- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Deryacım nosee cnm mesajınız için güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.10 dk da bir mesaj sorunu olduğu için buraya yazayım dedim.Şimdi daha iyiyim yeniden canlandığımı doğduğumu hissediyorum.Herşeye rağmen içimde mutluluk kıvılcımları var.Daha çok hırslandım iyi oldu bu düşüş aslında her sıkıntı insanı kendine getiriyomuş meğer bunu ilk kez yaşamıyorum ama hepside farklı şeyler yaşatıyo.Geçmişe bende sünger çektim yapmam gerekenleride yaptım affetmem gerekenleri tek tek ele alarak onları affetmeyi öğrendim.Hatta annemi bile eşimi kaynanamı affederek geçmişimi şifalandırdım büyük bi yük kalktı üzerimden meğer sırtımda gereksiz ne kadar yük varmış hafiflediğimi hissettim.Herşey bi tecrübeydi benim için.Eğer zayıflamak istediğimiz hedefe ulaşmak istiyorsak ruhsal açlığı doyurmak önce onu doyuma ulaştırmak lazımmış.Benimkisi mide açlığı değildi zaten ruhumu doyurma çabasıydı ki şimdi atıştırmak ihtiyacı bile hissetmiyorum.
Cnm yoga çok eskiden yapmıştım bedene çok iyi geliyo vücudun oksijen almasını sağlıyo yani her daim oksijen alıyoruz ama nefes alırken bile farkına vararak bilinçli bi şekilde yapamıyoruz.Dün içimden bi dürtü yeniden harekete geçirdi beni rahat bırakmadı yani bende akşam akşam kalktım 40 dk.eliptik bisiklet 3 dk.leg magıc 50 squat yaptım.Bu sefer bırakmak istemiyorum.İşe başlamak istiyorum aklımda o kadar çok şey varki işe gidip gelirken giyeceklerimin bile hayalini kurdum.Olmak istediğim bu beden değil bana ait olan bedene ulaşmak istiyorum sanki o zaman daha kendinden emin olacak özgüvenli bi kadın olacakmışım gibi geliyo hayali bile beni mutlu ediyo.Aklımdan bi çok kıyafeti kombine ediyorum kendimi öyle daha çekici daha güzel daha cesur daha başarılı bi kadın olarak görüyorum.İşte hedefime ulaşamamak beni yordu sanırım.
O güzel mesajlarınız için canlarım Allah gönlünüzden geçen isteklerinizi gerçekleştirsin.
Cnm yoga çok eskiden yapmıştım bedene çok iyi geliyo vücudun oksijen almasını sağlıyo yani her daim oksijen alıyoruz ama nefes alırken bile farkına vararak bilinçli bi şekilde yapamıyoruz.Dün içimden bi dürtü yeniden harekete geçirdi beni rahat bırakmadı yani bende akşam akşam kalktım 40 dk.eliptik bisiklet 3 dk.leg magıc 50 squat yaptım.Bu sefer bırakmak istemiyorum.İşe başlamak istiyorum aklımda o kadar çok şey varki işe gidip gelirken giyeceklerimin bile hayalini kurdum.Olmak istediğim bu beden değil bana ait olan bedene ulaşmak istiyorum sanki o zaman daha kendinden emin olacak özgüvenli bi kadın olacakmışım gibi geliyo hayali bile beni mutlu ediyo.Aklımdan bi çok kıyafeti kombine ediyorum kendimi öyle daha çekici daha güzel daha cesur daha başarılı bi kadın olarak görüyorum.İşte hedefime ulaşamamak beni yordu sanırım.
O güzel mesajlarınız için canlarım Allah gönlünüzden geçen isteklerinizi gerçekleştirsin.