tam da benim istedigim bölgelere göre ama sorun her gün devamli yapma zorunlulugu. Iki gündür bogaz agrisindan kivraniyorum vaktim ve halim olmamasina ragmen illa yapacagim diye kendime yüklendim sonuc, vücut isyan etti. Aslinda kendime cok da kizdim bugün, 3 kilo icin neyin hirsini yapiyorsun dedim. Nasil olsa sporla da vücut sekle girmeye devam ediyor, formdasin, iyisin ee daha ne? Hep bu cabuk cabuk sonuc alalim sabir etmeyelim derdi iste.
Bugün jillian in bir röportajini izledim. Bir kadin soru sormus son kalan 2,5 kiloyu uzun zamandir vermedim ne yapacagim diye. Jillian da diyor ki vermeyin!!! Son 2-3 kilo belki de vermeye ihtiyaciniz olmayan kilolardir, sagliginiz iyi mi sporla forma girdiniz mi o zaman birakin pesini diyor. Yoga ve pilatesi de israrla öneriyor. Ben de kadinin programini yapacagim da 3 kiloyu verecegim diye yerlerde sürünüyorum.