- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
egzersizler sırasında kaç kalori yaktığınızı nasıl biliyorsunuz var mı bunun da sayacı?
Sevgili nosee, leslienin 60 yaslarinda olduguna inanir misin? Bir videosunda söylemisti simdi belki 60 üzeridir.
Gerçekten mi ? çok genç duruyor gerçekten.. Gerçi pek kişisel olarak pek kanım kaynamadı leslie ablamıza , ama yine de çok faydalı olduğu kesin bir de dediğin gibi tv seyrederek veya müzik dinleyerek de yapılabilir.. bir de bende sitesine üye oldum.. sitesindeki bahsettiğin plates karın videolarının adını verirsen sevinirim.
Selam bugün sculpt vardı onu yaptım. Ya aslında kas çalıştırmakta önemli kaslar güçlendikçe, arttıkça kaslarda daha fazla enerji yakıldığından metabolizma daha hızlı çalışıyor. Hatta beachbody'nin bununla alakalı bir programı bile varmış. Chalean extreme diye ilk aşamada kaslar çalıştırılıyor kaslar artınca yağ yakımı artıyor %60 yağ oranı azalıyormuş bu sistemle...
merhaba ben leslie yi zevkle yapıyordum ama işe yaramadığını falan okuyunca bir yerde vazgeçmiştim jillian yapayım dedim ama o da sıkıcı geliyor bana yaaaSevgili nosee, leslie hic de göründügü kadar kolay degil, en seydigim yani da uzun vadede de insana yarar saglamasi. Söyle söyleyeyim ben 1,56 boyunda ve 59 kilo yum 5 milde 500 kalori, 3 milde yaklasik 350 kalori harciyorum. Eger el kol hareketlerini elimde su siseleri ile yaparsam bir 20-30 kalori fazladan da harciyorum. Zorlayici kardio calismalarini bir saat yapmak mümkün degil bunu hem keyif alarak, hem de zamanin nasil gectigini anlamadan yapiyorum. Bölgesel sorunlarim olmasa hep leslie yapacagim ama araya onlari da eklemek zorundayim.
aa sadece bacak içinde videosu varmıymış benim bacaklarım çok kalın yaa eşimle yarışıyorum bu konuda ama onun ki kas benim ki yağğğğ1 tane var 12dk lik full videos bölümünde bir de silver mile in ikinci bölümünde yine pilates karin ve bacak var. 3 relly fast miles i da tavsiye ederim. 45 dakikada epey calistiriysor, özellikle karin bölgesini.
benim tek sıkıntım bacaklarım aslında bu ara bayağı kilo alınca göbek çıksa da bacaklarım çok kalın onları inceltip sıkılaştırıp arkasından da kas yapmam lazım bende leslie işe yarar mı acaba yardımcı olur musun arkadaşımmmSevgili nosee, benim okudugum spor siteleri, yerli ve yabanci forumlarda bacaklar kardio ile incelmeden kas calismasina agirlik verilince kalinlasma oldugu yönünde deneyimler var. Vücudun diger yerlerinde de ayni sey olabilir diye ben kendimce kardio ile birlikte götürme taraftariyim. Fitness blender sayfasinda da bir gün karin calistiriyorsaniz, ertesi gün bacak calisabilirsiniz her bölgeye haftada 2-3 gün ayirin cardioyu da haftada 2-3 hiit diger günler hafif cardiolar olarak her gün yapabilirsiniz diyor.
merhaba ben leslie yi zevkle yapıyordum ama işe yaramadığını falan okuyunca bir yerde vazgeçmiştim jillian yapayım dedim ama o da sıkıcı geliyor bana yaaa
şimdi yazdıklarını okuyunca acaip hoşuma gitti ben leslie yapacağımmmmm
aa sadece bacak içinde videosu varmıymış benim bacaklarım çok kalın yaa eşimle yarışıyorum bu konuda ama onun ki kas benim ki yağğğğ
benim tek sıkıntım bacaklarım aslında bu ara bayağı kilo alınca göbek çıksa da bacaklarım çok kalın onları inceltip sıkılaştırıp arkasından da kas yapmam lazım bende leslie işe yarar mı acaba yardımcı olur musun arkadaşımmm
Sevgili asbelove leslie tüm vücudu calistiriyor ama benim bacaklarim ince sadece ic bacak problemim var o yüzden o konuya pek yönelmedim. Sevgili lion bu konuda daha bilgili, mesajini görürse mutlaka önerilerde bulunur. Pilates icin iyi diyordu bacak inceltmede. Önce inceltip sonra kas calismalarina agirlik versen bence de daha iyi olur. Herhalde genel cardio calismalarinin faydasi olacaktir.
Benim derdim karin ve ic bacak oldugu icin hep oralara yöneliyorum.
ben eve çok yorgun geliyorum ama azmettim geçen ay jillian yapayım dedim 3.gün ayağımı burktum 3hafta onun acısını çektim şimdi yeniden olurmu acaba endişesiyle ona başlayamıyorum ve başladığımda her kasım ağrımasına rağmen bacaklarımda özellikle iç bacakta çok ağrı olmuyordu nedense sanırım jillian daha çok üst beden çalıştırıyordu. Şimdi geçen öğrendim (ben spor konusunda çok cahilimde) yanlış çalışma inceltmek yerine kalınlaştırabiliyormuş o yüzden yanlış bişey yapmak istemiyorum.
Baldırlarım eşimle aynı ölçüde dalga geçiyor benimle birde tabi basen sorunum var ne yazık ki. Evet dediğin gibi önce inceltip sonra kas yapmam lazım ama nasıl bir yöntem uygulamam gerektiğini hangi çalışmaları yapmam gerektiğini bilmiyorum misal leslie bacak inceltmede işe yarar mı hiç bilmiyorumm
İnşallah sizlerinde yardımıyla bu sefer olacak inşallahh.
Lion hergün girerdi geçmişe baktımda birazcık epeydir girmemiş inşallah bir sorun yoktur
Çok oldun diyeceksin ama kardio için hangi videoları yapmam lazım benim:78:
Leslie cok güzel bir kardio calismasi, bacaklarini kalinlastiracagini da hic sanmam. Rio extreme de yapabilirsin, ayrica kisa zamanin varsa fitness blender (you tube) in hiit cardio calismalari var 5 dk dan basliyor 88 dakikaya kadar var. Disarida yürüyüs, bisiklet, kondisyon bisikleti, yüzme, kosu gibi sporlar da kardio calismalari.
Ayrica sevgili asbelove sormandan hic alinmam, bes ay öncesine kadar ben de kardio calismasinin ne oldugunu bile bilmiyordum. Biraz yürüyüp, bir kac mekik cekmeyi spor saniyordum. Bu baslikta birbirimize hem destek oluyor hem ögreniyoruz.
ben bir de squat diye bişey buldum bacaklar ve kalça için acaip etkili deniyor sizce işe yarar mı?
Squat brazil butt calismalarinin icinde zaten var, kalcalara iyi geldigini biliyorum ama bacak inceltmede etkisi olur mu bilmiyorum.
Sevgili asbelove sen ölcülerini alip bir yerden basla. Uzun zamandir spor yapmadiysan, vücudun zaten hemen tepki verip incelmeye baslayacaktir. Spor alistikca kalori harcamak zorlasiyor hep daha fazlasini istiyor. Istersen bir ay kadar leslie yi dene.