Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Selam kizlar, bugün oglumu yuvaya biraktim (yarim saat yürüyüs), eve gelir gelmez tummy tuck ve ic bacak hareketleri yaptim. Öglen yine almaya gidecegim yarim saat daha yürüyüsüm var.

Selam herkese bende dün kendime kot aldım hem de 29 beden hihihi :)) 1 beden küçüldüm ama göbiş hala dışarı doğru fırlıyor...
eve gelince o moralle de 40 dk koşu bandında 6 km hızda yürüdüm. Birde high-tight borcum vardı geçmişten onu yaptım..Bugün tam olarak 3. haftaya başlıyorum brazilde...

Selam herkese bende dün kendime kot aldım hem de 29 beden hihihi :)) 1 beden küçüldüm ama göbiş hala dışarı doğru fırlıyor...
eve gelince o moralle de 40 dk koşu bandında 6 km hızda yürüdüm. Birde high-tight borcum vardı geçmişten onu yaptım..Bugün tam olarak 3. haftaya başlıyorum brazilde...

Harika bir his degil mi? :KK1:
Ama su göbislere ve yanlara henüz care bulamadik aslinda var da .. sanirim cok sIkI bir diyet sart galiba ..
Elency nin selülit kremini cok övüyolar kizlar icinizde kullanan var mi hemen olmasada almayi düsünüyorum sImsIkI yapiyormus

Harika bir his degil mi? :KK1:
Ama su göbislere ve yanlara henüz care bulamadik aslinda var da .. sanirim cok sIkI bir diyet sart galiba ..
Elency nin selülit kremini cok övüyolar kizlar icinizde kullanan var mi hemen olmasada almayi düsünüyorum sImsIkI yapiyormus

thalixcim diyetle cabuk kilo vermek gögüsleri de bozabiliyor o yüzden hep kacindim. Daha önce basima gelmisti, sonra kizima hamileligimde bir beden büyüyünce yine forma girdi gögsüm ve onu korumak icin mümkün oldugunca kaciniyorum diyet isinden. Ama söyle bir sey uygulamaya calisiyorum. Haftada en az bir gün yagsiz sadece yogurt soslu salata yemeye calisiyorum öglen ve aksam. O günün ertesi gercekten karnim cok gergin oluyor. Sislik hissettiginiz zamanlar öneririm. Ama tabii spora da devam etmek sart amacimiza ulasmak icin.

ben de spora başladığımda 20 günde filan basenimden 4 cm gitmişti ama göbek olduğu gibi duruyordu incelmede en çok zorlayan yer göbek ve yanlar sanırım

nosee seni ben de ekledim görmek istiyorum son durumunu merak ettim.

Son düzenleme:
Slm hanımlar nihayet bilgisayarım yapıldı.Hafta sonu kardeşimin yanına gittim evini temizledim ütüsü çamaşırları yemekleri vs derken bende bittim.Platese devam ediyorum sabahları Ebru'nun programından yapıyorum.İlk zamanlar karın hareketlerinde zorlanıyodum şimdi onlara yetiştim günden güne daha iyi oluyorum demekki.Bacaklarımı şimdi sevmeye başladım çünkü ödemler yavaşta olsa gidiyo özelliklede programda yaptırdığı selülitsavar hareketleri gerçekten işe yarıyo bacaklarımın arkasındaki birikmiş yağlar da nasibini alıyo sanırım yoksa banamı öyle geliyo diyecem ama yinede farkını hissedebiliyorum.Esnemek bacak arkalarını açmak bile işe yarıyo.

Yanlız bi kaç gündür üzerimde halsizlik enerji eksikliği mutsuzluk gibi canım hiçbişey yapmak istemiyo böyle bi haldeyim.Öğlen Saba Tümer'in psikolog konuğunu dinledim acaba bende de mi var bu gündemdeki Meryem Uzerli'nin tükenmişlik sendromu diye düşünmedim değil hani.O kadar çok uğraştım ki spor olsun,ev,çoluk cocuk koca derdi vs derken bende de böyle hayattan kopma neşesizlik keyifsizlik belirtileri başladı daha doğrusu içime atmanın verdiği bi patlama noktası diyeyim.Derdim bir değilki o kadar insanla uğraştım hepsini idare etmekle alttan almakla sanırım kendimi tükettim.Neyse sizinde kafanızı şişirmeyeyim buraya içimi dökmek istedim rahatlamak istiyorum gerçektende buna çok ihtiyacım vardı.:KK50:

[video=youtube;6ychdzz6UEA]http://www.youtube.com/watch?v=6ychdzz6UEA[/video]
Pes diyorum spor aşkı ve sonuçları

Selam kizlar, bugün kizimla 2 saat yürüdük. Simdilik günün geri kalanini güneslenerek gecirmeyi planliyorum, günlerdir yagan yagmurdan sonra günes iyi geldi. Bizim burda 20 derece oldu mu kavurucu yaz sicagi gibi geliyor. Sonra halim kalirsa belki yine yürüyüse cikarim.

Selam kizlar benim spor bu saate kaldi sabah cok yorgun uyandim simdi kendimi toplar toplamaz bi high tight yapicam

Hizimi alamayip 5 mil lesli yaptim. Ilgilenenler, (özellikle de sevgili nosee icin) you tube dan toparladigim leslie linklerini veriyorum. Cok daha fazla var ama bunlar en dise dokunur calismalari. En son link de kendi blogu. Orada walk social kismina üye olunca oradaki videolari da görebiliyorsunuz. 3 mil ve pilates karin hareketlerini özellikle öneririm. Ingilizce bilmeyen arkadaslara detayli olarak yardimci olabilirim.

