Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Bugün bilincli olarak vaktim oldugu halde agir calismadan uzak durdum. Kollarim hala agriyor. Sadece bahcede calistim ve yürüyüs yaptim ama agir tempoda. Jennifer Nicole Lee gercekten hardcore denilebilecek calismalar yaptiriyor ama ise yaradigini da söyleyebilirim. You tube da bu aralar cok moda olan circuit workout yaptiran bi antrenörle yazistim kisa tuttugum ve sinirlarimi zorlamadigim durumda her gün tüm vücut calismalari yapabilecegimi yazmis. Bundan da Xhit gibi videolari haftanin her gününe dagitinca iyi bir secim oldugunu görüyorum.

Selam kizlar hafta sonu nasil geciyor? Ben jnl de 2. haftami tamamladim. Ardindan da size yolladigim stretching videosunu yaptim. O kadar rahatlatiyor ki anlatamam. Bu yoga videolari cok sardi beni.
Ramazan sonuna kadar esim izine cikiyor o yüzden jnl e yarim saat ayiramayabilirim mecburen kisa videolarla yetinecegim. Ancak kisin yine bir tur yapma niyetindeyim gercekten ise yariyor.

Deryacım merhaba hafta sonu gayet iyi iftar davetine geldim.Maşallah sana:nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnm pzt den itibaren tekrar sporla maratonuma devam ediyorum.Yanlız tek sorunum belli bi programa odaklanamamak.Yani plateste yapmak istiyorum eliptik bisiklette,JNL videolarındanda şu senin yaptığın XHiit Victoria Secret videolarından da yapmak istiyorum kafam karıştı nasıl bi düzen ve istikrarla yapabilirim.Ramazan dolayısıyla oruç olduğumdan ancak akşam yapabilirim bu ayı tamamlayana kadar.Valla hepsini çorba yaptım ben bi türlü ayırt edemiyorum hepside birbirinden güzel ve etkili.

Deryacım merhaba hafta sonu gayet iyi iftar davetine geldim.Maşallah sana:nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnm pzt den itibaren tekrar sporla maratonuma devam ediyorum.Yanlız tek sorunum belli bi programa odaklanamamak.Yani plateste yapmak istiyorum eliptik bisiklette,JNL videolarındanda şu senin yaptığın XHiit Victoria Secret videolarından da yapmak istiyorum kafam karıştı nasıl bi düzen ve istikrarla yapabilirim.Ramazan dolayısıyla oruç olduğumdan ancak akşam yapabilirim bu ayı tamamlayana kadar.Valla hepsini çorba yaptım ben bi türlü ayırt edemiyorum hepside birbirinden güzel ve etkili.

Sevgili lion, benim gibi yap her güne 1-2 kisa video sigdir böylece hem bikmazsin hem de haftanin 5 günü calismis olursun zorlanmadan. Kisa videolar daha isime geliyor zaman acisindan. Pilatesi ben de ihmal ediyorum ama yoga cok yaptim bu aralar xhitten ve cok da iyi geldigini hissediyorum. Degistire degistire yapacagiz artik. Hayat boyu spor yapmaya karar verince insan bol bol yapacak zaman kaliyor. Daha önce de bahsetmistim bilmiyorum o mesajimi gördün mü, tanidigim birkac kadin var yaslari da 50-70 arasi ama görsen top fit bir görünümleri var. Hepsinin de ortak özellikleri bir spora bagli kalmadan cesitli sporlar yapmalari ve bunu da yillardir sürdürmeleri. Diyet filan da yapmiyorlar gözlemledigim kadariyla. Bisiklete binerler, yüzerler, yürürler, kosarlar hep degisik aktivitelerde görürüm. Demek ki cesitlilik basariyi getiriyor. Yani kendini bir programa sartlama arkadasim, o gün icinden ne geliyorsa onu yap. Ben kendi adima haftada 3 gün en azindan bölgesel videolar yapiyorum, geri kalan zamanda da kardio calismalari yapiyorum. Simdi esim izinliyken mecbur erken uyanip kisa videolardan yapacagim sabahlari.

