Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Lion naber nasil gidiyo pilates mi yapiyosun hala..ya sana ne sorucam fazla kilosu olan birinin jilliean.veya pilates yapmasi dogru gelmiyor bana cunku bunlar daha cok sikilastirici programlar dimi kardio agirlkli yapmak daha mantikli oncesinde
İyilik cnm sen napıyosun nasılsın geç cevap verdiğim için kusura bakma cnm yoğunum çünkü.Evet cnm plates yapıyodum 3 4 gündür yapmadım hiç bişey.Benim fazla kilom yok daha doğrusu bana göre 57 kilo ideal benim için 65 kilodayım şimdi.Plates bedeni hem sıkılaştırması daraltması ve ince görünüme kavuşturması için yapıyorum.Kardio yapmak daha doğru evet ama bu yoğunlukta uğraşamıyorum açıkçası.Sadece bi kenara itip paslanmasına yüz tuttuğum eliptik bisikletimle 30 dk çalışıyorum o kadar.

Kandiliniz mübarek olsun hanımlar Allah hepimize dost,arkadaş,kardeş birlik beraberlik barış,huzur,sevgi saygı içerisinde yaşamayı nasip etsin.

Sabahtan öglene kadar cam, kapi temizlik yaptiktan sonra (Kandil günü olmaz biliyorum ama yarin misafirim var) bir saat bahceyi toparladim e tabii ancak leslie ye gücüm kaldi. Oflaya puflaya 5 mil de leslie yaptim. Bu aralar kendimi cok yoruyor ve zorluyorum. Tüm islerime ragmen hirsla spora sarildim ama biraz da dinlenmem lazim biliyorum. Kaptirdim kendimi bir kere su spor isine. Iyice terledikten sonra stres sinir kalmiyor.

Selam kizlarrr
Kandiliniz mübarek olsunnn
Internetime kavustum sonunda bunda sonra bol bol yazarim :)))

Selam kızlar.. Bende kaç gündür spor yapamadım.Hadi başta her tarafım ağrıyor diye bıraktım tam bıraktım. Kendime çok kızıyorum.. Acilen birşeyler yapmam lazım... Beni cezalandırın... (

Selam kızlar.. Bende kaç gündür spor yapamadım.Hadi başta her tarafım ağrıyor diye bıraktım tam bıraktım. Kendime çok kızıyorum.. Acilen birşeyler yapmam lazım... Beni cezalandırın... (

Ben dün sürünerek yaptim, artik birkac gün birsey yapmam dedim. Gel gör ki kasinti tuttu yine az sonra biraz yürüyüs, sonra da bakalim artik...

bende dün hiçbişey yapamadım yaa sadece yürüyüş o da zaten 35dk yürüsen nolur yağ yakımına başladığım zaman eve gelmiş oluyorum:))
ama şimdi daha iyiyim bu akşam azimliyim inşallah yapacağım bu akşam...

Sanırım hepimizde aynı moddayız.Bende de isteksizlik yılgınlık motivasyonsuzluk enerji düşüklüğü işte herşey var.Spordan da herşeyden de soğudum resmen vallahi.Dün boş geçirmeyeyim diye 40 dk bisiklet çevirdim ancak.İştaha gelince her zamankinden fazla tabi kontrol edemiyorum kendimi ya sinir oluyorum.Yok yani diyet felan yapamıyorum nerdeyse bütün hırsımı yemeklerden atıştırmalardan çıkarıyorum can sıkıntısını da yiyerek geçiriyorum.Buna bi çözüm bulamıyorum işte benimki duygusal açlık sanırım.Bu durum yıllardır peşimde beni bırakmıyo bende onu bırakamıyorum.Bu arada artık bitkisel çözümlere bakıyorum iştahımı kesen zayıflatan ürünler arıyorum.

