Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Öncelikle sevgili derya geçmiş olsun... Kendine iyi bak forum sensiz zevkli olmuyor... Sevgili lion moralini bozma insan gerçekten bazen hiç, Ama hiç kilo veremiyor bilmiyorum niye oluyor (bende bu ara senin gibiyim. Tartılınca hep aynı rakamı görmek sinir bozucu) acaba alışkanlıkları mı değiştirmek lazım;Yemek yeme saatleri , yaptığımız spor tarzları beslenme biçimi gibi ... Bende şöyle düşünüyorum acaba , vücut spor ve diyete alışıyor da ondan mı kilo verme duruyor ? Bilmiyorum bunu engellemek lazım...

Tesekkür ederim sevgili nosee. Kizlar ben de ayni durumdayim. Gecen ay kendimi tüketene kadar spor yapmis olmama ragmen bir gram vermedim. 59 kiloya indikten sonra neredeyse 1 aydan fazla oldu sanirim durdu kilo vermem. Yediklerime de bakiyorum yaptigim harekete göre vermem gerekirdi. Belki vücut inatlasiyordur ara verip tekrar baslayinca farkedecek mi görecegim. Insan sinir oluyor tabii bu kadar ugrasip ilerleme kaydedemeyince. Sizlerin de ayni durumda oldugunu okuyunca mantikli geliyor.

Günaydınlar Herkese;

Dün Kardio yaptım 40 dk kadar ... Bir yerden duymuştum birkaç dakika yürüyüp ardından birkaç dakika koşmak daha fazla yağ eritiyormuş.Vücüt koşmaya başlayınca aniden , acil bir durum olduğunu öngörüyor ve daha fazla kalori yakıyormuş ..Bende dün onu uyguladım. bakalım işe yarıyor mu...

Bir de kızlar siz de duymuşunuzdur belki yapmışınızdır da ; bu tabata workout var.ben de yeni duydum da azıcık araştırdım... onun mantığı da şöyleymiş. kısa süreli (Aslında 4 dakikalık bir çalışmaymış) yoğun kardio sonucunda, antreman sonrası vücut uzun süreli (48 saate kadar ) vücüt yağ yakmaya devam ediyormuş. Fitness blender da var ama daha yapmak nasip kısmet olmadı...

merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu foruma girmedim giremedim. Sağlık problerim nedeniyle spora ara verdim.Canım çok sıkkın, bir ilaç kullanıyorum ve metobolizmam berbat durumda.sürekli yorgunum uyumak istiyorum ve baş ağrısıda cabası.Spor yapmak içimden gelmedi. Sporu bırakıncada vucüt hemen kendini bıraktı,göbeğim çok güzel şekle girmişti şu anda çıkmış ve şiş durumda, bacakları zaten söylemiyeyim. Neyseki kilo almamışım,ama vucüduma çok canım sıkıldı ve bugün spora tekrar başladım. tummy, abs rapido şimdide bacak için bir şeyler yapıcam. tavsiyem uzun süreli kesinlikle bırakmayın, kazandığımız sıkılık ve kas hemen eriyip gidiyor.Bu arada' Derya geçmiş olsun !, diğer arkadaşlar hepinize kolay gelsin :)

illetcim , deryacim gecmis olsunn
sporu yasam bicimi haline getirmek ne kadar zor degil mi? yani özellikle türk bayanlari icin ben öyle görünyorum anlayisli bir es sart...Sporsuz mükemmel fizik diye bisiy olduguna inanmiyorum .Calismadan hic bisiy elde edilmiyor emek vericeksin ve hakkini alicaksin
Bugün 130 squat yaptim ardindan biray popo sIkIstirma hareketleri yaptim hight tight ten
Yarina karin günü tummy tuck vakti geldi artik belkide 3 videoyu birden harmanlayip yapabilirim belli mi olur
O kdr karin calisiyorum yinede arada yediklerimden kacirinca(tatlilar) yaptiklarim bosa gidiyor gibi geliyor
Karin icin inanilmaz bir diyet sart kesinlikle sekerden uzak durulmali yoksa cok zor galiba

illetcim , deryacim gecmis olsunn
sporu yasam bicimi haline getirmek ne kadar zor degil mi? yani özellikle türk bayanlari icin ben öyle görünyorum anlayisli bir es sart...Sporsuz mükemmel fizik diye bisiy olduguna inanmiyorum .Calismadan hic bisiy elde edilmiyor emek vericeksin ve hakkini alicaksin
Bugün 130 squat yaptim ardindan biray popo sIkIstirma hareketleri yaptim hight tight ten
Yarina karin günü tummy tuck vakti geldi artik belkide 3 videoyu birden harmanlayip yapabilirim belli mi olur
O kdr karin calisiyorum yinede arada yediklerimden kacirinca(tatlilar) yaptiklarim bosa gidiyor gibi geliyor
Karin icin inanilmaz bir diyet sart kesinlikle sekerden uzak durulmali yoksa cok zor galiba