Selam kizlar dogru dürüst topicede ugrayamiyorum ama sporu birakmis degilim bi yandan is hayati ve sIkIntilari bi yandan baska seyler biraz yogun geciyor bazen canim spor yapmakta istemiyor ama haftada 3-4gün bölgesel egzersizlerimi yapmaya calisiyorum eskisi kdr yogun degil ama ek olarak yürüyüste yaptigimdan sanirim idare edebiliyorum Ramazan dolayisiyla tempo yavasliyor haliyle bi enerjisizlik var .. Su ramazan gecsin gercekten daha rahat bir düzen olusturmak istiyorum sizleri unuttugumdan degil kafa daginik oldugundan yazmak istemedim :) ama kalbimde burda tabi orasi baska
Hayirli Ramazanlar diliyorum Tüm arkadaslarima spor kardeslerime

Sevgili lion, benim gibi yap her güne 1-2 kisa video sigdir böylece hem bikmazsin hem de haftanin 5 günü calismis olursun zorlanmadan. Kisa videolar daha isime geliyor zaman acisindan. Pilatesi ben de ihmal ediyorum ama yoga cok yaptim bu aralar xhitten ve cok da iyi geldigini hissediyorum. Degistire degistire yapacagiz artik. Hayat boyu spor yapmaya karar verince insan bol bol yapacak zaman kaliyor. Daha önce de bahsetmistim bilmiyorum o mesajimi gördün mü, tanidigim birkac kadin var yaslari da 50-70 arasi ama görsen top fit bir görünümleri var. Hepsinin de ortak özellikleri bir spora bagli kalmadan cesitli sporlar yapmalari ve bunu da yillardir sürdürmeleri. Diyet filan da yapmiyorlar gözlemledigim kadariyla. Bisiklete binerler, yüzerler, yürürler, kosarlar hep degisik aktivitelerde görürüm. Demek ki cesitlilik basariyi getiriyor. Yani kendini bir programa sartlama arkadasim, o gün icinden ne geliyorsa onu yap. Ben kendi adima haftada 3 gün en azindan bölgesel videolar yapiyorum, geri kalan zamanda da kardio calismalari yapiyorum. Simdi esim izinliyken mecbur erken uyanip kisa videolardan yapacagim sabahlari.
Cnm çok teşekkür ederim şimdi bende o şekilde devam edicem anda yaşamak önemli olan sanırım.

thalix
Selam kizlar dogru dürüst topicede ugrayamiyorum ama sporu birakmis degilim bi yandan is hayati ve sIkIntilari bi yandan baska seyler biraz yogun geciyor bazen canim spor yapmakta istemiyor ama haftada 3-4gün bölgesel egzersizlerimi yapmaya calisiyorum eskisi kdr yogun degil ama ek olarak yürüyüste yaptigimdan sanirim idare edebiliyorum Ramazan dolayisiyla tempo yavasliyor haliyle bi enerjisizlik var .. Su ramazan gecsin gercekten daha rahat bir düzen olusturmak istiyorum sizleri unuttugumdan degil kafa daginik oldugundan yazmak istemedim :) ama kalbimde burda tabi orasi baska
Hayirli Ramazanlar diliyorum Tüm arkadaslarima spor kardeslerime
Merhaba cnm özledik seni aklımada geldin napıyo acaba diye merak ediyodum.Neyseki iyisin cnm.Aynen Ramazan geçsin ondan sonra tempoda yükselir bende aynı durumdayım halsizlik oluyo tabi.İşlerin düzene girer inşallah sanada hayırlı Ramazanlar cnm.

Selam kizlar ben ilac kullandigim icin oruc tutamiyorum o yüzden sizden daha dinc durumdayim sanirim. Hepinizin orucunu Allah kabul etsin... Bugünkü calismami yaptim, sizden ne haber? Ben 1 saat karin, bacak, gögüs calistim. Sinirimi bozan bir durum var, ben inceldigimi hissediyorum, kiyafetlerim bollasiyor ama tartida hep ayniyim. Bu gidisle 55 i göremeyecegim galiba, ne yapalim görüntüden memnun olduktan sonra... Ardindan da esneme videomu yaptim, o kadar rahatlatiyor ki spor sonraki yorgunluk, agri kalmiyor.