Daha önce kullandığm LW6090 tableti çok güzel işe yaramıştı ilk sayfamda açıkladığım 70 kilodan 54 kiloya düşmemi sağlayan diyet iradesizliğime çare olan bu tableti tekrar kullanmak istiyorum.İlk haftada bile kilo vermiştim 3 kiloya yakın.Başka türlü çözüm bulamıyorum her yolu denediğim halde bilinçaltı telkinlerini bile denedim.Nasıl bi bilinçaltım varsa kökleşmiş kalıpları alışkanlıkları bile sökemedim bi türlü.Ooooof çok dertliyim.Eczaneci LW6090'nın satışının durdurulduğunu piyasadan kaldırıldığını söyledi firma dan kaynaklanan bi durum sanırım orjinalini nerden bulabilirim yada buna benzer etkili ama sağlığıda bozmayacak bildiğiniz sonuç veren ürünler varmı canlarım.Tavsiyelerinize ihtiyacım var gerçekten.

Moralini bozma lioncum, hepimizin (genelde kadinlarin) böyle dönemleri oluyor. Bak ben daha önce de bahsettim yemegi fazla kacirdigim günler icin bir care buldum. Haftada bir ya da iki günü normal kahvalti edip öglen ve aksam yemeklerini yagsiz karisik salata ile geciriyorum, üzerine de yogurt koyuyorum bol. Eger cok cok acikirsam aksam bir muz atistiriyorum. Her zaman yapmiyorum ki bikkinlik vermesin ama ertesi gün karnimin sisligi gitmis oluyor. Ama söyle kocaman bir canak salata doyuracak kadar.

Birbucuk saat yürüyüs, bir saat da bahcede debelenis. Belim koptu artik bugünlük pes ediyorum.

Selam lioncum, ya dediğin gibi bende de bazen öyle oluyor açlıktan değil de sırf boş durmamak için birşeyler yemek gibi. özellikler film tv seyrederken mesela.. hatta çok stresli bir dönemdeysem de , ne kadar çok yemek yediğimi anlatmayayim hiç..ama sonra insan pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor. yani bence aslında insan yemek konusuna odaklanmaması gerekiyor , yani yemek yemek olayını çok düşününce kafasında büyütünce , daha çok acıkıyor. mesela ben gün içinde aralarda , acıkmasam da birkaç tane diyet bisküvi yiyorum. tatlı ihtiyacı içinde kuru kayısı yiyorum hem metabolizma çalışıyor hem de çok acıkmıyorsun. Bir de ben de eşime mesela makarna yaptığım akşamlar, ben sadece cacık yoğurt bir de meyva yiyorum.Hem yaz çeşit çeşit meyva var ne güzel...

Selam kizlar
Anlasilan sizdede bir isteksizlik olmus bendede yorgunluk ve evde misafir olmasindan kaynakli bazi durumlar oldu bugün kendimi toplamaya calisiyorum ev tatli dolu hani icimde istekte yoktu ama regl oldum yeni bitti bitecek extra yorgun oldugum durumlar oldu 4 gündür spor yapmadim

Bikac saat gecsin karin calismalairmi yapicam oysaki cok guzel gidiyordum karin konusunda yine basa döndüm desem yeridir ... neyse artik

bikac gün isteksizlik olabilir ama bunu sürdürürsek daha büyük sIkInti olur diye düsünüyorum makine degiliz sonucta ..

Motivasyonunuzu kaybetmeyin kizlar. Bir iki günlük bosluklar olacaktir kendimize de bu kadarini hak görelim ama devamlilik önemli. Ben de bazen bütün calismalari bir günde yapayim sonuc alayim istiyorum ama vücudumuzun da bir kapasitesi var sonucta tek isimiz spor da degil. Yapilan her calismanin az ya da cok bir faydasi vardir mutlaka.

Selam evet bugün sporumu yaptım gururla söylüyorum. 50 dk 5 km yürüme ve koşma...bırakmak yok , zor günlerde ümitsizliğe düşünce bile, sporu bırakmayanlar ancak başarıya kavuşabilir...

dün 5 km yürüdüm bennnn evde de çalıştım çok şükürrrr bugünde sabah 3km yürüdümmmm ve kendimi acaip zinde hissediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…