Cnm evet ben yazmıştım nasıl iyi geldimi sanada.İnan sıkıntıların arasında bize şükredebileceğimiz daha nice güzellikleri hatırlatıyo dimi.Cnm hepside tecrübe bizler için aslında bu söz bunu çok iyi ifade ediyo ''Allah istediğin kişileri değil istemediklerini çıkararak sana öğretmenlik etmelerini sağlar hayattan öğrenmemiz gereken dersleri öğretir bu insanlar''.Bende annemin ısrarıyla evlendim ve sonrasındaki sıkıntılar bitmedi ne yazıkki daha 16 yaşında nişanlandım ve hayata erken başladım erken olgunlaştım.Hepsinide inancımla aştım.Herşeyden önce kendimizi düşünmemiz lazım.Çok iyi yapıyorsun ne güzel sende de herşeyi aşabilecek gücünün olduğunu hissediyorum.Tabiki hepimizde var bu içimizdeki güc herşeyden üstün onu kullanabilsek farkına varabilsek işte o zaman hiçbişey bizi durduramaz.
Sağlık herkesten ve herşeyden daha önemli çünkü hiçkimse sana kaybetiğin sağlığını geri veremez.İnşallah sende önemli bi sorun çıkmaz Allah yardımcın olsun cnm.Benimde tedavi edilemeyen vitiligo hastalığım var hepside aynı stres.Bi kaç sene öncesine kadar fazla yoktu olan yerlerde de küçüktü şimdi büyüdüler vücudumu sarmaya başladılar düşün biraz daha ilerlerse yamalı gibi olur tenim.Göğüslerimde var yayıldı iyice etrafına,koltukaltlarımda var büyüdüler hatta tüylerim bile beyaz çıkıyo vücudumun diğer yerlerinde fazla büyük değil.Peki sonuç noldu bana eski halimi getirebileceklermi.Hayatı kendimize zehir etmeyelim hiç olmazsa,doğru hayat herşeye rağmen çok güzel geri kalan ömrümüzü bari heba etmeyelim.Sanada şifa diliyorum cnm hayırlı sonuçlar çıkar inşallah kötü düşünme olurmu.
Sevgili asbelove gecmis olsun Allah acil sifalar versin. Spor ne yaparsan yap sana iyi gelecegini düsünüyorum en azindan seni baska düsüncelere sevkedecektir.
Lioncum cok sevindim. Artik bundan sonra gelecege bak ve önce kendin icin yasa. Tüm istediklerini giyeceksin arkadasim. Güc bizde artik!!!
Lioncum seni böyle sorularla sıkmak istemem ama ben squats yapsam kalçalar gibi iç-arka bacaklarımda çalışır mı
çok doğru söylüyorsun canım çok teşekkür ederimmmmmm. ben onlarla yıllardır yaşıyorum zaten ağrı yapmasa gayet mutluyum yani onlarla ben bi de severler beni sağolsunlar her kontrole gittiğimde muhakkak ya yenileri türemiş olur ya eskileri büyümüş olur
ya bir de yağlar 30dk dan sonra yakılmaya başlıyor ya ben sabah 3 akşam 3 toplam 6km yürüyorum ama 35dk yürüyebiliyorum o yüzden ben hiç yağ yakmıyorum dimiiii
Olurmu hiç öyle cnm ne sıkılması yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana bunun için burdayım.Evet cnm tabiki çalışıyo bacakların arkası hamstring adı neyse oralarada etki ediyo.İç bacak içinde sumo squat bacaklarını aç iyice ayakların karşıya bakacak şekilde öyle yaparsan da iç bacaklarında devreye girer hemde kalçayada etkisi var.asbelove
Lioncum seni böyle sorularla sıkmak istemem ama ben squats yapsam kalçalar gibi iç-arka bacaklarımda çalışır mı
merhabalar :)
öncelikle gecmis olsun
squat kalca ve alrka bacak icin 1 numarali hareket
haftanin 3 günü mutlaka yapiyorum 100 lerden basladim 5er 5 er arttiriyorum bide söyle bi cizelge var
Eki Görüntüle 732039
Kesinlikle katılıyorum buna en güzel örnekte benim.Her ne kadar olumlu düşünsemde bacaklarımdaki yağları gördükçe umudum kırılıyo bi yerde.Her şekilde olumlamayı yapıyorum ama bazen olumsuz düşüncelerede engel olamıyo insan.öncelikle abslove çok geçmiş olsun... inşallah kötü birşey çıkmaz...herşeyin başı sağlık.. hatta kilo da hastalıkların habercisi ne yazık ki...
