Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

bugun bende basladım hem de kararlı bır sekılde. once yuruyus sonra plates :KK70: ınsallah en kısa zamanda forma gırerız

Hayır cnm L.carnitinin hiç bi zararı yok bütün spor salonlarında özellikle yağ yakmak için önerilen bi sporcu besini.L-carnitin ile daha hızlı sonuç alırsın daha önce kullandım spor öncesi bi tablet alıyodum hem yağ yakıyo hemde kaslara enerji sağlıyo sporundan fazla verim almış oluyorsun tabi bunu alırken bir yandan da yağ alma tekrar o zamanda bi anlamı kalmaz bazı şeyleride azaltman lazım.Spor salonuna gittim 1 ay sürmedi bile spor hocam özellikle onu kullanmamda ısrar etti.Benim yağ fazla olduğu için %40 larda.Diyet+spor+L.carnitin üçlüsüyle hedefime daha kolay ulaşabileceğimi söyledi.

Hayır cnm kötü olmaz squatına devam et tabiki onu bırakma ya sabit bi sayı belirle yada azaltarak yapmaya devam et dedim.Yani başka kalça egzersizlerinede ağırlık ver dedim kalçanın dinç kalması için.Şimdi spor hocalarının ve diğer spor videolarının programlarında genellikle bugün bacak egzersizlerine ağırlık verirlerse ertesi gün bacağı dinlendirip kalçaya ertesi gün karın derken öyle bi program uyguladıkları için kaslarını dinlendir dedim.Yani hergün squatını yap ama squatla sabit kalma vücut alıştı çünkü ona arada şaşırtmak lazım.Diğer kalça hareketleriyle çeşitlilik kat programına.
Anladım canım benim çok fazla vaktim olmuyor yani açıp videoyla yapacak kadar. O yüzden squat bana çok pratik gelmişti. L.carnitin yağ yakıyor demişsin ama hatta yuvarlak hatlar için yapıyorum squatı. ben zaten zayıfım 53 kiloyum 170 boyunda.

Anladım canım benim çok fazla vaktim olmuyor yani açıp videoyla yapacak kadar. O yüzden squat bana çok pratik gelmişti. L.carnitin yağ yakıyor demişsin ama hatta yuvarlak hatlar için yapıyorum squatı. ben zaten zayıfım 53 kiloyum 170 boyunda.
ben gün aşırı yapıyorum,kısa sürede sonuç veriyo.videonun süresi de kısa.biraz 90lar tarzı da olsa:)

8 Minute Buns - YouTube

Son düzenleme:
Brezilya butt liftin egzersizlerini yazıldığı programla yapabiliyor musunuz gerçekten :KK53: Ben 2 günde bir ya cardio'yu ya da bum bum'u yapıyorum ve burnumun ucundan terler akıyor resmen 30 dk içinde. Normal programda her gün en az 2 video yaptırıyor ama ben bum bumu bırak cardio ile aynı günde yapmayı 2 günde bir bile yapamıyorum :/

Brezilya butt liftin egzersizlerini yazıldığı programla yapabiliyor musunuz gerçekten :KK53: Ben 2 günde bir ya cardio'yu ya da bum bum'u yapıyorum ve burnumun ucundan terler akıyor resmen 30 dk içinde. Normal programda her gün en az 2 video yaptırıyor ama ben bum bumu bırak cardio ile aynı günde yapmayı 2 günde bir bile yapamıyorum :/

Ben programi hic uygulamadim bana da agir geldi. Tamamen o günkü zamanim ve enerjime göre hareket ediyorum. Bazen uzun videolardan bazen iki kisa video yapiyorum. Yine de faydasini gördüm.

