Deryacım merhaba hafta sonu gayet iyi iftar davetine geldim.Maşallah sana
Cnm pzt den itibaren tekrar sporla maratonuma devam ediyorum.Yanlız tek sorunum belli bi programa odaklanamamak.Yani plateste yapmak istiyorum eliptik bisiklette,JNL videolarındanda şu senin yaptığın XHiit Victoria Secret videolarından da yapmak istiyorum kafam karıştı nasıl bi düzen ve istikrarla yapabilirim.Ramazan dolayısıyla oruç olduğumdan ancak akşam yapabilirim bu ayı tamamlayana kadar.Valla hepsini çorba yaptım ben bi türlü ayırt edemiyorum hepside birbirinden güzel ve etkili.
Cnm çok teşekkür ederim şimdi bende o şekilde devam edicem anda yaşamak önemli olan sanırım.Sevgili lion, benim gibi yap her güne 1-2 kisa video sigdir böylece hem bikmazsin hem de haftanin 5 günü calismis olursun zorlanmadan. Kisa videolar daha isime geliyor zaman acisindan. Pilatesi ben de ihmal ediyorum ama yoga cok yaptim bu aralar xhitten ve cok da iyi geldigini hissediyorum. Degistire degistire yapacagiz artik. Hayat boyu spor yapmaya karar verince insan bol bol yapacak zaman kaliyor. Daha önce de bahsetmistim bilmiyorum o mesajimi gördün mü, tanidigim birkac kadin var yaslari da 50-70 arasi ama görsen top fit bir görünümleri var. Hepsinin de ortak özellikleri bir spora bagli kalmadan cesitli sporlar yapmalari ve bunu da yillardir sürdürmeleri. Diyet filan da yapmiyorlar gözlemledigim kadariyla. Bisiklete binerler, yüzerler, yürürler, kosarlar hep degisik aktivitelerde görürüm. Demek ki cesitlilik basariyi getiriyor. Yani kendini bir programa sartlama arkadasim, o gün icinden ne geliyorsa onu yap. Ben kendi adima haftada 3 gün en azindan bölgesel videolar yapiyorum, geri kalan zamanda da kardio calismalari yapiyorum. Simdi esim izinliyken mecbur erken uyanip kisa videolardan yapacagim sabahlari.
Merhaba cnm özledik seni aklımada geldin napıyo acaba diye merak ediyodum.Neyseki iyisin cnm.Aynen Ramazan geçsin ondan sonra tempoda yükselir bende aynı durumdayım halsizlik oluyo tabi.İşlerin düzene girer inşallah sanada hayırlı Ramazanlar cnm.thalix
Selam kizlar dogru dürüst topicede ugrayamiyorum ama sporu birakmis degilim bi yandan is hayati ve sIkIntilari bi yandan baska seyler biraz yogun geciyor bazen canim spor yapmakta istemiyor ama haftada 3-4gün bölgesel egzersizlerimi yapmaya calisiyorum eskisi kdr yogun degil ama ek olarak yürüyüste yaptigimdan sanirim idare edebiliyorum Ramazan dolayisiyla tempo yavasliyor haliyle bi enerjisizlik var .. Su ramazan gecsin gercekten daha rahat bir düzen olusturmak istiyorum sizleri unuttugumdan degil kafa daginik oldugundan yazmak istemedim :) ama kalbimde burda tabi orasi baska
Hayirli Ramazanlar diliyorum Tüm arkadaslarima spor kardeslerime
Selam kizlar ben ilac kullandigim icin oruc tutamiyorum o yüzden sizden daha dinc durumdayim sanirim. Hepinizin orucunu Allah kabul etsin... Bugünkü calismami yaptim, sizden ne haber? Ben 1 saat karin, bacak, gögüs calistim. Sinirimi bozan bir durum var, ben inceldigimi hissediyorum, kiyafetlerim bollasiyor ama tartida hep ayniyim. Bu gidisle 55 i göremeyecegim galiba, ne yapalim görüntüden memnun olduktan sonra... Ardindan da esneme videomu yaptim, o kadar rahatlatiyor ki spor sonraki yorgunluk, agri kalmiyor.
