Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Kızlar bişey sorucam bunların bi programı var mı?
işte günlük herhangi biri şeklinde falan

Evet cnm doğru mavi sarı üstlük giyinenler bum bum videosu inşallah kolaylıkla indirebilirsin.Sakın bırakma sporunu cnm inan sporsuz diyet hiç iyi değil.Bende 16 kilo vermiştim önceki senelerde spor yapmaya üşendiğim için vücudum sarktı.Diyetsizde spor olmuyo her ikisi bi bütün.Hazır bu kadar yol katetmişken bırakırsan bütün çabaların da çöpe gitmiş olur.

Kızlar bişey sorucam bunların bi programı var mı?
işte günlük herhangi biri şeklinde falan
Google görsellerden Brazil Butt Lift calendar diye aratırsan bir sürü takvim çıkıyo.Benim kafam karıştı hangisini yapayım diye bende kafama göre istediğim videoların takvimini yaptım bugün bum bum var mesela yarın high&thigh var öyle takvimime yazdım.Sende kendine göre planını yaparsın.

evet canım cok ugrastım sımdı ara verdım ama bıramak ıstemıyorum bırde hazır vucut spora alısmıs bunu kaybetmek ıstemıyorum. dıyet fazla yapmadım sadece porsıyonlarımı cok dusurdum ve aksam 5 den sonra asla yemek yemedım. ve nurs cayı yesıl cay ıctım bol su. :) ısteyınce ınsan verıyor bu kesın bısı :) ama cok mutlu oldum bu forma rastladıgım ıcın :)

Bende çok mutlu oldum cnm sayfamıza katıldığınız için bir elin nesi var iki elin sesi var demişler.Hepimizin az çok zayıflama konusunda deneyimleri oldu burada da paylaşırsak en azından başka arkadaşlarada umut olur.gerçekten sabır azim ve kararlılık istikrar isteyen bi süreç bu süreçte motivasyon olmadan devam edebilmek de bir o kadar zor bazen sıkılıyoruz yoruluyoruz bıkıyoruz hepbirlikte birbirimize destek olursak bu uzun yolculuğuda kolaylıkla aşarız.Sağolsun programa devam eden arkadaşların sonuçları da bizi gaza getiriyo.

ınan sabah 8 de uyandım tesadufen gezınırken spor bolumu gozume carptı bır bakıyım dedım :) ıyıkıde gırmıssım boyle bır vıdeo ıstıyordum. cogu sporu denedım ama bu daha guzel geldı cunkı ıstedıgın yerlerı calıstırıyor. bır ınsınler de baslıyım yapmaya cok heyecanlıyım . :) kesınlıkle vucut hareketsız olmuyor yemek %40 ise %60 spor dur . hareketsız asla kılo verılmıyor . verılsede gerı alınıyor sporla verılınce kılo alınması uzun surrelı oluyor. :)

kızlar ben yeşilçay içince başım ağrıyor neden acaba acayip bi ağırlık oluyor kafamı kaldıramıyorum sanki o yüzden bıraktım yeşilçay içmeyi..yaklaşık 3 aydır falan zumba yapıyorum bazen çok sıkı programa uyamıyorum ama yinede yapıyorum 87 kg.dan 78e düştüm yediklerimden de çok kısmadım..ben sağlıkçıyım çalışıyorum kimsemiz yok yanımızda(eşim askeri personel) birde oğlum var 11 aylık eve gidiyorum ortalık topla yemek yap oğlumla ilgileneyim derken zaman geçiyo yine de yapmaya çalışıyorum...bakın mesela 5 gün tam anlamıyla yaptım geçen hafta tam bir saat hiç savsaklamadan akşamları da 5 ten sonra yemek yemedim 1 kg verdim..1 mart gibi jıllıean shred başlıcam yanında bu programı da uygulamak istiyorum nasıl bi düzen oluşturayım program yapayım karar veremedim..

merhabalar

bir süre önce kk sayesinde jillian 30 day shred la tanıştım ve şu an 3. leveldeyim.İncelme var bariz kilo kaybı yok ama.Bitincede o topikten öğrendiğim kadarıyla ripped programına devam etmeyi düşünüyorum dün sizin topiğinizi farkettim ve çok ilgimi çekti benimde kalçalarım düşük çünkü.Hele Thalix in fotoğraflarına bayıldım.Değişim çok güzel yazdıklarınızdan okumaya çalıştım ama tam olarak neler yaptınız ne kadar bir süreçte değişim oldu çok merak ettim.Sanırım dukanda yapıyorsunuz.Birde Brazil kaç dklık bir video yada Killer.Süre sorun benim için birazda çocuklarım var çünkü pek fırsat olmuyo çalışınca.Yada hangisi daha etkili çok sordum ama çok heyecanlandım.Teşekkürler şimdiden..

