Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Cnm hevesini kırma sakın.Videoya değil harekete odaklan.Sevdiğin şeylere yönel o zaman daha aktif olursun.Mesela ben Jillian killeri yaptım bi müddet 30 day shred bi kaç kez yaptım bana göre değil ne kadar iyi ve etkili olursa olsun sevmedim ısınamadım nedense.istemeyerek yaparsamda verim alamam.Kadın bana çok itici geliyo.Mesela Insanıty çok zor ve yorucu olmasına rağmen antrenörü Shaun T eğlenceliydi daha enerjikti zorlansamda eğlenerek tamamladım programı.Sen bilirsin tabi kendi bedenin sonuçta.

Bana gelince hafta sonuna kadar eliptik bisikletime devam ettim.Cumartesi günü dinlenme günü yaptım pazar günü ise bol bol açık havada yürüdüm çocuklarla gezmeye gittim haliyle yürüyüş yaparak geçirmiş oldum.benim aklım hala Brazil'de tekrar tekrar başlamak istiyorum her defasında başlangıç yapıyorum devamı gelmiyo tabi.Onun verdiği şekli biçimi unutamıyorum nedense Brazil videolarına odaklanmaya çalışıyorum kendimi hazırlıyorum.Bugünkü aktivem ne olacak henüz tembellik modundan çıkamadım.Araya hafta sonu girince herkeste evde olunca iş güç yemek faslı istekler bitmiyo tabi yapılmıyo soğukluk giriyo.Neyseki hayali vücudum ağır basıyoda beni rahat bırakmıyo.

Haklisin lioncum. Program kötü bir program degil ve hareketler tam da benim istedigim bölgelere göre ama sorun her gün devamli yapma zorunlulugu. Iki gündür bogaz agrisindan kivraniyorum vaktim ve halim olmamasina ragmen illa yapacagim diye kendime yüklendim sonuc, vücut isyan etti. Aslinda kendime cok da kizdim bugün, 3 kilo icin neyin hirsini yapiyorsun dedim. Nasil olsa sporla da vücut sekle girmeye devam ediyor, formdasin, iyisin ee daha ne? Hep bu cabuk cabuk sonuc alalim sabir etmeyelim derdi iste.
Bugün jillian in bir röportajini izledim. Bir kadin soru sormus son kalan 2,5 kiloyu uzun zamandir vermedim ne yapacagim diye. Jillian da diyor ki vermeyin!!! Son 2-3 kilo belki de vermeye ihtiyaciniz olmayan kilolardir, sagliginiz iyi mi sporla forma girdiniz mi o zaman birakin pesini diyor. Yoga ve pilatesi de israrla öneriyor. Ben de kadinin programini yapacagim da 3 kiloyu verecegim diye yerlerde sürünüyorum.

Haklisin lioncum. Program kötü bir program degil ve hareketler tam da benim istedigim bölgelere göre ama sorun her gün devamli yapma zorunlulugu. Iki gündür bogaz agrisindan kivraniyorum vaktim ve halim olmamasina ragmen illa yapacagim diye kendime yüklendim sonuc, vücut isyan etti. Aslinda kendime cok da kizdim bugün, 3 kilo icin neyin hirsini yapiyorsun dedim. Nasil olsa sporla da vücut sekle girmeye devam ediyor, formdasin, iyisin ee daha ne? Hep bu cabuk cabuk sonuc alalim sabir etmeyelim derdi iste.
Bugün jillian in bir röportajini izledim. Bir kadin soru sormus son kalan 2,5 kiloyu uzun zamandir vermedim ne yapacagim diye. Jillian da diyor ki vermeyin!!! Son 2-3 kilo belki de vermeye ihtiyaciniz olmayan kilolardir, sagliginiz iyi mi sporla forma girdiniz mi o zaman birakin pesini diyor. Yoga ve pilatesi de israrla öneriyor. Ben de kadinin programini yapacagim da 3 kiloyu verecegim diye yerlerde sürünüyorum.
Geçmiş olsun cnm hiç bişey sağlığından daha önemli değil.İyileşmeye bak sen bize verilen en güzel hazine aslında zaman değilmi günler haftalar aylar bizim için kendini iyi hissedince başlarsın cnm.Birazda bedenimize kulak vermek lazım.Eğer zorlamaya gidersek bu seferde yılgınlığa bıkkınlığa sebep oluyo cnm.Kiloyu da takıntı yapma sakın bak ben artık kilo tartı hiçbişey düşünmüyorum.Akıntıya teslim ettim kendimi çırpınmak yerine akıntıya bırakıyorum.Sana Deniz Egece'nin zayıflamada son söz kitabını almanı tavsiye ediyorum cnm.Hatta bende bi tane daha var onu sana vermek isterdim ama çok uzaktasın.Kitabı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın bütün taşlar yerine oturacak ve en önemlisi kendini ve bedenini daha iyi tanıyacaksın.Tüm sorularının cevaplarınıda bulacaksın.Ben 2.kez okumaya başladım tekrar tekrar okuyorum ki bilinçaltımdaki tüm o başarısızlık sonuçlarının kayıtlarını silmek için.Şimdi daha iyi ve mutluyum kilo alsamda takıntı yapmadım çünkü ben istersem sabredersem azmedersem inanmaya devam edersem gideceğini de biliyorum artık.

