Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

ben ilk senden öğrenmiştim lioncum bu b.b.l.'i.hatta ilk okuduğum zaman başlamaya yeltendim ama başlayamamıştım.sonra bi cesaret başladım ve bitirdim hatta eşimin ablasınada önerdim ve ikimiz aynı anda başladık ve yarın bitiriyoruz.sayende b.b.l. ile güzel bi başlangıç yaptık.farkında olmadan bizim hayatımızda olumlu bi rol üstlendin teşekkür ederiz sana...

@keddenekcanım öncelikle seni tebrik ederim bu programı eksiksiz tamamladığın için :) ben rio extreme ve sculptu 1 er kez yaptım sonra programımdan sildim bidahaki ay eklemeyi düşünüyorum veya programı tamamladıktan sonrada olabilir çok hızlı hareketlerde dayanamıyorum
Dukan hala devam ediyorum seyir dönemine geçti kilo verme kısmı bu kısım ..Sanırım sen atak kısmını fazla yaptın? o yüzden çabuk bıkmış olabilirsin dukan test yapmadan dukana başlamamak gerek atak kısmını en fazla 5 gün yapılması gerektiği kitapta yazıyor ztn testtede bazen 2 veya 3 günde verebiliyorlar sonrada bir üst döneme geçiyosun ztn... Keşke devam etseydin şu an 56 kiloyum hayatımda veremediğim kiloları bu diyetle verdim(60 kiloydum) halada devam ediyor ...

P90xtede yorumlarını yazarsan sevinirim biraz ağır bi program ama merak ediyorum :)

@Lioncum sen daha iyi biliyorsun hep zamanla oldu bende şaşkınım ve mutluyum aslında çünkü 15 16 lı yaşlarımdan beri basenlerim var ve hiçbir zamanda bunu düzeltememiştim squat hareketinin bu kdr işe yaradığını bilsem çok önceden yapardım onu bile bilmiyordum.Şu anki duygularım tarifsiz bundan sonrasında tabi durumumu korumam gerekiyor ve hala bacaklarımda fazlalıklar var Yolumuz uzun bu sadece başlangıç..
Senin bu şekilde heveslenmen benide çok mutlu ediyor aynılarını senden de bekliyorum haberin olsun :KK1:

frances bende bıraktımı acaba iye düşünüyodum devam etmene çok sevindim

ben kitabı okuyarak ve test yaparak başladım.test sonucunda 2 gün atak 71 gün seyir dönemi yapmam öneriliyordu.bende dediği gibi yaptım seyirin 5, gününde dayanamadım.herkes güzel sonuçlar alıyor bi ben mi ete dayanaksız çıktım anlamadım ki...

thalix , 10dk.da bir mesaj yüzünden buraya yazıyorum.
bacaklarımı hiç ölçmedim. nasıl nereden ölçülür ki bacak? ölçeyim hemen :KK52:

Alexus sanırım basenin bittiği kısımdan mezurayı tek bacağında dolandırsan olur galiba :KK70:

49-51 arası çok ideal en azından 38 beden için daha zayıf olmak için dahada aşağı bir ölçü gerekir ..

Selam kabilarda :KK70: Basligimizi ( lion kadar sahiplendim kizmaz biliyorum) begenmene ve takip etmene cok sevindim .
Hamile kalman bence harika bir haber ins saglikli ve güzel bir bebek dünyaya getirirsin.
Kendi adima konusmam gerekirse ben hep burda olucam cünkü motivasyonda cok önemli sadece sporu yapmakla bitmiyor is bazen umutsuzluga kapiliyoruz yok ya olmiycak bugün yapmasam icimde hic istek vs yok denildigini biliyorum kendimdede oluyor ama buraya yazarak gercekten cok iyi hissediyorum kendimi eminim arkadaslarimda öyledir Cünkü ilk zamanlar cok zor oluyor sonuc almak cok sancili bir sürecten gecerek elde ediliyor sabretmek cok önemli ...6.haftami bitiriyorum önümde daha 6 hafta daha var

Hala süper bi durumda degilim beni eklersen iyi olur sansina bugün resim yükledim üstelik yeni cektim yeni halimi görebilirsin eski halimde var resimlerimde .
9 ay sonra senide aramiza beklerizzz canim :)

Bu arada kizlar yeni resimlerime bakin :KK70: Bakmak isteyenlerde beni eklesin lütfen brazil butt lift sonucu neymis görsünler

Bu arada keddenek ne durumdasin bende cok merak ettim sonuclarini paylasirsan sevinirim :)

Bugün high tight yapicam hava cok bozuk pazara gitmem gerek cardio axeyi disari cikicagm icin atliyorum bugünlük...

