Hit cardio nasil bisey youtubwden baktim birazda cok guzel biseye benziyo linkleri varmi sende zumbayla karisik yapabilirim,bana boyle hizli seyler lazim
Sevgili sedasivas youtube dan yapiyorum ben de. Fitness blender yaz oranin sayfasinda hiit cardio yaz bir sürü cikiyor. Oldukca fazla kalori yaktiriyor. 20 dakikada 200 kalori yakiyorum yaklasik.
Ama benim internetim sinirli surekli youtubeden yapamam ki:-( acaba nasil indirebilirim...brazil yapiyomusun peki?
Ama benim internetim sinirli surekli youtubeden yapamam ki:-( acaba nasil indirebilirim...brazil yapiyomusun peki?
Selam kizlar uyanamadiniz mi hala güzellik uykusundan? Bugün hiit ile ilgili bir arastirma yaptim ve cok intensif bir calisma oldugu ve vücudu cok yordugu icin haftada 2-3 kezden fazla yapilmamasi gerektigini ögrendim. Ben de her gün yapmaya calisiyorum deli gibi... Neyse demek ki bugün baska bir cardio yapacagim. Iki gün arka arkaya hiit beni yere serdi.
Bi ara bende aramıştım ama bulamayınca vazgeçtim Les Mills Combatı indirebildim ancak bi araştırırım cnm.kızlar sizden bi ricam var ya elinizde turbo fıre nin linkleri var mı torent falan lion sende vardır kesin gönderebilir misin bana rica etsem
Bi ara bende aramıştım ama bulamayınca vazgeçtim Les Mills Combatı indirebildim ancak bi araştırırım cnm.
hımm o kadar etkili demek ki ne kadar sürüyoki o da les mils combat gibi mi programlı falan...ay çok fazla egzersiz şekli var ya insan hangisini yapacağını şaşırıyo
Sevgili sedasivas ben 18 dakikaligini yaptim, daha uzunlari da var ama simdilik dayanamam gibi geliyor. Ben de cesitli videolar yapiyorum. Aslinda temelde hareketler benzer ama farkli video olunca bikmiyorum. Genelde en sevdigim calisma leslie ve brazil ama arada degistirmek lazimmis vücutta sok etkisi olsun diye. Önemli olan kendimize uygun programi secim düzenli yapmamiz. Bu basliktaki ana prensibimiz hayat boyu spor, birakinca eski haline dönüyorsun cünkü. Ben bu sporlarin yani sira yürüyüs, yüzme ve kondisyon bisikleti de yapiyorum. Tabii spordan sayilirsa bahcede de cok calisiyorum.
Aynen cnm bende dün yaptım merak ettim Ebru Şallı'nın yeni dvd sini çok sıkıldım gerçekten bu kadar çok konuşulurmu konuşacağına seri çalışta bu kadar uzun sürmesin videolar.Tam 1 saat 28 dk insanı da soğutuyo platesten.Hatta kol sırt vs hareketlerini es geçtim artık.Neyse tek iyi yaptığı karnı içeri çek diyo kaburga kemiklerini kapatın bi onu öğrendim dün karın çalıştım çok iyi geldi şimdi karnımı içeri çekebiliyorum hiç karın çalışmadığım için bugün hareketleri yaparken karnımıda devreye soktum gerçekten şimdi karnım dümdüz sürekli içerde şişkinlikte gitti.Ebru'nun yaptırdığı hareketleri ezberleyip videoya bakmadan ancak yapılabilir yani bacak kalça hareketleri felan etkili doğru.ay bugün sabah 6 da kalktım ebru şallının yeni çıkan dvdsini yapmak için 21 günde yağlardan kurtulun ben 45 dk biliyodum yap yap bitmiyo ne sıkıcı ya ikide birde dır dır konuşuyo şişirdi sabah sabah kafamı 1 saat 30 dk tam 7,30 a kadar sürdü ben o kadar sürede zumba jıllıean üzerinede brazil yaparım be
Cnm çok teşekkür ederim vallahi çok işime yaradı bende youtube dan video indirmek istiyodum sağol cnm ya istediğim kısa videoları indiriyorum şimdi.Free Youtube Download diye bir program var, aratıp indirirsen yardımı dokunur. Bu programı indirip kurduktan sonra Yotube'dan açtığın her videonun altında kırmızı bir Download butonu çıkıyor. :) Ona tıklayıp indirebilirsin.
O karışıklık bende de var ordan oraya atlıyorum şimdi de platese sardım kardiyo yanında yapmaya çalışıyorum bi umut işte.Yanlız arada haftanın 1 2 günü yapmak iyi gelecektir.Çünkü bu bacak açma hareketleri nefes alıp verme egzersizleri vücudu öyle güzel rahatlatıyoki kardiyo yaptığım halde bacaklarım şişmiş balon gibiydi yokuş yukarı çıkmakta zorlanıyodu bacaklarım.Platesle bacak açma hareketleri yaptıkça rahatladım bacaklarım hafifledi.Bu önemli çünkü vücuttaki laktik asitin atılmasına ödemlerinde gitmesini sağlıyormuş bunu deneyerek öğrendim.Bi ara yapmıştım Winsor plates ve Ebru Şallı'nın selülitsavarını o zamanda etkisini biliyodum ama Ebru'nun dırdırından platesten soğumuştum.seda_sivas
anladım çok karışık ama ya şöyle bi bakıyorumda o kadar çok egzersiz çeşidi dvd.leri var ki kafam karıştı bi iki aydır sardım buraya resmen takıntı yaptım resmen en iyisi bi süre hiç bakıp araştırmadan elimdekileri uygulamak
Aynen cnm bende dün yaptım merak ettim Ebru Şallı'nın yeni dvd sini çok sıkıldım gerçekten bu kadar çok konuşulurmu konuşacağına seri çalışta bu kadar uzun sürmesin videolar.Tam 1 saat 28 dk insanı da soğutuyo platesten.Hatta kol sırt vs hareketlerini es geçtim artık.Neyse tek iyi yaptığı karnı içeri çek diyo kaburga kemiklerini kapatın bi onu öğrendim dün karın çalıştım çok iyi geldi şimdi karnımı içeri çekebiliyorum hiç karın çalışmadığım için bugün hareketleri yaparken karnımıda devreye soktum gerçekten şimdi karnım dümdüz sürekli içerde şişkinlikte gitti.Ebru'nun yaptırdığı hareketleri ezberleyip videoya bakmadan ancak yapılabilir yani bacak kalça hareketleri felan etkili doğru.
Bi ara bende aramıştım ama bulamayınca vazgeçtim Les Mills Combatı indirebildim ancak bi araştırırım cnm.