günaydın Herkese dün yine yürüyüş ve eliptik yaptım...
Emelimben akşam ölçülerimi aldım yazıyorum;
boy:168
kilo :62.50
Göğüs:91
Bel: 75
Karın:92(
Kalça :100(
Bacak sol :58
Bacak Sağ :61 (7-8 ay önce bacağımdan hastalık geçirdim hala şişlik var anlaşılan)
Kol:26
Bu kadar...son durumum bu....
canım ölçülerin hiç fena değil aslında. beden kitle endeksin kadınlar için en uygun olan değer olan 22 çıkıyor. ayrıca boyunun 168 cm ile vücut yüzey alanın 1,7 metrekare çıkıyor ki bu da vücut değişim potansiyelinin yüksek olduğunu gösterir. bel basen oranın 75 çıkıyor buda çok ideal gibi. yani belinle basenin egzersizlerini bir tutup ikisi için tek bir program uygulayabilirsin çünkü eş zamanlı incelmeleri durumunda bu oranı koruyabilirsin. yalnız bacak ölçülerini ve kol ölçüüsnü tam olarak nasıl aldın anlayamadım. maksimum 3 kg fazlan var canım ama senin kilo vermekten ziyade direk şekillendirme çalışmaları yapman lazım. Uyguladığın programdan memnun değilsen veya düzenli bi programın yoksa sana göre bişey önerebilirim canım
Kızlar diyetisyenden geldim.Diyetisyen liste verdi guatr var dedi.Tartıldım 71.5 kiloymuşum:18: 68 lerdeyim diye çırpınırken meğer 70 lere çıkmışım.1.56 boy.
Verdiği liste 1300 kalorilik az yağlı çok şükür ara öğünlerde var.Kadın disiplinliburaya geldiğinizde kilo vermediğinizi görürsem kızacam dedi ben sizinle birebir ilgileniyorum sizin için uğraşıyorum sizde programın dışına çıkında göriyim sizi tabi sinirli değilde yumuşak iyilikle söyledi yani.Gerçekten zayıflamak istiyosanız sizde emek verin yoksa benimde çabalarım boşa gider dedi.Haklı kadın tabi.Listenin ayrıntılarını sonraya isteyen olursa yazarım.15 gün sonra kontrol var benim bugün son atıştırmalarım çikolatalarım :125:aburcuburlarım homini gırtlak yemelerim tatlı krizlerim yani.Böyle disiplin olduğu iyi oldu beni birinin zorlaması lazımdı gevşek davranıyorum çünkü.Kilo verenleride ilan edecem ödüllendirecem dedi ee hadi bakalım inşallah mahçup olmam.Allah utandırmasın beni.
Kızlar albümüme resimekledim benimde bi hikayem olsun bari before after resimlerim başarı hikayem diye.
Emelim cnm senin için de fikir olur benim halim bu seni arkadaş listesine ekliyorum cnm görebilirsin.Aslında buraya eklemek isterdim ama şimdilik gizli kalsın sonra başkalarına umut olsun diye paylaşırım.
Evet cnm nerdeyse doğum sonrası kiloya tekrar çıktım.Diyetime harfiyen uyucam çünkü elbise krizinden bıktım.Yazın keyfini bende çıkarmak istiyorum.Özelden yazdıkların için teşekkür ederim cnm facebook ekliyorum seni.68 ile 71,5 arasındaki farkı sen nasıl farketmedin. tiroid işte nelere sebep oluyor bak...
diyetisyeniin çıkardığı diyete harfiyen uyarsın inşallah. kızmakta haklı çünkü diyetsiyenleri çok hafife alır televizyonlardaki diyetlere aldanırız.15 gün sonra bi ilerleme yapmalaısınki bu sana hem moral hemde hırs versin. albüme şimdi bakıp yorumumu yapacam canım
Evet cnm nerdeyse doğum sonrası kiloya tekrar çıktım.Diyetime harfiyen uyucam çünkü elbise krizinden bıktım.Yazın keyfini bende çıkarmak istiyorum.Özelden yazdıkların için teşekkür ederim cnm facebook ekliyorum seni.
