Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

egzersizler sırasında kaç kalori yaktığınızı nasıl biliyorsunuz var mı bunun da sayacı?

Sevgili nosee, leslienin 60 yaslarinda olduguna inanir misin? Bir videosunda söylemisti simdi belki 60 üzeridir.

Gerçekten mi ? çok genç duruyor gerçekten.. Gerçi pek kişisel olarak pek kanım kaynamadı leslie ablamıza , ama yine de çok faydalı olduğu kesin bir de dediğin gibi tv seyrederek veya müzik dinleyerek de yapılabilir.. bir de bende sitesine üye oldum.. sitesindeki bahsettiğin plates karın videolarının adını verirsen sevinirim.

1 tane var 12dk lik full videos bölümünde bir de silver mile in ikinci bölümünde yine pilates karin ve bacak var. 3 relly fast miles i da tavsiye ederim. 45 dakikada epey calistiriysor, özellikle karin bölgesini.

Son düzenleme:
Selam bugün sculpt vardı onu yaptım. Ya aslında kas çalıştırmakta önemli kaslar güçlendikçe, arttıkça kaslarda daha fazla enerji yakıldığından metabolizma daha hızlı çalışıyor. Hatta beachbody'nin bununla alakalı bir programı bile varmış. Chalean extreme diye ilk aşamada kaslar çalıştırılıyor kaslar artınca yağ yakımı artıyor %60 yağ oranı azalıyormuş bu sistemle...

Sevgili nosee, benim okudugum spor siteleri, yerli ve yabanci forumlarda bacaklar kardio ile incelmeden kas calismasina agirlik verilince kalinlasma oldugu yönünde deneyimler var. Vücudun diger yerlerinde de ayni sey olabilir diye ben kendimce kardio ile birlikte götürme taraftariyim. Fitness blender sayfasinda da bir gün karin calistiriyorsaniz, ertesi gün bacak calisabilirsiniz her bölgeye haftada 2-3 gün ayirin cardioyu da haftada 2-3 hiit diger günler hafif cardiolar olarak her gün yapabilirsiniz diyor.

Tabi tabi bende senin gibi düşünüyorum en iyisi ikisinide birarada yapmak , dengede tutmak. Vücud yağ oranı çok düşük olanların belki cardioya ihtiyacı olmayabilir.. Birkeresinde spor hocam demiştiki kas yapmanın çok zor olduğunu ve yağlar erimeden de kas yapmanın mümkün olmayacağını söylemişti...ama bu konuda değişik söylentiler de var tabi..

Selam kizlar, bizde yine sakir sakir yagmur var tam evde spor havasi yani. Sevgili nosee bahsedince merak edip arastirdim. Alman forumlarinda deneyenlerin anlattiklari var özetle paylasayim. Program 90 günlük bir program, ilk 30 gün yag yakma, diger günler de sanirim bunu korumak üzerine. Her gün icin degisik videolar var ben sadece üc tane bulabildim nette. Seni hayal kirikligina ugratacagim sevgili nosee ama her gün agirlik calismasi yok. Iki ayri cardio videosu varmis, haftanin 5 günü bir kac gün agirlik, topla calisma, karin videosu ve cardio ile geciyor. Her gün icin degisik bir video. Iki gün de dinlenme günü. Ilk 30 günün beslenme programinda makarna, un, pirinc program disi kaliyor. Günde 1400 kaloriye izin var. Diger bölümlerde bunlari da yiyebiliyorsunuz, ikinci ay 1500, ücüncü ay 1600 kalori günlük. Yapanlar genelde beslenme programina tamamen uyamasalar da basarili olduklarini paylasmislar. Nette resimler de var ama forumlarda bulamadim. Karin videosu hosuma gitti calismalarimin arasina alabilirim 17 dk yapilabilir hareketler.
Yani arkadaslar isin özü kardiosuz olmuyor!!! Kardio videolarini bulamadim belki aramizdan bulan cikar.

merhaba ben leslie yi zevkle yapıyordum ama işe yaramadığını falan okuyunca bir yerde vazgeçmiştim jillian yapayım dedim ama o da sıkıcı geliyor bana yaaa
şimdi yazdıklarını okuyunca acaip hoşuma gitti ben leslie yapacağımmmmm
1 tane var 12dk lik full videos bölümünde bir de silver mile in ikinci bölümünde yine pilates karin ve bacak var. 3 relly fast miles i da tavsiye ederim. 45 dakikada epey calistiriysor, özellikle karin bölgesini.
aa sadece bacak içinde videosu varmıymış benim bacaklarım çok kalın yaa eşimle yarışıyorum bu konuda ama onun ki kas benim ki yağğğğ
benim tek sıkıntım bacaklarım aslında bu ara bayağı kilo alınca göbek çıksa da bacaklarım çok kalın onları inceltip sıkılaştırıp arkasından da kas yapmam lazım bende leslie işe yarar mı acaba yardımcı olur musun arkadaşımmm

Kondisyon bisikleti ve shaun t hardcore abs 300 kalori. Günün toplami 650 kalori. Bugünlük benden bu kadar.

