Selam kizlar, bizde yine sakir sakir yagmur var tam evde spor havasi yani. Sevgili nosee bahsedince merak edip arastirdim. Alman forumlarinda deneyenlerin anlattiklari var özetle paylasayim. Program 90 günlük bir program, ilk 30 gün yag yakma, diger günler de sanirim bunu korumak üzerine. Her gün icin degisik videolar var ben sadece üc tane bulabildim nette. Seni hayal kirikligina ugratacagim sevgili nosee ama her gün agirlik calismasi yok. Iki ayri cardio videosu varmis, haftanin 5 günü bir kac gün agirlik, topla calisma, karin videosu ve cardio ile geciyor. Her gün icin degisik bir video. Iki gün de dinlenme günü. Ilk 30 günün beslenme programinda makarna, un, pirinc program disi kaliyor. Günde 1400 kaloriye izin var. Diger bölümlerde bunlari da yiyebiliyorsunuz, ikinci ay 1500, ücüncü ay 1600 kalori günlük. Yapanlar genelde beslenme programina tamamen uyamasalar da basarili olduklarini paylasmislar. Nette resimler de var ama forumlarda bulamadim. Karin videosu hosuma gitti calismalarimin arasina alabilirim 17 dk yapilabilir hareketler.
Yani arkadaslar isin özü kardiosuz olmuyor!!! Kardio videolarini bulamadim belki aramizdan bulan cikar.