Evet cnm doğru mavi sarı üstlük giyinenler bum bum videosu inşallah kolaylıkla indirebilirsin.Sakın bırakma sporunu cnm inan sporsuz diyet hiç iyi değil.Bende 16 kilo vermiştim önceki senelerde spor yapmaya üşendiğim için vücudum sarktı.Diyetsizde spor olmuyo her ikisi bi bütün.Hazır bu kadar yol katetmişken bırakırsan bütün çabaların da çöpe gitmiş olur.jilianları ındırıyorum . brazil but bır tane ındırdım bum bum yazıyor mavı sarı ustluk gıymıs kızlar var :) dogru lınk degıl mı :). basenlerım 115 ten 105 e 3 ayda spor yaptım 1 aydır sımdı yapmıyorum. hazır zayıflamaya basladım bırakmak ıstemıyorum. evde baslıyım dedım :)
Google görsellerden Brazil Butt Lift calendar diye aratırsan bir sürü takvim çıkıyo.Benim kafam karıştı hangisini yapayım diye bende kafama göre istediğim videoların takvimini yaptım bugün bum bum var mesela yarın high&thigh var öyle takvimime yazdım.Sende kendine göre planını yaparsın.Kızlar bişey sorucam bunların bi programı var mı?
işte günlük herhangi biri şeklinde falan
Evet cnm doğru mavi sarı üstlük giyinenler bum bum videosu inşallah kolaylıkla indirebilirsin.Sakın bırakma sporunu cnm inan sporsuz diyet hiç iyi değil.Bende 16 kilo vermiştim önceki senelerde spor yapmaya üşendiğim için vücudum sarktı.Diyetsizde spor olmuyo her ikisi bi bütün.Hazır bu kadar yol katetmişken bırakırsan bütün çabaların da çöpe gitmiş olur.
Bende çok mutlu oldum cnm sayfamıza katıldığınız için bir elin nesi var iki elin sesi var demişler.Hepimizin az çok zayıflama konusunda deneyimleri oldu burada da paylaşırsak en azından başka arkadaşlarada umut olur.gerçekten sabır azim ve kararlılık istikrar isteyen bi süreç bu süreçte motivasyon olmadan devam edebilmek de bir o kadar zor bazen sıkılıyoruz yoruluyoruz bıkıyoruz hepbirlikte birbirimize destek olursak bu uzun yolculuğuda kolaylıkla aşarız.Sağolsun programa devam eden arkadaşların sonuçları da bizi gaza getiriyo.evet canım cok ugrastım sımdı ara verdım ama bıramak ıstemıyorum bırde hazır vucut spora alısmıs bunu kaybetmek ıstemıyorum. dıyet fazla yapmadım sadece porsıyonlarımı cok dusurdum ve aksam 5 den sonra asla yemek yemedım. ve nurs cayı yesıl cay ıctım bol su. :) ısteyınce ınsan verıyor bu kesın bısı :) ama cok mutlu oldum bu forma rastladıgım ıcın :)
Bende çok mutlu oldum cnm sayfamıza katıldığınız için bir elin nesi var iki elin sesi var demişler.Hepimizin az çok zayıflama konusunda deneyimleri oldu burada da paylaşırsak en azından başka arkadaşlarada umut olur.gerçekten sabır azim ve kararlılık istikrar isteyen bi süreç bu süreçte motivasyon olmadan devam edebilmek de bir o kadar zor bazen sıkılıyoruz yoruluyoruz bıkıyoruz hepbirlikte birbirimize destek olursak bu uzun yolculuğuda kolaylıkla aşarız.Sağolsun programa devam eden arkadaşların sonuçları da bizi gaza getiriyo.
merhabalar
bir süre önce kk sayesinde jillian 30 day shred la tanıştım ve şu an 3. leveldeyim.İncelme var bariz kilo kaybı yok ama.Bitincede o topikten öğrendiğim kadarıyla ripped programına devam etmeyi düşünüyorum dün sizin topiğinizi farkettim ve çok ilgimi çekti benimde kalçalarım düşük çünkü.Hele Thalix in fotoğraflarına bayıldım.Değişim çok güzel yazdıklarınızdan okumaya çalıştım ama tam olarak neler yaptınız ne kadar bir süreçte değişim oldu çok merak ettim.Sanırım dukanda yapıyorsunuz.Birde Brazil kaç dklık bir video yada Killer.Süre sorun benim için birazda çocuklarım var çünkü pek fırsat olmuyo çalışınca.Yada hangisi daha etkili çok sordum ama çok heyecanlandım.Teşekkürler şimdiden..
