Cnm bırakma sakın 4 hafta sonunda daha kalkık bi popon olucak vücudun biraz daha şekilli olacak merak etme.2 haftadır Brazilian Butt Lift Yapıyorum ama ölçülerde bir değişiklik olmadı.. Sizce 4haftayı tamamlayayım mı yoksa bırakıp Killer Buns&Thigs'e mi başlasam ki?
Cnm nerelerdesin sen napıyosun sporunu ihmal etme sakın.Bende karışık marışık sporumu yapmaya çalışıyorum işte.Sabah erken saatlerde yapabileceğin çok kısa videolar var.Sıkılmazsan plates yap ben sıkılmama rağmen yapmaya çalışıyorum vücudu çok iyi açıyo vede çok iyi yakıyo.Başka videolarda var yapabileceğin.Bodyrock tv topiğindeki duygu arkadaşım her sabah Zuzana Light'ın eski videolarını yaparak çok güzel bi forma kavuşmuştu.Karın kaslarım bile çıktı diyodu illede uzun süren ağır sporlar yapmak zorunda değilsin.Önemli olan vücudunu hareket halinde tutmak kaslarını sürekli çalıştırmak.Kaslar çalıştıkça metabolizmada hızlanıyo tabi.asdfgh789
merhaba arkadaşlar uzun süreden sonra bende tekrardan başlamak istiyorum spor egzersiz yapmaya.
Sizin burda paylaştıgınız fotoları gördükçe içim gidiyor sabahları işe gitmeden yapmayı planlıyorum saat 7-8 arası
nolur benide motive edin
Banada plates sıkıcı geliyo ama dayanmaya çalışıyorum rahatlatıyo ama güzel etkileri var platesin hoplayıp zıplamadan yattığın yerden de bayağı zorluyo hareketler.Benim ileri kendimi bildim bileli var bu selülit.fburcu
aynen kızlar selülitler için uzun süre uğraşmak gerekiyor sanırım.ben pilatesi sevemiyorum ya bana sıkıcı geliyor.bugun doktorumda selülit konusu vardı.4 hareket gösterdiler biri lunges,diğeri squat,ayakları yana döndürerek yapılan squat gibi bir hareket,birde bileklere lastik takıp uzanıp indir kaldır yapılıyor.ama adam eğer ilerlemişse cerrahi müdahale olmadan geçmez dedi benim çok ileri değil ama var işte yaaa.bu yaştaaa
Kolay gelsin sana cnm bizimde yaza kısmetse taşınma işleri çıkacak ev bakıyoruz sürekli.Bi yandanda iş bakıyorum tabi az kaldı çocukların okulunun bitmesini bekliyorum taşınsak bile ancak okulların kapanmasını bekleyecez.Allah kolaylık versin cnm hayırlısıyla bir an önce düzenini otutturursun inşallah.Selam kizlar hala ev isleriyle ugrastigimdan sanirim 1 hafta böyle gidicek en azindan bos bos gecmesin diye karin videolarimi yapmaya karar verdim yorgun olmadigim zamanlarda en azindan ve yapabildigim kadar squat yapicam .Neti kestirdidm telden giriyorum yazilarinizi takip edicem movivasyonunuzu kaybetmeyin biraz abur cubura sarildim ama kesmeye calisiyorum bi yandanda sinirlendigim seyler oluyor yine bisiyler yiyerek kendimden cikariyorum hirsimioff off neyse brazile ara veriyorum bi süre ama dönüsüm muhtesem olucak bu arada buralar cok sicak kizlar yaniyor resmen dün hight tight yaptim ama terlemekten bayildim yazin spor yapmak cok daha zor olucak hemde burda ama tasininca gittigim yer daha serin heralde orda daha rahat ederim off bi tasinsak cidden rahat edicem
Calismaya devammm süper bi vucut icin calismak sart :)