Deryacim kaslanmis olabilirsin yag dokusu cok kolay gitmiyor aslinda tartidaki rakamda pek önemli degil bence önemli olan ölcüler ve fit olmak .Tartidaki agirlik cok degisken olabilir vucut su tutabiliyor zaman zaman ..
Sevgili thalix, geldigin belli oluyor özlemistik. Kaslandigimi hissediyorum zaten kollarim, bacaklarim ve hatta bum bum da. Karnimdaki kaslari da göremesem de güclendiklerini hissedebiliyorum cünkü yolda yürürken bile karnimi icime cekebiliyorum artik, dogumdan sonra cok uzun zaman bunu yapamiyordum o bölüm donmus gibiydi. Tartiya fazla takilmiyorum 1 asagi bir yukari seklinde gidiyor su an 58-59 arasinda. Ama baharda aldigim 40 beden sortlar pantolonlar artik kemer sikarak bile giydigimde bol duruyor, kayiyor belimden. Biraz daha su karnim istedigim sekle girse tamam diyecegim.
Kizlar güzel sözleriniz icin ayrica tesekkür ederim, sizleri motive edebiliyorsam ne mutlu bana. Ben bu foruma care ararken girdim, cikamadim bir daha. Kendim motivasyon ariyordum baslamak icin, evde yapabilir miyim olabilir mi diye inanamiyordum. Cocuklardan dolayi baska bir spor imkanim yoktu. Simdi herkese haykirmak istiyorum: Evet evde de forma girebilirsiniz, olabiliyor, mümkün diye. Zamani yaratmak, motivasyonu saglamak sadece bizim elimizde. Her sey beynimizde olup bitiyor. Istersek oluyor. Insanlar 43 yasinda olup 3 de cocuk dogurdugumu duyup sasirinca, inanmayinca cok mutlu oluyorum. Demek ki basarili olmusum diyorum.
Ayrica spor beni cok mutlu ediyor. Sevgili lionun da yazdigi gibi artik yapmamin tek amaci forma girmek degil, bir yasam bicimi oldu benim icin. Hayatimdaki cok büyük bir boslugu doldurdu. Cocuklarima iyi örnek olmami sagladi. Doktor kizim icin kilolu diyince büyük oglum: anne üzülme sen ona bir iki leslie yaptirirsin karni filan kalmaz dedi cok güldük.
Iste bu yüzden hepinizi motive etmek icin her gün bikmadan (sizleri biktiriyorsam o ayri) spor maceralarimi yaziyorum. Bir anlamda gün icinde nasil zaman yaratmisim, tüm islerimin arasinda nasil oluyor örnek olsun da istiyorum. Cünkü benim günüm 3 cocuk, ev ve bahce isleri arasinda hic de bos gecmiyor. Ama kimi zaman sabah erken, kimi zaman aksam, kimi zaman gün icinde kisa videolarla bu isi götürüyorum.
Bugün Leandro yazisinda sunlari yazmis: Modellere bakip özenmeyin neden hemen onlara benzemiyoruz diye. O resimlerin ardinda aylarca, yillarca yapilan spor, diyet ve bolca da makyaj hilesi var.
Neyse yine cenem düstü. Hepinizi seviyorum, iyi geceler.