Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Jnl ve ic bacak hareketleri... Böylece bu hafta jnl üc kez yapmis oldum. Temmuz sonuna kadar denemek istiyorum, sonuclari paylasirim. Ben bu calismada 250 kalori harcadim ama ilk videodaki 5 dk ip atlama hareketini 2 dk yaptim. Adamakilli yapilirsa 300 kalori harcamak mümkün. Daha kilolu olanlar icin daha da fazla tabii.

konuyla ilgili değil belki ama p.tesi günü aşılamam olacak dualarınıza ihtiyacım var canlar:KK16:
Cnm dualarım seninle İnşallah hayırlısıyla Allahın izniyle kalbindeki dileğin gerçekleşsin.Hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın cnm merakla ve heyecanla bekliyorum güzel mutlu haberlerini.

Kızlar benim yaparken dalağım ağrıyor hep çok sinir oluyorum, azimle sonuna kadar bitirmeye çalışıyorum ama neden ağrıyor anlayamıyorum? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı benim gibi? yemek yedikten ve su içtikten en az 1,5 saat sonra da yapıyorum ama işte...

Son düzenleme:
Kızlar benim yaparken dalağım ağrıyor hep çok sinir oluyorum, azimle sonuna kadar bitirmeye çalışıyorum ama neden ağrıyor anlayamıyorum? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı benim gibi? yemek yedikten ve su içtikten en az 1,5 saat sonra da yapıyorum ama işte...
Cnm ilk zamanlar kendini zorlama fazla onlar 20 yapıyosa sen 10 yap öyle öyle alışırsın cnm.Cnm yan bölgen ağrıyo dimi mesela kemik batması gibi o bende de vardı eskiden çok kilolu olduğumda yürürken sıkışırdım nefes alamazdım nefes aldıkça batma daha çok olurdu.Bazen oturduğum yerde karnıma doğru eğilirkende nefes alamadığımı battığını bilirim.Şimdi o sorun yok çok şükür uzun zamandırda olmuyo.Sanırım kiloyla alakalı diye düşünüyorum ben.

Selam kizlar!!! Ne var ne yok? Ben bu aralar biraz cocuklari eglendirmekle mesgulüm malum okul tatil ama hareketi birakmiyorum. Yüzmeye gittigimiz yerde iltifatlari gururla kabul ediyorum. Biraz haince olacak baskalarina karsi ama insan ister istemez kendindeki degisimden keyif aliyor. Altinda yatan cabayi ve emegi de düsününce... Bütün bunlar beni spordan vazgecmemem icin motive ediyor.
Bu arada hepinize Hayirli Ramazanlar dilerim...

Cnm ilk zamanlar kendini zorlama fazla onlar 20 yapıyosa sen 10 yap öyle öyle alışırsın cnm.Cnm yan bölgen ağrıyo dimi mesela kemik batması gibi o bende de vardı eskiden çok kilolu olduğumda yürürken sıkışırdım nefes alamazdım nefes aldıkça batma daha çok olurdu.Bazen oturduğum yerde karnıma doğru eğilirkende nefes alamadığımı battığını bilirim.Şimdi o sorun yok çok şükür uzun zamandırda olmuyo.Sanırım kiloyla alakalı diye düşünüyorum ben.

Hmm anladım canım senin dediğini de yok benimki bildiğin dalağım şişiyomuş gibi oluyo 48 kiloyum zaten fit olmak için yapıyorum, daha doğrusu yapmaya çalışıyorum... çok hareket etmeye başlayınca hemen sol taraf ağrıma moduna geçiyo :KK43: Çok teşekkür ederim cevabın için, umarım zamanla geçer :)

Selam kizlar!!! Ne var ne yok? Ben bu aralar biraz cocuklari eglendirmekle mesgulüm malum okul tatil ama hareketi birakmiyorum. Yüzmeye gittigimiz yerde iltifatlari gururla kabul ediyorum. Biraz haince olacak baskalarina karsi ama insan ister istemez kendindeki degisimden keyif aliyor. Altinda yatan cabayi ve emegi de düsününce... Bütün bunlar beni spordan vazgecmemem icin motive ediyor.
Cnm sen hepimizden de istikrarlı azimli çıktın hayranım sana gerçekten tüm iyi sözleri iltifatları hakediyosun cnm.Ben şuan nadasa bıraktım kendimi spor yapmıyorum biraz zaman verdim kendime çok yorulduğum için mücadele etmekten enerji biriktiriyorum sonra tam gaz devam.

