Evet level 1 de basen hareketeleri var ama diğerleri daha etkili ve zorlayıcı geldi ben 3 videosunuda yaptım.Level 2 ve 3 te ön bacak arka bacak kalçanın alt kısmı da çalışıyo yine basen hareketleride var tabi.basen için level 2 veya 3 e geçtiğin zaman arkasından level 1 deki basen hareketinide ekleyebilirsin etkisini daha çok görürsün böyle.Bende call yapıyorum ordaki hareketlerde etkili 21 gün tamamladıktan sonra ara verip tekrar başlarım.Popomun küçülmesini istemiyorum.Resim şart o zaman daha çok hırslanırız tabi.
arada bir jillian bittikten sonra bikaç basen egzersizi daha yapıodum. ama artık içim şişiyo yani, zaten jillian tek başına 40 dk sürüo. şimdi Mari Winsor Pilates Buns & Thigh'ı keşfettim, forum sağolsun. onu yapmaya başladım. epey keyifli geldi. basenler yanıo resmen. çok da zorlanmadan yapıyorum. inşallah istikrarlı şekilde devam edebilirim.
Canım Jillian Killer bu değil mi ay dün yanlış birşey yapamamışsımdır inş .Bir de bu video 4 dkk çok az değil mi o söylediğin thigh high videsunuda youtubeda bulamadım nereden bulabilirim onu canım .
[video=youtube;jmDFer-LrVI]http://www.youtube.com/watch?v=jmDFer-LrVI[/video]
Bir de ben masabaşı çalışıyorum galiba sen de benim gibisin .Bizim gibi onlarlara otururken yapabileceği neleri önerirsin
callanetics evolution cd'sinde bacak egzersizleri var. çaktırmadan orada burada rahat yapılabilecek egzersizler aslında. callan teyzenin bir de kalça için 20 dk.lık bi programı var. mesela ben orada ayakta yapılabilen kalça hareketlerini ofiste kenarda köşede çaktırmadan yapıyorum. lastik de çok iyi fikir. ayağında lastik olduğunu unutup kalkmadığın sürece sorun yok :)