jilian shredi yaptım. ama sankı tek basına yetersız gıbı tamam belkı cok yorucu ama ne bılıyım sankı bısıler eksık gıbıydı onda. 30 day var o bıle daha ıyı gelıyordu bana. yınede bunyeden bunyeye degısıyor tabıkıde. ama bu kıller ve brazil tam bölgesel daha ıyı gıbıme geldı. yesıl cay aslında cok ıyı neden sende boyle bısı oldu anlam veremedım. gercı bazı bıtkıler yan etkı fılan edıyor anneme de bıberıye dokunuyor :)

merhaba bende yenı geldım ve yenı ındırıyorum lınklerı. dıger sayfada lıon yukledı butun lınklerı ordan ındırebılırsın :). valla benımde bolgesel sorunum var :) tesadufen dolasırken gordum ve karar verdım buna baslamayı :) zaten kılo vermenız degıl ıncelmenız onemlı. benım bır doktorum vardı kılona sakın bakma dedı. olculerıne ve gıysılerıne bak. ben mesela 175 boyum 80 kıloyum ama 80 gb durmuyorum gostermıyorum . ama basenım 115 ten 105 e ınceldım gobegım 90 80 e ındı. yavas yavas sporla verılmesı ııyı :). sende katıl bıze :)

Ben nedense Jillian'a ısınamadım itici geldi bana açıkçası.Bi ara Killer Buns&Thigs yaptım bence bölgesel için bu videolar daha iyi.Brazil'se bi mucize diyebilirim.Denemektan hiç bişey kaybetmezsiniz.İlk zamanlar zor ama sonuçlarını dönüşümü düşündükçe zor gelmeyecek.Adı üstünde Brazilya'lı kadınların popoları gibi daralıyo yükseliyo ve kalkıyo high&thigh ile daralıyosunuz yanlara doğru genişlik arkadan aynaya baktığınızda daralmış bi vücut gürüyosunuz.Ben sürekli ayna karşısında gün gün değişimi takip ettim.Kilo vermesemde yine daraldım kalçam kalktı.

Biraz önce bum bum yapacaktım ama işim çok high&thigh yaptım.Daha önce bum bum ve high&thigh videosunu peşpeşe yaptığıma inanamıyorum azim işte.Videoyu bitirene kadar kalçamı bacaklarımın inceldiğini hayal ederek bitirdim.

Zayıflamak İçin Meditasyon Teknikleri

Diyetler kilo almak içindir. Ruh ve beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz. Bedeninden istediklerin konusunda önce ruhunu ikna etmen gerekir. Gün geçtikçe gelişen o göbeğini hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin.

Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın. Böylece ellerde biriken enerji, kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık-tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir anda kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır konuşmaya başlarsın. Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın. " Ben artık doydum ve bana daha fazla yemek yedirmeni istemiyorum. İhtiyacımız olmayan besinleri de sakladığın yerlerden çıkarmanı istiyorum. Bu sana verdiğim emirdir " dersin.

Hergün 3-5 dakikanı buna ayırırsın.
İnandırıcı olursan, vücudun sana " Spora başlamak istiyorum ben" yanıtını verecek ve herşey yoluna girecektir.

Faydası olur diye düşünüyorum.Çünkü zayıflarken ruh halimizin ve beynimizinde bu duruma konsantre olması gerek.Ben iradeyle savaşıyorum şimdilik o beni idare ediyo ama kontrolü ben almak için kendimle savaşıyorum.Sözde program hazırlıyorum sabah erken kalkacam işlerimi plana koyup o şekilde günümü tamamlayacam diyorum ama yok yani ben düşüncelerimi değil düşüncelerim beni kontrol ediyo.Bunun için de bol bol okuyorum araştırıyorum her bilgiyi değerlendiriyorum.

Merhaba rate18 elimden geldigince yardimci olmaya calisayim.. Ben normaldede 60 kgden inemeyen biri oldugumdan dukani sectim hic bi sekilde inmiyordu kilom tamamen benimle alakali bir durum.Herkese illede yapin demiyorum ama yapabilene güzel bir sistem
Klo kaybi icin diyet yapmak sart kesinlikle.Ama vucudum sekillensin diyosanda spor sart bu bakimdan düsünürsek mutlaka ikisini birlikte yürütürsek mükemmel bir sonuca ulasabiliriz.Jilian programlarini henuz uygulamadim .Brazilde 6. haftami bitiriyorum.programlar 30 dk ile 50 arasinda degisiyor genelde cift video oluyor ve 1 saati alir ama dinlenerek yapinca 1.5 saati bulabilir.Bum Bum 35dk ,high tight 44dk, secret weapon 20dk basen bacak icin bence en etkili videolardan .Karin icin ise tummy tuck 20 dk.
Kendine göre bi program yapip her birini ayri günlerde tek tek yapsan bile sonuc alabilcegini düsünüyorum... Tabi programla beraber gitmek daha iyi olur ama zamansizlik olunca isler degisir. Haftada 3 gün high tight ,haftada 2 gün bum bum öneririm