merhabalar
bir süre önce kk sayesinde jillian 30 day shred la tanıştım ve şu an 3. leveldeyim.İncelme var bariz kilo kaybı yok ama.Bitincede o topikten öğrendiğim kadarıyla ripped programına devam etmeyi düşünüyorum dün sizin topiğinizi farkettim ve çok ilgimi çekti benimde kalçalarım düşük çünkü.Hele Thalix in fotoğraflarına bayıldım.Değişim çok güzel yazdıklarınızdan okumaya çalıştım ama tam olarak neler yaptınız ne kadar bir süreçte değişim oldu çok merak ettim.Sanırım dukanda yapıyorsunuz.Birde Brazil kaç dklık bir video yada Killer.Süre sorun benim için birazda çocuklarım var çünkü pek fırsat olmuyo çalışınca.Yada hangisi daha etkili çok sordum ama çok heyecanlandım.Teşekkürler şimdiden..
şimdi butun vıdeolar tamamlandı. kızlar harıka bu brazılhele lastıkle olan vıdeosunu ben zaten spora gıderken yapıyordum ve onunla basenımı ınceltmıstım :) aynı hareketlerı yapıyordum cok sevındım :) bızım spor hocasıda bunumu ızlemıstı acep :) ama hasta oldum sımdı yaa ne bu sanssıslık anlamadım tam sevındım ama ayaktakı hareketlerını aksam yapıcam. bır sey sorabılırmıyım kızlar kahvaltıdan once mı yoksa mı sonramı spor yapıyorsunuz genellıkle. ben spora aksam gıdıyordum. rahat uyuyordum gercı en etkılı spor sabah olanmıs dıe bılıyorum ve duymustum :)
Yeni link isteyen arkadaşlar için gelsin
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Kalça için etkili olan
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bacaklar ve basenler için etkili olan video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Dans ederek kardio yağ yakımı
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için etkili olan video
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1%...butt-lift.html
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bu video bum bum rapido kısa video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için video; gelişmiş ileri versiyonu Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda kısa videosu yani bonus videolar.
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda karın için kısa video
Bu linklere tıklayın videonun solundaki Downland mp4 yazan yerin altındaki rakamlardan birine 240p/360p/480p (bu rakamlar sanırım videonun görüşüyle alakalı megapiksel boyut sanırım) tıkladığınızda direk inmeye başlıyo sol alt köşede görürsünüz.
Torrent linki
Beachbody Brazil Butt Lift Torrent - TorrentFunk
Beachbody - Brazil Butt Lift Torrent Downloads - download free torrents!
Jillian Killer Buns&Thigs
http://kat.ph/jillian-michaels-killer-buns-thighs-t5849363.html Torrent linki
Ğжиллиан ĞайклÑ. Killer Buns and thighs Level 1 Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Killer Buns and thighs Level 2 (Jillian Michaels) -
Killer Buns and thighs Level 3 (Jillian Michaels) -
Güncelllllllllll yanlız üstteki linkler arada çıkmıyo problem değil bi kaç defa tekrarlamak lazım torrent linki ilede indirebilirsiniz ben baktım çıkıyo indirmeyide denedim bi problem yok şimdilik.
Cnm benim ne güzel anlatmışsınHerkese merhabalar. Bugün biraz tembelim sabah kuaför islerimiz vardi eve ancak öglen döndük, yemek filan daha motive olamadim. Bu sabah tartildim 400 gr vermisim oysa pek de diet yapmadim bu hafta. Ama olabildigince etin yanina sadece salata ya da sebze yemege calistim. Hergün de sporumu yapinca... Ben aylardir ugrasiyorum, jillian da dahil bir cok yöntemi denedim. Eger bastan Leandro ile baslasaydim simdi coktan incelmistim ki yine de iyi sonuclar aldim. Leslie uzun vadede vücudu sürekli hareket halinde tutmak ve kilo almamak icin cok yararli ama bölgesel calismada leandronun üstüne tanimiyorum diyebilirim. Öyle olmasa modeller niye onunla calissinlar degil mi? Aslinda gösterdigi hareketler hepimizin az cok bildigi seyler ama bunlari bir araya toplamis olmasi ve cokca pilatesten faydalanmasi basarili olmayi sagliyor. Ilk yaptigimda acemilik yasasam da en az ücüncü tekrarda hareketlere alisiyorum. Birkac ay önce squat ya da yan köprü hareketini beceremezken simdi hepsini yapabiliyorum. Ben 43 yasimla ve üc sezaryen amelyatima ragmen basari sagliyorsam sizlerin mutlaka basarili olmaniz lazim. Bu basligin hareketlenmesine cok seviniyorum, insan basarili olunca herkesle paylasmak istiyor. Biz kadinlar icin inanilmaz bir özgüven meselesi dis görünüsümüz. Bu mutluluk icin ömür boyu ugrasmaya degmez mi? Kimse icin degil en basta kendimiz icin...