Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Canım kızlar daha iyi bilir ama ben arka arkaya yapıyordum . yağ yakımı vucut ısınmışken daha çok oluyor ya yani çalışmalar daha çok yarasın diye ama istersen ayrı ayrı da yapabilirsin ilk başlarda zor geliyor gerçekten bu normal..

Teşekkürler cevap için, ben klasik yapmaya karar verdim bu arada. İnsanın poposu ağrır mı vallahi ağrıyor şu an :KK53: alışana kadar artık :) O dans olan zevkli aslında cardio.

Teşekkürler cevap için, ben klasik yapmaya karar verdim bu arada. İnsanın poposu ağrır mı vallahi ağrıyor şu an :KK53: alışana kadar artık :) O dans olan zevkli aslında cardio.

evet bayağı zevkli.bayağı da terletiyor o danslı olan... Yap yap bırakma işe yarıyor gerçekten... ben 2.5 hafta falan yaptım bayağı toparladı beni... hatta bir süre sonra yeniden döneceğim programa..ilk başta ağrılar oluyor ,hareketleri tam yapamıyorsun, yanlış yapıyorsun ama her geçen gün daha iyi yaptığını farkediyorsun...

Son düzenleme:
Klasik program hangisi oluyo kizlar

klasik program kalça/popo şekline tam karar veremediysen, combination yazan program. :)

Ya bir de şimdi bu hafta başladım ama haftaya adet olcam muhtemelen, ilk gün mü ara vereyim napayım bilemedim? Nasıl ayarlıyor yapanlar bir öneri sunarlarsa çok mutlu olurum. :)

evet bayağı zevkli.bayağı da terletiyor o danslı olan... Yap yap bırakma işe yarıyor gerçekten... ben 2.5 hafta falan yaptım bayağı toparladı beni... hatta bir süre sonra yeniden döneceğim programa..ilk başta ağrılar oluyor ,hareketleri tam yapamıyorsun, yanlış yapıyorsun ama her geçen gün daha iyi yaptığını farkediyorsun...

evet ya o çok sinir bozucu, tam düzgün yapamıyorum hareketleri :KK70: ama şu an nasıl ağrıyor bacaklarım popom, demek işe yarıyor.
yalnız benim adetim geliyor, onu nasıl ayarlarsam bilemiyorum. :26:

evet ya o çok sinir bozucu, tam düzgün yapamıyorum hareketleri :KK70: ama şu an nasıl ağrıyor bacaklarım popom, demek işe yarıyor.
yalnız benim adetim geliyor, onu nasıl ayarlarsam bilemiyorum. :26:

ben adet döneminin sadece ilk günü yapmamıştım onun dışında komple yapmıştım. sende çok rahatsızlığın yoksa öyle yapabilirsin uzun ara vermeye gerek yok bence programdan geri kalmamak için ...zaten programda 1-2 gün dinlenme var normalde de..

Son düzenleme:
Yapmaz miyiz hic? Ben sabah yaptim bitirdim, Xhiit ten bu gün you tube a gelen bir video 12 dk da yaklasik 110 kalori harcadim, ardindan kisa bir karin videosu ve gögüs videosu. Birazdan yüzmeye gidecegim. Herkese spor dolu bir gün diliyorum ve diyorum ki: "Düsünmeyin fazla onu mu sunu mu yapsam diye, ayaga kalkin ve hareket edin!!!".

Yapmaz miyiz hic? Ben sabah yaptim bitirdim, Xhiit ten bu gün you tube a gelen bir video 12 dk da yaklasik 110 kalori harcadim, ardindan kisa bir karin videosu ve gögüs videosu. Birazdan yüzmeye gidecegim. Herkese spor dolu bir gün diliyorum ve diyorum ki: "Düsünmeyin fazla onu mu sunu mu yapsam diye, ayaga kalkin ve hareket edin!!!".

Doğru söylüyorsun ! bahanelere gerek yok..Önemli olan iyi kötü bir şeyler yapabilmek..adım atmak... yeterince istemek ve yapmak...

haftasonu su hit kardiolardan yapmak istiyorum :KK70: ztn bi sürü kisa video indirdim deryacim o yolladigin sarisin kiz olan karin videosu o kdr harika bi video ki anlatamam cok begendim inanilmaz bisiy

haftasonu su hit kardiolardan yapmak istiyorum :KK70: ztn bi sürü kisa video indirdim deryacim o yolladigin sarisin kiz olan karin videosu o kdr harika bi video ki anlatamam cok begendim inanilmaz bisiy

Yoga olani mi diyosun sevgili thalix? Ben de sardim bu aralar yogaya, calismalarin arasina katiyorum mutlaka bakayim gögüs calismasini da ekleyeyim birazdan cok memnun kaldim. O kadar incelip kilo verdim, dün havuza gidince kendimi birden cok sisman hissettim. Hirs oldu bende artik bu is ne yaparsam yapayim kendimden memnun olamiyorum.

Günaydın hanımlar :KK3::KK3::KK3::KK3:gününüz mutlu keyifli neşeli ve bol hareketli geçsin.

Derya'cım bende merak ettim bu yogayı bana tavsiye ettiğinden beri aklımda.Bildiğin güzel etkili bi video varmı cnm ben baktım ama o kadar çok video varki seçmek te karar vermekte zor gerçekten.

Günaydın hanımlar :KK3::KK3::KK3::KK3:gününüz mutlu keyifli neşeli ve bol hareketli geçsin.

Derya'cım bende merak ettim bu yogayı bana tavsiye ettiğinden beri aklımda.Bildiğin güzel etkili bi video varmı cnm ben baktım ama o kadar çok video varki seçmek te karar vermekte zor gerçekten.

Lioncum Xhiit Daily ye bir göz at istersen ben de onun karin videolarini yapiyorum, cok hos yoga videolari var.

Benim günlük programimda Bum bum rapido, tummy tuck, yoga karin ve leslie ile karin pilatesi vardi. Ögleden sonra da yüzmeye gidecegim. Sizler neler yaptiniz bakalim bugün?

ben sabah yorgunlugundan dolayi geciktim 7 de uyanmisim normalde 15 dk da olsa bisiler yaparim ama yapmak istemedim
eve gelince kendimi toparliyip karin kalca calismayi planliyorum kac gündür bi yorgunluk cöktü üstüme yeni yeni atiyorum nazar midir nedir agirlik veren bisiy vardi gercekten cünkü cok enerjikken birden bire degisti enerjim
neyse eve dönüste görüsürüz kizlar

X