Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Walking Exercise - Indoor Jogging (power walking, running, cardio, fat burning) - YouTube

40 dk lik bir calisma ancak 30 dk yapabildim (270 kalori) cünkü öncesinde de 1 saat kizimla yürüyüs yapmistim. Bu günlerde yorulabilsin diye kizimi da günde bir kac kez yürüttügüm icin yorgun oluyorum haliyle ama yine de kendimi dürtükleyerek bu haftalik fazladan kalori yakma hedefime ulastim sanirim. Yaz tembelligini söyle bir üstümden silkeledikten sonra normal calisma tempomdan devam ederim.

Kizlar sizden cok sikayetciyim haberiniz olsun, beni bu baslikta cok yalniz biraktiniz. Biliyorum ben de hirs yaptim, hareket ettikce de edesim geliyor ama siz de cok yavasladiniz bu aralar. Ben bugün yine cocuklarla 1 saat yürüdüm ardindan da 2 mil leslie yaptim.

Selam Sevgili Derya doğru söylüyorsun... kızların hepsi kayıpta...Bende bacağımdan dolayı yapamıyorum... Ama bu gidişle herhalde 100 kilo olabilirim...aslında ağrılarım çok az kaldı biraz biraz başlasam çok iyi olacak...

Sevgili nosee, umarim bir an önce düzelirsin. Bacak da cok zor eli kolu agrisa insanin yine biraz yürür, hafif bir seyler yapar. Ben de baktim motive edecek benden baska kimse kalmadi, leslie basligina takiliyorum. Bu aralar sadece yürüyüs ve leslie yapabildim. Hic hareket etmeden iyidir ama okullar acilir acilmaz (bizde 9 Eylül) bölgesel calismalarimi da bir düzene sokmak istiyorum. Leslie nin yavas olan videolari var acaba onlari biraz biraz yapmayi denesen?

Günaydın günaydın Nihayet döndüm dün sabah evimdeydim çok şükür.Biraz uzadı tatil 3 haftaya çıktı.Gezdim eğlendim sürekli sünnet düğünleri vardı geçen haftada kardeşimin oğlunun sünneti vardı havai fişekleri patladıldı bizim oralarda çok ağır büyük düğün gibi oldu çok güzel geçti günlerim.Doğanın içindeydim ki malesef kötü haber oldukça kilo aldım.Temiz hava kalabalık sünnet yemekleri derken baktım benim iştah tavan yaptı kontrol edemedim.Olsun yinede moralimi bozmadım ama annemdende epey bi fırça yedim.Küçüklüğümden beri uğraşır kilolarımla hep balık etli olduğum için.Bu halin ne az ye ekmek yeme ben senden zayıfım bu yaşımda kilo almıyorum vsss diye diye o öyle dedikçe benim daha çok yiyesim geldi yasak tatlı oluyo ya.Neyse artık evimdeyim dinlenme dönemi bitti.Bugünden itibaren yine eski istikrarıma döndüm hareket başladı.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Mecburum 65 kilo ile gittim 68 ile geri döndüm.Kalçalarım iyice büyüdü çok dikkat çekiyo kardeşim bile yürüyüşümü taklit etti.Dalga geçiyolar kalçalarım bi sağa bi sola dalgalanıyomuş.

Sizler ne yapıyosunuz çok ıssız kaldı dimi.Sizleri çok özledim aklım buralardaydı.Şimdi hareketlensin artık topiğimiz dimi.Önceki sayfaları okuyamadım henüz takip edemedim nosee cnm geçmiş olsun hayırdır bacağına ne oldu cnm önemli bişey yok dimi dikkat et kendine olurmu.Sonra yine uğrarım buraya şu işlerimi bitireyim çocuklarda geldi valizleri halletmem gerek.Dün yorgunluktan hiçbişey yapamadım.

