Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Selam arkadaşlar, bu haftayı dolu dolu sporla geçirelim inşallah.. Ben bugün abs rapido, tummy, high tight ın son popo kaldırma kısmını ve denisten dumbell la çalışılın bacak ve kol cardiosunu yaptım. Yıllarca edindeğimiz, yağ ve selülit malesef 1,2 ayda gidecek gibi değil. Artık haftada bir kere ölçüm yapıcam yada 2 hafta bir.

Bende bugün bayağı yoğun bi gün yaşadım.Alışveriş yapmak için çok gezdim mağazalara baktım kendime göre kıyafetler bulabilirim diye.Yürüyüş yaparak sporumu tamamlamış oldum platesimide yapıcam combat 60 yapacak hiç halim yok.

İllet cim Denis'in videolarıda güzel ben kaydettim bilgisayarıma.Sabah Ebru Şallı'nın beyaz tv de programındaki hareketleri yapayım dedim meğer ne kadar spor yapsamda platesin yaktığı gibi yakamamışım ben.Karın ve bacak hareketlerinde zorlandım kondüsyonum da var halbuki.İyice yansın cayır cayır bu yağların selülitlerin gideceği yok.

aynen kızlar selülitler için uzun süre uğraşmak gerekiyor sanırım.ben pilatesi sevemiyorum ya bana sıkıcı geliyor.bugun doktorumda selülit konusu vardı.4 hareket gösterdiler biri lunges,diğeri squat,ayakları yana döndürerek yapılan squat gibi bir hareket,birde bileklere lastik takıp uzanıp indir kaldır yapılıyor.ama adam eğer ilerlemişse cerrahi müdahale olmadan geçmez dedi benim çok ileri değil ama var işte yaaa.bu yaştaaa

Gunaydin Gunaydin Gunaydiiiiin Kizlarrr

Brazilde squat lunges hepsi var :)

selulitlerim sIkmadigimda görünmüyor ama sIkInca varligini hatirlamis oluyorummm

dün ve bugün brazildeki programimi yapamicam ev isleri vaar yapmam gereken bisürü temizlik isi bu hafta artik son tasincagiz hersey toplandi kalan islerle ugrasiyoruz o yüzden bisi yapacak durumumda yok ama bugün kisada olsa karin calismasi yapicam yarinda bilmiyorum yapabilirsem bi high tight yaparim
tasinsakta su eziyet bitse

birazda motivasyon icin resimlere bakalimm
Bu kadin 45 yasindaymis adi chicken tuna
o kalcalar harika ama ayakkabilarini sortlarini falanda begendim
45 yasinda bile fit olmak kimbilir ne harika bir duygudur

baska bayanlar

özellikle mavili olana bayildim cooook güzell herseyiyle

Son düzenleme:
Selam kizlar!!! Ben temizlik islerimi bitirmek üzereyim, kapilar, camlar silindi, dolaplar silindi, yerler süpürülüp silindi. Büyük is olarak bir mutfak dolaplarim kaldi. Bir de sebze bahcemi capalayip gübrelemem lazim bu aksam cünkü yarin yagmur varmis. Yarindan pazartesine kadar ögleden sonralari esim calisacagi icin spor yapmaya vaktim kalacak o yüzden bum bumum ates almis gibi isin cogunu tamamlamaya calistim. Sonra yogun bir karin calismasina girisecegim. Thalixcim resimlerdeki kadin benden 2 yas büyük ne güzel, ileriki yaslarda da fit olanlari gördükce motive oluyorum ben neden olmayayim diye.

Kızlar fotoğraflara baktım da sanırım bu program kas yapıyor.Vücut şekle giriyor ama daha fazla şişiyor sanırım

2 haftadır Brazilian Butt Lift Yapıyorum ama ölçülerde bir değişiklik olmadı.. Sizce 4haftayı tamamlayayım mı yoksa bırakıp Killer Buns&Thigs'e mi başlasam ki?

merhaba arkadaşlar uzun süreden sonra bende tekrardan başlamak istiyorum spor egzersiz yapmaya.
Sizin burda paylaştıgınız fotoları gördükçe içim gidiyor sabahları işe gitmeden yapmayı planlıyorum saat 7-8 arası
nolur benide motive edin

2 haftadır Brazilian Butt Lift Yapıyorum ama ölçülerde bir değişiklik olmadı.. Sizce 4haftayı tamamlayayım mı yoksa bırakıp Killer Buns&Thigs'e mi başlasam ki?
Cnm bırakma sakın 4 hafta sonunda daha kalkık bi popon olucak vücudun biraz daha şekilli olacak merak etme.