Selam kizlar ben ilac kullandigim icin oruc tutamiyorum o yüzden sizden daha dinc durumdayim sanirim. Hepinizin orucunu Allah kabul etsin... Bugünkü calismami yaptim, sizden ne haber? Ben 1 saat karin, bacak, gögüs calistim. Sinirimi bozan bir durum var, ben inceldigimi hissediyorum, kiyafetlerim bollasiyor ama tartida hep ayniyim. Bu gidisle 55 i göremeyecegim galiba, ne yapalim görüntüden memnun olduktan sonra... Ardindan da esneme videomu yaptim, o kadar rahatlatiyor ki spor sonraki yorgunluk, agri kalmiyor.

Deryacim kaslanmis olabilirsin yag dokusu cok kolay gitmiyor aslinda tartidaki rakamda pek önemli degil bence önemli olan ölcüler ve fit olmak .Tartidaki agirlik cok degisken olabilir vucut su tutabiliyor zaman zaman ..

Selam kızlar bende tatilden döndüm... tatilde 1 kilo almıştım. şu anda da tartılmaya korkuyorum açıkçası... daha önce yazacaktım yazamadım.bende ramazan dolayısıyla spor yapamıyorum. zaten iftar akşam 9 da olduğu için hiç zaman kalmıyor...ama yine de belki spor adına araya birkaç birşey sıkıştırırsam iyi olabilir.

Sevgili Derya gerçekten başarını tebrik ediyorum. istikrarın ile herkese örnek oluyorsun. seni okudukça insanın spor yapası geliyor...

Tüm arkadaşlara hayırlı Ramazanlar diliyorum bende..

Selam kızlar bende tatilden döndüm... tatilde 1 kilo almıştım. şu anda da tartılmaya korkuyorum açıkçası... daha önce yazacaktım yazamadım.bende ramazan dolayısıyla spor yapamıyorum. zaten iftar akşam 9 da olduğu için hiç zaman kalmıyor...ama yine de belki spor adına araya birkaç birşey sıkıştırırsam iyi olabilir.

Sevgili Derya gerçekten başarını tebrik ediyorum. istikrarın ile herkese örnek oluyorsun. seni okudukça insanın spor yapası geliyor...

Tüm arkadaşlara hayırlı Ramazanlar diliyorum bende..
Hoşgeldin cnm. 1 kiloyu dert etme tartıyada takılma cnm.Vücudunu kendi haline bırak spora ve istediğin vücuda odaklan sadece.

Ben 2 haftayı geçti spor yapmayalı ama dün tekrar hafiften başladım.30 dk bisiklet arkasından Jnl videolarından glutes videosu yaptım.İftar sonrası yatana kadar araya sıkıştırdım.Yemek sonrası mide dolu olduğu için hem biraz midem bulandı hemde biraz rahatsızlık verdi açıkçası.

Sevgili lion valla iyi spor yapıyorsun ramazanda bile..dediğin gibi yemekten hemen sonra spor yapmak iyi değil bir de dediğin gibi insanı da rahatsız ediyor. sanırım ramazan bitene kadar yapamam spor... kendime psikolojik olarak baskı yapmayayim en azından.:KK1: bittikten sonra ise güzel planlarım var...

Sevgili lion valla iyi spor yapıyorsun ramazanda bile..dediğin gibi yemekten hemen sonra spor yapmak iyi değil bir de dediğin gibi insanı da rahatsız ediyor. sanırım ramazan bitene kadar yapamam spor... kendime psikolojik olarak baskı yapmayayim en azından.:KK1: bittikten sonra ise güzel planlarım var...
Cnm dün tekrar başladım düne kadar 2 haftadan fazla oldu hiç spor yapmadım kendimi tazeleme dinlenme dönemine bırakmıştım.Şimdi düşüncelerimi herşeyimi tekrar gözden geçirip kendimi yeniden programladım.Ve anladımki bazı şeyleri kendi akışına bırakıp kiloya ve kiloyla alakalı tüm düşüncelere incelmeye odaklanmadan kendi içimden geldiği gibi rüzgara teslim olmak rüzgarla dans etmek gibi herşeye bu şekilde yön vermek daha olumlu etkiler yaratıyo.

