Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

ya canım sen nerden indiridin insanty workout ben deli gibi aradım ama bulamdım burda videolar varmış ama kalkmış lütfen
bi link falan verirseniz çok sevinirim torentten dendim olması yada ben beceremedim zira you tube önce sonra videoları mutiş bişey
inanılmaz gaza geldim bi bulbilsem...

Bu yaptığın iki programı açıklar mısın acaba canım?
İsimleri nelerdir ve nerelerde bulabilirim..

Selam Günaydın Herkese, bende bisiklete devam..50 dk bisiklet çevirdim. Gerçekten eliptik bisiklet yürümeden daha zorlayıcı olduğu kesin..hem de bir diyete başladım 5 gün yapacağım sadece , tatile bir hafta kaldı bari karnımın şişliği iner biraz...

Bir de şunu farkettim arkadaşlar; ünlü diyetlere bakın dukan , karatay , kuşhan diyeti ortak noktası ne biliyor musunuz kilo verme döneminde meyva yok.(dukan da hiç yok , karatayda tamamen yasak değil ama pek yemeyi tavsiye etmiyor meyva şekerinden dolayı ) ben ise çeyrek karpuz yiyordum ( yani meyvalar da tamamen masum değil...yerken 2 kere düşünmek lazım...

ne diyorsun o meyvelerdeki şekerler zaten hiç masum değil onları da aynı tatlılar gibi azar azar tüketmek lazım

Evet maalesef cok sevdigim meyvelerde fruktoz var ki bu da cok tehlikeli. Kizima hamileyken hamilelik sekerinden dolayi diyet yapiyordum, diyetisyen günde sadece iki avuc ici kadar meyveye izin veriyordu ögleden önce ve aksam olmak sartiyla. En sagliklisi bol bol yesillik, özellikle de cig yenebilen ya da zeytinyagiyla pisirilebilenler ve proteini de unutmamak lazim. Ben bir süredir et makarna , et pilav, et patates ciftlerini birbirinden ayirdim. Etin yanina salata yiyorum. Zeytinyagli bol yesillikli omlet yapiyorum, salataya sos yerine yogurt koyuyorum v.s. Bunu devamli bir beslenme aliskanligi haline getirmeye calisiyorum, arada kacirsam da abur cubur bir yiyecekle sonra aynen devam ediyorum. Ama ne yazik ki dondurma ve cikolatadan vazgecemedim. Onu da sinirli tüketmeye calisiyorum. Tam anlamiyla anladigimiz su diyet bu diyet degil de, saglikli bir beslenme sistemi olusturmamiz sart... Aksi takdirde bu kadar emek verip kazandigimiz tüm basari suya düser. Ama kendimize eziyet etmeden, beyne diyet yapiyorum mesaji vermeden yoksa bende bu ters tepiyor. Diyetin daha d sini düsündügümde canim abur cubur cekiyor. Hadi kizlar hepimiz emek veriyoruz vazgecmek yok. Devam, devam, devam.

Bir sey daha ekleyeyim nane, feslegen, kekik, maydanoz, dereotu gibi bitkiler (burada kurutulmusu da oluyor kisin tazesi satilmiyor pek) bol bol yemeklere konacak. Bunlarin hazmi kolaylastirici ve vücuttan su attirici etkisi var.

Ögleden sonra bir daha kardio yaparim diyordum ama kendimi inanilmaz yorgun hissettim. Ancak tummy tuck yapabildim. Onu bile zorla yaptim. Okul ve yuvanin son haftalardaki kosturmasi tüm telasima eklenince enerjim sifira indi. Artik 7 Temmuz da yaz tatili baslayinca rahatlarim biraz. Sizlerden nehaberler var? Bugün bizim baslik pek sessiz.

[video]http://vdownload.eu/watch/1501813-shaun-t-insanity-07-core-cardio-amp-balance.html[/video]
[video]http://vdownload.eu/watch/1501814-shaun-t-insanity-06-cardio-abc.html[/video]
SHAUN T: INSANITY .
Beachbody Insanity Shaun T Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
INSANITY Deluxe Edition - Shaun T Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu

redl ve sottile cnm ınsanıty linkleri burada burdan hem izleyebilirsin hemde indirebilirsin.Brazil linklerinide veriyorum

Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Bum Bum Workout Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Bum Bum Rapido: Bonus Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1...D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%87-brazil-butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/874496-be...BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D 0%BA%D0%B0.html
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu

Bende bisiklete devam ediyorum hafta sonu yapamadım kardeşimin yanına gittiğim için dün akşam 40 dk yaptım arkasından squat.Bazen ihmal ediyorum spor yapmayı ama yapamadığım zaman inanılmaz suçluluk hissediyorum rahat olamıyorum.O yüzden elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.

Lioncum nasilsin? Sizde okullar tatil oldu rahatlamissindir biraz ben daha kosturma durumundayim. Son bir bucuk haftam kaldi. Ara da versen vazgecme canim, sadece sekillenme olarak düsünmeyelim sagligimiza yapilmis bir yatirim bu. Yasin ilerleyince bir anda tekrar baslamak zor olur.

