Bugünkü sporumu tamamladım aynı zamanda yediklerime dikkat etmeye kendimi şartlandırmaya başladım.
Ebru'nun sabah programı + Denise Austin core&legs yaptım daha sırada
Kathy Smith legs + 60 squat var
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,yumurta yeşil çay.
Ara Öğün:4-5 tane erik yedim
Öğlen: 1 tabak çorba ve ıspanak yemeği yarım porsiyon
Arkasından neskafe içmeden duramam bağımlısıyım yanında bisküvi yemedende duramam şekersiz neskafe ve diyet bisküvi yedim.
Biraz önce acıktığımdan 1 kase yoğurdun içine keten tohumu katıp yedim.
Akşam: 1 tabak çorba yanında küçük porsiyon tavuk yiyecem.
Karnım dümdüz bacaklar sertleşiyo yavaş yavaş inşallah onlarda incelecek.
Hayırlı olsun cnm benim.Bende iş arıyorum haziranın başında belli olacak bakalım işte o zaman ben nasıl spora vakit ayırabilirim onu düşünüyorum.Bi şekilde yarım saatte olsa kendime vakit ayırmalıyım.Sen yaparsın azimli olduktan sonra.Hadi bakalım devamını bekliyorum.Kizlarr yillar suren issizligim son buldu bi ay once calismaya basladim. Duzenim tamamen degisti dolayisiyla sporu nereye sikistiracagimi sasirdim bi turlu yapamadim. Bu bi ayda kilo almadim ama yavas yavas almaya baslio gibiyim.. Tekrar baslicam brazil butt lift e.. Iki aylik programi bitirmeden bana huzur yokk :) su iki ayi eksiksiz tamamlayip bende kafama gore haftada dort bes gun egzersizle devam etmek istiyorumm. Geri dondum hergun topigimizdeyim tekrardan
Cnm benim sağolasın.Aynen genç kızlığımdan bu yana uğraşıyorum malesef ama vazgeçmedimde.Plates sıkıcı diye yanaşmıyodum baktım benim için doğrusu plates yapmaktı.Sıkılmama rağmen devam ettikçe alışmaya başladım yapmadığımda içim içimi yiyo vallahi.Bu kadar kısa sürede etki edeceğini bilseydim o kadar vücudumu hırpalamazdım.Plates yapanların yorumlarıda etkili oldu inandım bende de işe yarayacağına.Bakalım zaman gösterecek değişimleriderya1970
Lioncum bu mesajini simdi gördüm, sonuclar almana cok sevindim senin sayende leandroyla tanistik ve birbirimizi bulduk en cok sen hakettin hedefine ulasmayi. Vücudumuzun yaradilistan belirli bir sekli var ve ne yazik ki tamamen degistiremiyoruz bazi bölümleri. Ancak elimizdekini en iyi sekilde forma sokmanin da mümkün oldugunu gördük. Sevgiler.
Kızlar bişey sorucam kafama takıldı aynaya bakıyorum sağ popom biraz daha dolgun güzel ama sol popoma bakıyorum diğerine göre dolgun ve eşit değil aynı hizaya getirmek için ne yapabilirim sol tarafa ağırlık vermem lazım.Platesle sayılarıda eşit tutmam lazım.
Aklınızda olsun Brazil yaparkende öyle olmuştu bana Leandro süreli yapıyo bazen bi tarafa tam süre başlarken diğer tarafa eksik süreyle başlıyo onu dengelemeniz lazım gerekirse videoyu durdurup öyle devam edin.Baktım her iki taraf eşit olmayınca süreyi kendim ayarladım.
Bugünkü platesimide yaptım selülitsavar salı günün videosunu kaçırmıştım bugün tekrarını yaptım ama bacaklarımda derman kalmadı çok güzel çalıştım.
