Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Ben polar saatlerden kullaniyorum. Nabiz, kalori ve ne kadar süre calistigin görünüyor. Bana cok yarari oldu yaptigim calismalari kiyaslayabilmem acisindan.
aslında benim de istediklerim polar saatlerden şimdi sen söyleyince baktım bunlarda marka model önemli mi? Sen ne kullanıyorsun?

Bende sculpt videomun sonunda reklamını görüp biraz araştırmıştım, ama videolarda daha çok ağırlık kas çalışması gibi gelmişti... Araştırman ve bilgilendirmen için teşekkürler...

aslında benim de istediklerim polar saatlerden şimdi sen söyleyince baktım bunlarda marka model önemli mi? Sen ne kullanıyorsun?

Benimki polar FT4 modeli ama cok önemli oldugunu sanmiyorum, polar zaten cok iyi bir marka. Zaten önemli olan kendimizi kontrol edebilmemiz. Ben bütün bir gün takip günlük normal harcamami tespit etmistim, böylece günlük aslinda ne kadar fazla kalori aldigim ortaya cikmisti. Bir de tabii yaptigimiz calismalari ölcmek acisindan cok iyi oluyor.

Slm hanımlar vallahi hızınıza yetişemiyorum bu aralar giremiyorum çünkü zamanım dar takip edemedim.Malum çocukların faaliyetleri bitmiyo.Bugün küçük oğlanın pikniği vardı velilerle beraber hazırlıklar felan bu saate kadar ordaydım.Şimdi kahve içeyimde yoruldum kendime geleyim topiğimizede göz atayım dedim.Daha işlerim duruyo ay bi okullar kapansa ya ne dersleri ne ödevleri nede başka şeyleri bitiyo.12 hazirana yine piknik faaliyetimiz var.Tabi iki gündür plateste yapamadım.Ebru'yla sabahları yapıyodum oda hastalanmış canlı yayın yoktu.Yorgunluktan bişey yapamadım açıkçası.

Asblove cnm ben çok kardiyo ağırlıklı çalışmalar yaptım en sonunda artık yılmıştımki plates imdadıma yetişti.Ebru'yu sevmememe rağmen yinede alıştırdı beni sağolsun.Plates bacaklarıma çare oldu ölçü olarak değişiklik yok ama Ebru'nun dediği kadar sıkılaştırıyo ve daraltıyo selülite de iyi geliyo.Programındaki plates konuklarınıda görünce 21 gündeki değişimleri beni daha da sevdirdi platese.Bacaklar için selülitler kalça için yaptırdığı hareketler gerçekten işe yarıyo.Bacaklarımın sıkılaşmasını toplandığını farkedebiliyorum.İddaalı 42 bedenden 38 bedene düşürüyomuş plates bakalım bende devamını sağlamaya çalışıyorum.Çemberim yok ama küçük topu kullanıyorum bacak arama koyup sıkıştırma hareketleri yapıyorum tabi başka versiyonlarıda var iç bacağıma iyi geldi.Bu kadar çabayla ulaşamadığım sonucu plates yapmaya başladı.Tabi her zaman gönlüm Brazil'den de yanaydı çünkü onun vücudumdaki yaptığı değişikliğide göz ardı edemem.Huyum yüzünden sıkılganlığımdan tekrar Brazil'i yapamıyorum bi kaç gün denedim.Zaten High&thigh videosundaki hareketler plates hareketleri.Kendimi bi zorlayabilsem disiplinli olabilsem her ikisinide beraber götürmek isterim.Neyse sen hangisini yapmak istiyorsan onu yap cnm çok fazla videoyla kafanı karıştırma sakın ben daldan dala konmaktan her gördüğüm videoya saldırmaktan hepsi de bi müddet sonra bıktırıyo insanı ve en kötüsüde odaklanmayı ve konsantrasyonu bozuyo bu benim yaptığım en büyük hatalardı ki hepsindende ayrı tecrübeler kazandım.Şimdi belli bi spora odaklanıp kendimi o şekilde disiplin ve istikrar sağlayarak hedefime ulaşmaya çalışıyorum cnm.Benim fikrim bu yönde çünkü bende gerçekten çok bunaldım ve tükenmişlik sendromuna yakalanacaktım nerdeyse.Kendine göre hangisinin iyi olduğunu düşünüyorsan onu yap ve inan.Beynine ne söylersen neye inandırırsan bedeninde onun emirlerine uyar.

Hosgeldin lioncum, özlettin kendini. Bi geveze ben kaldim baslikta. Cok haklisin inanarak yapmak da cok önemli herseyin faydasi oluyor sonucta. Bunlari yaptiranlar da tecrübeli insanlar. Pilatesi ben de cok seviyorum. Ilerde daha cok zaman ayirmak istiyorum.

Hoşbuldum cnm bende sizleri özledim bi yandanda aklım hep buradaydı.Cnm benim senin azmin de zaten diğer arkadaşlara örnek oluyo gerçekten seni çok çok takdir ediyorum ve örnek alıyorum cnm.Plates ruha da hitap ediyo gerçekten aradığım ve ulaşmaya çalıştığımda buymuş meğer bi alıştımmı kanına girdimmi bırakamıyosunda.İlk zamanlar al gülüm ver gülüm yapamıyodum 3 veya 5 kez ancak dinlenerek oda şimdi kendime inanamıyorum sayılarımda artıyo yapabiliyorum artık çoğu hareketleri.İnşallah devamı gelir.