Cnm başka kıyafetle eklerim artık.Evet ameliyat sonrası slikon resimlerim kimse görmüyo arkadaş listemdekiler görüyo sadece.Listemide temizlemem gerek ayrıca.Diyet listesinide eklerim cnm şimdilik biraz işlerim var evi toparlamam gerekti o yüzden ayrıntılı yazamadım.Benim için program ypmanı gerçekten çok isterim tabiki çok iyisin cnm.Benim lise sınıf arkadaşımda spor eğitmenliği ve yaşam koçluğu yapıyo 8 haftada 10 kiloya kadar verdirmiş.Kendisiyle görüştüm hem takip edeceğini beslenme ve spor programı yapacağını söyledi ama ücret karşılığında tabi.Ben de şimdilik kalsın dedim zaten onun bildiklerini bende öğrendim.Senin yardımın bana çok daha makbul olacak bu sıcakkanlı mütevazi iyi niyetini enerjini hissettim ben(hislerim sezilerim çok kuvvetlidir hemen insanların karakterlerini anlayabiliyorum.)İlgin için çok teşekkür ederim cnm.Özelde 5 dakikada bir mesaj hakkım var o yüzden tekrar mesaj yazamadım buraya yazdım cnm.rica ederim, umarım yaza istedğin ölçülerde girersin ve önümüzdeki 2,5 ayda bunu başarabilrisin die düşünüyorum
. tabiki ekleyebilrisin faceden Emel Aslan die bulabilrsin beni renkli çiçekli profil resmim var.
Cnm başka kıyafetle eklerim artık.Evet ameliyat sonrası slikon resimlerim kimse görmüyo arkadaş listemdekiler görüyo sadece.Listemide temizlemem gerek ayrıca.Diyet listesinide eklerim cnm şimdilik biraz işlerim var evi toparlamam gerekti o yüzden ayrıntılı yazamadım.Benim için program ypmanı gerçekten çok isterim tabiki çok iyisin cnm.Benim lise sınıf arkadaşımda spor eğitmenliği ve yaşam koçluğu yapıyo 8 haftada 10 kiloya kadar verdirmiş.Kendisiyle görüştüm hem takip edeceğini beslenme ve spor programı yapacağını söyledi ama ücret karşılığında tabi.Ben de şimdilik kalsın dedim zaten onun bildiklerini bende öğrendim.Senin yardımın bana çok daha makbul olacak bu sıcakkanlı mütevazi iyi niyetini enerjini hissettim ben(hislerim sezilerim çok kuvvetlidir hemen insanların karakterlerini anlayabiliyorum.)İlgin için çok teşekkür ederim cnm.Özelde 5 dakikada bir mesaj hakkım var o yüzden tekrar mesaj yazamadım buraya yazdım cnm.
