Selam herkese bende dün kendime kot aldım hem de 29 beden hihihi :)) 1 beden küçüldüm ama göbiş hala dışarı doğru fırlıyor...
eve gelince o moralle de 40 dk koşu bandında 6 km hızda yürüdüm. Birde high-tight borcum vardı geçmişten onu yaptım..Bugün tam olarak 3. haftaya başlıyorum brazilde...
Harika bir his degil mi?
Ama su göbislere ve yanlara henüz care bulamadik aslinda var da .. sanirim cok sIkI bir diyet sart galiba ..
Elency nin selülit kremini cok övüyolar kizlar icinizde kullanan var mi hemen olmasada almayi düsünüyorum sImsIkI yapiyormus
Hizimi alamayip 5 mil lesli yaptim. Ilgilenenler, (özellikle de sevgili nosee icin) you tube dan toparladigim leslie linklerini veriyorum. Cok daha fazla var ama bunlar en dise dokunur calismalari. En son link de kendi blogu. Orada walk social kismina üye olunca oradaki videolari da görebiliyorsunuz. 3 mil ve pilates karin hareketlerini özellikle öneririm. Ingilizce bilmeyen arkadaslara detayli olarak yardimci olabilirim.
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Walk Away The Pounds 5 Mile Advance Walk with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone's Walk at Home - 1 Mile Brisk/Fast Walk - YouTube
Leslie Sansone - Ultimate 5 Day Walk Plan. Purple Mile Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Walk at Home Blog | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone | Walk at Home
Teşekkürler sevgili derya paylaşımın için .. Birşey sorucam leslie'yi çok yapan var hatta seninde bazı mesajlarını okumuştum yaptığına dair ,
kolay olduğu için insan şüpheye düşüyor gerçekten işe yarıyor mu ? Faydası olur mu kilo verme de?
bende 2 gündür spor yapamadım ev işleri dolayısıyla malesef ama bugün inşallah yapacağım..
Selam herkese.. her tarafım ağrıyor 5 miles sonra... ya enteresan olan yaparken zorluk çekmedim. Birde o kadar fazla terlemedim de sanırım brazil butt lift performansımı arttırmış galiba.. Ama brazil 'in cardio axe'ı falan daha çok terletiyor beni..ama vücut ağrılarım leslie'nin de işe yaradığını gösteriyor.Galiba brazil ağırlıklı devam edeceğim..hem 2 ay sonucunu merak ediyorum. ama fırsat buldukça
leslie 'de yapacağım...