Oooo kimseler yok, uyanin benim tembel kardeslerim!!! Bugün hava cok kötüydü herkes evde olmasina ragmen ben spor yapmaya gidiyorum dedim. 15 dk hiit cardio ile basladim, victoria secret ic bacak, schaun t ile hardcore abs yaptim, kesmedi 3 mil de leslie yaptim. 1 saat 30 dakikada 650 kalori. Beni gören esim de gaza gelip bisiklete binmeye cikti. Fazladan calisma yapabildigimde cok mutlu oluyorum. Kisa calismalar yaptigim diger günlere biraz ilave oluyor. Hazir bizde daha havalar isinmamisken, bikini sezonuna kadar son yaglari da azaltayim bari...
Hayırlı olsun cnm benim.Bende iş arıyorum haziranın başında belli olacak bakalım işte o zaman ben nasıl spora vakit ayırabilirim onu düşünüyorum.Bi şekilde yarım saatte olsa kendime vakit ayırmalıyım.Sen yaparsın azimli olduktan sonra.Hadi bakalım devamını bekliyorum.
IS ile birlikte zor yürüyor gercekten 6 da kalkiyorum sirf spor yapayim diye bugün dinlenme günü yaptim yarin kalca kaldirma ve karin calisicam tuumy tuck hight tight fln..
Hafta sonu killer burnse baslama istiyorum bi süre brazil yapmicam daha sonra eksik biraktigim 2 haftami tamamlicam belki 1 ay sonra ancak..
Valla kizlar bu hafta yeni basladigim icin ayarlamaya calisiyorum bende kendimmi sabah neti acamiyorum üstelik net hala baglatmadik beklemem lazim biraz.Isyerinde kadinlarkulubu acilmiyor :) acilsa yazicam her sabah devam ediyorum sabahin 6sinda kalkiyorum video olarak olmasa bile mutlaka squat yapiyorum haftada 3 gün ve kalca kaldirma haftada 3 günde karin.. böyle ayarladim ztn zamanda anca yetiyor bi bakiyorum saat 7 olmus kahvalti fln hazirliyip yiyoruz ordan da hazirlanimaya kostur en sonundada ise kostur :)) sabahlari baya telasli geciyor internetimi baglatirsam rahat edicem biraz daha
Yarin jillianin killerine baslicam bakalim ins güzeldir sIkmiyodur.. :) özledim rahat rahat videolardan bakarak spor yapmayii
Sakin birakmayin kizlar düzeninizi bozmayin sakin yoksa ilk bastaki halimize döneriz .. kesinlikle basladigim yere dönmek istemiyorum..
Tesekkürler noose , elimden geldigi kadar aksatmamaya calistim..halada ugrasiyorum.Kacinci haftandasn? nasil gidiyor :)
Bugün jillianin killerinin 1.levelini yaptim 40 dakikalik videoyu 1 saatte bitirdim ara ara molaa verdim uzun zamandir videolardan (karin videolari haric) calismiyordum.Yordu haliyle ama guzel bir yorgunluk evde cok isim var onlarida halletmeliyim bugünde yogun gecicek :) sizde ne var ne yok kizlar ?
Tesekkürler noose , elimden geldigi kadar aksatmamaya calistim..halada ugrasiyorum.Kacinci haftandasn? nasil gidiyor :)
Bugün jillianin killerinin 1.levelini yaptim 40 dakikalik videoyu 1 saatte bitirdim ara ara molaa verdim uzun zamandir videolardan (karin videolari haric) calismiyordum.Yordu haliyle ama guzel bir yorgunluk evde cok isim var onlarida halletmeliyim bugünde yogun gecicek :) sizde ne var ne yok kizlar ?
Bugünde killeer level 1 i tamamladimm kizlar
Pazar gününü dinlenerek mi geciriyorsunuz? :)
Yarin cardio abs ve insane abs yapicam (tabi ben kosmali kisimlari yapmiyorum sadece yer hareketlerini yapiyorum)
Karin kismimdan memnun degilim bu aralar60 cm ye düsürmek istiyorum bakaim sekerli bisi yemeden durabilirsem olucak sinirlenince öyle bisilere sarilmamaliyim gidip su icsem daha iyi yani :))
Neyse kizlar ins gününüz güzel geciyodur
Sporla kalin