Hoşgeldin cnm. 1 kiloyu dert etme tartıyada takılma cnm.Vücudunu kendi haline bırak spora ve istediğin vücuda odaklan sadece.Selam kızlar bende tatilden döndüm... tatilde 1 kilo almıştım. şu anda da tartılmaya korkuyorum açıkçası... daha önce yazacaktım yazamadım.bende ramazan dolayısıyla spor yapamıyorum. zaten iftar akşam 9 da olduğu için hiç zaman kalmıyor...ama yine de belki spor adına araya birkaç birşey sıkıştırırsam iyi olabilir.
Sevgili Derya gerçekten başarını tebrik ediyorum. istikrarın ile herkese örnek oluyorsun. seni okudukça insanın spor yapası geliyor...
Tüm arkadaşlara hayırlı Ramazanlar diliyorum bende..
Cnm dün tekrar başladım düne kadar 2 haftadan fazla oldu hiç spor yapmadım kendimi tazeleme dinlenme dönemine bırakmıştım.Şimdi düşüncelerimi herşeyimi tekrar gözden geçirip kendimi yeniden programladım.Ve anladımki bazı şeyleri kendi akışına bırakıp kiloya ve kiloyla alakalı tüm düşüncelere incelmeye odaklanmadan kendi içimden geldiği gibi rüzgara teslim olmak rüzgarla dans etmek gibi herşeye bu şekilde yön vermek daha olumlu etkiler yaratıyo.Sevgili lion valla iyi spor yapıyorsun ramazanda bile..dediğin gibi yemekten hemen sonra spor yapmak iyi değil bir de dediğin gibi insanı da rahatsız ediyor. sanırım ramazan bitene kadar yapamam spor... kendime psikolojik olarak baskı yapmayayim en azından.bittikten sonra ise güzel planlarım var...
Deryacim kaslanmis olabilirsin yag dokusu cok kolay gitmiyor aslinda tartidaki rakamda pek önemli degil bence önemli olan ölcüler ve fit olmak .Tartidaki agirlik cok degisken olabilir vucut su tutabiliyor zaman zaman ..
Evet çok sessiz kaldı cnm.Hem Ramazan hemde tatil zamanları.Bende 2 hafta sonra gidiyorum memlekete gidiyoruz çocuklar orada yeğenimin de sünneti var.Oooo bizim baslik bos kaldi iyice, ramazan nedeniyle olsa gerek. Umarim verdiginiz kilolari almiyorsunuzdur. Ben ufak ufak calismalara devam ediyorum. Ben pek degisiklik göremiyorum ama etrafimdaki insanlar kilo verdigimi söylüyor. Arada bir de yoga yapmaya calisiyorum.
[video]http://vdownload.eu/watch/113920-brazil-butt-lift-bum-bum-workout.html[/video]
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1...D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%87-brazil-butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil butt lift in tüm linkleri burada tekrar güncelliyorum link isteyen arkadaşlar için.Açtığınız videonun yanındaki sol tarafındaki downland Mp4 video yazan yerin altındaki 240p/360p/480p rakamlarından birine tıklayın videolar inmeye başlar sol alt köşede görürsünüz indiğini.
Evet çok sessiz kaldı cnm.Hem Ramazan hemde tatil zamanları.Bende 2 hafta sonra gidiyorum memlekete gidiyoruz çocuklar orada yeğenimin de sünneti var.
Cnm değişiklik elbet olacak bu kadar azime sonuç almamak imkansız zaten.Ne demişler damlaya damlaya göl olur eee sende sporuna ve hareketine devam ettikçe geriye dönüp baktığında fazlasıyla yol katettiğini göreceksin.Hafta sonu yapamadım iftar yemeğine davetliydik.Dün akşamda Xhit daily videolarından yaptım.Bazen bisikletle geçiştiriyorum.Geçen hafta plateste yaptım.Şimdilik böyle takılıyorum.
[video]http://vdownload.eu/watch/113920-brazil-butt-lift-bum-bum-workout.html[/video]
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1...D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%87-brazil-butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil butt lift in tüm linkleri burada tekrar güncelliyorum link isteyen arkadaşlar için.Açtığınız videonun yanındaki sol tarafındaki downland Mp4 video yazan yerin altındaki 240p/360p/480p rakamlarından birine tıklayın 240p ye tıklarsanız daha iyi olur (resimlerin videonun megapiksel boyutu sanırım)Videolar inmeye başlar sol alt köşede görürsünüz indiğini.