Sevgili lion81 seni cok iyi anliyorum hepimiz gidim gidim ilerliyoruz. Bazen ay ne cok degisiklik oldu diye seviniyor bazen de aynada hayal ettigimizden farkli bir görüntü görünce üzülüyoruz. Az önce yine bir alman sitesinde vücudun belirli yerlerinde kas istiyorsak nasil calismamiz gerektigi ile ilgili bir yazi okuyordum. Orada da sana gecenlerde yazdigim konuya agirlik veriliyor. Mutlaka haftada 3 kez kardio, haftada 2-3 kez kas calismalari ve dengeli beslenmek. Her gün kas calismasi yapmak bize fayda saglamaktan cok kaslari yorup sonuc almamamiza neden olurmus cünkü kaslar asil dinlenme faslinda gelismeye baslarmis. Ben de zannediyorum ki bütün karin egzersizlerini bir günde yapsam ertesi gün düz karnim olacak. Her gün yapmak hataliymis demek ki. Sanki yapmasam sucluluk hissediyorum.
Bir de diyor ki kas yapmak icin 500 kalori fazladan, kilo vermek icin ise tam tersi 500 kalori daha az yemeliymisiz. Tabii bunlar bodybuilding calismalari yapanlar icin ben zaten o kadar kas istemiyorum. Örnek beslenme listesi de var isterseniz cevirir eklerim ama bol bol proteinli besinler var icinde. Et, yumurta, peynir, süt, yogurt v.s.
Sen de cok fazla yordun kaslarini gibime geliyor. Tabii insan hirslaniyor cabuk sonuc almak istiyor ama bu da uzun soluklu bir is. Bu kadar ugrastiktan sonra vazgecme lütfen. Ben de kilo vermem dursun diye kardio dan vazgececektim ama mecbur agilrik verecegim simdi. Cünkü karinda biriken yaglar da ancak ve ancak kardio ile gidermis.
Ay canım benim moral verdiğin için teşekkür ederim.Evet fazla yordum ben kendimi daha hızlı sonuç almak uğruna bide sinirimden hıncımı daha fazla hareket yaparak çıkardım zorladım kendimi.Birazda gündelik hayatta oluşan birikim beni bu hale getirdi.Başımda sürekli dırdır eden bi koca bana moral vereceği yerde tam tersime konuşuyo Ev almaya çalışıyoruz benide sıkıştırıp duruyo sporla uğraşacağına iş bul iş bul diye.Bende işe girersem ne giyecem hangi kıyafetlere sığacam diyorum aksini söylüyo benim inadıma konuşuyo.Alıngan ve sinirli olduğu içinde susmak zorunda kalıyorum böyle böyle içimde birikiyo bi yerde de patlak veriyo işte.Ben o kadar pozitifken etrafımda da o kadar negatif insan var.Benim istediğim hayal ettiklerime kavuşabilmek bunlar arasında güzel vücuda sahip olmakta var.Verdiğin bilgiler çok faydalı başka eksikliklerimide farketmiş oldum böylece cnm çok sağol çok iyisin.
Aşağıdaki sözleri sizlerle paylaşmak istedim sürekli başarı üzerine kişisel gelişim üzerine kitaplar okuyorum araştırıyorum.
Kendini yorgun hissetsen bile,
Basari senden kaçsa bile,
Bir hata sana zarar verse bile,
Hatta ihanet sana aci verse bile,
Bir hayal yok olsa bile,
Gözyaslari gözlerini yaksa bile,
Kimse gayretini fark etmese bile,
Nankörlük ödülün olsa bile,
Anlayissizlik seni gülmekten alikoysa bile,
Ve hatta hersey, hiçbirsey olsa bile,
Vazgeçme.....
YENIDEN BASLA....