sana katılıyorum lion 81 canım bende hayatım boyunca resmen diyet yaptım resmen ama ne salaklıkmış bunu son 2 senede farkına vardım eskiden atıyom evde börek pişti demi ıspanaklı veya başka bişey kek kurabiye herkes yerken ben bakıyodum içim acısada
ama şöyle bişey var mesela spor yapmadığım gün o yediklerimde aklım takıldğı için o keke kurabiya börek resmen kusana kadar yiyidum malesef çok büyük hata halbu ki şimdi yapıldığında atıyom ara öğünüm değil ana yemek yiyeceğim zamansa yemeğimi yiyom diyomke kendi beynime bak sen akşam vakti bunu yersen hem gece rahat uyuyamasın hemde verdiğin emeklere yazık olur
hem salıklı olmaz yarın ara öğünunde hem zevkle yersin diye aklımdada kalmıyo kendimede aca çektirmiyorum bide kızlar çok çiğnemek okadar önemli ki anlatamam mesela kurabiye kimse bi kurabiye kesmez demi ana az bi ısırık alıp onu su kıvamına gelene kadar çiğnerseniz bu bi elmada olabilir okadar çok çğiniyorum ki doyma hissiniz çok fena trbiye oluyo ve o bi kurabiye bazen 1.5 kurabiye ınanılmaz yetiyo

şimdi butun vıdeolar tamamlandı. kızlar harıka bu brazıl hele lastıkle olan vıdeosunu ben zaten spora gıderken yapıyordum ve onunla basenımı ınceltmıstım :) aynı hareketlerı yapıyordum cok sevındım :) bızım spor hocasıda bunumu ızlemıstı acep :) ama hasta oldum sımdı yaa ne bu sanssıslık anlamadım tam sevındım ama ayaktakı hareketlerını aksam yapıcam. bır sey sorabılırmıyım kızlar kahvaltıdan once mı yoksa mı sonramı spor yapıyorsunuz genellıkle. ben spora aksam gıdıyordum. rahat uyuyordum gercı en etkılı spor sabah olanmıs dıe bılıyorum ve duymustum :)

merhaba bende spora başladım ve bu videoları nasıl bulabilirim. Sizde varsa bana link verebiilirmisiniz. yasaksa özel mesajla atarsanız memnun olurum .

Eğer sizde yoksa olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olsun.bende hem kilo verip hemde şekilli bir vücut istiyorum

saolsun lıon arkadasımız butun lınklerı yazmıs. bende burdan hepsını ındırdım uzun surdu ama degdı :)

Herkese merhabalar. Bugün biraz tembelim sabah kuaför islerimiz vardi eve ancak öglen döndük, yemek filan daha motive olamadim. Bu sabah tartildim 400 gr vermisim oysa pek de diet yapmadim bu hafta. Ama olabildigince etin yanina sadece salata ya da sebze yemege calistim. Hergün de sporumu yapinca... Ben aylardir ugrasiyorum, jillian da dahil bir cok yöntemi denedim. Eger bastan Leandro ile baslasaydim simdi coktan incelmistim ki yine de iyi sonuclar aldim. Leslie uzun vadede vücudu sürekli hareket halinde tutmak ve kilo almamak icin cok yararli ama bölgesel calismada leandronun üstüne tanimiyorum diyebilirim. Öyle olmasa modeller niye onunla calissinlar degil mi? Aslinda gösterdigi hareketler hepimizin az cok bildigi seyler ama bunlari bir araya toplamis olmasi ve cokca pilatesten faydalanmasi basarili olmayi sagliyor. Ilk yaptigimda acemilik yasasam da en az ücüncü tekrarda hareketlere alisiyorum. Birkac ay önce squat ya da yan köprü hareketini beceremezken simdi hepsini yapabiliyorum. Ben 43 yasimla ve üc sezaryen amelyatima ragmen basari sagliyorsam sizlerin mutlaka basarili olmaniz lazim. Bu basligin hareketlenmesine cok seviniyorum, insan basarili olunca herkesle paylasmak istiyor. Biz kadinlar icin inanilmaz bir özgüven meselesi dis görünüsümüz. Bu mutluluk icin ömür boyu ugrasmaya degmez mi? Kimse icin degil en basta kendimiz icin...

Cnm benim ne güzel anlatmışsın Leandro'da Brazilyalı ordaki kadınları örnek göstererek ve bu videolarlada herkesin onlar gibi hatlara sahip olacağının da mesajını vermiş.İhtiyaç olan bölgelere ayrı ayrı çalışma hazırlamış.Onlar bu işi biliyo genetik yapıları ağırlıkta ama olmayanlarda sporla başarmış.Nice fitness modelleri var kalçalarına bakın nasıl kalkık hepside azimle çalışmanın sonucu.
Aramıza yeni arkadaşların katılmasıyla sayfamıza renk geldi.Çünkü ben bu konuyu açalı çok uzun zaman oldu kimse pek ilgilenmedi.Sizlerin başarı yazılarınızla sayfamızda hareketlendi.Azminiz için tebrik ediyorum cnm.Sizlerinde sonuçları görmeniz beni de çok sevindirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…