Cnm nasil gidiyo plates farki nasil.ben devam ediyorum arka bacagimin sikilastigini yururken bile fark ediyorum.sikilmama ragmen plateside hayatima sokmak istiyorum
Sevgili lion Bana da faydası olmaya başladı ,arka ve iç bacakta sorunum var.Sıkılaştığını hissediyorum.Zaten pilates sonra cayır cayır yanıyor bacaklar :) Ben devam edicem pilatese, birde arkadaşlar bu selülit belasıda azaldıda ama yok gitmiyor. Daha etkili ne yapmak lazım. Su az içerdim, şimdi çoğaltmaya çalışıyorum başka ne yapmak lazım ? beslenme , spor, ve hayat tarzı hepsi birbirini etkiliyor. VE tabiki genetik faktörler, ben üniversitede okurkende zayıftım ama selilitlerim yine vardı. Şimdi çocuktan sonra feci oldu toparlamaya uğraşıyorum ::KK43:

Sevgili lion Bana da faydası olmaya başladı ,arka ve iç bacakta sorunum var.Sıkılaştığını hissediyorum.Zaten pilates sonra cayır cayır yanıyor bacaklar :) Ben devam edicem pilatese, birde arkadaşlar bu selülit belasıda azaldıda ama yok gitmiyor. Daha etkili ne yapmak lazım. Su az içerdim, şimdi çoğaltmaya çalışıyorum başka ne yapmak lazım ? beslenme , spor, ve hayat tarzı hepsi birbirini etkiliyor. VE tabiki genetik faktörler, ben üniversitede okurkende zayıftım ama selilitlerim yine vardı. Şimdi çocuktan sonra feci oldu toparlamaya uğraşıyorum ::KK43:
Ben salı günü başlamıştım bu kadar hızlı etki edeceğini tahmin etmiyodum açıkçası.Şimdi bende araştırıyorum kendime göre plates videolarını kardiyo ile beraber daha iyi olur.

Malesef selülit benimde var hep benimle hiç gitmiyo zaten.Ebru Şallı'nın selülitsavar egzersizi var o çok iyi diyolar ben merak edip yapmıştım sanırım 15 gün kadar yaptım bu zamanda bile farkı hissediyosun bacaklarındaki kan dolaşımı hızlanıyo.
Birde ben denemedim ama yapanlar var türk kahvesini bi miktar suyla ıslatıp bacaklarını ovarak kahveyi yediriyosun yarım saat bekliyosun haftada 2 yada 3 gün yapılıyo sanırım bunuda bi araştır farkını görenler var okuduğum yorumlarda.Bi kaç yağı karıştırıp strech ile saranlar var benim o kadar zamanım yok bunları yapmaya zaten üşengeçin tekiyim.

Ben salı günü başlamıştım bu kadar hızlı etki edeceğini tahmin etmiyodum açıkçası.Şimdi bende araştırıyorum kendime göre plates videolarını kardiyo ile beraber daha iyi olur.

Malesef selülit benimde var hep benimle hiç gitmiyo zaten.Ebru Şallı'nın selülitsavar egzersizi var o çok iyi diyolar ben merak edip yapmıştım sanırım 15 gün kadar yaptım bu zamanda bile farkı hissediyosun bacaklarındaki kan dolaşımı hızlanıyo.
Birde ben denemedim ama yapanlar var türk kahvesini bi miktar suyla ıslatıp bacaklarını ovarak kahveyi yediriyosun yarım saat bekliyosun haftada 2 yada 3 gün yapılıyo sanırım bunuda bi araştır farkını görenler var okuduğum yorumlarda.Bi kaç yağı karıştırıp strech ile saranlar var benim o kadar zamanım yok bunları yapmaya zaten üşengeçin tekiyim.

Lion cum selülit icin bol bol su iciceksin canim. Bir de ben bir yildir nivea nin sikilastirici kremini kullaniyorum selülitim hemen hic kalmadi.

Lion cum selülit icin bol bol su iciceksin canim. Bir de ben bir yildir nivea nin sikilastirici kremini kullaniyorum selülitim hemen hic kalmadi.

Derya cım nivea işe yarıyorsa koşa koşa gider alırım, kremler işe yaramıyor diye hiç almıyordum. Spor , su , beslenme ve krem hepsi birarada inşallah işe yarar. Bu arada benim ismimde Derya :)

Nerde su içmek gün içinde aklıma bile gelmiyo 2 bardak ancak içerim su içmek için kendimi fazla zorlasam iyi olur.Kremi bende kullanayım bakalım.

