nagihan insanity yi evde kendi başına mı yapıyorsun? çok etkili güzel ama ben korktum sakatlarsam bir yerimi diye. :18:
girer cnm merak etme kalçanıda çıkartır yanlız ınsanıty çok ağır vücudunu çok zorlama ve yorma istersen.ınsanıty yaptığın zaman protein almayada çalış.gerçekten bacaklarını heryerini fena yakıyo tirtir titretiyo çoğu zaman videoyu durdurup nefes alıp tekrar devam ediyodum.sakın yanlış anlama hevesini kırmak için yazmıyorum sadece bilgilendirmek istedim.benim dizime fazla yük bindiği için devam edemedim 60 güne 1 haftam kalmıştı dizimi biraz zorladı sanırım.
öncesi sonrası resimlerini de kaydedeceksin dimi? seni ekleyip takip etmek isterimevet canım kendi başıma yapıyorum ilk gün fit testi yaparken ayağım bian çatladı sandım toto büyük olunca ayak küçük olunca o zıplamalara:) ama sonra forumda okudum spor ayakkabıyla yapın die gerçektende spor ayakkabıyla yapılmalı.ama ben o kadar fitness spor ağırlık cardio çalışmış insanım böle bişey yok böle bi ter atma şekli yok yani.bunu yapıpta kilo vermemek imkansızz
öncesi sonrası resimlerini de kaydedeceksin dimi? Seni ekleyip takip etmek isterim
lion o zaman sen insanity yi 50 gün filan yaptın öyle mi
şimdi ne durumdasın peki?
Evet 2.ayın son haftasındaki hareketleri yapamadım araya bayram girmişti bide dizim acıyodu artık bıraktım.Yanlız ilk günlere göre biraz daha sayıyı artırmaya güç ve kondüsyon kazanmaya başlıyosunuz.Yani ilk zamanlar hızlarına yetişemezken sonraki haftalarda onlara yetiştiğinizi farkediyosunuz.Şınav çekmedim kollarımla felan çalışmadım hiç ama ınsanıty sayesinde kollarım güçlenmişti.Bacaklarım yani zıplamaları bide bazı hareketleri var basket atar gibi squat yapıyosunuz yada nebileyim farklı hareketler bacakları çok yakıyo sayıları tamamlayamıyodum bile.O kadar zorlamaya bacaklarım sadece sıkılaştı toparlandı o kadar kilo vermedim neden çünkü çok efor ve enerji sarfettiğimden diyet yapamadım tekrar gücümü toparlayabilmem için yedim tabi.İşte bu gücü toparlayabilmenin kaslara enerji kazandırmanın yoluda proteinden geçiyo.Sporcular hem yağ yakıcı kullanıyolar hemde kas kaybetmemek içinde protein tozları alıyolar yani peynir altı suyundan elde edilen bi toz.Bu şekilde onlar daha hızlı sonuç alıyolar.Onun yerine yumurtada aynı görevi görüyo.nagihan87
benm dizden çok ayak bileğime yük binio onu zorluo gibi,o kadar sürede ınsantyde sende ne gibi sonuçlar oldu canım. 60 güne 1 haftada çok ii başarı bence o videolarda izlediimiz gibi sonuçlar oluyomu?
Spor sonrası süreyi uzun tutmadan arkasından yumurta tavuk vb yiyecekler tüketebilirsin süt yoğurt peynir türü yiyecekleride yemelisin.sekersi
peki bişey sorabilir miyim? kas oranını arttırmak için protein almak gerek evet. ben spordan sonra yarım saat içinde yumurta yada tavuk gibi proteinli şeyler yiyorum protein tozu almak istemiyorum.sizce yeterli mi? kaslı kaslı gezmeyelim sonra?
yaklaşık bir aydır pilates yapıyorum ve gerçekten en hızlı sonuç aldığım spor oldu.kalçam dahada dikleşti ve selülitlerim azaldı.etlerim sıkılaştı.kollarım şekillendi.yeni bir kalça resmi koyuyorum şimdi :)))))))))))
Sevgili thalix karin konusunda haklisin, cok zor. Sürekli de diken üstünde yasanmaz ki sunu yersem siser mi diye. Sevgili nosee nin paylastigi yazilari da okudum, hepsi benim okuduklarimla örtüsüyor. Istedigin kadar karin hareketi yap bos. O sadece destek amacli ve kaslari güclendirmeye yariyor. Karni asil eriten KARDIO. Ama insani en cok yoran da O. Kardioya yüklenmemiz lazim. Su vücudu forma sokma isi ne garip bir sey degil mi, herkesin yagi baska yerde birikiyor, bir tarafini eritirken mesela gögsün gitmesin istiyorsun, diyet yapsan gögüsler sarkiyor ayyyy kadin olmak zor is sekerim. Esim kisin kac ay bisiklete binmedi göbegi cikmisti su son bir kac gün spora yogunluk verdi adamin karni dümdüz oldu cildiracagim yani. Ben aylardir canimi disime takiyorum. Eger istedigim karna ulassam bu sefer de onu korumak icin diken üstünde olacagim.
Gercekten canim ya erkekler bazi konularda biz bayanlara oranla daha sansli biz aylarca ugrasalip sekillendirmek icin onlar cok kisa sürede vucuttan atabiliyorlar yaglarini .. maalesef vucut dengeleri cok farkli iste adaletsizlik mi desem :))) ne desem bilemedim hala karnimla ugrasiyorum tamam düz ama bazen sekerli bisiyler yiyincede hemen minik bi göbis cikiveriyor hic mi yemicez diyorum nese artik egzezrsize devam bu arada acik havada yürüyüs parki var burda aksam üstü hergün 1 saat veya 30 dk gitmeye calisicam dün gittim bugunde giderim is cikislarida gidebildigim kdr devam ederim hem sabahlari egzersiz yapmis olurum hemde az da olsa kardio calismis olurum diye düsünüyorum deli gibi kosturulan kardiolardan yapmak istemiyorum acikcasi
bu arada fburcu tebrik ederim canim :)
How To Train Like A Victoria's Secret Model - YouTube
Bu sabah yaptigim calisma. Andrea Orbeckin tüm calismalarinda oldugu gibi kisa sürede insani mahveden hareketler.
acaba bunuda denesemmi ne kadardr yapıosun canım işe yaradımı?