Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

rica ederim ne demek derya,
yalnız 3 sezeryan ve hashimoto yazdığını görünce biraz üzüldüm geçmiş olsun. hashimoto için biraz erken diyebilirim senin için ama umarım tedavisi konusunda özenlisindir çünkü kilo sorununun en büyük sebebi bu rahatsızlığındır kuşku yokki. umarım günlük tiroksinini alıyorsundur.
yalnız sen poponun şekil ve ölçü olarak sorunlu olmadığını düşünüyor olabilriisn ama vücut yüzey alanın 1,56 metrekare iken ve karın bölgendeki bahsettiğin o şişlik ile iç bacaklarının yumuşaklığı birbirinden bağımsız çözemeyiz. öncelikle rahatsızlığını göz önünde bulundurarark senin endeksindeki birnin uzun vadeli sürekliliği olan ve değiştirmeyeceğin bi program uygulaman lazım. ben sana bu konu ile iligii daha detaylı örnekler ve sonuç alınmış benzer çalışmalar ile iligli bişeyler atacam canım

tabiki yardımcı olabilirsem sevinirim bubble. akşama eşimin doğum günü :) onu kutlamaya gidecz belki bilgisayar başında olmam o anda ama gördüğümde mutlaka cevap yazarım

Tesekkür ederim canim acele etme lütfen esinin dogum gününü kutlarim bu arada. Evet 3 sezaryen beni mahvetti gercekten de ama iste insan cocuklari icin herseye katlaniyor. Hasimoto icin ömür boyu ilac kullaniyorum canim kontrol altinda. Senin tavsiyelerini de dikkate alacagim canim cok sagol.

Cevabın için teşekkürler öncelikle emelimben ... bende bir ara ölçtüğümde ölçülerimi yazsam, fazla olmam değil mi ??

Dün yaptıklarımı sayayim,
evden işe yürüdüm 35 dk , evde 50 dk eliptik bisiklet yaptım, bir de 10 dk'lık popsugar fitness bacak videosu yaptım... dün çok azimliydim... kendimi tebrik ediyorum...
yediklerime de çok dikkat ediyorum şu ara....

rica ederim ne demek nie fazla olsun ki :)
şimdi fiziksel durumunu bilmediğim için yürüyüşlerinin veya kondisyon çalışmalarının ne kadarı sana yeterli veye gereksiz olduğunu söyleyemem. ölçülerinden sonra biraz daha uygun ve düzenli bi program oluşturabiliriz seninle.

ama yürüyüşün kilo sorunu olanlarda çokta bi işe yaramadığını söyleyebilirim. yürümek sadece bacak ve birazcıkta basen çalıştırır o kadar. fakat tempolu 45 dakikalık yürüyüşler ile kalp sağlığını koruyabilir, obeziteye önlem alabilir, dolaşımı arttırabilirisn. ama bu topiktekilerin ihtiyacı bunlardan daha fazlası ve dolayısıyla yürüyüşten çok daha fazlasını yapmaya ihtiyacın olmalı.

tebriğin için teşekkür ederim umarım güzel bir akşam olur bizimde :)

senin durumun rahatsızlığından dolayı biraz farklı detaylı konuşuruz mutlaka

aslında tempolu yürüyorum o da işe yaramaz mı ? yoksa zamanı mı az ?

diyetisyene gittiğimde oda demişti avm'ye gidip 2 saat dolaşınca spordan sayılmaz diye...

aslında tempolu yürüyorum o da işe yaramaz mı ? yoksa zamanı mı az ?

diyetisyene gittiğimde oda demişti avm'ye gidip 2 saat dolaşınca spordan sayılmaz diye...

ne kadar tempolu yürüsende az önce saydığım faydaların dışında asıl amacına ulaşamazsın maalesef. diyetisyen doğru sölemiş :) yürümek bayanlara en zor gelen şeydir aslında evde çok daha etkili bi performans ile o tempolu yürüyüşten çok daha fazlasını yapabilir hedefine daha kolay ulaşabilirsin bence

Kizlar leslie nin 30 days firm olan videosunu da yaptim 170 kalori cok hosuma gitti hareketler. Biraz leandroyu animsatti.

İnşallah cnm sebebini öğrenmek bile beni iyi hissettirdi.Sürekli niye böyleyim diye diye ki ben hiçbişeyin peşini bırakmam.İllaki merak varya araştırırım bu huyumu çok seviyorum.Bundan sonra daha uygun program planla öyle karışık videolarla ne vücudumu nede kafamı karıştırmayacam.Yardımın için teşekkür ederim cnm.