Sizde ne var ne yok kizlarrrrr :KK70::KK70:
Sevgili thalix bütün günümüz bahce calismasiyla gectigi icin resimlerini simdi gördüm. Süper olmus tebrik ederim. Inanilmaz bir toparlanma var eski resimlerine göre. Sizlerin basarilarini görmek bana da motivasyon oluyor.

Deryacim tesekkür ederim bu basarimda lion ve senin yazilarininda katkisi cok hep sizlerin yazilarini duygularini okudum sürekli kendi icimde savas halimdeyim zaten ama sizin destekleriniz beni ayri bi sekilde mutlu ediyor..
Ins Basaricaz ve bunu korumayida ögrenicez diyorum seninde basarili olmani cok istiyorum keza lioncumunda öyle ..Gerci ben hala tam bi basari elde ettigimi düsünmüyorum ama güzel bir baslangic su an icin.

Bakalim artik yolumuz devam ediyor bugünkü programimda tummy tuck var bide kelsey lee diye cinli japon veya taiwanli sandigim bi hatunun youtubede videolari var karin icin güzel hareketlerini görmüstüm 8 dklik onu denemeyi düsünüyorum bugün yan karin icin cok idealdi..

Bugünkü programinizda neler var ve duygularinizida alalimbiraz neler hissediyorsunuz :KK70:

Thalix albümüne baktım canım,harika bir fiziğin var.
Belin ince,göbek yok,basenler kaybolmuş ve kot harika durmuş.
Şimdi daha bir hırslandım bak.Gerçekten işe yarayan bir egzersizmiş.

Bu arada sayfaları gezinirken Deryanında fotoğraflarını görmüştüm.
Ondaki değişimde muhteşemdi. 3 çocuğa rağmen
spor yapma azmine hayran kaldım.İnşallah sende istediğin görüntüye ulaşırsın canım.

Tebrik ederim canım maşallah azminden dolayı kutluyorum seni :KK9:senin bu azmin bizlerede motivasyon oluyo.İnşallah hepimizde hedefimize ulaşırız.

Cnm çok sevindim sağlıklı mutlu keyifli rahat bi hamilelik geçirmeni dilerim.Hayırlısıyla sağlıklı nurtopu gibi tatlımı tatlı bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah. Olsun doğumdan sonra bize katılırsın bizler buradayız nasılsa.Maksat güzel arkadaşlıklar kurmak kaynaşmak dimi.Birbirimize destek olmak için buradayız.Yinede uğra arada yaz bize benim iki oğlum var sormak istediklerin merak ettiklerin olursa elimizden geldiği kadar cevaplamaya yardımcı olmaya çalışırız.Kendine de bebeğinede iyi bak cnm öpüyorum seni:KK16::KK54:

Teşekkür ederim canım.Doğumdan sonra kesin katılırım ve arada uğrarım mutlaka.
Sonra onca sayfayı okuyup değişimleri takip etmek zor oluyor.:KK1:
Desteğin için çok sağol lioncuğum.
Şu sıralar tibetin 5 hareketine bakıyorum,seni de orada gördüğüm için sormak istedim.
Sence bunu ilk 3 aydan sonra yapmaya başlasam mı?
Yani bana yapılabilir gibi geldi ama daha araştırmadım.Zaten egzersiz yapmayı düşünüyorum
bu niye yararlı birşeyler olmasınki.

merhaba hatunlaar
bugün enerjim çok düşüktü ama dün thaliz in fotolarını gördükten sonra es geçmek istemedim
ve yine bum bumu denedim bu sefer 21.dk ya kadar dayanabildim :KK9:
az da olsa ilerledim hiç yoktan iyidir dimi
bool enerjiik günler diliyorum hepinize
iyi kalori yakmalaar :KK16: :KK16:

merhaba hanımlar valla yazmasam içimde kalcaktı ya şua na okadar değişik duygular içindeyim ki olmayan kotum oldu ya ben yıllardır basen ve kalça
problemi yaşadım hep ama hep ya bi şekilde hadı karnı kolu çalıştrıyosunuz iyi kotü ama söz konusu bacak kalça ve basene gelince takılıp kaılyosun
burayıda 40. sayfada yorumları okuyunca keşfettim ilk önce inanmadım hadi dedim yıllarca denemiş olmamışım nasıl olack falan hadi dedim dene ne
çıkar hep özenerek bakardın ya böyle dar kot giyenlere heleki baseni olmayanlara ama sonunda yıllarca boşa kürek çekiyormuşuz onu anladım konuyu açan arkadaşa
sonsuz teşekkürler şu an 3 haftmdayım ve yürürken bile basenlarime çarpan kollarım şimdi boşlukta sallnyı yeni başlayanlara tavsiyem sakın brakmyın il gün sanki ruhunuz
çıkacakmış gibi oluyo sonra yapmak istemiyosunuz ama bi daha bidaha derken kalçalarınızın şekillendiğini görünce dahada zorlmak istiyosunuz 3 hafta boyunca yazmamamın
nedeni benim gibi bu srunu yaşayıp spor yapsa bile gitmeyen l basenlarin bir türlü erimemesi ama sabrettim dedim ben yaparsam herkes başarabilir
tüm yorumlar tek tek okudum okudukça gaza geldim ve inanın çok çok etkili ebru şallıyla platese boşuna zaman harcamışı hakkını yemeyi güzel hareketler var karın için
ama kalça brazill de bi başka

Herkese merhaba. Benim bugünkü programimda high tight ve tummy tuck vardi. Ama itiraf etmeliyim ki secret weapon high tight`tan daha cok zorluyor beni.

