- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Öncelikle sevgili derya geçmiş olsun... Kendine iyi bak forum sensiz zevkli olmuyor... Sevgili lion moralini bozma insan gerçekten bazen hiç, Ama hiç kilo veremiyor bilmiyorum niye oluyor (bende bu ara senin gibiyim. Tartılınca hep aynı rakamı görmek sinir bozucu) acaba alışkanlıkları mı değiştirmek lazım;Yemek yeme saatleri , yaptığımız spor tarzları beslenme biçimi gibi ... Bende şöyle düşünüyorum acaba , vücut spor ve diyete alışıyor da ondan mı kilo verme duruyor ? Bilmiyorum bunu engellemek lazım...
Tesekkür ederim sevgili nosee. Kizlar ben de ayni durumdayim. Gecen ay kendimi tüketene kadar spor yapmis olmama ragmen bir gram vermedim. 59 kiloya indikten sonra neredeyse 1 aydan fazla oldu sanirim durdu kilo vermem. Yediklerime de bakiyorum yaptigim harekete göre vermem gerekirdi. Belki vücut inatlasiyordur ara verip tekrar baslayinca farkedecek mi görecegim. Insan sinir oluyor tabii bu kadar ugrasip ilerleme kaydedemeyince. Sizlerin de ayni durumda oldugunu okuyunca mantikli geliyor.