Ben dün akşam eliptik bisiklet ile 40 dk çalıştım arkasından Brazil secret weapon videosunu yaptım.Biraz da bölgesel çalıştığım için bacaklarım acıyo bugün.Ölçülerimi de aldım ama uzun bi süre tartı ve mezureye bakmayacam.
Bel ve göbek indi 1 haftada şişlik de azaldı.
Kalça:105 Basen:105-106 Bacak:66 Düşün artık 102 cm den 105 e çıktım bacak 63 cm den 66 cm e çıktı.Moralim bile bozulmadı kendimi toparladım ve kendi kendime kodlama yaptım.Neyse çenem düştü yine.

Selam kızlar bende kendi sistemimi kurdum diyebilirim daha önce bahsettiğim sitedeki gibi bişiyler yapıyorum nerdeyse hergün squat yapıyorum 25 ten başladım hergün 5 ekledim şu an 70 :) ve hergün karın çalışmaya özen gösteriyorum cardia abs vıdeosu olsun tummy tuck yada deryacımın bana tavsiye ettiği seçmece videolardan 1 tanesini yapıyorum.Haftasonuda brazil den bum bum veya hısgh tıght ekliycem daha bu hafta kendımı ancak toparladım diyebilirim.Evde tek başımayım ve iş yerim gerçekten berabt bir ortam beni uzun süre bunalıma soktu ama atlattım çok daha iyi bir şekilde geri dönüyorum :)

Cok cok sevindim canim hayirli olsun!!! Kendine cok dikkat et hafif yürüyüsler yap bu dönemin de doya doya tadini cikar.

Bizler iyiyizde sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelik bi sıkıntı yaşamıyosun değil mi?Çok sevindim güzel bi haber bende merak ediyorum bak cinsiyetlerini gerçi önemli olan sağlıklı olmaları.Çok özledim ya bebek sevmeyi.Senin bebişide severim küçücük ellerini yerim ben onun.Ay noluyo bana ya sanki ilk defa bebek görecem.Kendi çocuklarımı nasıl büyüttüm ne zaman bu yaşa geldiler hala inanamıyorum.Büyük aldı başını gidiyo ses değişti benden uzun boyu :nazar:
Cnm inşallah herşey yolunda gider Allahın izniyle kendine de bebişede iyi bak cnm.:KK16::KK16:

çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız yürüyüşü geçtim ayakta duramıyorum deryacımm:KK1:
bulantılar ve afedersiniz istifralar beni mahvediyor bu dönemde şimdi bir de idrar yolları enfeksiyonu çıktı su falan içemiyorum o da atlatmamı zorlaştırıyor tabi anlayacağınız minnaklar yoruyor biraz annelerini işe gelip gitmek eziyet oldu resmen bu ara:KK1:
ama zor kavuştum onlara asla şikayet etmiyorum sadece bebişlerime bişey olacak diye korkuyorum :nazar::nazar:
bizde o günleri görürüz inşallah lion81cim zaman nasıl geçiyor dimi hepsi geçip bitecek kucağımıza aldığımız zamannnn düşüncesi bile gözlerimin dolmasına sebep oluyor bi de gerçekten hissetmek kokusunu içine çekmek nasıl muhteşem bişey olsa gerek Rabbim bugünümüzü nasip etti o günü görmemizi de nasip edecek inşallahhhhhh:KK16::KK16:

çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız yürüyüşü geçtim ayakta duramıyorum deryacımm:KK1:
bulantılar ve afedersiniz istifralar beni mahvediyor bu dönemde şimdi bir de idrar yolları enfeksiyonu çıktı su falan içemiyorum o da atlatmamı zorlaştırıyor tabi anlayacağınız minnaklar yoruyor biraz annelerini işe gelip gitmek eziyet oldu resmen bu ara:KK1:
ama zor kavuştum onlara asla şikayet etmiyorum sadece bebişlerime bişey olacak diye korkuyorum :nazar::nazar:
bizde o günleri görürüz inşallah lion81cim zaman nasıl geçiyor dimi hepsi geçip bitecek kucağımıza aldığımız zamannnn düşüncesi bile gözlerimin dolmasına sebep oluyor bi de gerçekten hissetmek kokusunu içine çekmek nasıl muhteşem bişey olsa gerek Rabbim bugünümüzü nasip etti o günü görmemizi de nasip edecek inşallahhhhhh:KK16::KK16:

unutmuşum dalgınlık :) bebişlerin için çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip eder inş

Günaydin kizlar
Mutlu haftasonlari olur ins hepimiz icinn...
Yine spor dolu bir haftaya baslamak üzere yepyeni bir güne merhaba :)
Bugünkü programim hight tight ve kathy smith in zorlandigim videosu ..:):KK52:

Günaydın günaydın :KK3:Nihayet döndüm dün sabah evimdeydim çok şükür.Biraz uzadı tatil 3 haftaya çıktı.Gezdim eğlendim sürekli sünnet düğünleri vardı geçen haftada kardeşimin oğlunun sünneti vardı havai fişekleri patladıldı bizim oralarda çok ağır büyük düğün gibi oldu çok güzel geçti günlerim.Doğanın içindeydim ki malesef kötü haber oldukça kilo aldım.Temiz hava kalabalık sünnet yemekleri derken baktım benim iştah tavan yaptı kontrol edemedim.Olsun yinede moralimi bozmadım ama annemdende epey bi fırça yedim.Küçüklüğümden beri uğraşır kilolarımla hep balık etli olduğum için.Bu halin ne az ye ekmek yeme ben senden zayıfım bu yaşımda kilo almıyorum vsss diye diye o öyle dedikçe benim daha çok yiyesim geldi yasak tatlı oluyo ya.Neyse artık evimdeyim dinlenme dönemi bitti.Bugünden itibaren yine eski istikrarıma döndüm hareket başladı.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Mecburum 65 kilo ile gittim 68 ile geri döndüm.Kalçalarım iyice büyüdü çok dikkat çekiyo kardeşim bile yürüyüşümü taklit etti.Dalga geçiyolar kalçalarım bi sağa bi sola dalgalanıyomuş.:KK9::KK9::KK9:

Sizler ne yapıyosunuz çok ıssız kaldı dimi.Sizleri çok özledim aklım buralardaydı.Şimdi hareketlensin artık topiğimiz dimi.Önceki sayfaları okuyamadım henüz takip edemedim nosee cnm geçmiş olsun hayırdır bacağına ne oldu cnm önemli bişey yok dimi dikkat et kendine olurmu.Sonra yine uğrarım buraya şu işlerimi bitireyim çocuklarda geldi valizleri halletmem gerek.Dün yorgunluktan hiçbişey yapamadım.

