Kuana90 cnm linklerin hepsi bu tekrar güncelliyorum.İlk zamanlar biraz zorlanabilirsin ama her geçen gün daha iyi yaptığını görürsün cnm.Sana kolay gelsin cnm.
Cok tesekkurler canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuana90 cnm linklerin hepsi bu tekrar güncelliyorum.İlk zamanlar biraz zorlanabilirsin ama her geçen gün daha iyi yaptığını görürsün cnm.Sana kolay gelsin cnm.
Selam kizlar, ne var ne yok? biliyorsunuz foruma resim yüklemeyi sevmiyorum pek özel albüme yüklüyorum ama son zamanlarda cenem düsüp hep anlattigimdan cok istek mesaji aldim sonuclari görmek isteyen arkadaslardan. Iste ilk resimdeki spora baslamadan önceki halim ve simdiki hallerim. 43 yasinda ablaniz oldugumu unutmayarak yorumlarinizi yazabilirsiniz.
Eki Görüntüle 763261 Eki Görüntüle 763264 Eki Görüntüle 763263 Eki Görüntüle 763262 Eki Görüntüle 763265
Evet cnm etkiliymiş gerçekten ertesi gün bacaklarımın ön ve arka kısımları acıdı acıyan yerlerimden hissettim nereleri çalıştırdığını.Aynen cnm kendimizi şartlamadan odağımızı ve konsantrasyonumuzu enerjilerimize hareketlerimize ve sonuçlarına yönelttiğimizde geriside gelecektir zaten.Sağol cnm.Lioncum Xhit videolari kisa fakat etkili. Cok kisa olanlardan iki tane arka arkaya, 15-20 dk olanlari tek yapiyorum ben de. Malum yaz tatili cocuklarla cok zaman geciyor, esim de artik izinde ama kisa da olsa düzenli yapiyorum. Faydasi olduguna inaniyorum. JNL web sayfasinda günlük yaptigimiz isler ve kosusturmalarin, hatta ev temizliginin bile kardiodan sayilabilecegini yazmis. O yüzden cok hareketli oldugumuz zamanlarda bölgesel kisa calismalarin bile faydali olacagini yaziyor. Bunalmadan kendimizi sartlamadan o günkü vaktimize göre yaparsak olumlu düsüncelerle yapacagimiz sporun da daha faydali olacagina inaniyorum. Sana da iyi tatiller dilerim canim.
Evet cnm videoların hepsi bu başka videosu yok.Yeni serisi var master series diye o henüz yeni olduğu için internetten indirilmiyo.mrvkys
Kızlar brazil butt lift'in toplam bu kadar mı videosu var ??? yoksa başka var mı hepsi bu mu ?
Cnmmmm o kadar çok mutlu oldum ki haberi duyunca tüylerim diken diken oldu inan bana resimlerdende anlamışsındır heralde sevincimi.Allahım sen nelere kadirsin hiç bi zaman ondan umudu kesmemek lazım.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Sıkıntısız sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.Bebekte sende Allaha emanet olun cnm.canlarım aşılamamız tuttu sizlerle de paylaşmak istedimmm dualarınızla yanımda olduğunuz için bir kere daha teşekkür etmek istedimm
Selam kizlar, ne var ne yok? biliyorsunuz foruma resim yüklemeyi sevmiyorum pek özel albüme yüklüyorum ama son zamanlarda cenem düsüp hep anlattigimdan cok istek mesaji aldim sonuclari görmek isteyen arkadaslardan. Iste ilk resimdeki spora baslamadan önceki halim ve simdiki hallerim. 43 yasinda ablaniz oldugumu unutmayarak yorumlarinizi yazabilirsiniz.
Eki Görüntüle 763261 Eki Görüntüle 763264 Eki Görüntüle 763263 Eki Görüntüle 763262 Eki Görüntüle 763265
Cnmmmm o kadar çok mutlu oldum ki haberi duyunca tüylerim diken diken oldu inan bana resimlerdende anlamışsındır heralde sevincimi.Allahım sen nelere kadirsin hiç bi zaman ondan umudu kesmemek lazım.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Sıkıntısız sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.Bebekte sende Allaha emanet olun cnm.
