- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Merhaba cnm nasılsın nasıl gidiyo hayat.Rica ederim cnm kitapları almana sevindim gerçekten ben bi çırpıda bitirdim ve hayatımda sorguladığım bi çok şeyin cevabını aldım.Artık herşeye farklı bi bakış açısıyla bakıyorum her yaşadığımın veya hayattaki gördüğüm bi çok şeyin ardındaki sırrı Rabbimin mesajlarını idrak ediyorum ve algılıyorum.Şimdi daha da geliştirdim kendimi her sıkıntının arkasından daha büyük güzelliklerin geleceğini biliyor ve sabrederek dua ederek bekliyorum ve gerçektende o güzellikleri yaşıyorum iyiki o sıkıntıları yaşamışım diyorum çünkü istediklerimizin gerçekleşmesi için o sıkıntıları yaşamamız gerekti en önemlisi ondaki hayat dersini öğrenmemiz gereken dersi almamız gerekti.Bazı olayları sorgularken asla lanet etmemeli şikayet isyan etmemeliyiz çünkü ondaki hayrı ancak Allah bilir.En güzel derste kendi benliğimizi ortaya çıkarmak kendimizi tanımak kendi gücümüzün farkına varmak ve kendimizi sevmek.Bunları idrak ettiğinde daha güzel daha mutlu ve huzurlu sevgi dolu yaşamıda kendine çekmiş oluyosun.Bunu yaşıyorum ben aştım artık kendimi Rabbim hepimizin isteğini en hayırlı şekilde versin.lioncum merhaba
o önerdiğin kitapları aldım ve ruhsal zekayı okumaya başladım dün akşam teşekkür etmek istedim bana hitap eden bir kitap olduğunu düşünüyorummm Allah razı olsun