Hosgeldin lioncum. Basligimiz cok bos kaldi ben de leslie basligina takildim biraz. Oradaki arkadaslarin motivasyona ihtiyaci vardi, baskalarina yardimci oldukca seviniyorum ben de. Kendim de motive oluyorum. Son zamanlarda sikca yürüyüs ve leslie yaptim. Yazin kilo almamayi basardim ancak vermedim de. Su hedefimdeki 3 kiloyu vereyim de rahat rahat sporuma devam edeyim istiyorum. Kis icin iyi havalarda disarida yürüyüs, bölgesel hareketler ve pilates, kötü havalarda da evde kardio calismalari planliyorum. Arada kisa yoga videolari da yapiyorum cok iyi geliyor. Bizde 9 Eylülde okullar aciliyor, haftaya da eve marangoz girecek epey bir isim var. Ama sporumu da bir araya sikistirmak istiyorum.
Sen de bir toparlan da aramiza katil canim. 3 kg fazla bir sey degil verirsin hemen.

Selam kızlar yine geldimm
en son yazdıgım günden bu yana hastalıklarla uğraşıyordum halen grip gibi bişi devam ediyor ama az kaldı geçicek
Noseecim çok geçmiş olsun canım
Spora 1 hafta kadar ara vermiştim ama farklı bir yenilik yaptım kendıme
30 Day Fitness Challenges - Get Fit and Healthy in only 30 Days bu site çok hoşuma gitti burdaki ab & squat challengesine pazar günü başladım .Sadece ab challenge olanı da var abs için ordan yapıyorum üstüne squat ekliyorum .Bakalım 1 ayda neler farkedicek.Zaten ramazan ayı çok sarsmıştı..Haftasonlarıda videoları eklerim diye planladım.En sonunda bir plan oluşturabildim ve boşluktan kurtuldum :) Siteyide tavsiye ederim kızlar .. Bu güzel havalarda yürüyüş yapmayı ihmal etmeyeli 30 dk da olsa yürüyüş yapalım

Deryacım hoşbulduk cnm

Dün itibariyle eliptik bisiklete başladım 45 50 dk yaptım.Şimdilik ham olduğum için bölgesele başlamıyorum biraz bisikletle ısınayım sonra ek takviye yaparım.Henüz program oluşturmadım bakalım.

30 Day Fitness Challenges - Get Fit and Healthy in only 30 Days Thalixcim güzelmiş bu site beğendim gerçekten.Kendim program yapamıyorum arada bu siteden takip ederim.

3. günümü tamamladim sabah 6.30 da
4. günümü yani yarin sabahi bekliyorum gercekten zorlamadan güzel gidiyor bence bu aralar zaten evde yanliz oldugumda cok istahlida degilim sadece yürüyüs yapamadigim icin üzgünüm ama yarin ins :)

Selam kizlar. Ne var ne yok? Ben adet dönemindeydim iki gün tembellik ettim. Jillian Michaels in killer abs ini denediniz mi hic ya da duydunuz mu? Ben ancak level 1 i bulabildim daha izleyecegim. Belki karin calismalarina katarim bakalim.

Tekrar merhaba kizlar. Bu ablamiz da kafayi yedi diyeceksiniz ama ben bugün 30 day schred e basladim. Uzun zamandir denemek istiyordum ama 10 gün arka arkaya yapamam diye de baslamiyordum. Sonra dedim ki amaan 10 günü zamanina göre tamamlarsin. Spora ilk basladigimda 6 week 6 packsi denemistim agir gelmisti. Dogrusu 30 day level 1 bugün hafif bile geldi. Güzel terletiyor tabii, bu günlerde leslie ve yürüyüs ile biraz isindim vücut daha fazlasini istemeye basladi. Bir de düsündüm ki bum bumu kaldir koltuktan biraz sikintiya gir de su son kilolar ve de yaglar gitsin artik. 10 günü tamamlayabilirsem sizinle sonuclari paylasirim sekerler.

Deryacım çok iyisin çok iyi gidiyosun bence.Sen böyle harekete odaklandıkça hedefine ulaşırsın zaten.

Bana gelince akşamları bisikletime devam 40dk kesmiyo yaptıkça yapasım geliyo 60 dk ya çıkıyorum.Birazda regl ağrısı şişkinliği var tabi yapmadanda duramıyorum.Pazartesi eylüle girdiğimde de yoğun bi şekilde çalışmak istiyorum.Yürüyüş,bisiklet,plates artı ek videolar artık hangisine el atarsam.Yani anı yaşamak istiyorum.Her akşam yatağıma yattığımda soracam kendime bugün ne kadar hareket ettin kendin ve bedenin için ne yaptın diye günün sorgulamasını yaparım.

iki gündürde banyo kırılıp yapılıyo henüz bitmedi buraya giremesemde takip etmiyorum sanmayın heeee.

