Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Kizlar günaydin. Size verdigim v download.eu sayfasi acilmiyor bugün, izlerim diye favorilere kaydettigim hic bir video acilmiyor. Sizde de ayni problem var mi?
Cnm bende de aynı sorun var hatta tavsiyen üzere linkleri ilk sayfama eklemeye çalıştım olmadı bende bıraktım.Sanırım uzun süreli bi problem değil arada açılıyo.

Cnm bende de aynı sorun var hatta tavsiyen üzere linkleri ilk sayfama eklemeye çalıştım olmadı bende bıraktım.Sanırım uzun süreli bi problem değil arada açılıyo.

Bendeki problem düzeldi sevgili lion, yine de istedigim videolari bilgisayara indirecegim.
Bu sabah secret weapon ve bum bum rapido yaptim. Leandro`nun tüm programlari gibi ilk yapista bum bum rapidoyu beceremedim tabii cok komikti. Yarim yamalak oldu iste. Secret weapon zaten korkunc bi sey. Ama sonuclari gördükce de leandrodan vazgecemiyorum. Ayrica keyifli de.
Burada Paskalya tatili, esim de hastalik izninde. 11 gün boyunca herkes evde!!! Ama ben artik isi yüzsüzlüge vurdum günde yarim saat de olsa sporuma ayirmaya calisiyorum.

Redl hangi egsersizleri yaptın
canım ben sadece yeni başladığım için ilk hafta bum bum daha sonra higt tigt bu 3hafta boyunca düşün sadeced bunlar şimdi vucudum yavaş
yavaş alıştığı içn temkinli ve sakin yükseliyorum yani sonuca varmak için vucudum iyice alışmaya başladı ilk zaman gibi dilim dışarda dolaşmıyoum
sende inan il başlıyosan ilk gün ölcekmıssin gibi olyo ama sonra inan bana lışyosun sakın pes etme ben bum bumu yaptıktan sonra high tight
yapyorum tabi hepsini değil kalçam marmara çırası gibi yanmaya başlyınca yere yatıp iç bacak hareketini lastikle olanları kaldırmalar yapıyom etki 3 e katlanıyo benim sorunum değim gibi iki yana karpuz konulmuş gibi olan basenlerim yıllarca herşeyi dendim banamısın demedi
hatta ben ilk iki hafta inanmadım hadi canım diyrum kendime bak skın sevinme bundada hayal kırıklğna uriacn faln basenlarime dokunuydum
bi incelme var ama daha önceden hep hayal kırklığı olduğu için temkinli davranıyodum

Son düzenleme:
Benim gibi tembellik edenler için yeni resimler gelsin.Hadi bakalım kalçalar şekle girsin.Hey egzersiz sen nelere kadirsin imkansız diye bişey yokmuş demekki bu resimleri gördükten sonra.

selam bayanlar, nasıl gidiyor bakalım..bende arada motivasyon düşüklüğü oluyor ama neyseki bırakmadım.Bugün 3 mil leslie, tummy ve high tight yapıp günü tamaladım. Kendimi çok kızıyorum , akşamları bir türlü abur cubur işinden vazgemiyorum onu bir bıraksam 1 aydır herhalde daha güzel sonuç alırdım. Üst bacağımda sorunum var kızlar 54 cm ve inceltmek istiyorum Bebekten sonrada küçük bir göbeğim kaldı , karnım dümdüz olsun istiyorum .Eskiden 53 kiloyken göbeğim falan olmazdı malesef çocuktan sonra aynı kilodayım kısmi deformasyon var , bu sebeple 50 kilo olup sımsıkı olmak istiyorum. Arkadaşların başarılarını okuyunca çok seviniyorum, azmeden yapıyor arkadaş inşallan bende güzel sonuç alır ve sizle paylaşrım. Bu arada dumbell sipariş ettim, bazı videoları yapamıyordum, ne kadarla başlamam daha uygun olur ?

