kızlaarr 1 haftadırr ınsanıty ve brazil butt yapıyorum ikisini bi arada yapıyorum sabah ınsanıty akşam brazil butt,benm geçmişimde spor olmasına rağmen o kadar cardio fitness yapmışlıım olmasına rağmen ınsanty ve brazil butt gibi kaslarımın çalıştıını başka bi sporda hissetmedim.ve 1 hafta kendime çektiim fotoyla bugün çektiim foto arasında bile epey fark olduunu farkettim.ayrıca inanın kalçamın bile ağrıdıını hamladıını hissettim.ilk defa bi sporda:) neyse kendi resimlerime bakarak gaza geliyorum.ve gerçekten popoyu kaldırıyo.ben 1 ayımı doldurduumda hafta hafta nasıl şekllendiimin resimlerini yayınlıcam.inanılmaz bişey kızlar gerçekten.işe yarıyorr.çok deli yoruluyorum özellikle brazil butu yaparken çok keyif alıyorum tabi insanıtıyden sonra bana çok eğlenceli ve basit gelio ama gerçekten belimn ve kalçalarınım çalıştıını hissediyorum.bırakmak yok devam.benm kilo fazla olduundan 1 aya böldüm kendimi.
Selam Günaydın Herkese, bende bisiklete devam..50 dk bisiklet çevirdim. Gerçekten eliptik bisiklet yürümeden daha zorlayıcı olduğu kesin..hem de bir diyete başladım 5 gün yapacağım sadece , tatile bir hafta kaldı bari karnımın şişliği iner biraz...
Bir de şunu farkettim arkadaşlar; ünlü diyetlere bakın dukan , karatay , kuşhan diyeti ortak noktası ne biliyor musunuz kilo verme döneminde meyva yok.(dukan da hiç yok , karatayda tamamen yasak değil ama pek yemeyi tavsiye etmiyor meyva şekerinden dolayı ) ben ise çeyrek karpuz yiyordum( yani meyvalar da tamamen masum değil...yerken 2 kere düşünmek lazım...
Bende bisiklete devam ediyorum hafta sonu yapamadım kardeşimin yanına gittiğim için dün akşam 40 dk yaptım arkasından squat.Bazen ihmal ediyorum spor yapmayı ama yapamadığım zaman inanılmaz suçluluk hissediyorum rahat olamıyorum.O yüzden elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.
Bu yaptığın iki programı açıklar mısın acaba canım?
İsimleri nelerdir ve nerelerde bulabilirim..
canım bu iki program beni eriten şekle sokan ki 1 haftada farkını gördüğüm benimd eyeni denediğim iki program.ınsanıtıy çok çok çok zor inanılmaz zor hatta.brazil butt onun yanında çerez gibi ama o da kesinlkle kalcayı yakan bi egzersiz, ınsanty linkini vereyim ben ordan indrdim hep canım bütün videoları var.bende burda kadınlar klübünden bi arkadaş vermişti linkleride lion du sanırım.ınsanıyt linki bu canım üzerirlerine gelip sağa tıkla farklı kaydet yaptıında indriyo.Index of /p90x/Shaun T Insanity
canım biri ınsanıtıy wourkout diğeride birezillan butt benm bugün dinlenme günüm uzanıyorum valla kalçalarım tekme yemiş gibi ağrıyo
brezill butt tamamen kalça ve bel şekillendrme düşük kalçayı kaldrma popoyu dikleştrme toparlaya yönelik ki forumlarda takip edersen işe yarıyor hatta bi arkadaştada çok işe yaradını yazmış resminide çekip koymuştu burdaki brazill butt forumunda çokta güzel şekllenmişti valla,ınsantye gelince bence harika bişey tamane sıkılaşma şekillenme kilo verme şekle girme hepsi var içinde deli program.diyetle birlikte yapıldıında harika sonuçları oluyo.ınsanıtye baktıındada öncesi sonrası resimlerine harika sonuçlar görünüo şekilli karın incecik kalkık popo sarkık olmayan kollar.sıkı bi vucüt.ben faydasını gördüüm için 60 gün uygulıcam hatta bi 20 gün daha yapmayıda düşünüorum sonrasında .Linkler için teşekkür ederim canım..