Lioncum bravo devam et bu kez birakma sakin. Bizde de marangoz telasi var bu aralar bir de cocuklarin okul alisverisi v.s. Her gün yapamiyorum ama esim Almanya ya gidecek firmanin oradaki merkezine o yüzden bu kis sikca yalniz kalacagiz. Spora ayiracak daha cok zamanim olur. Esimin evde olmamasinin stresini böylece atarim ancak,hem de forma girmis olurum. Olumsuzu olumluya cevirmek bu olsa gerek.

2. günümü de tamamladim. Rio extreme göre tabii daha hafif geliyor ama bunu tamamlayip forma girersem yine rio extreme baslarim belki.

Arkadaşlar nasılsınız? Bakıyorum tatilin arkasından aynı tempo başlanmış spora tebrik ediyorum siziii
bizden bir haberle geldim ikizlerim olacağını öğrendik sizlerle paylaşmak istedim.
Bir kaç haftaya cinsiyetleriyle geri döneceğim inşallahhh
Sizlere kolay gelsinnnnnn

Cok cok sevindim canim hayirli olsun!!! Kendine cok dikkat et hafif yürüyüsler yap bu dönemin de doya doya tadini cikar.

Bizler iyiyizde sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelik bi sıkıntı yaşamıyosun değil mi?Çok sevindim güzel bi haber bende merak ediyorum bak cinsiyetlerini gerçi önemli olan sağlıklı olmaları.Çok özledim ya bebek sevmeyi.Senin bebişide severim küçücük ellerini yerim ben onun.Ay noluyo bana ya sanki ilk defa bebek görecem.Kendi çocuklarımı nasıl büyüttüm ne zaman bu yaşa geldiler hala inanamıyorum.Büyük aldı başını gidiyo ses değişti benden uzun boyu
Cnm inşallah herşey yolunda gider Allahın izniyle kendine de bebişede iyi bak cnm.

Selam kizlar, dün sadece yürüyüs yapabildim ama bugün 3. günümü tamamladim. Level 1de harcadigim kalori 200. Her birini 5er gün yapayim diyorum ama bakalim. En azindan tüm vücudu calistiriyor.

Selam kizlar!!! 4. günümü de güc bela tamamladim artik biktirdi. Güzel bir tüm vücut calismasi ama yapmak zorunda oldugun icin yapmak en nefret ettigin seylerden biri. Sanirim tamamlayamayacagim jillian benzeri tüm programlarda oldugu gibi. Ancak tam da istedigin bölgelere yönelik hareketler yaptirdigi icin tamamen birakmak da istemiyorum.

Cnm hevesini kırma sakın.Videoya değil harekete odaklan.Sevdiğin şeylere yönel o zaman daha aktif olursun.Mesela ben Jillian killeri yaptım bi müddet 30 day shred bi kaç kez yaptım bana göre değil ne kadar iyi ve etkili olursa olsun sevmedim ısınamadım nedense.istemeyerek yaparsamda verim alamam.Kadın bana çok itici geliyo.Mesela Insanıty çok zor ve yorucu olmasına rağmen antrenörü Shaun T eğlenceliydi daha enerjikti zorlansamda eğlenerek tamamladım programı.Sen bilirsin tabi kendi bedenin sonuçta.

Bana gelince hafta sonuna kadar eliptik bisikletime devam ettim.Cumartesi günü dinlenme günü yaptım pazar günü ise bol bol açık havada yürüdüm çocuklarla gezmeye gittim haliyle yürüyüş yaparak geçirmiş oldum.benim aklım hala Brazil'de tekrar tekrar başlamak istiyorum her defasında başlangıç yapıyorum devamı gelmiyo tabi.Onun verdiği şekli biçimi unutamıyorum nedense Brazil videolarına odaklanmaya çalışıyorum kendimi hazırlıyorum.Bugünkü aktivem ne olacak henüz tembellik modundan çıkamadım.Araya hafta sonu girince herkeste evde olunca iş güç yemek faslı istekler bitmiyo tabi yapılmıyo soğukluk giriyo.Neyseki hayali vücudum ağır basıyoda beni rahat bırakmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…