Şimdilik kısa videoları yapmaya çalışıyorum.Zorda olsa yapmalıyım çünkü spora olan bakış açımı değiştirdim sporla kilo veriyorum inceliyorum spor yaparsam zayıflarım yerine sporla kendimi daha enerjik,dinç,dinamik,mutlu,çekici,güzel,pozitif hissediyorum,sporla tekrar canlanıyorum tazeleniyorum gençleşiyorum vsss gibi niyet yükleyerek olumlamalar yapıyorum.Gerçekten böyle daha anlamlı ve motive edici oldu.Şimdi beyin ve bilinçaltı sporla mutlu olacağını güzel etkiler yaşayacağını algıladı ya şimdi severek isteyerek yapıyorum ve yapmak için can atıyorum beni daha çok teşvik ediyo.Böylesi gerçekten daha iyi etkilerini anlatmam mümkün değil ancak yaşamanız lazım.Çok güzel bi duyguymuş herşeyden önce niyetlerimizi oluşturmamız gerekiyomuş.Kafamdaki olumsuz düşünceleri inançları değiştirince şimdi bütün parçalar daha iyi oturdu.İnancımı güçlendirdi herşeyi olumlu niyetlerle yapmak.

Deryacim kaslanmis olabilirsin yag dokusu cok kolay gitmiyor aslinda tartidaki rakamda pek önemli degil bence önemli olan ölcüler ve fit olmak .Tartidaki agirlik cok degisken olabilir vucut su tutabiliyor zaman zaman ..

Sevgili thalix, geldigin belli oluyor özlemistik. Kaslandigimi hissediyorum zaten kollarim, bacaklarim ve hatta bum bum da. Karnimdaki kaslari da göremesem de güclendiklerini hissedebiliyorum cünkü yolda yürürken bile karnimi icime cekebiliyorum artik, dogumdan sonra cok uzun zaman bunu yapamiyordum o bölüm donmus gibiydi. Tartiya fazla takilmiyorum 1 asagi bir yukari seklinde gidiyor su an 58-59 arasinda. Ama baharda aldigim 40 beden sortlar pantolonlar artik kemer sikarak bile giydigimde bol duruyor, kayiyor belimden. Biraz daha su karnim istedigim sekle girse tamam diyecegim.
Kizlar güzel sözleriniz icin ayrica tesekkür ederim, sizleri motive edebiliyorsam ne mutlu bana. Ben bu foruma care ararken girdim, cikamadim bir daha. Kendim motivasyon ariyordum baslamak icin, evde yapabilir miyim olabilir mi diye inanamiyordum. Cocuklardan dolayi baska bir spor imkanim yoktu. Simdi herkese haykirmak istiyorum: Evet evde de forma girebilirsiniz, olabiliyor, mümkün diye. Zamani yaratmak, motivasyonu saglamak sadece bizim elimizde. Her sey beynimizde olup bitiyor. Istersek oluyor. Insanlar 43 yasinda olup 3 de cocuk dogurdugumu duyup sasirinca, inanmayinca cok mutlu oluyorum. Demek ki basarili olmusum diyorum.
Ayrica spor beni cok mutlu ediyor. Sevgili lionun da yazdigi gibi artik yapmamin tek amaci forma girmek degil, bir yasam bicimi oldu benim icin. Hayatimdaki cok büyük bir boslugu doldurdu. Cocuklarima iyi örnek olmami sagladi. Doktor kizim icin kilolu diyince büyük oglum: anne üzülme sen ona bir iki leslie yaptirirsin karni filan kalmaz dedi cok güldük.
Iste bu yüzden hepinizi motive etmek icin her gün bikmadan (sizleri biktiriyorsam o ayri) spor maceralarimi yaziyorum. Bir anlamda gün icinde nasil zaman yaratmisim, tüm islerimin arasinda nasil oluyor örnek olsun da istiyorum. Cünkü benim günüm 3 cocuk, ev ve bahce isleri arasinda hic de bos gecmiyor. Ama kimi zaman sabah erken, kimi zaman aksam, kimi zaman gün icinde kisa videolarla bu isi götürüyorum.
Bugün Leandro yazisinda sunlari yazmis: Modellere bakip özenmeyin neden hemen onlara benzemiyoruz diye. O resimlerin ardinda aylarca, yillarca yapilan spor, diyet ve bolca da makyaj hilesi var.
Neyse yine cenem düstü. Hepinizi seviyorum, iyi geceler.