Nerde su içmek gün içinde aklıma bile gelmiyo 2 bardak ancak içerim su içmek için kendimi fazla zorlasam iyi olur.Kremi bende kullanayım bakalım.

Lion cum saf su cok önemli. Direk dokulara isliyor. Ben sabahtan 1 lt lik iki siseyi dolduruyorum. Gün icinde onlari bitiriyorum böylece ne kadar ictigimi biliyorum.

Bu arada yeni resimler yükledim kizlar biraz degisiklik var gibi geldi bana siz ne dersiniz?

Derya cım nivea işe yarıyorsa koşa koşa gider alırım, kremler işe yaramıyor diye hiç almıyordum. Spor , su , beslenme ve krem hepsi birarada inşallah işe yarar. Bu arada benim ismimde Derya :)

Sevgili illet derya asil ismim degil ama cok sevdigim icin kullanirim hep. Kremi kullaniyorum bilmiyorum tabii ne kadar etkili ama son bir yildir selülitlerim yok oldu. Sporun da faydasi olmustur mutlaka. Günde iki kez sürmeye calisiyorum. Bu zincirleme bir is sanirim, yemek, icmek, spor ve bakim hepsi bir arada olacak yoksa yetmiyor tek tek hic biri.

derya'cım seni gördükçe kendime kızıyorum.Hakikatende çok sabırlı ve azimlisin.Keşke benimde göbeğim olsaydıda bacaklarımla bu kadar mücadele etmeseydim.Bacaklar çok daha zor.Resmin bana biraz daha ilham verdi sabrın istikrarın sonuçları işte.Artık yoruldum araştırmaktan sürekli kafam meşgul daha ne yapabilirim diyorum yeni videolar çeşitli sporlar yapmadığım bişey kalmadı bazen umutsuzluğa düşüyorum herşeyden vazgeçip spor yapmak istemiyorum.2 gündür les mills sevmeme rağmen onun bile yapmadım boş kalmayayım diye plates le günümü tamamladım.Yeni plates topu almak istiyorum eşim aldırmıyo bu kaçıncı senin başka hayat gayen yokmu diye sürekli ben seni bildim bileli zayıflamakla uğraşıyosun diye kızıyo haklı adam bilinçaltıma yer etmiş.Düşünmeye başladım artık yağmı aldırsam basenlerden diye biliyorum onlarda son çare zararıda var ama başka bi çözümde bulamıyorum.Akşam yemeklerini de yavaş yavaş kestim.

Biraz önce Denise Austin legs&buns level 1,2,3 videolarını tamamladım.Kathy Smith legs onuda yapıcam platesle haftamı bitirecem hiç yapmamaktan vazgeçmekten iyidir yine.

Selam kizlar Bum Bum u tamamlamis olarak karsinizdayim
Vucut sekillendirme konusunda bicok teori var ama sporsuz sadece diyetle sarkmis bir vucut elde edildigi kesin
mesela bi akrabam yakin zamanda 80 kilodan 70e düstü kendisi 170 boylarinda bir erkek ama gel gör ki vucudunda sarkiklik bitmemis göbek kücüklsede hala sarkmis duruyor .O yüzden sporla saglikli beslenme isini bir arada yürütmekten baska care yok vucudumuz istedigimiz sekle gelebilmesi icin kisa vadede 3 ayda sekil aldigi kesin ama en iyi seklini toplamda 9 ayda bile alabilir diye düsünüyorum.Mesela Bacaklarim hala istedigim sekilde degil incelme cok yavas ama hic olmamasindan iyidir tamamen biraksam hic olmiycak
Su anki ölcülerim su sekilde
gögüs 83
Bel 61
göbek 70
basen 96
bacak 55-54