Eşinin doğum günü kutlu olsun cnm umarım güzel bi akşam geçirir eğlenirsiniz:127:.İyi eğlenceler size.

Cnm sana da geçmiş olsun bu hafta doktorum programlarını takip etmiştim orda haşimoto tiroid hastalığından bahsetmişlerdi.Demek sende de var ama maşallah sen azminle başardın cnm.Allah şifa versin bize.Vücudumuzu iyi analiz edip ona göre program uygularsak istediğimiz sonuca ulaşırız elbet.Hiçbişey imkansız değil benim felsefem bu onun için yorulsamda bıksamda usanıp umutsuzluğada kapılsam yine pes etmedim.Sende vazgeçme pes etme cnm.

Bu arada benim diyetisyen bugün yoktu gittiğimde yine gidicem.Bütün gün iş görüşmesi diyetisyen di derken çok yoruldum spor yapacak halim kalmadı hiç.

Lioncum doktorlar bana inanmadilar kan degerlerimde cikmiyordu cünkü, onlar ciddiye alana kadar yillarca saclarimi kaybettim, basimda sac kalmadi. Nihayet burada bir doktor bir ayda 10 kg alip ayakta duramayacak hale gelince bir de ultrasonla bakalim dedi de orda ortaya cikti. Kendimizi dinleyip gerektiginde ayak dirememiz de lazim. Simdi iyiyim cok sükür bazen cok yorgun oluyorum ama inatlasiyorum kendimle.

Cnm benim ya bende diyorum sürekli yorgunum halsizim sürekli uyumak istiyorum.Şimdi arada unutkanlık hafiza kaybı saç dökülmesi hepsi vardı bende.Kocam da bana tembelsin 60 yaşındaki kadınlar gibisin hiç ben seni canlı dimdik ayakta göremeyecekmiyim işte diyip duruyodu enerjim yokki.Enerjimi topluyorum işlerimi yapıyorum sonra baş ağrısı yatmak zorunda kalıyodum.Evet gerçektende ısrar etmek gerekiyo.Bende sürekli sebebini arayıp durdum bu sayede biliyosun ne kadar çok isyan ettiğimi bu noktaya geldim işte.Bundan sonrası herşey güzel olur inşallah bizim için.

Canım sonucunu bekliyorum senin ebru şallı videosunun takiteyim seni :)
Alıp başlayamadım hala ya bi çıkamadım fırsatımolmadı.

Aynen sebebini öğrenmek rahatlatmıştır seni. iyiki gitmişsin. çünkü doğru egzersizlerle ve uygun diyetle kişinin istediği forma kavuşmaması mümkün deil. anca işte böyle gizliden bi rahatsızlık yoksa tabi. çaba sarf edipte karşılığını alamadığını düşünen herkes yapmalı bunu ve bi kontrole gitmeli. çok zor olmasa gerek...
eşimin doğum gününü kutlamışsın teşekkür ederim güzel bi geceydi

Herkese gunaydiiiiin!!! Sabah 4 fast miles leslie yaptim 350 kalori. Lioncum resimler güzel ama bu kadar kasli olmasam da olur yahu... Ben yine mel b tarzi vücutta kalayim hedef olarak.

Selam kızlarr bende geldim artık ameliyat sonrası(meme büyütme+burun) yeterince dinlendim bence şimdi bir ay erken diyeceksiniz ama benim ikinci meme ameliyatım olduğu için iyileşme sürecim çok hızlı oldu, şimdi spor yapmak için kendimi hazır hissediyorum ama lioncum aynen bende senin gibiyim üzerimde nası bir tembellik varr anlatamam sürekli uykum var yada halsizimm. Bu topiğe ilk yazdığım zamanlar 68 kiloydum kalçam 104 tü !!! Şuan 60 kiloyum kalçam 94 95.. Hedefim bi dört kilo daha verip sıkılaşmak. Tamam inceldim ama basen popo çok kötü hala. Etim çok yumuşak selülitlerin maşallahı var :/ bi üç cm daha incelip sıkılaşmam gerekiyor. Jillian killer buns yapıp faydasını gören var mı? Brazil bıtt lift yapmicam bu sefer. Aylık squat programını yapmak istiyorum kesin olarak. Ama spor videosu konusunda kararsızım napmalıyımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…