kızlar benim şöyle bir düşüncem var... ne kadar vücut fiziksel birşey de olsa beyinin gücü altında...yani spor yaparken olumlu düşünürsek sağlıkla zayıflıyorum gibi olumlama yaparsak, vücutta yanıt veriyor fakat olumsuz düşünürsek ( ne yaparsam yapayim oluyor gibi ) vücutta yanıt vermiyor...belki saçma gelebilir ama bence işe yarıyor...
ayrıca biraz önce xhit 200 calories burn in 20 minutes yaptım.. terletici tavsiye ederim...
deryacım ne güzel yazılar paylaşıyosun vallahi sabah sabah ne güzel mesaj kendime getirdi yani.derya1970
Hayalini kurdugunuz popoya, su anda sahip oldugunuzun üzerine oturarak ulasamazsiniz!!!
Brazil Butt Lift...
çok tşk ederim Rabbim sağlığımızı almasınnn 1haftadır yapıyorum bakalım faydasını görürüm inşallahmerhabalar :)
öncelikle gecmis olsun
squat kalca ve alrka bacak icin 1 numarali hareket
haftanin 3 günü mutlaka yapiyorum 100 lerden basladim 5er 5 er arttiriyorum bide söyle bi cizelge var
Eki Görüntüle 732039
sağolasın noseeöncelikle abslove çok geçmiş olsun... inşallah kötü birşey çıkmaz...herşeyin başı sağlık.. hatta kilo da hastalıkların habercisi ne yazık ki...
kızlar benim şöyle bir düşüncem var... ne kadar vücut fiziksel birşey de olsa beyinin gücü altında...yani spor yaparken olumlu düşünürsek sağlıkla zayıflıyorum gibi olumlama yaparsak, vücutta yanıt veriyor fakat olumsuz düşünürsek ( ne yaparsam yapayim oluyor gibi ) vücutta yanıt vermiyor...belki saçma gelebilir ama bence işe yarıyor...
ayrıca biraz önce xhit 200 calories burn in 20 minutes yaptım.. terletici tavsiye ederim...
ben biraz aceleciyim herhalde özellikle de vücutta eriyen en son yer olan bacaklar konusunda sabırda lazım dimiSevgili asbelove mutlaka yaptigin hareketin faydasi oluyordur merak etme. Zamanin daha fazla oldugu günlerde vücudunu sasirtacak farkli calismalar yapmaya calis böylece daha basarili olursun. Her hareket hic hareket yapmamaktan iyidir.
kesinlikle çok haklıııııHayalini kurdugunuz popoya, su anda sahip oldugunuzun üzerine oturarak ulasamazsiniz!!!
Brazil Butt Lift...
tamamdır canım çok teşekkür ederim bugünden itibaren öyle yapıyorum çizelgeyle başlayayım bende hadi hayırlısııııOlurmu hiç öyle cnm ne sıkılması yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana bunun için burdayım.Evet cnm tabiki çalışıyo bacakların arkası hamstring adı neyse oralarada etki ediyo.İç bacak içinde sumo squat bacaklarını aç iyice ayakların karşıya bakacak şekilde öyle yaparsan da iç bacaklarında devreye girer hemde kalçayada etkisi var.
Thalix'in verdiği takvime göre gidiyorum bende sırayla spor sonrası yapıyorum.
Kızlar bu Brazil Butt Lift'te 2 program oluyor ya bir günde mesela Bum Bum ve Basics gibi. Onlar arasında kaç dakika dinleniyoruz, çünkü ben daha birini yaparken ölüyorum. :18:
Pear Shape olana başladım ama aklım klasik olan programda da kaldı.
http://www.polar.com/e_manuals/FT4/Polar_FT4_user_manual_Turkce/manual.pdf
Arkadaslar polar ft4 saatlerin Türkce kullanim kilavuzu icin link veriyorum, tek tek mesajlar aliyorum madem ilgilenenler var genel bir paylasim olsun. Sevgiler.
ya teşşekürler ama satın aldığm yer gönderdi zaten mail olarak sana sormak istediğim bişey var ben dün halletim çözdüm gibi egzersize başlamadan önce start bastım sonrasında 126 cal dedi ama o egzersiz en az 500 cal diyo hareketleride hemen hemen hepsini yaptım..acaba kemerimi tam ıslatamadım ne dersin ondan mı oldu
Egzersizlerde kalori harcamasi kisiden kisiye degisir. Kac kilo olduguna, hareketleri video ile ayni tempoda yapip yapmadigina da bagli. Ne kadar fazla kilolu olunursa kalori harcamasi da o yönde artis gösterir, az kilolular daha az kalori harcar ayni egzersizlerde. Videolarda verilen harcama tavan siniridir genelde.