Ben pilatesi sevmiyorum ama yaaa gerçi sevmemen sebebi vücudumun beni zorlaması sanırım evde pilates cd'lerimde setimde var halbuki ancak pilates sıkılaştırıyor diye biliyorum sıkılaşmanın yanısıra incelmemi de sağlar mı ki şimdi bunu okurken sıkılaşmak eşittir incelmek diyeceksiniz ancak bu sabah gerekli ölçümlerimi yaptım ve bir baldırımın ölçüsü cm çıktıııı ben bunu nasıl incelteceğim oturup ağlayasım geldi vallaaa...
Sabah biraz leslie yaptım ancak sol bacağım videoyu bitirmeme izin vermedi belki dedim ilk günüm olması dolayısıyla sıkıntı yaptı çok yormadım yarıda kestim şimdi birkaç hareket yapayım diyorum bacağımı çok yormadan bakalım inşallah becerebilirimmmm

Selam kizlar bir cumartesi gününün sonu geldi ve yarinda pazar
Bugünde killer 1.level yaptim..haftasonu daha rahat oluyor
Keske bende hergün plates yapsam uzun uzun kardi yapmayada vakit yok artik pff napsam acaba yeni bi düzen kurdum kendime ama nedense daha fazlasini yapmak isteemde olmuyor neyse artik
Hala ölcülerim ayni squati birakmak yok :))

Selam kızlar bende cuma yoğun cardio sonrası (1 saatten fazla 6-7 km hızla yürüdüm.) dün bacaklarım çok kötü ağrıdı. Dün birşey yapmadım ne yazıkki. Ya benim koşu bandı da kalori olarak çok cimri 1 saatte 150 kalori yaktığımı iddia ediyor ! Neyse artık...

10 saat sonra farki hissedersiniz...
20 saat sonra farki görürsünüz...
30 saat sonra... artik yeni bir vücuda sahipsinizdir...
Joseph Pilates

Bir spor hocasinin tavsiyeleri: Haftada 2-3 gün 1 saatlik kardio, haftada 2-3 gün bölgesel calisma ve sikilasmak icin 1-2 gün pilates vücut geneli icin en güzel karisimdir.

Kızlar bacaklarımdan çok şikayetçiyim 16 yaşındayım daha incelmelerini istiyorum 6 kilo falanda fazlam var killer buns a başlamayı düşünüyorum olumlu sonuclar alır mıyım sizce

Kızlar bacaklarımdan çok şikayetçiyim 16 yaşındayım daha incelmelerini istiyorum 6 kilo falanda fazlam var killer buns a başlamayı düşünüyorum olumlu sonuclar alır mıyım sizce
Alırsın tabiki cnm senin yaşınında verdiği metabolizma hızıyla daha iyi hedefine ulaşırsın.Bende gençlik dönemlerinde yaptığım her spordan aktiviteden 1 hafta sonrasında bile gözle görülür sonuç alırken şimdi 31 yaşındayım gerçekten o dönemlere göre çok zorlanıyorum.Aktiviteni artık akşam yemeklerinde ölçülü olursan merak etme 6 kilo çabucak gider.Hücrelerin vücudun çok taze metabolizman iyi çalışır eee gerisi sana kalmış killer veya başka istediğin aktiviteleri kullan merdiven çık vs bu durumu iyi kullanırsan istediğin hedefe de ulaşırsın cnm yeterki istekli ve hareketli ol.

Lion naber nasil gidiyo pilates mi yapiyosun hala..ya sana ne sorucam fazla kilosu olan birinin jilliean.veya pilates yapmasi dogru gelmiyor bana cunku bunlar daha cok sikilastirici programlar dimi kardio agirlkli yapmak daha mantikli oncesinde

Çok teşekkür ederim cevabın için lion zaten diyet ve ek olr. yüzme yapmaya başlayacağım bunlara ek olarakda killer buns yapacağım

Of başlayamadım dün regl oldum Çarşamba yada Perşembe başlayacağım 1 ay sonra umarım guzel sonuçlar alırım

Selam kizlar yine yoksunuz ortalikta. Ben de son günlerde gündemi takiptekim hep ama burada konu acmak istemiyorum yeri degil. Üc günü rölantide gecirdikten sonra bugün 15dk hiit, 3 mil leslie ve bir saat pilates yaptim (650 kalori). Pilates zaten pek bir kalori yaktirmiyor ama öyle rahatladim ki haftasonunun tüm siskinligi gitti diyebilirim. Su mösyö pilatesin 30 saat iddiasini cok merak ediyorum. O yüzden yogunlastiracagim bu ay.

merhaba kızlarrr cumartesi ölçülerimi aldım bir güzel tartıldım ve başladım leslie ye çok şükür onun yanında da hafif hafif cardio yapıyorum ayrıca bu çok önemli evden işe yürümeye başladım:)) abur cuburu ve akşam yemeklerini de kestim işe yarayacak mı bilmiyorum ama kas ağrılarım var çok şükürrrrrrr

Leslie ye alisan vazgecemiyor degil mi? Insani strese sokmayan az calismadan biri herhalde.

Bu arada herkesin Kandili Mübarek olsun. Fazla simit yemeyin!!!

Leslie ye alisan vazgecemiyor degil mi? Insani strese sokmayan az calismadan biri herhalde.

Bu arada herkesin Kandili Mübarek olsun. Fazla simit yemeyin!!!

evet yaa:)) birde önce leslie yle başlayıp biraz kondisyon kazandıktan hamlığımı attıktan sonra hem diğer çalışmalara geçmek benim için daha sağlıklı olur diye düşündüm hemde ben leslie yi seviyorum yaa sakin sakin
hepimizin kandili mübarek olsunnnnn sağol deryacımm
yaa niye hatırlattın kiii ben kandil simidini çok severimmmm ama yok yememmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…