Bu arada sevgili arkadaslar bir cok arkadaslik mesaji aliyorum ama lütfen hepsini kabul etmedigim icin alinmayin, arkadas listemde arada özelden de mesajlastigim bir avuc forum üyesi var. Diger konulari acik acik bu baslikta konusuyorum zaten. Sadece ekledigim resimlere bakmak icin beni listesine ekleyen ve hic mesaj dahi yazmayanlari sildim zaten. Bazen forumda hic mesajlasmadigim üyelerden bile arkadaslik teklifi geliyor. Sizden bir ricam beni eklemek istediginizde kisa bir mesaj da yazin ki ben de neden eklemek istediginizi bileyim.

Bu yaptığın iki programı açıklar mısın acaba canım?
İsimleri nelerdir ve nerelerde bulabilirim..

canım bu iki program beni eriten şekle sokan ki 1 haftada farkını gördüğüm benimd eyeni denediğim iki program.ınsanıtıy çok çok çok zor inanılmaz zor hatta.brazil butt onun yanında çerez gibi ama o da kesinlkle kalcayı yakan bi egzersiz, ınsanty linkini vereyim ben ordan indrdim hep canım bütün videoları var.bende burda kadınlar klübünden bi arkadaş vermişti linkleride lion du sanırım.ınsanıyt linki bu canım üzerirlerine gelip sağa tıkla farklı kaydet yaptıında indriyo.http://www.thinhtrinh.com/p90x/Shaun T Insanity/

Linkler için teşekkür ederim canım..

Temel misyonu nedir bu videoların, zayıflama-sıkılaşma-şekillenme mi, yoksa hepsi birden mi?
Ben zayıfım ama sıkılaşmaya çalışıyorum..
Yaptığım belli videolar var..
Ama yeni şeyler de depolasam fena olmaz diye düşünüyorum..

Çok sayıda link var gördüğüm kadarıyla, her bir link kaç gün yapılıyor?
Misal jillian 3 level şeklinde, 10ar gün..
Bu linklerin her biri kaç gün yapılıyor? :44:

canım biri ınsanıtıy wourkout diğeride birezillan butt benm bugün dinlenme günüm uzanıyorum valla kalçalarım tekme yemiş gibi ağrıyo

canım biri ınsanıtıy wourkout diğeride birezillan butt benm bugün dinlenme günüm uzanıyorum valla kalçalarım tekme yemiş gibi ağrıyo

İki programın da çokça linki var, kaçar gün yapılıyorlar canım?
Ben o ağrıları çok seviyorum yaa..
Spor yaptığımı somutlaştırıyorlar sanki..

brezill butt tamamen kalça ve bel şekillendrme düşük kalçayı kaldrma popoyu dikleştrme toparlaya yönelik ki forumlarda takip edersen işe yarıyor hatta bi arkadaştada çok işe yaradını yazmış resminide çekip koymuştu burdaki brazill butt forumunda çokta güzel şekllenmişti valla,ınsantye gelince bence harika bişey tamane sıkılaşma şekillenme kilo verme şekle girme hepsi var içinde deli program.diyetle birlikte yapıldıında harika sonuçları oluyo.ınsanıtye baktıındada öncesi sonrası resimlerine harika sonuçlar görünüo şekilli karın incecik kalkık popo sarkık olmayan kollar.sıkı bi vucüt.ben faydasını gördüüm için 60 gün uygulıcam hatta bi 20 gün daha yapmayıda düşünüorum sonrasında .

şuan sana gönderdiim sadece ınsanıty ın linkleri canım

dur sana gün gün hangi videoyu yapacaının linkinide atayım:)

şuan sana gönderdiim sadece ınsanıty ın linkleri canım

Çok teşekkür ederim canım, zahmete soktum seni de.. (;
Önce sonraları hakikaten müthiş değişimler..
Benim derdim bacaklarımda, zayıfım ama inanılmaz gevşek, sımsıkı olsunlar istiyorum.. :/

İyiyim cnm işte koşuşturma devam ediyo.Evet okullar tatil oldu ama oğlanlar evde bir arada hiç olmuyo.Sürekli kavga bilgisayara bağlandılar iyice oyun yarışındalar akşama kadar bilgisayar başındalar.Çıkın gezin arkadaşlarınızla oynayında bende kafamı dileyeyim diyorum yok paylaşamıyolar bi bilgisayarı.Sizinde az kalmış rahatlarsın biraz.Aynen cnm vazgeçmemeye çalışıyorum toparlandığını sıkılaştığını görmek bile güzel aslında.Bende biraz da konsantrasyon odaklanma sorunu var.Bi programın sonunu getirmeden başkasına hevesleniyorum ona atlıyorum hemen sonuçta yapıyorum ya önemli olanda o zaten hiç yapmamaktan iyidir yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…