Oooo bizim baslik bos kaldi iyice, ramazan nedeniyle olsa gerek. Umarim verdiginiz kilolari almiyorsunuzdur. Ben ufak ufak calismalara devam ediyorum. Ben pek degisiklik göremiyorum ama etrafimdaki insanlar kilo verdigimi söylüyor. Arada bir de yoga yapmaya calisiyorum.

Arkadaslar merhaba :) Yaziklarinizi okudum ve oldukca gaza geldim :KK70: Bende hemen baslamak istiyorum,artik su basenlerden kurtulmam gerek :KK70: Banada link atabilir misiniz acaba?

Oooo bizim baslik bos kaldi iyice, ramazan nedeniyle olsa gerek. Umarim verdiginiz kilolari almiyorsunuzdur. Ben ufak ufak calismalara devam ediyorum. Ben pek degisiklik göremiyorum ama etrafimdaki insanlar kilo verdigimi söylüyor. Arada bir de yoga yapmaya calisiyorum.
Evet çok sessiz kaldı cnm.Hem Ramazan hemde tatil zamanları.Bende 2 hafta sonra gidiyorum memlekete gidiyoruz çocuklar orada yeğenimin de sünneti var.

Cnm değişiklik elbet olacak bu kadar azime sonuç almamak imkansız zaten.Ne demişler damlaya damlaya göl olur eee sende sporuna ve hareketine devam ettikçe geriye dönüp baktığında fazlasıyla yol katettiğini göreceksin.Hafta sonu yapamadım iftar yemeğine davetliydik.Dün akşamda Xhit daily videolarından yaptım.Bazen bisikletle geçiştiriyorum.Geçen hafta plateste yaptım.Şimdilik böyle takılıyorum.

Kuana90 cnm linklerin hepsi bu tekrar güncelliyorum.İlk zamanlar biraz zorlanabilirsin ama her geçen gün daha iyi yaptığını görürsün cnm.Sana kolay gelsin cnm.

Evet çok sessiz kaldı cnm.Hem Ramazan hemde tatil zamanları.Bende 2 hafta sonra gidiyorum memlekete gidiyoruz çocuklar orada yeğenimin de sünneti var.

Cnm değişiklik elbet olacak bu kadar azime sonuç almamak imkansız zaten.Ne demişler damlaya damlaya göl olur eee sende sporuna ve hareketine devam ettikçe geriye dönüp baktığında fazlasıyla yol katettiğini göreceksin.Hafta sonu yapamadım iftar yemeğine davetliydik.Dün akşamda Xhit daily videolarından yaptım.Bazen bisikletle geçiştiriyorum.Geçen hafta plateste yaptım.Şimdilik böyle takılıyorum.

Lioncum Xhit videolari kisa fakat etkili. Cok kisa olanlardan iki tane arka arkaya, 15-20 dk olanlari tek yapiyorum ben de. Malum yaz tatili cocuklarla cok zaman geciyor, esim de artik izinde ama kisa da olsa düzenli yapiyorum. Faydasi olduguna inaniyorum. JNL web sayfasinda günlük yaptigimiz isler ve kosusturmalarin, hatta ev temizliginin bile kardiodan sayilabilecegini yazmis. O yüzden cok hareketli oldugumuz zamanlarda bölgesel kisa calismalarin bile faydali olacagini yaziyor. Bunalmadan kendimizi sartlamadan o günkü vaktimize göre yaparsak olumlu düsüncelerle yapacagimiz sporun da daha faydali olacagina inaniyorum. Sana da iyi tatiller dilerim canim.

Kızlar brazil butt lift'in toplam bu kadar mı videosu var ??? yoksa başka var mı hepsi bu mu ?

canlarım aşılamamız tuttu sizlerle de paylaşmak istedimmm dualarınızla yanımda olduğunuz için bir kere daha teşekkür etmek istedimm:KK16::KK16:

X