Selam kızlar... çoktan beri foruma giremedim hastalık, işlerimin yoğunluğundan dolayı...lioncum bacağımda aniden damar tıkanıklığı çıktı.bayramda oldu hiç yürüyemiyordum. yavaş yavaş, yürüye yürüye geçti çok şükür ama yine tabi ilaç tedavisi devam ediyor.
bende en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum... biraz iş yoğunluğum azalsa spora konsantre olacağım.bende hastalık döneminde 3 kilo almışım :KK59:

Sevgili Derya hızına yetişemiyoruz... :nazar: sana da çok geçmiş olsun kendine dikkat et...bu havalardan dolayı salgın var galiba bizim burda da herkes hasta... gerçekten mutlu oluğun kilo en önemlisi ,sen mutluysan sorun yok...:))

Son düzenleme:
Günaydin kizlar
Bugün top ile ilgili bi video yapmak istiyorum ebru sallinin öyle videolari vardi onlari bulmaya calisacagim internetten..onun disinda dün iyi calismisim popom da degisik bi aci var icten icten gelen :KK70:
Ic bacak icin gzel bir video var onuda yapicam ve tabiki kendime söz verdim hergün karin calismaya bu yüzden 1 adet karin videosu yapicam tummy tuck düsünüyorum
Bu arada Kathy smith harika keske onun dvdlerini indirebilsek cok farkli bir stili var :) degisik hareketler ama cok etkili..

Sizde ne var ne yok :)

Ne güzel bizim kizlar dönmüs baslik hareketlenmis. Ben bu hafta bir sey yapamadim kizlar ama zamansizliktan. Cocuklarin okul alisverisinde ayaklarima kara sular indi, bütün cocuk odalarina dolap siparis etmistik dolaplar gelecek diye simdi olanlari bosaltip elden cikardik, marangoz sözünde durmayinca cocuklarin herseyi ortalikta kaldi. Cok sinirlerim bozuk sormayin, bu yil sansim ustalardan yana iyi gitmedi. Siparisi alirken atip tutuyorlar sonra da insani oyaliyorlar. Insallah su islerimi halledip sporuma geri dönecegim.

Günaydın günaydın hanımlar.Sporuma devam eliptik bisiklete alıştım devam ediyorum zevkli oluyo.Ek video arada yapıyorum.İlk geldiğim halime göre gözle görünür fark var ama tartılmıyorum çünkü odağım tartıda ölçülerde değil ben harekete ve sonuca odaklandım.Giyeceğim kıyafetlere hazırladım kendimi.Motivasyonumu yüksek tutuyorum.Bisikletin bile faydası var bacakların arkasının sertleşmeye başladığından anlayabiliyorum.Arada Ebru Şallı'nın videolarından yaptım.Karın kaslarım bacaklarım fena acıdı.Şimdilik böyle kızlar.

nosee cnm geçmiş olsun kendini ihmal etme sen boşver iyileşince başlarsın cnm.

Derya'cım ne diyeyim Allah kolaylık versin yani bitmiyo evin işide derdi de.Bizimde kombi tamiri banyo tamiri vssss.Birde iş ev durumları var.Ben biraz seçiciyim galiba içime sinen bi iş istiyorum hislerim gittiğim işlerin bana göre olmadığını söylüyo nedense.Nasip kısmet elbet olur.Neyse arada uğramaya çalışıyorum ihmal etmek istemiyorum burayı ama işte bi göz atıyorum.

arkadaşlar ben yeni başlıcam karın bölgemden ve bacaklarımdan şikayetçiyim :44: ilk önce hangi haraketlerle başlamalıyım bana yardımcı olurmusunuz.

Günaydın günaydın hanımlar.Sporuma devam eliptik bisiklete alıştım devam ediyorum zevkli oluyo.Ek video arada yapıyorum.İlk geldiğim halime göre gözle görünür fark var ama tartılmıyorum çünkü odağım tartıda ölçülerde değil ben harekete ve sonuca odaklandım.Giyeceğim kıyafetlere hazırladım kendimi.Motivasyonumu yüksek tutuyorum.Bisikletin bile faydası var bacakların arkasının sertleşmeye başladığından anlayabiliyorum.Arada Ebru Şallı'nın videolarından yaptım.Karın kaslarım bacaklarım fena acıdı.Şimdilik böyle kızlar.

nosee cnm geçmiş olsun kendini ihmal etme sen boşver iyileşince başlarsın cnm.