Kizlar günaydin. Size verdigim v download.eu sayfasi acilmiyor bugün, izlerim diye favorilere kaydettigim hic bir video acilmiyor. Sizde de ayni problem var mi?

Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum.....bu üç egsersiz ne kadar vaktimi alır ortalama

merhaba hanımlar valla yazmasam içimde kalcaktı ya şua na okadar değişik duygular içindeyim ki olmayan kotum oldu ya ben yıllardır basen ve kalça
problemi yaşadım hep ama hep ya bi şekilde hadı karnı kolu çalıştrıyosunuz iyi kotü ama söz konusu bacak kalça ve basene gelince takılıp kaılyosun
burayıda 40. sayfada yorumları okuyunca keşfettim ilk önce inanmadım hadi dedim yıllarca denemiş olmamışım nasıl olack falan hadi dedim dene ne
çıkar hep özenerek bakardın ya böyle dar kot giyenlere heleki baseni olmayanlara ama sonunda yıllarca boşa kürek çekiyormuşuz onu anladım konuyu açan arkadaşa
sonsuz teşekkürler şu an 3 haftmdayım ve yürürken bile basenlarime çarpan kollarım şimdi boşlukta sallnyı yeni başlayanlara tavsiyem sakın brakmyın il gün sanki ruhunuz
çıkacakmış gibi oluyo sonra yapmak istemiyosunuz ama bi daha bidaha derken kalçalarınızın şekillendiğini görünce dahada zorlmak istiyosunuz 3 hafta boyunca yazmamamın
nedeni benim gibi bu srunu yaşayıp spor yapsa bile gitmeyen l basenlarin bir türlü erimemesi ama sabrettim dedim ben yaparsam herkes başarabilir
tüm yorumlar tek tek okudum okudukça gaza geldim ve inanın çok çok etkili ebru şallıyla platese boşuna zaman harcamışı hakkını yemeyi güzel hareketler var karın için

Redl hangi egsersizleri yaptın

Teşekkür ederim canım.Doğumdan sonra kesin katılırım ve arada uğrarım mutlaka.
Sonra onca sayfayı okuyup değişimleri takip etmek zor oluyor.:KK1:
Desteğin için çok sağol lioncuğum.
Şu sıralar tibetin 5 hareketine bakıyorum,seni de orada gördüğüm için sormak istedim.
Sence bunu ilk 3 aydan sonra yapmaya başlasam mı?
Yani bana yapılabilir gibi geldi ama daha araştırmadım.Zaten egzersiz yapmayı düşünüyorum
bu niye yararlı birşeyler olmasınki.
Rica ederim cnm Tibet konusunda zannetmiyorum bi zararı olacağını kaldıki plates bile yapılabiliyo Tibet tede zorlayıcı hareketler yok.5.hareket te dizlerini yere koyarak yaparsın diğer hareketlerde rahat yapılabiliyo.Yinede doktoruna danışmanı öneririm cnm.
redl
Cnm inanın sizlerin thalix,frances,Derya ve diğer arkadaşların böyle güzel sonuçları aldıklarını gördükçe bende inanılmaz mutlu oluyorum.İyiki varsınız çünkü bilyosunuz ilk zamanlar alışmak ve hareketleri yapmak zor haliyle yeri geldiğinde motivasyonumuz bile düşebiliyo.Sizin yazılarınız ve sonuçlarınızla eminim bi çok kişiyide teşvik ediyorsunuz buna bende dahil.Duygularınızı tahmin edebiliyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım.Brazil'i 12 hafta yaptım ve sonuç harikaydı dolabımda ne kadar elbise varsa hepsini giydim aynada nasıl durduğuna baktım.Dışarı bile çıktığım da dikkatleri üzerime toplandığını görmek iltifat almak bile çok güzel.Herkes faydalansın diye konuyu açtım.Şimdiye kadar diğer bi çok spor videolarını denedim buna Insanıty de dahil Brazil'deki değişimi göremedim.Nihayet herkes farketti umarım sizin yazdıklarınızı okuyanlarda bir an önce yapmaya başlarlar.Sonuçlarınızı sık sık paylaşırsanız motivasyonumuz açısındanda Brazil'in devamını da sağlamış oluruz.

X