Sanada Hayırlı Ramazanlar cnm ve kadınlar kulübünün tüm hatunlarına da Hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Cnm dualarım seninle İnşallah hayırlısıyla Allahın izniyle kalbindeki dileğin gerçekleşsin.Hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın cnm merakla ve heyecanla bekliyorum güzel mutlu haberlerini.

Allahım razı olsun canım 15gün kadar spora ara verdim inşallah bu süre 8ay daha uzar inşallahhh:KK16:
Güzel haberler vermeye o kadar çok ihtiyacım var ki:KK16:

tebrik ediyorummmmmmmmm:KK9::KK9::KK9:

Selam kizlar, bütün gün ev temizledikten sonra jnl kiss my abs ve xhit ten simdi linkini ekleyecegim videoyu yaptim.

Best Exercises For Burning Calories - YouTube

Öldüm bittim ama jnl de 2. haftama girdim, iki hafta daha yapip sonuclara bakacagim. Programin icinde kardio hareketleri de oldugu icin zarari olmaz diye düsünüyorum.

Allahım razı olsun canım 15gün kadar spora ara verdim inşallah bu süre 8ay daha uzar inşallahhh:KK16:
Güzel haberler vermeye o kadar çok ihtiyacım var ki:KK16:

Sevgili asbelove insallah iyi haberlerini aliriz. Ancak sana tavsiyem hafif de olsa hareket etmeye ara verme, hem hamilelik dönemi hem dogum ve sonrasi icin sana yarari olur. Hafif yürüyüs yapabilirsin, yüzme imkanin varsa yüzebilirsin. You tube da hamilelere özel cok güzel videolar var.

Sevgili asbelove insallah iyi haberlerini aliriz. Ancak sana tavsiyem hafif de olsa hareket etmeye ara verme, hem hamilelik dönemi hem dogum ve sonrasi icin sana yarari olur. Hafif yürüyüs yapabilirsin, yüzme imkanin varsa yüzebilirsin. You tube da hamilelere özel cok güzel videolar var.
canım çok doğru söylüyorsun eğer hamiş kalabilirsem tabiki yürüyüşler yaparım ama şu anda tutunması için ne kadar az hareket o kadar iyi dediler o yüzden spor falan yapmıyorum şimdilik ama dediğim gibi olursa 3.aydan itibaren tam gaz devam:KK16:
teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli:KK16:

Günaydin kizlar. Cok sükür 58,5 kiloyu da gördüm!!! Artik ilk zamanlar gibi degil gidim gidim gidiyor kilolar ama raziyim. Elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum yediklerime. Yaz boyunca 1-2 kilo daha verebilsem kisa avantajli girecegim.

Günaydin kizlar. Cok sükür 58,5 kiloyu da gördüm!!! Artik ilk zamanlar gibi degil gidim gidim gidiyor kilolar ama raziyim. Elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum yediklerime. Yaz boyunca 1-2 kilo daha verebilsem kisa avantajli girecegim.
:KK9::KK9::KK9::KK9:Söyleyecek söz bulamıyorum cnm çok mutlu:109: oldum senin adına.Sonunda finale :92::92:ulaştın büyük ödülü hakettin :KK19::KK19::KK19:

Nereye yazsam bilemedim önce buraya yazayım sonrada diğer leg magıc topiğine yazayım dedim.İlgilenecek arkadaşlara ben Leg Magıc spor aletimi satmak istiyorum fazla kullanmadım daha doğrusu pek kullanmadım aldığım gibi duruyo kenarda.Onun yanında kitap da göndermek istiyorum Deniz Egece'nin Zayıflamada Son Söz kitabıyla beraber gönderecem.Bu kitabı kesinlikle ve kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum nerde hata yaptığınızı bi çok sorularınızın sıkıntılarınızın çözümlerinide bu kitapta bulabilirsiniz.Almak isteyen özelden mesaj iletebilir ayrıntılı bilgiyi ordan yazarım.

