- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Peki bisey daha heigwey diye bi yer var boy giriliyo galiba orda 3den basliyo anlamadim 1.68 I nasil girecem ya kusura bakma.lutfen
Boy ölcüleri cm olarak geciyo 168 gireceksin canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bisey daha heigwey diye bi yer var boy giriliyo galiba orda 3den basliyo anlamadim 1.68 I nasil girecem ya kusura bakma.lutfen
Canım kızlar daha iyi bilir ama ben arka arkaya yapıyordum . yağ yakımı vucut ısınmışken daha çok oluyor ya yani çalışmalar daha çok yarasın diye ama istersen ayrı ayrı da yapabilirsin ilk başlarda zor geliyor gerçekten bu normal..
Teşekkürler cevap için, ben klasik yapmaya karar verdim bu arada. İnsanın poposu ağrır mı vallahi ağrıyor şu an alışana kadar artık :) O dans olan zevkli aslında cardio.
Klasik program hangisi oluyo kizlar
evet bayağı zevkli.bayağı da terletiyor o danslı olan... Yap yap bırakma işe yarıyor gerçekten... ben 2.5 hafta falan yaptım bayağı toparladı beni... hatta bir süre sonra yeniden döneceğim programa..ilk başta ağrılar oluyor ,hareketleri tam yapamıyorsun, yanlış yapıyorsun ama her geçen gün daha iyi yaptığını farkediyorsun...
evet ya o çok sinir bozucu, tam düzgün yapamıyorum hareketleri ama şu an nasıl ağrıyor bacaklarım popom, demek işe yarıyor.
yalnız benim adetim geliyor, onu nasıl ayarlarsam bilemiyorum. :26:
Yapmaz miyiz hic? Ben sabah yaptim bitirdim, Xhiit ten bu gün you tube a gelen bir video 12 dk da yaklasik 110 kalori harcadim, ardindan kisa bir karin videosu ve gögüs videosu. Birazdan yüzmeye gidecegim. Herkese spor dolu bir gün diliyorum ve diyorum ki: "Düsünmeyin fazla onu mu sunu mu yapsam diye, ayaga kalkin ve hareket edin!!!".
haftasonu su hit kardiolardan yapmak istiyorum ztn bi sürü kisa video indirdim deryacim o yolladigin sarisin kiz olan karin videosu o kdr harika bi video ki anlatamam cok begendim inanilmaz bisiy
Günaydın hanımlar gününüz mutlu keyifli neşeli ve bol hareketli geçsin.
Derya'cım bende merak ettim bu yogayı bana tavsiye ettiğinden beri aklımda.Bildiğin güzel etkili bi video varmı cnm ben baktım ama o kadar çok video varki seçmek te karar vermekte zor gerçekten.
Benim günlük programimda Bum bum rapido, tummy tuck, yoga karin ve leslie ile karin pilatesi vardi. Ögleden sonra da yüzmeye gidecegim. Sizler neler yaptiniz bakalim bugün?
Sağol canım baktım gerçekten kısa süreli güzel etkili videolar var.Uzun videolar artık sıktı yani değişiklik olur.Lioncum Xhiit Daily ye bir göz at istersen ben de onun karin videolarini yapiyorum, cok hos yoga videolari var.