Selam kizlar. Dün hizimi alamayip iki mil de leslie yaptim. Bugün de 3 mil leslie ve bir saat pilates yaptim. Gerci yaptigim pilates programinin tummy tuck`tan bir farki yok ya... Hareketler hemen hemen ayni. Spor yapmaya basladigimdan beri adet düzensizliklerim gecti. Hatta regl döneminde pilates yaptigim zaman cok rahatliyorum.
Bu arada bu sabah cok heyecanliydim mammografi kontrolüm vardi ama neyse ki hic bir sorun cikmadi.

selam kızlar iyice çoğalmış bbl yapanlar :) bende arada bi yerlerde başlıorum diyip kayboldum :) slim in 6 yapıorum şu an.. start it up videosuyla biraz hamlığımı attım diyebilirim.. 69 kilodan 64 e düştüm bu süre zarfinda.. hedef 55. bbl e başlamıştım ama sonunu getiremediğim için yapabildiğim bi videoyla şu hamlığımı atayım dedimm. slim in 6 i bitirip öyle bbl e geçmeyi planlıodum ama thalix in fotolarına bayıldımm sonuç süper. dier arkadaşlarıda tebrik ediorum

merhaba kızlar
bu ara bağlantı problemi yaşıyorum
malesef pazar günü de yapamadım sabahtan netim yoktu
bende call yüklü diye onu yaptım
bugün de yapamadım moralim çok bozuktu
eşim bir hafta evde ayağıda alçı da malum ilgi bekliyo :))
yine zaman ayırıp yapmaya çalışıcam

Arkadaşlar bu egzersizi kaç gün yapıyoruz,belli bir programı var mı? Bir de linki verebilir misiniz? :)

Yeni baslayanlar var galiba cok güzel

Bahar havasinin verdigi bozuk, melankolik havalar burdada var ve üstelik isteksizlik de var enerjim yok gibi sanki
Bugünkü programim bumbum ...öglen yapmam gerek

bende baslamak ıstıyorum ama bır turlu ındıremıyorum. yardımcı olabılırmısınız arkadaslar lutfennn

Yeni link isteyen arkadaşlar için gelsin

Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Kalça için etkili olan
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bacaklar ve basenler için etkili olan video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Dans ederek kardio yağ yakımı
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için etkili olan video
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1%...butt-lift.html
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bu video bum bum rapido kısa video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için video; gelişmiş ileri versiyonu Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda kısa videosu yani bonus videolar.
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda karın için kısa video
Bu linklere tıklayın videonun solundaki Downland mp4 yazan yerin altındaki rakamlardan birine 240p/360p/480p (bu rakamlar sanırım videonun görüşüyle alakalı megapiksel boyut sanırım) tıkladığınızda direk inmeye başlıyo sol alt köşede görürsünüz.
Torrent linki
Beachbody Brazil Butt Lift Torrent - TorrentFunk
Beachbody - Brazil Butt Lift Torrent Downloads - download free torrents!

Jillian Killer Buns&Thigs
http://kat.ph/jillian-michaels-killer-buns-thighs-t5849363.html Torrent linki
Джиллиан Майклс. Killer Buns and thighs Level 1 Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Killer Buns and thighs Level 2 (Jillian Michaels) -
Killer Buns and thighs Level 3 (Jillian Michaels) -

Güncelllllllllll yanlız üstteki linkler arada çıkmıyo problem değil bi kaç defa tekrarlamak lazım torrent linki ilede indirebilirsiniz ben baktım çıkıyo indirmeyide denedim bi problem yok şimdilik.

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Linkleri tekrar güncelledim torrent linkleri dışında verdiğim linkleri tekrar tekrar denemeniz lazım bağlantı sorunu çıkıyo sunucuya bağlanamıyo geçici bi problem.

Bende de bahar yorgunluğu var motivasyonum düşüyo arada yapmak gelmiyo içimden ama yapmak zorundayım zaman kaybetmemek için.Dün High&thigh yapacaktım akşama kadar oyalandım yapmak istemedim akşam rahat edemedim call bari yapayım dedim.Henüz yeni başlamama rağmen call ile Brazil yaptığım için etkiside güzel oluyo.Bacaklarımın arkasındaki katlar azaldı.Selülitler azalmaya başladı en azından çirkin yağlı bi görüntü yok fazla.Bakalım 63 cm bacakları ve 102 cm basenleri inceltebilecekmiyim.

Basaricaz lioncum bu yoldan dönüs yok istemesekte hergün yapmaliyiz

jilianları ındırıyorum . brazil but bır tane ındırdım bum bum yazıyor mavı sarı ustluk gıymıs kızlar var :) dogru lınk degıl mı :). basenlerım 115 ten 105 e 3 ayda spor yaptım 1 aydır sımdı yapmıyorum. hazır zayıflamaya basladım bırakmak ıstemıyorum. evde baslıyım dedım :)

hosbulduk arada sorun cıkıo ama cogunu ındırıyorum. hepsı bulunsun cok yardımcı oldun cok saol lioncum ya. call ı ben 1 ay yapmıstım sadece call. ınan cok etkısı var sadece arada ırademe yenık dusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…