Deryacım harikasın ya bi kez daha hayranım sana cnm.Vücudun tam bi evrim geçirmiş çok güzel Vücudun çok sıkılaşmış yani fitness modellerine bile fark atmışsın cnm.İşte başarı bu ne güzel ya o kadar azmin ağır çalışmaların yorulmanın ter atmanın karşılığı bu işte.Bütün o emeklere değdi dimi ya insan sanki yeniden doğuyo duygularını hissedebiliyorum.Senin başarın bizlerede örnek ilham kaynağı.Tembellik etsem üşensem bile senin bu resimlerin gözümün önüne gelecek.
Cnmmmm o kadar çok mutlu oldum ki haberi duyunca tüylerim diken diken oldu inan bana resimlerdende anlamışsındır heralde sevincimi.Allahım sen nelere kadirsin hiç bi zaman ondan umudu kesmemek lazım.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Sıkıntısız sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.Bebekte sende Allaha emanet olun cnm.
Maşallah, maşallah 41 kere ablacım. Ben 29 yaşımdayım selülit göbek, kalça vallahi çok fena durumdayım. Seni gördüm imrendim. Ne kadar zamanda bu sonucu aldınız? İnşallah ben de azmedebilirim
Sevgili asbelove ben bu mesaji atlamisim, cok cok sevindim tebrik ederim. Allah sonuna kadar yaninda olsun canim. Gelismelerden bizi de haberdar et.
canımmm çok teşekkür ederim aminnnnnn güzel dualarınız beni çok duygulandırıyor Allahım razı olsun sizlerdennn
muhakkak bilgilendireceğim sizleri
sende çok büyük bir gelişme kaydetmişsin maaşallah
darısı bizlerin başına gerçi ben şu an kilo alma dönemine geçmiş bulunmaktayım ama
doğru söylüyorsun canım tamamende bırakmamak lazım ya Dr.uma gittiğimde soracağım evle iş arası biliyorsunuz 35-40dk yürüsem çok mu olur ki şu durumda nerdeyse otobüs durağı ev arası 10dk lık yürüyüşler haricinde hiç hareketim yok gerçi o sağlıklı olsun da diyorum ama çok da abartmamak lazım dimiSevgili asbelove ilk 3 ay cok dikkat et sadece hafif yürüyüsler yapmani tavsiye ederim. Sonra da xhit ve victoria secret tan hamile jimnastiklerini yapabilirsin ama bazi hareketlere baktim yere atlamalar filan onlari sen yine de yapma ne olur ne olmaz. Hafif hafif ama hareketsiz de kalma. Dogumdan sonra biz sana motivasyon veririz merak etme canim hele bebisini bir al kucagina.
teşekkür ederim canımmm aminnnnnnn yürüyüş önemli haklısın şu ilk 3ayı atlatalım deryanında dediği gibi ondan sonra uzatırız yürüyüş sürelerimizi inşallahhsevgili asbelove tebrik ederim bende .. inşallah Allah tamamına erdirsin hayırlasıyla önemli olan bu... kilolar da alınır verilir daha önemli şeyler var hayatta...hamileyken spor yapmasan da yürüyüş yaparsın şimdi bayanlar daha bilinçli... eskiden 25-30 kilo alırlarmış
birazcık yemene dikkat ettin mi tamamdır sevgiler...
Sevgili asbelove ilk 3 ay cok dikkat et sadece hafif yürüyüsler yapmani tavsiye ederim. Sonra da xhit ve victoria secret tan hamile jimnastiklerini yapabilirsin ama bazi hareketlere baktim yere atlamalar filan onlari sen yine de yapma ne olur ne olmaz. Hafif hafif ama hareketsiz de kalma. Dogumdan sonra biz sana motivasyon veririz merak etme canim hele bebisini bir al kucagina.
merhaba derya
tesadüfen bu konuya rastladım. brazil butt lift ve killer bişeyden bahsediliyor. ben 168 cm ve 57 kg yum. popom düşük ve basen var iç bacak da sıkı değil. selülit de var. ne yapmam gerekiyor. video şartsa nerden indirebilirim. hemen başlamak istiyorum teşekkürler.