Sevgili thalix karin konusunda haklisin, cok zor. Sürekli de diken üstünde yasanmaz ki sunu yersem siser mi diye. Sevgili nosee nin paylastigi yazilari da okudum, hepsi benim okuduklarimla örtüsüyor. Istedigin kadar karin hareketi yap bos. O sadece destek amacli ve kaslari güclendirmeye yariyor. Karni asil eriten KARDIO. Ama insani en cok yoran da O. Kardioya yüklenmemiz lazim. Su vücudu forma sokma isi ne garip bir sey degil mi, herkesin yagi baska yerde birikiyor, bir tarafini eritirken mesela gögsün gitmesin istiyorsun, diyet yapsan gögüsler sarkiyor ayyyy kadin olmak zor is sekerim. Esim kisin kac ay bisiklete binmedi göbegi cikmisti su son bir kac gün spora yogunluk verdi adamin karni dümdüz oldu cildiracagim yani. Ben aylardir canimi disime takiyorum. Eger istedigim karna ulassam bu sefer de onu korumak icin diken üstünde olacagim.

merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu foruma girmedim giremedim. Sağlık problerim nedeniyle spora ara verdim.Canım çok sıkkın, bir ilaç kullanıyorum ve metobolizmam berbat durumda.sürekli yorgunum uyumak istiyorum ve baş ağrısıda cabası.Spor yapmak içimden gelmedi. Sporu bırakıncada vucüt hemen kendini bıraktı,göbeğim çok güzel şekle girmişti şu anda çıkmış ve şiş durumda, bacakları zaten söylemiyeyim. Neyseki kilo almamışım,ama vucüduma çok canım sıkıldı ve bugün spora tekrar başladım. tummy, abs rapido şimdide bacak için bir şeyler yapıcam. tavsiyem uzun süreli kesinlikle bırakmayın, kazandığımız sıkılık ve kas hemen eriyip gidiyor.Bu arada' Derya geçmiş olsun !, diğer arkadaşlar hepinize kolay gelsin :)

Sevgili illet gecmis olsun ben daha iyiyim cok Sükür. Ama yaz olmasina ragmen bizim burada inanilmaz bir bogaz enfeksyonu salgini var. Devamlilik gerekli illetcim. Birakinca ne yazik ki vücut da seni birarkiyor. Hafif hafif yürüyebilirsin belki acik havada yürümek biraz enerji bile berebilir sana. Umarim en kisa zamanda düzelirsin.

Günaydın Herkese;

Sevgili derya dediğin gibi kilo vermek isteyenler için (bel-basen) tek çare kardio yapmak.bölgesel zayıflama diye birşey de olmuyor
ne yazık ki ...gerçi vücut zaten nerede yağ birikimi varsa onu yakıyor . yazılarda bahsedilen birşey var ;erkekler niye metabolizma hızları fazla çünkü vücuttaki kas oranları yapıları gereği fazla , eğer bayanlarda kas oranını arttırırsa, aynı şekilde metabolizma hızı fazlalaşır ve daha fazla enerji yakar ve çalışmalarımızın faydasını görürüz.aşağıda ayrıntılı olarak yazıyor.

http://www.bodytr.com/2009/02/zayiflamak-kas-yapmak.html

''Çoğu bayan kaslarının aşınmaya başladığının farkına varmıyor, çünkü fazla yağları, incelen kaslarının üstünü örtüyor. Böylece kadınlar, fazla yağlarını verene kadar kaybettikleri kasın farkına varmıyorlar. İşte o zaman düş kırıklığına uğratıcı sürprizle karşılaşıyorlar. Fazla kilolarını verince on sene önceki şekilli ve genç vücutlarını görmeyi bekleyerek aynaya baktıklarında, karşılarında ince fakat bayağı değişmiş bir vücut görüyorlar.İşte o zaman, bayanların ya pes edip tekrar yağlandıkları, ya da kendilerini şekle sokacak olan vücut geliştirme ve fitness programını bulacak kadar şanslı oldukları zamandır. Ve bir taşla iki kuş da vurabilirler, diyet yaparken ağırlıklarla da çalışabilirler. Yağ yakarken yağlarının altında sıkı, belirgin ve şekilli kas yapabilirler. Ve sonra bütün yağlarını yaktıktan sonra sürpriz, rüyalarındaki vücut hatlarına kavuşabilirler ''

Son düzenleme:
ben de yarın killer buns thigs e başlamak istiyorum tabi yanında 30dayshred ve slim six packle beraber. valla bayılıp kalmazsak iyi bu tempoya :) benim anlamadığım diyelim istediğimiz vücut şekline geldik hayatımız boyunca bu tempoyu sürdüremeyiz elbette vücudumuzu korumak için napıcaz :KK43:

ben de yarın killer buns thigs e başlamak istiyorum tabi yanında 30dayshred ve slim six packle beraber. valla bayılıp kalmazsak iyi bu tempoya :) benim anlamadığım diyelim istediğimiz vücut şekline geldik hayatımız boyunca bu tempoyu sürdüremeyiz elbette vücudumuzu korumak için napıcaz :KK43:

Hayatiniz boyunca spora devam edeceksiniz korumak icin baska yolu yok. Neredeyse 6 aydir devam eden biri olarak tavsiyem hizli baslayip cabuk vazgecmektense gücünüzü tüketmeden baslayip yavas yavas kondisyon arttirmak. Bu yazdiginiz kombinenin ücünü birden yapmak oldukca zorlayici olabilir.

kızlar ben ınsanty programını yapıyorum ama ek olarak akşamları brazil but programınıda yapmak istiyorum akşamları.bana bu programın videolarını indirebileceim bi link verebilirmisiniz?

Günaydın Herkese;

Sevgili derya dediğin gibi kilo vermek isteyenler için (bel-basen) tek çare kardio yapmak.bölgesel zayıflama diye birşey de olmuyor
ne yazık ki ...gerçi vücut zaten nerede yağ birikimi varsa onu yakıyor . yazılarda bahsedilen birşey var ;erkekler niye metabolizma hızları fazla çünkü vücuttaki kas oranları yapıları gereği fazla , eğer bayanlarda kas oranını arttırırsa, aynı şekilde metabolizma hızı fazlalaşır ve daha fazla enerji yakar ve çalışmalarımızın faydasını görürüz.aşağıda ayrıntılı olarak yazıyor.

Bayanlar Kaslanmaktan Korkmayın | Zayıflarken Kaslanmak « Body Building, Vücut Geliştirme, Fitness, Antrenman, Sağlıklı Yaşam

''Çoğu bayan kaslarının aşınmaya başladığının farkına varmıyor, çünkü fazla yağları, incelen kaslarının üstünü örtüyor. Böylece kadınlar, fazla yağlarını verene kadar kaybettikleri kasın farkına varmıyorlar. İşte o zaman düş kırıklığına uğratıcı sürprizle karşılaşıyorlar. Fazla kilolarını verince on sene önceki şekilli ve genç vücutlarını görmeyi bekleyerek aynaya baktıklarında, karşılarında ince fakat bayağı değişmiş bir vücut görüyorlar.İşte o zaman, bayanların ya pes edip tekrar yağlandıkları, ya da kendilerini şekle sokacak olan vücut geliştirme ve fitness programını bulacak kadar şanslı oldukları zamandır. Ve bir taşla iki kuş da vurabilirler, diyet yaparken ağırlıklarla da çalışabilirler. Yağ yakarken yağlarının altında sıkı, belirgin ve şekilli kas yapabilirler. Ve sonra bütün yağlarını yaktıktan sonra sürpriz, rüyalarındaki vücut hatlarına kavuşabilirler ''
Kas oranını artırmanın yoluda bol protein almak dimi.Tamamen katılıyorum cnm benim yanlışlarımı ifade eden bi yazı.Benim yağlarımda fazla diyet yapmadığım için azalan incelen bi vücutta olmuyo ne yazıkki.Yağları yakmadan ben kas yaptığım içinde etki göremedim yani.Arada hiç değişme olmuyo diye pes ediyorum tabi.Şimdi bi form çayı aldım içinde tarçın kiraz sapı biberiye yeşil çay vs bitkiler var içindeki tarçın sayesinde tatlı isteğim azaldı.İştahımda öyle fazla yok artık.Akşamları eliptik bisikletimle 30 dk dan fazla çalışıyorum.Çok güzel bi yazı gerçekten.

Nagihan cnm linkler burada tekrar güncelliyorum.

Selam herkese ;

Bende Kardio'ya devam 50 dk bisiklet çevirdim dün ..bacaklarım taşlaştı...bakalım inşallah bu kardiolar işe yarar..Bu aralar bende
kardio + ağırlık çalışmak istiyorum kollarım için...

nagihan insanity yi evde kendi başına mı yapıyorsun? çok etkili güzel ama ben korktum sakatlarsam bir yerimi diye. :18:

canım çok teşekkürlerr:) kalçam çok düz ve basenim var çok kötü bi görüntü umarım bu programla şekle girer çok ümitlendim forumdaki yazıları görünce:)
Girer cnm merak etme kalçanıda çıkartır yanlız Insanıty çok ağır vücudunu çok zorlama ve yorma istersen.Insanıty yaptığın zaman protein almayada çalış.Gerçekten bacaklarını heryerini fena yakıyo tirtir titretiyo çoğu zaman videoyu durdurup nefes alıp tekrar devam ediyodum.Sakın yanlış anlama hevesini kırmak için yazmıyorum sadece bilgilendirmek istedim.Benim dizime fazla yük bindiği için devam edemedim 60 güne 1 haftam kalmıştı dizimi biraz zorladı sanırım.

X