Evet cnm aynı sınıfta beraber okuduk.Her insan farklı düşünüyo demekki.Bende hep iyi niyetli yaklaşırım art niyet fesatlık hiç düşünmedim hatta kıskançlık huyum dahi yok şakasına takılırım sadece çünkü benim kalbim zengin büyük bi sevgiye sahibim insan ayırt etmeden hatta küçük çocukları bile sahiplenirim kendi çocuklarım gibi.Benimde pek arkadaş ortamım yoktur gezdiğim vakit geçirdiğim burda arkadaşlık kurdum.Bu topikte de biçok şey öğrendim.Hatta slikon ameliyatımı bile sağolsun meme topiğindeki arkadaşlarıma borçluyum.Burda cesaret bulup oldum araştırmaları hastaneyi burdan öğrendim bana yol gösterdiler ameliyatıma sağolsunlar çok destek oldular.Onlara teşekkür borçluyum.Seninde bize katılman ayrı bi mutluluk sevinç verdi çünkü samimiyetini yazılarından iyi niyetini hissettim.Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır zaten bi başkasına faydam dokunabiliyosa benden mutlusu huzurlusu yok.Ne kadar güzel bi duygu zenginliğe paraya değişmem bu paylaşılan sevgiyi ve mutluluğu.para karşılığı olurmu yaaa heleki arkadaşınmış senin bu. peki istediğin forma kavuşamazsan iade edecekmiymiş paranı...bence ticaret zihniyetiyle kilo verilmez. bu formun amacı biraz da birbirimzi motive moral ve ilgi ile forma girmeye teşfik etmek. ben geçen sene zayıflama ile ilig bi toipkte yazarken arkadşlarıma program çıakrıp onlarla bu süreci paylaşırdım ama bende onlardan çok şey öğrenirdim. bu evlilikle ilgili oldu mutfakla yemeklelrle ilgili hata aile sorunlarımı bile çözen arkadaşlarım olduburda. o yüzden buranın samimiyetine çok güveniyorm ve kendimi hzulru hissedebiliyorum
İnşallah cnm.Spor için 1 saat yürüyüş yap dedi diğerlerinede aynı şeyi söyledi yokuş yukarı veya aşağı değil dedi hepiniz Süreyya Ayhan'da olmayacaksınız düz yolda yürüyüş yapın dedi.Başka öneride bulunmadı cnm.Uymaya çalışıcam ilacımı kullanmaya başladım.Euthyrox 25 mcg verdi sabah aç karnına alıyorum.15 gün sonra bakıcak tekrar değerlere ona göre ne diyecek yapacaksa o zaman konuşuruz dedi.Desteğin ilgin için teşekkür ederim sağol cnm benim.Zaten sen varya sen azmedip başardıktan sonra benim başarısız olmam hata değilmi.Sen bizim için en iyi başarı örneğisin.Lioncum insallah birkac ay icinde incelmis halini görürüz seninle mutlu oluruz. Spor olarak önerisi oldu mu doktorunun canim? Emelim ne önerecek bilmiyorum ama kardio iyi gelecek diye düsünüyorum. Diyet listene uymaya calis ilaclarini da aldiktan sonra hastalik sebebiyle aldigin kilolar cabucak gidecektir. Ben hastaligimin en kötü zamaninda 10 kg alip tedaviye baslayinca o kilolari cabuk vermistim. Yemekle alinan kilolar gibi olmuyor. Ac karnina alinan hormon hapindan mi verdiler isim yazmayayim simdi.
İnşallah cnm.Spor için 1 saat yürüyüş yap dedi diğerlerinede aynı şeyi söyledi yokuş yukarı veya aşağı değil dedi hepiniz Süreyya Ayhan'da olmayacaksınız düz yolda yürüyüş yapın dedi.Başka öneride bulunmadı cnm.Uymaya çalışıcam ilacımı kullanmaya başladım.Euthyrox 25 mcg verdi sabah aç karnına alıyorum.15 gün sonra bakıcak tekrar değerlere ona göre ne diyecek yapacaksa o zaman konuşuruz dedi.Desteğin ilgin için teşekkür ederim sağol cnm benim.Zaten sen varya sen azmedip başardıktan sonra benim başarısız olmam hata değilmi.Sen bizim için en iyi başarı örneğisin.
Evet cnm aynı sınıfta beraber okuduk.Her insan farklı düşünüyo demekki.Bende hep iyi niyetli yaklaşırım art niyet fesatlık hiç düşünmedim hatta kıskançlık huyum dahi yok şakasına takılırım sadece çünkü benim kalbim zengin büyük bi sevgiye sahibim insan ayırt etmeden hatta küçük çocukları bile sahiplenirim kendi çocuklarım gibi.Benimde pek arkadaş ortamım yoktur gezdiğim vakit geçirdiğim burda arkadaşlık kurdum.Bu topikte de biçok şey öğrendim.Hatta slikon ameliyatımı bile sağolsun meme topiğindeki arkadaşlarıma borçluyum.Burda cesaret bulup oldum araştırmaları hastaneyi burdan öğrendim bana yol gösterdiler ameliyatıma sağolsunlar çok destek oldular.Onlara teşekkür borçluyum.Seninde bize katılman ayrı bi mutluluk sevinç verdi çünkü samimiyetini yazılarından iyi niyetini hissettim.Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır zaten bi başkasına faydam dokunabiliyosa benden mutlusu huzurlusu yok.Ne kadar güzel bi duygu zenginliğe paraya değişmem bu paylaşılan sevgiyi ve mutluluğu.