Sevgili asbelove leslie tüm vücudu calistiriyor ama benim bacaklarim ince sadece ic bacak problemim var o yüzden o konuya pek yönelmedim. Sevgili lion bu konuda daha bilgili, mesajini görürse mutlaka önerilerde bulunur. Pilates icin iyi diyordu bacak inceltmede. Önce inceltip sonra kas calismalarina agirlik versen bence de daha iyi olur. Herhalde genel cardio calismalarinin faydasi olacaktir.
Benim derdim karin ve ic bacak oldugu icin hep oralara yöneliyorum.

ben eve çok yorgun geliyorum ama azmettim geçen ay jillian yapayım dedim 3.gün ayağımı burktum 3hafta onun acısını çektim şimdi yeniden olurmu acaba endişesiyle ona başlayamıyorum ve başladığımda her kasım ağrımasına rağmen bacaklarımda özellikle iç bacakta çok ağrı olmuyordu nedense sanırım jillian daha çok üst beden çalıştırıyordu. Şimdi geçen öğrendim (ben spor konusunda çok cahilimde) yanlış çalışma inceltmek yerine kalınlaştırabiliyormuş o yüzden yanlış bişey yapmak istemiyorum.
Baldırlarım eşimle aynı ölçüde dalga geçiyor benimle birde tabi basen sorunum var ne yazık ki. Evet dediğin gibi önce inceltip sonra kas yapmam lazım ama nasıl bir yöntem uygulamam gerektiğini hangi çalışmaları yapmam gerektiğini bilmiyorum misal leslie bacak inceltmede işe yarar mı hiç bilmiyorumm
İnşallah sizlerinde yardımıyla bu sefer olacak inşallahh.
Lion hergün girerdi geçmişe baktımda birazcık epeydir girmemiş inşallah bir sorun yoktur
Çok oldun diyeceksin ama kardio için hangi videoları yapmam lazım benim:78:

Leslie cok güzel bir kardio calismasi, bacaklarini kalinlastiracagini da hic sanmam. Rio extreme de yapabilirsin, ayrica kisa zamanin varsa fitness blender (you tube) in hiit cardio calismalari var 5 dk dan basliyor 88 dakikaya kadar var. Disarida yürüyüs, bisiklet, kondisyon bisikleti, yüzme, kosu gibi sporlar da kardio calismalari.

Ayrica sevgili asbelove sormandan hic alinmam, bes ay öncesine kadar ben de kardio calismasinin ne oldugunu bile bilmiyordum. Biraz yürüyüp, bir kac mekik cekmeyi spor saniyordum. Bu baslikta birbirimize hem destek oluyor hem ögreniyoruz.

çok teşekkür ederim deryacım şimdi sıra söylediğin videoları bulmaya geldi onlar ve leslie ile başlasam iyi olacak sonra araştırmalar ve yardımlarınızla yolum şekillenir sanırım hem yarın ayın 1'i başladığım tarihi de unutmamış olurum ileride geldiğim noktayı görebilmek için bu gerekli sanırım
ay evet benim şu an ki halimmm
işten eve yürüyorum ama 30dk biraz önce okuduğum kadarıyla 30dk'dan sonra yağ yakmaya başlıyormuşuz meğerse ben spor yapmıyormuşummm
Şimdi sıra videoları bulmaya geldi şu söylediğin cardioları bulayım önce en kısa süreden başlar zamanla süreyi arttırırım çok teşekkür ederimmmm

ben bir de squat diye bişey buldum bacaklar ve kalça için acaip etkili deniyor sizce işe yarar mı?

ben bir de squat diye bişey buldum bacaklar ve kalça için acaip etkili deniyor sizce işe yarar mı?

Squat brazil butt calismalarinin icinde zaten var, kalcalara iyi geldigini biliyorum ama bacak inceltmede etkisi olur mu bilmiyorum.
Sevgili asbelove sen ölcülerini alip bir yerden basla. Uzun zamandir spor yapmadiysan, vücudun zaten hemen tepki verip incelmeye baslayacaktir. Spor alistikca kalori harcamak zorlasiyor hep daha fazlasini istiyor. Istersen bir ay kadar leslie yi dene.

Son düzenleme:

leslie ile başlayayım doğru söylüyorsun deryacım akşama ölçülerimi alayım şimdi biraz gezinince topiclerde heyecan yaptım evet ilk dönemde benimde etkisini görmeye ihtiyacım var göreyim ki şevk gelsin yoksa bırakır giderim valla bir de leslieyi her gün yapmalıyım dimi haftada 3gün falan okudum ama hergün yapsam daha mı çok faydası olur ki bilemedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…