Cnm nerelerdesin sen napıyosun sporunu ihmal etme sakın.Bende karışık marışık sporumu yapmaya çalışıyorum işte.Sabah erken saatlerde yapabileceğin çok kısa videolar var.Sıkılmazsan plates yap ben sıkılmama rağmen yapmaya çalışıyorum vücudu çok iyi açıyo vede çok iyi yakıyo.Başka videolarda var yapabileceğin.Bodyrock tv topiğindeki duygu arkadaşım her sabah Zuzana Light'ın eski videolarını yaparak çok güzel bi forma kavuşmuştu.Karın kaslarım bile çıktı diyodu illede uzun süren ağır sporlar yapmak zorunda değilsin.Önemli olan vücudunu hareket halinde tutmak kaslarını sürekli çalıştırmak.Kaslar çalıştıkça metabolizmada hızlanıyo tabi.
Banada plates sıkıcı geliyo ama dayanmaya çalışıyorum rahatlatıyo ama güzel etkileri var platesin hoplayıp zıplamadan yattığın yerden de bayağı zorluyo hareketler.Benim ileri kendimi bildim bileli var bu selülit.

Herkese günaydın nihayet internet bağlantım geldi.Dün internet bağlantısı olmadığı için giremedim cepten girebildim sadece.

Thalix cnm fotolar harika o hale gelebilmek için onlar gibi spor bağımlısı olmamız lazım.Her gün bol bol hareket mutfakta yemek yaparken bile bacaklarımızı yanlara arkaya açarak televizyon karşısında oturduğumuz yattığımız yerden bile karnımızı bacaklarımızı kalçalarımızı çalıştırabiliriz çok alternatif var.Yeterki isteyelim olmayacak hiç bişey yok.

Ooo bugün bizim kizlar tembellik etmis. Ben araniza geri döndüm bir haftalik aradan sonra. Bugün hiit cardio(fitness blender) ve 10 dakikalik videolarimdan bir mix yaptim. 1,5 saatte 620 kalori harcamisim. Pazartesine kadar her gün yapabilirsem önümüzdeki haftaya birkac cm daha ince girmeyi planliyorum. Kismet. Programim hiit cardio, karin ve ic bacak hareketlerinden olusacak. Aksam da cocuklarla yemekten sonra kisa bir orman turu yapiyoruz hava güzel oldukca. Pek bir spor sayilmaz ama hareket harekettir.

işe başladım canım 6 ay oluyor.sabahları br gün killer buns bigün 30 day shared yapmayı düşünüyorum.birisi popo için digeri de tüm vücut için ideal.

Ne geriye bak kızgınlıkla,
Ne de ileriye korkuyla.
Sadece etrafına bak " Farkındalıkla "
Huzur yüzlere yansısın bugün.
Sıkıntılardan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz günlerin
ömrünüze yayılması,
Ömürlerinizin bereketli, kazançlarınızın karlı,
Sevinçlerinizin daim olması dileğiyle...
Gününüz aydın, gününüz umutlu, huzurlu olsun.
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın..
Günaydın, Günaydın Herkese....

Selam kizlar. Dünden her yanim agriyor, yürürken bacaklarim sizliyor ama artik l carnitin, enerji icecegi v.s herseyi alip bugünkü 1 saatimi de yapmayi planliyorum. Yoksa önümüzdeki hafta esim Pazartesiden Cumaya evde hic bir sey yapamam. Iyi ki vardiyali bir calisma programi var da spora zaman kaliyor, o zamanlar da eksikleri tamamlayayim diye canim cikiyor.

Selam kizlar hala ev isleriyle ugrastigimdan sanirim 1 hafta böyle gidicek en azindan bos bos gecmesin diye karin videolarimi yapmaya karar verdim yorgun olmadigim zamanlarda en azindan ve yapabildigim kadar squat yapicam .Neti kestirdidm telden giriyorum yazilarinizi takip edicem movivasyonunuzu kaybetmeyin biraz abur cubura sarildim ama kesmeye calisiyorum bi yandanda sinirlendigim seyler oluyor yine bisiyler yiyerek kendimden cikariyorum hirsimi off off neyse brazile ara veriyorum bi süre ama dönüsüm muhtesem olucak bu arada buralar cok sicak kizlar yaniyor resmen dün hight tight yaptim ama terlemekten bayildim yazin spor yapmak cok daha zor olucak hemde burda ama tasininca gittigim yer daha serin heralde orda daha rahat ederim off bi tasinsak cidden rahat edicem
Calismaya devammm süper bi vucut icin calismak sart :)

Kolay gelsin sana cnm bizimde yaza kısmetse taşınma işleri çıkacak ev bakıyoruz sürekli.Bi yandanda iş bakıyorum tabi az kaldı çocukların okulunun bitmesini bekliyorum taşınsak bile ancak okulların kapanmasını bekleyecez.Allah kolaylık versin cnm hayırlısıyla bir an önce düzenini otutturursun inşallah.

Eveeeet ordan burdan bir karmayla 600 kaloriyi 1,5 saatte tamamladim yine. Ama canim cikti. Bu hiit kardio hergün icin biraz agir mi ne? Simdi sacimi boyamaya gidiyorum.

Hit cardio nasil bisey youtubwden baktim birazda cok guzel biseye benziyo linkleri varmi sende zumbayla karisik yapabilirim,bana boyle hizli seyler lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…