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Walk Away The Pounds 5 Mile Advance Walk with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone's Walk at Home - 1 Mile Brisk/Fast Walk - YouTube
Leslie Sansone - Ultimate 5 Day Walk Plan. Purple Mile Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Walk at Home Blog | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone | Walk at Home

Hizimi alamayip 5 mil lesli yaptim. Ilgilenenler, (özellikle de sevgili nosee icin) you tube dan toparladigim leslie linklerini veriyorum. Cok daha fazla var ama bunlar en dise dokunur calismalari. En son link de kendi blogu. Orada walk social kismina üye olunca oradaki videolari da görebiliyorsunuz. 3 mil ve pilates karin hareketlerini özellikle öneririm. Ingilizce bilmeyen arkadaslara detayli olarak yardimci olabilirim.

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Walk Away The Pounds 5 Mile Advance Walk with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone's Walk at Home - 1 Mile Brisk/Fast Walk - YouTube
Leslie Sansone - Ultimate 5 Day Walk Plan. Purple Mile Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Walk at Home Blog | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone | Walk at Home

Teşekkürler sevgili derya paylaşımın için .. Birşey sorucam leslie'yi çok yapan var hatta seninde bazı mesajlarını okumuştum yaptığına dair ,

kolay olduğu için insan şüpheye düşüyor gerçekten işe yarıyor mu ? Faydası olur mu kilo verme de?

bende 2 gündür spor yapamadım ev işleri dolayısıyla malesef ama bugün inşallah yapacağım..

Son düzenleme:
Teşekkürler sevgili derya paylaşımın için .. Birşey sorucam leslie'yi çok yapan var hatta seninde bazı mesajlarını okumuştum yaptığına dair ,

kolay olduğu için insan şüpheye düşüyor gerçekten işe yarıyor mu ? Faydası olur mu kilo verme de?

bende 2 gündür spor yapamadım ev işleri dolayısıyla malesef ama bugün inşallah yapacağım..

Sevgili nosee, leslie hic de göründügü kadar kolay degil, en seydigim yani da uzun vadede de insana yarar saglamasi. Söyle söyleyeyim ben 1,56 boyunda ve 59 kilo yum 5 milde 500 kalori, 3 milde yaklasik 350 kalori harciyorum. Eger el kol hareketlerini elimde su siseleri ile yaparsam bir 20-30 kalori fazladan da harciyorum. Zorlayici kardio calismalarini bir saat yapmak mümkün degil bunu hem keyif alarak, hem de zamanin nasil gectigini anlamadan yapiyorum. Bölgesel sorunlarim olmasa hep leslie yapacagim ama araya onlari da eklemek zorundayim.

Sunu da ekleyeyim, ben leslie yi aksamlari sesini kapatip tv karsisinda da yapiyorum fazla dikkat edilecek hareketler degil cünkü.

Leslie ile fat burning 5 mile yaptım şu anda.. Ne yoksa 500 kalori mi yaktım...şimdi o zaman bir tane dondurma yiyebilirim dermişim ...tabiki o kadar zorluk sonunda yemeyi düşünmüyorum neticede amacım formumu korumak değil..
Derya, fena değil bende sıkılmadım insan zaten milleri bitirmeye odaklanınca zaman hemen geçiyor.. arada yapıp fazladan kalori yakabilirim...

Günaydin kizlar!!! Bugün bizde okullar tatil, ama ben her günkü gibi kizimla 6.30 da uyandim, kahvaltimizi ettik simdi son kahvemi icip günün workout videolarini hazirliyorum. Leslie 3 mil ile keyifli keyifli baslayip bir kac tane de Xhiit ten karin ve bacak videosu yapmayi planliyorum. Xhiit de victoria secret in calistiricilari oldugundan leandro nun hareketlerinin benzerlerini görmek mümkün. Kisa kisa bir kac video yapmak bazen daha keyifli geliyor. Degistire degitire de yaptigim icin benzer hareketler de olsa bikmiyorum.

Selam herkese.. her tarafım ağrıyor 5 miles sonra... ya enteresan olan yaparken zorluk çekmedim. Birde o kadar fazla terlemedim de sanırım brazil butt lift performansımı arttırmış galiba.. Ama brazil 'in cardio axe'ı falan daha çok terletiyor beni..ama vücut ağrılarım leslie'nin de işe yaradığını gösteriyor.Galiba brazil ağırlıklı devam edeceğim..hem 2 ay sonucunu merak ediyorum. ama fırsat buldukça
leslie 'de yapacağım...

Selam herkese.. her tarafım ağrıyor 5 miles sonra... ya enteresan olan yaparken zorluk çekmedim. Birde o kadar fazla terlemedim de sanırım brazil butt lift performansımı arttırmış galiba.. Ama brazil 'in cardio axe'ı falan daha çok terletiyor beni..ama vücut ağrılarım leslie'nin de işe yaradığını gösteriyor.Galiba brazil ağırlıklı devam edeceğim..hem 2 ay sonucunu merak ediyorum. ama fırsat buldukça
leslie 'de yapacağım...

Sevgili nosee, leslienin 60 yaslarinda olduguna inanir misin? Bir videosunda söylemisti simdi belki 60 üzeridir.

selam arkadaşlar, leslie den bahsetmişsin. Bende zaman zaman leslie yaparım, 5 mil fat in 3 mile kadar olanı yapıyorum hem hızlı hem Derya nın dediği gibi 350 kalori az değil..Egzersiz yapmak istemediğimde moralim bozuksa falan leslie tercihim oluyor.

X