Demek aynı ilaç ve ömür boyu Allah sağlık sıhhat versin cnm.Ordaki başka bayanlar vardı genç ben dedim ameliyattan sonra oldu diye oda aynı şeyi söyledi.Ben kendimi biliyorum daha önceden daha rahat kilo verebiliyodum ameliyatları olalı 2 sene oldu 3 ayda 3 ameliyat serumlar bide kendimi toparlayayım dedim bi şiştimki sorma.Şaşırdım ameliayta öncesi rahat giydiğim kıyafetler olmadı farkettim.Ondan sonrası zaten malum burda sürekli spor ve yaptığım şeyleri paylaştım.Ben ayni ilacin 100 lügünü aliyorum anca etki ediyor düsün. Ömür boyu da alacagim. Yürüyüs iyi tabii ama tek basina kilo verdirmiyor sen gel bizlere uy leslie ablaya basla. Radio hits, burn it off, firm in 30 tam da sana göre videolar hareketli. Eliptik bisikletin de faydasi olacaktir.
Demek aynı ilaç ve ömür boyu Allah sağlık sıhhat versin cnm.Ordaki başka bayanlar vardı genç ben dedim ameliyattan sonra oldu diye oda aynı şeyi söyledi.Ben kendimi biliyorum daha önceden daha rahat kilo verebiliyodum ameliyatları olalı 2 sene oldu 3 ayda 3 ameliyat serumlar bide kendimi toparlayayım dedim bi şiştimki sorma.Şaşırdım ameliayta öncesi rahat giydiğim kıyafetler olmadı farkettim.Ondan sonrası zaten malum burda sürekli spor ve yaptığım şeyleri paylaştım.
İnan leslie'nin şanını duymadığım yer kalmadı hakkaten.Facebook gruplarında da leslie ile zayıflayanlar çoğunlukta spor grubunda da tavsiye ediyolar hep.Zaten bıraktım ağır sporları önce yağlı görüntü bi gitsinde.Emelin vereceği programla beraber araya eliptik yürüyüş leslie katarım sadece uğraşamayacam.Sonrasında düşünürüm ne yapacağımı.
Ay cnm sağolun varolun iyiki varsınınz ve burdasınız canlarım benim.sevgili lion, öncelikle geçmiş olsun, inşallah ben inanıyorum başaracağına burada herkes senin sayende evde spor fikrine kavuştu...sen , derya abla herkese ilham oldu...benim gözümde gerçekten spor konuşunda çok araştırmacı, bilgili birisin...çok güzel paylaşımlarda bulundun... hatta bir video vardı ; japon bir adam gaziydi sanırım ,doktorlar yürüyemezsin demişler, ona rağmen düşe kalka spor yapıp , kilo verip koşmaya başlayan... o hep aklıma gelir moralim bozulunca...başaracağına inanıyorum... hatta hepimizin...Derya abla da hastalığına rağmen, herkesten çok çalıştı ve başardı kilo vermeyi... gerçekten insan isterse herşeyi başarabilir...
Allah hepimize sabır azim irade kolaylık versin sağol cnm.Lioncum düzelmez bir durum degil ama cok iradeli ve sabirli olmalisin. Artik sorununu bildigine göre savasman daha kolay. Hadi kolay gelsin canim.
Sabah sabah motivasyon olsun günaydın günaydın
Eki Görüntüle 1061206 Eki Görüntüle 1061207 Eki Görüntüle 1061209
Eki Görüntüle 1061210 Eki Görüntüle 1061211 Eki Görüntüle 1061212
Eki Görüntüle 1061213 BENCEDE