Yine saatlerce ev temizligine devam ettikten sonra (Bir kac günde ancak tamamliyorum), jnl ve asagida link verdigim gögüs-sirt, bacak videolarini ve 15 dk. kondisyon bisikleti yaptim.

Chest and Back Workout - YouTube
How to Get Legs Like a Victoria's Secret Angel Model - YouTube

Stetching`i de unutmayalim:
Zen Yoga - YouTube

tüm hareketlerini yapamiyorum 16 dk boyunca ama birkac hareketi dahi olsa calismadan sonra yapmak gerekli esnemek icin. Böylece esneme hareketiyle uzayan kaslar calismamizdan daha iyi sonuc almamizi sagliyormus.

:KK9::KK9::KK9::KK9:Söyleyecek söz bulamıyorum cnm çok mutlu:109: oldum senin adına.Sonunda finale :92::92:ulaştın büyük ödülü hakettin :KK19::KK19::KK19:

Lioncum sagol canim daha hedefime ulasmadim ama ben de sasiriyorum bu kararliligima. _Sanirim sonuc almak da motive ediyor.

Lioncum sagol canim daha hedefime ulasmadim ama ben de sasiriyorum bu kararliligima.Sanirim sonuc almak da motive ediyor.
Cnm sen işi önce beyinde başlatmışsın inanmışsın bedeninde bunun takibini yapmış.Kararlılığını istikrarını bilinçaltına kabul ettirmişsin tebrik ederim.Herşeyden önce değişim beyinde başlayıp bedende finale ulaşıyo.Sen de bunun en güzel örneğisin cnm.

Okuduğum Deniz Egece'nin kitabı bana çok iyi geldi kendime geldim şimdi daha çok motivasyonum:KK76: yükseldi.İnancımı artırdı açıkçası bana önce bedenimi kendimi sevmeyi :KK28:fark ettirdi.Gerçekten okunması gereken bi kitap.Artık ne yapmam gerektiğini biliyorum:KK52: ve o yönde bu sefer kalıcı olarak devam etmeye başlıyorum.Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim :KK24::KK24:kendi bilincimi nasıl kullanmam gerektiğini öğrendim.

Cnm sen işi önce beyinde başlatmışsın inanmışsın bedeninde bunun takibini yapmış.Kararlılığını istikrarını bilinçaltına kabul ettirmişsin tebrik ederim.Herşeyden önce değişim beyinde başlayıp bedende finale ulaşıyo.Sen de bunun en güzel örneğisin cnm.

Okuduğum Deniz Egece'nin kitabı bana çok iyi geldi kendime geldim şimdi daha çok motivasyonum:KK76: yükseldi.İnancımı artırdı açıkçası bana önce bedenimi kendimi sevmeyi :KK28:fark ettirdi.Gerçekten okunması gereken bi kitap.Artık ne yapmam gerektiğini biliyorum:KK52: ve o yönde bu sefer kalıcı olarak devam etmeye başlıyorum.Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim :KK24::KK24:kendi bilincimi nasıl kullanmam gerektiğini öğrendim.

Lion cum beyin gücü ve bir seyi istemek en önemli olan zaten. Sonucta vücudumuza da hükmeden beynimiz degil mi? Sen de vazgecme canim kendini bu yönde motive et. Sonuc almamak imkansiz, sonuc almamak icin bir seyleri yanlis yapiyor olman lazim. Cok kolay olmuyor biliyorum kilo vermek duruyor bir zaman sonra, ama spor mutlaka vücudu sekillendiriyor. Sen resimlerdeki kadinlara degil kendi vücuduna yogunlas. Kendi vücudun üzerinden yola cikip ilerlemeleri takip edersen daha cok tatmin edecek seni. Ben de ayni hatayi yapiyorum bazen hayal kirikligi hissediyorum niye su resimdeki gibi karnim yok, niye kaslarim su kadin gibi degil diye... Ama kendimize yogunlasirsak vücudumuzun kendi hatlari icinde (Sonucta Allahin bize dogustan verdigi cizilmis bir vücut seklimiz var) sekillendigini görüyoruz.

X