Selam Sevgili Derya doğru söylüyorsun... kızların hepsi kayıpta...Bende bacağımdan dolayı yapamıyorum... Ama bu gidişle herhalde 100 kilo olabilirim...aslında ağrılarım çok az kaldı biraz biraz başlasam çok iyi olacak...
Günaydın günaydınNihayet döndüm dün sabah evimdeydim çok şükür.Biraz uzadı tatil 3 haftaya çıktı.Gezdim eğlendim sürekli sünnet düğünleri vardı geçen haftada kardeşimin oğlunun sünneti vardı havai fişekleri patladıldı bizim oralarda çok ağır büyük düğün gibi oldu çok güzel geçti günlerim.Doğanın içindeydim ki malesef kötü haber oldukça kilo aldım.Temiz hava kalabalık sünnet yemekleri derken baktım benim iştah tavan yaptı kontrol edemedim.Olsun yinede moralimi bozmadım ama annemdende epey bi fırça yedim.Küçüklüğümden beri uğraşır kilolarımla hep balık etli olduğum için.Bu halin ne az ye ekmek yeme ben senden zayıfım bu yaşımda kilo almıyorum vsss diye diye o öyle dedikçe benim daha çok yiyesim geldi yasak tatlı oluyo ya.Neyse artık evimdeyim dinlenme dönemi bitti.Bugünden itibaren yine eski istikrarıma döndüm hareket başladı.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Mecburum 65 kilo ile gittim 68 ile geri döndüm.Kalçalarım iyice büyüdü çok dikkat çekiyo kardeşim bile yürüyüşümü taklit etti.Dalga geçiyolar kalçalarım bi sağa bi sola dalgalanıyomuş.
Sizler ne yapıyosunuz çok ıssız kaldı dimi.Sizleri çok özledim aklım buralardaydı.Şimdi hareketlensin artık topiğimiz dimi.Önceki sayfaları okuyamadım henüz takip edemedim nosee cnm geçmiş olsun hayırdır bacağına ne oldu cnm önemli bişey yok dimi dikkat et kendine olurmu.Sonra yine uğrarım buraya şu işlerimi bitireyim çocuklarda geldi valizleri halletmem gerek.Dün yorgunluktan hiçbişey yapamadım.
Arkadaşlar nasılsınız? Bakıyorum tatilin arkasından aynı tempo başlanmış spora tebrik ediyorum siziii
bizden bir haberle geldim ikizlerim olacağını öğrendik sizlerle paylaşmak istedim.
Bir kaç haftaya cinsiyetleriyle geri döneceğim inşallahhh
Sizlere kolay gelsinnnnnn
Bizler iyiyizde sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelik bi sıkıntı yaşamıyosun değil mi?Çok sevindim güzel bi haber bende merak ediyorum bak cinsiyetlerini gerçi önemli olan sağlıklı olmaları.Çok özledim ya bebek sevmeyi.Senin bebişide severim küçücük ellerini yerim ben onun.Ay noluyo bana ya sanki ilk defa bebek görecem.Kendi çocuklarımı nasıl büyüttüm ne zaman bu yaşa geldiler hala inanamıyorum.Büyük aldı başını gidiyo ses değişti benden uzun boyuArkadaşlar nasılsınız? Bakıyorum tatilin arkasından aynı tempo başlanmış spora tebrik ediyorum siziii
bizden bir haberle geldim ikizlerim olacağını öğrendik sizlerle paylaşmak istedim.
Bir kaç haftaya cinsiyetleriyle geri döneceğim inşallahhh
Sizlere kolay gelsinnnnnn
Cnm hevesini kırma sakın.Videoya değil harekete odaklan.Sevdiğin şeylere yönel o zaman daha aktif olursun.Mesela ben Jillian killeri yaptım bi müddet 30 day shred bi kaç kez yaptım bana göre değil ne kadar iyi ve etkili olursa olsun sevmedim ısınamadım nedense.istemeyerek yaparsamda verim alamam.Kadın bana çok itici geliyo.Mesela Insanıty çok zor ve yorucu olmasına rağmen antrenörü Shaun T eğlenceliydi daha enerjikti zorlansamda eğlenerek tamamladım programı.Sen bilirsin tabi kendi bedenin sonuçta.Selam kizlar!!! 4. günümü de güc bela tamamladim artik biktirdi. Güzel bir tüm vücut calismasi ama yapmak zorunda oldugun icin yapmak en nefret ettigin seylerden biri. Sanirim tamamlayamayacagim jillian benzeri tüm programlarda oldugu gibi. Ancak tam da istedigin bölgelere yönelik hareketler yaptirdigi icin tamamen birakmak da istemiyorum.