üstelik ben hergün 1,5-2 lt su iciyorum yeme düzenimi oturttum haftada 2 gün et kalan günler sebze tüketiyorum yakinda karbonhidratta ekliycem düzenime en azindan tahillar,biraz meyve ve arada bir kepekli makarna olsun
Kacirdigim zamanlar oldu mu oldu .. Dukani sadece aksam yemekleri düzeninde uyguluyorum ama kesinlikle tatli yememye calisiyorum yersemde uygun bisiler bulurum form bisküvisi dukanella falan yaparim durumum uygun olsa tatlandirici kullanarak kek pasta bile yaparim ama onlarda kalorili seker kesinlikle hayatimizdan cikmali ama zayif düstügümüzdede en az kalorili olanlara sarilmaliyiz yoksa bunca emek bosa gider....
Iste kizlar yinede uzun bir yol bu yani istenilen sekli elde etmek icin yeme düzeni sart bana mantikli geliyor o gün abarti yiyipte sporunu yapsanda ise yaramaz dengeli olmak gerek..Nese cok kafa ütüledim galiba :KK70: Insan kendini robot gibi hissediyor bazen hep bi düzen ayni seyler falan ama brazilden önce etek giydigimden igrenc durdugunu düsünürdüm simdi etek giyip aynaya baktigimda üzülmüyorum calismama ve cabalarima degiyor

$537903_561552553876018_56540432_n.jpg
Benimkilerde bunlardan olsun istiyorum :KK70:
Ins hepimizi karinlari ve kacalari tam istedigimiz sekle kavusur kizlarrrrrrr:KK52:

Gecmis bi yazida bir arkadasimiz 2 videoyu bir günde nasil yaptigimizi sormus ben programa uyarak gidiyordum sadece sculptlari cikarttim ve 1.5 ay cift video yaparak gecti 1 video sabah 1 video öglen rahatlikla yapiliyor tabi ilk aylar daha cok yoruyor ve zorluyor ama su an olsa yine yaparim biraz isteksizlik var artk tek video yapiyorum sürekli kalca calismak sIkmiyor ama ayni video olmasi sIkIyor karin filanda calismak istedigimden günlük tek videoya düsürdüm 3.ayimi bitirmeme 2 hafta kaldi :KK51:...

niveanın inceltici sıkılaştırıcı kremi cidden işe yarıyor mu hiç kullanmadım ama almak istiyorum ' göbeğim ' için.... özellikle spor yaparken süreriyim diyorum ama..

kızlar ben bu hafta regl oldum o yüzden bu haftaki spor senslarıma gitmedim hem ağrım oluyo ilk günler hem rahat edemem diye bu hafta böyle oldu spora gitmediğim gibi yememi de saldım gitti valla :S (regl yüzünden hep onun yüzünden :p ) çikolatalar havalarda uçuştu valla :KK37: önce yiyorum sonra kızıyorum kendime :KK47: neyse bu hafta kendime torpil olsun önümüzdeki hafta sil başa döncem :KK34:

Selam kizlar Bum Bum u tamamlamis olarak karsinizdayim
Vucut sekillendirme konusunda bicok teori var ama sporsuz sadece diyetle sarkmis bir vucut elde edildigi kesin
mesela bi akrabam yakin zamanda 80 kilodan 70e düstü kendisi 170 boylarinda bir erkek ama gel gör ki vucudunda sarkiklik bitmemis göbek kücüklsede hala sarkmis duruyor .O yüzden sporla saglikli beslenme isini bir arada yürütmekten baska care yok vucudumuz istedigimiz sekle gelebilmesi icin kisa vadede 3 ayda sekil aldigi kesin ama en iyi seklini toplamda 9 ayda bile alabilir diye düsünüyorum.Mesela Bacaklarim hala istedigim sekilde degil incelme cok yavas ama hic olmamasindan iyidir tamamen biraksam hic olmiycak
Su anki ölcülerim su sekilde
gögüs 83
Bel 61
göbek 70
basen 96
bacak 55-54
üstelik ben hergün 1,5-2 lt su iciyorum yeme düzenimi oturttum haftada 2 gün et kalan günler sebze tüketiyorum yakinda karbonhidratta ekliycem düzenime en azindan tahillar,biraz meyve ve arada bir kepekli makarna olsun
Kacirdigim zamanlar oldu mu oldu .. Dukani sadece aksam yemekleri düzeninde uyguluyorum ama kesinlikle tatli yememye calisiyorum yersemde uygun bisiler bulurum form bisküvisi dukanella falan yaparim durumum uygun olsa tatlandirici kullanarak kek pasta bile yaparim ama onlarda kalorili seker kesinlikle hayatimizdan cikmali ama zayif düstügümüzdede en az kalorili olanlara sarilmaliyiz yoksa bunca emek bosa gider....
Iste kizlar yinede uzun bir yol bu yani istenilen sekli elde etmek icin yeme düzeni sart bana mantikli geliyor o gün abarti yiyipte sporunu yapsanda ise yaramaz dengeli olmak gerek..Nese cok kafa ütüledim galiba :KK70: Insan kendini robot gibi hissediyor bazen hep bi düzen ayni seyler falan ama brazilden önce etek giydigimden igrenc durdugunu düsünürdüm simdi etek giyip aynaya baktigimda üzülmüyorum calismama ve cabalarima degiyor
thalix
Eklenti 696297
Benimkilerde bunlardan olsun istiyorum :KK70:
Ins hepimizi karinlari ve kacalari tam istedigimiz sekle kavusur kizlarrrrrrr
Gecmis bi yazida bir arkadasimiz 2 videoyu bir günde nasil yaptigimizi sormus ben programa uyarak gidiyordum sadece sculptlari cikarttim ve 1.5 ay cift video yaparak gecti 1 video sabah 1 video öglen rahatlikla yapiliyor tabi ilk aylar daha cok yoruyor ve zorluyor ama su an olsa yine yaparim biraz isteksizlik var artk tek video yapiyorum sürekli kalca calismak sIkmiyor ama ayni video olmasi sIkIyor karin filanda calismak istedigimden günlük tek videoya düsürdüm 3.ayimi bitirmeme 2 hafta kaldi ...

Kendimizi dengeli beslenmeye bi ikna edebilsek işte asıl sorunda orda çıkıyo zaten.Hayatımızdan bu abur cuburları tatlıları yağlı yiyecekleri çıkarmamız lazım.Bazen sabrımızın tükendiği zamanlarda oluyo biraz daha dayanabilirsek vücudumuzun toparlanmaması mümkün değil.
Ölçülerin gayet iyi thalix'cim benim ölçülerin yanında senin bacaklar daha zayıftır eminim.İnsanda hırs olunca bide hızlı sonuca ulaşmak isteyince iki video hiçte zor gelmiyo iyice alıştıktan sonra.Bende bum bum ve High&thigh videolarını arka arkaya yapıyodum.İlk hafta teker teker yapmıştım sonra 30 dk beni kesmeyince fazlasını yapmak istiyorsun.Öyle öyle tamamladım işte.Peki thalix brazil bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorsun ona karar verdin mi cnm.

niveanın inceltici sıkılaştırıcı kremi cidden işe yarıyor mu hiç kullanmadım ama almak istiyorum ' göbeğim ' için.... özellikle spor yaparken süreriyim diyorum ama..

kızlar ben bu hafta regl oldum o yüzden bu haftaki spor senslarıma gitmedim hem ağrım oluyo ilk günler hem rahat edemem diye bu hafta böyle oldu spora gitmediğim gibi yememi de saldım gitti valla :S (regl yüzünden hep onun yüzünden :p ) çikolatalar havalarda uçuştu valla :KK37: önce yiyorum sonra kızıyorum kendime :KK47: neyse bu hafta kendime torpil olsun önümüzdeki hafta sil başa döncem :KK34:
Üzülme cnm bi tek sen değilsin bende bu hafta regl olduğum için salladım programı tatlı krizimde cabası aman boşver arada mutlu et kendini.

X