Temel misyonu nedir bu videoların, zayıflama-sıkılaşma-şekillenme mi, yoksa hepsi birden mi?
Ben zayıfım ama sıkılaşmaya çalışıyorum..
Yaptığım belli videolar var..
Ama yeni şeyler de depolasam fena olmaz diye düşünüyorum..
Çok sayıda link var gördüğüm kadarıyla, her bir link kaç gün yapılıyor?
Misal jillian 3 level şeklinde, 10ar gün..
Bu linklerin her biri kaç gün yapılıyor? :44:
İki programın da çokça linki var, kaçar gün yapılıyorlar canım?
Ben o ağrıları çok seviyorum yaa..
Spor yaptığımı somutlaştırıyorlar sanki..
şuan sana gönderdiim sadece ınsanıty ın linkleri canımLinkler için teşekkür ederim canım..
Temel misyonu nedir bu videoların, zayıflama-sıkılaşma-şekillenme mi, yoksa hepsi birden mi?
Ben zayıfım ama sıkılaşmaya çalışıyorum..
Yaptığım belli videolar var..
Ama yeni şeyler de depolasam fena olmaz diye düşünüyorum..
Çok sayıda link var gördüğüm kadarıyla, her bir link kaç gün yapılıyor?
Misal jillian 3 level şeklinde, 10ar gün..
Bu linklerin her biri kaç gün yapılıyor? :44:
brezill butt tamamen kalça ve bel şekillendrme düşük kalçayı kaldrma popoyu dikleştrme toparlaya yönelik ki forumlarda takip edersen işe yarıyor hatta bi arkadaştada çok işe yaradını yazmış resminide çekip koymuştu burdaki brazill butt forumunda çokta güzel şekllenmişti valla,ınsantye gelince bence harika bişey tamane sıkılaşma şekillenme kilo verme şekle girme hepsi var içinde deli program.diyetle birlikte yapıldıında harika sonuçları oluyo.ınsanıtye baktıındada öncesi sonrası resimlerine harika sonuçlar görünüo şekilli karın incecik kalkık popo sarkık olmayan kollar.sıkı bi vucüt.ben faydasını gördüüm için 60 gün uygulıcam hatta bi 20 gün daha yapmayıda düşünüorum sonrasında .
dur sana gün gün hangi videoyu yapacaının linkinide atayım:)
şuan sana gönderdiim sadece ınsanıty ın linkleri canım
İyiyim cnm işte koşuşturma devam ediyo.Evet okullar tatil oldu ama oğlanlar evde bir arada hiç olmuyo.Sürekli kavga bilgisayara bağlandılar iyice oyun yarışındalar akşama kadar bilgisayar başındalar.Çıkın gezin arkadaşlarınızla oynayında bende kafamı dileyeyim diyorum yok paylaşamıyolar bi bilgisayarı.Sizinde az kalmış rahatlarsın biraz.Aynen cnm vazgeçmemeye çalışıyorum toparlandığını sıkılaştığını görmek bile güzel aslında.Bende biraz da konsantrasyon odaklanma sorunu var.Bi programın sonunu getirmeden başkasına hevesleniyorum ona atlıyorum hemen sonuçta yapıyorum ya önemli olanda o zaten hiç yapmamaktan iyidir yine.Lioncum nasilsin? Sizde okullar tatil oldu rahatlamissindir biraz ben daha kosturma durumundayim. Son bir bucuk haftam kaldi. Ara da versen vazgecme canim, sadece sekillenme olarak düsünmeyelim sagligimiza yapilmis bir yatirim bu. Yasin ilerleyince bir anda tekrar baslamak zor olur.
Bu arada sevgili arkadaslar bir cok arkadaslik mesaji aliyorum ama lütfen hepsini kabul etmedigim icin alinmayin, arkadas listemde arada özelden de mesajlastigim bir avuc forum üyesi var. Diger konulari acik acik bu baslikta konusuyorum zaten. Sadece ekledigim resimlere bakmak icin beni listesine ekleyen ve hic mesaj dahi yazmayanlari sildim zaten. Bazen forumda hic mesajlasmadigim üyelerden bile arkadaslik teklifi geliyor. Sizden bir ricam beni eklemek istediginizde kisa bir mesaj da yazin ki ben de neden eklemek istediginizi bileyim.