Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Böyle vücudumuz olsada istediğimiz herşeyi giyebilsek.Yurt dışında kalçayı dik ve kalkık gösteren kotlar var ne güzel.Yaza kadar toparlansamda beyaz kotlardan giysem

Hergün 15 dk kalca kaldirma hareketlerini bile yapsan diklesir lioncum

Jillian in killeri ile six packs programini insantyde ki insane abs cardio abs videolarini ve burdaki bikac plates videosunu katty sanirim adi ve (tabiki duruma göre high tight videosu brazilden) belki slim in liftten de alip bu videolari harmanlayip yeni bi program hazirlamayi düsünüyorum
o kdr cok program yok aslinda uygun olan simdilik aklimda böyle bisiy var

Hangi kotlarmis onlar lioncum ben görmedim hic Avusturya`da. Markasini biliyosan ben de bakayim.

Güncelllllllllll yanlız üstteki linkler arada çıkmıyo problem değil bi kaç defa tekrarlamak lazım tekrar tekrar deneyin torrent linki ilede indirebilirsiniz ben baktım çıkıyo indirmeyide denedim bi problem yok şimdilik.

Herkes cumartesi gününün verdigi tatil keyfinde galiba

High tight yaptim vee les mills combattaki bazi videolari indiriyorum lioncum core attack abs icinmis legs ve butt icinde videolari 30 ve 60 combat yazanlarida indiriyorum bakalim nasillarmmis merak ettim

Neyse dinlenin bakalim bugün ama dinlenmeden calisan brazil sevdalili sporcularimiz nerelerdeler :) Hic mi calismadiniz bugün?

Ben bugün bütün ögleden öncemi bahcede gecirdim, tas tasidim, toprak, saksi tasidim. 32 basamak var bahcenin iki kati arasinda bi yukari, bi asagi saatlerce malzeme tasimak herhalde yeterince spor olmustur bana. Sebze bahcemi capaladim, tohum ektim v.s. Ama biraz yemegi fazla kacirdim olsun aksam yemem.

Evet cnm core attack abs için kısa 19 dk sürüyo güzel çalıştırıyo ama.Legs ve butt için tekmeli hareketler çok işe yarıyo gerçekten.Videoların hepsi etkili ayırt edemiyorum hiçbirini.Videoda ingilizce anlamıyorum ama tekmeleri yaparken özelliklede arkaya tekmelerde el hareketleriylede anlatıyolar butt lift sexy butt shape felan diyolar az çok anlıyorum ne demek istediklerini.Kalçayı şekillendiriyo ve kaldırıyo buna bende dahilim etkisini görüyosun kısa zamanda.

Dün hareket etmedim çok yorgundum hafta sonu hepimiz evde olduğumuz için malesef kendime vakit kalmıyo bide dır dır eden koca olunca önce evinin işini bitirde bilmem nede ooofff soğuyorum tabi yapacaksamsa yapasım gelmiyo ondan sonra.Bugünde yapamam evdeki işlerim bitmedi.Kaldı pztesiye.

Cnm sen böyle bahçeden felan bahsettikçe orda olmak isterdim.Ne güzel insana huzur veriyodur stres attırıyodur bahçeyle yeşilliklerle uğraşmak.Sen extradan kalori harcıyosun zaten bu işlerle merak etme cnm.

Bugün, bu hafta ve gelecekteki tüm günler siz dostlara şans getirsin.
Diliyorum ki;
Güne iyi başlayın
Üzgün olmayın
Nefret etmeyin
Aşkı yaşayın
Yaşamı sevin
Dünü unutun
Işığınızı yansıtın
NE OLURSA OLSUN GÜLMEYİ UNUTMAYIN..
Günaydın..Günaydın..Günaydın herkese.

Allahım sen nelere kadirsin izleyin ve beynimizdeki mucizeleri görün.
[video=dailymotion;xe29tu]http://www.dailymotion.com/video/xe29tu_duanyn-derceye-donuytuyu-nokta_tech#.UWpJIclrNdh[/video]

Selam kizlar, iyi haftalar hepimize. Ben bu hafta nihayet insaatim bittigi icin bahar temizligine basladim. Birkac gün yapip bitireyim de yeniden sporuma baslayayim. Beachbody de de arada kisa aralar verip vücudumuza sok etkisi yasatmamiz gerektigi yazili. Ancak hic bir ara bir programi uyguladigimiz süre kadar olmamaliymis. Örnegin 2 aylik bir programdan sonraki ara bir ya da iki haftayla sinirli kalmaliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…