Derya'cım ne diyeyim Allah kolaylık versin yani bitmiyo evin işide derdi de.Bizimde kombi tamiri banyo tamiri vssss.Birde iş ev durumları var.Ben biraz seçiciyim galiba içime sinen bi iş istiyorum hislerim gittiğim işlerin bana göre olmadığını söylüyo nedense.Nasip kısmet elbet olur.Neyse arada uğramaya çalışıyorum ihmal etmek istemiyorum burayı ama işte bi göz atıyorum.

Tesekkür ederim lioncum, usta bugün tesrif edecekmis insallah diyelim. Hepinize günaydin kizlar. Bu aksam vaktim kalirsa hafif bir seyler yaparim belki.

Tünaydın kızlar geçte olsa
Çalışmalarım epey iyi gittiği için hızlı sonuçlar alıyorum Şu an ağrımayan bölgem yok :)))
Sabah sadece boot camp abs adında kathy smith in bir videosunu yaptım ve bugün eve döndüğümde iç bacak çalışasağım ..
Artık iç bacak kısmına daha çok özen göstermek istiyorum bacaklarım iyi durumda ama iç kısımlardakı o yumuşaklık görüntüsüde istediğim görüntüyle uyuşmuyor :))
Ve Bugünde vazgeçmek yok diyorum Boş geçen hergün pişmanlıktır !

Tünaydın kızlar geçte olsa
Çalışmalarım epey iyi gittiği için hızlı sonuçlar alıyorum Şu an ağrımayan bölgem yok :)))
Sabah sadece boot camp abs adında kathy smith in bir videosunu yaptım ve bugün eve döndüğümde iç bacak çalışasağım ..
Artık iç bacak kısmına daha çok özen göstermek istiyorum bacaklarım iyi durumda ama iç kısımlardakı o yumuşaklık görüntüsüde istediğim görüntüyle uyuşmuyor :))
Ve Bugünde vazgeçmek yok diyorum Boş geçen hergün pişmanlıktır !

Bravo thalixcim, benim bayragi sen devraldin da ileriye bile gectin. Insan yapmayinca rahatsizlik duyuyor gercekten.

Begenimiz geri gelmis. Kizlar islerim yeni bitti. Marangoz ancak aksam geldi bütün gün onu bekledim. Arkalarindan tabii temizlik, dolap yerlestirme mahvoldum. Getire getire ancak bir dolap getirmis daha 3 dolapla bir büro masasi var. Ne zaman gelir kim bilir. Bu hafta isi varmis ben de yürüyüs ve biraz kisa videolar yapayim da stresim gitsin bari. Bugün artik halim kalmadi maalesef.

Bravo thalixcim, benim bayragi sen devraldin da ileriye bile gectin. Insan yapmayinca rahatsizlik duyuyor gercekten.

Günaydınlarr Mutlu bir sabaha
Ay ay canım teşekkürler inşallah senin gibi azimli olma yolunda ilerlerim bende çok azimliyimdir bilirsiniz ama bazen duygusal durumlar ve boşluk arada yıpratan olaylar yaşarsam dağılıyorum ama saçma sapan günler geride kaldı herşey çok daha güzel olarak başlıycak yenidenn
Bu sabah yine cardio abs karın videosu ve 75 squat yaptım böyle devam edeceğim iç bacak dün çalışamadım hamlık atamamış halen bugün denemeyi planlıyorum .:KK52:

Günaydınlarr Mutlu bir sabaha
Ay ay canım teşekkürler inşallah senin gibi azimli olma yolunda ilerlerim bende çok azimliyimdir bilirsiniz ama bazen duygusal durumlar ve boşluk arada yıpratan olaylar yaşarsam dağılıyorum ama saçma sapan günler geride kaldı herşey çok daha güzel olarak başlıycak yenidenn
Bu sabah yine cardio abs karın videosu ve 75 squat yaptım böyle devam edeceğim iç bacak dün çalışamadım hamlık atamamış halen bugün denemeyi planlıyorum .:KK52:

Benim de ic bacak calismam lazim. Yazin toparlanmisti ne güzel yine saldi. Su sporu aksatinca hersey basa dönüyor yahu!!!

X