arkadaşlar nasılsınız? uzun zaman oldu halinizi hatrınızı soramadım.
Ben bizden haberler vermeye geldim. Evlatçıklarım sabırsız çıktı 27 ocakta doğdular 31haftalık kuvözdeler şimdilik
İnşallah yakın zamanda sağlıklarına kavuşup evlerine gelecekler inşallahhhh.
Allaha emanet olun
arkadaşlar nasılsınız? uzun zaman oldu halinizi hatrınızı soramadım.
Ben bizden haberler vermeye geldim. Evlatçıklarım sabırsız çıktı 27 ocakta doğdular 31haftalık kuvözdeler şimdilik
Allaha emanet olun
Cnm benim hayırlı olsun çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatarkadaşlar nasılsınız? uzun zaman oldu halinizi hatrınızı soramadım.
Allaha emanet olun
Derya'cım çok sevindim ne güzel böyle motivasyon haberlerini almak.Azmine sabrına istikrarına hayranım.Çalışmalarının meyvelerini aldın sonunda darısı bizim başımıza.
tutku29 cnm aynen spora devam.Bütün plates malzemelerim var fakat güzel hevesle yapabileceğim video bulamadım.Bulursam malzemelerimi kullanıcam artık evi spor salonuna çevirdim inşallah aldığım yeni evimde küçük bi odam olurda orayı spor odası yaparım.
Bu arada beğen butonu nedense olmuyo bazı mesajları beğeniyo bazı mesajlarda olmuyo kızlar sizin mesajlarınızı beğen yapamıyorum malesef.Sinir oluyorum bi değiştirselerdi.
canım selam şu video indirme linklerini özelden atman mümkün mü ?
Şimdi attım cnm tüm linkleri verdim yine problem olursa tekrar gönderirim.canım selam şu video indirme linklerini özelden atman mümkün mü ?
Bu hareketler kilo verdiriyor mu ? Kilo vermek ıstemıyorum cünkü
kızlar siz genelde sabah mı yapıyordunuz aksam mı ben çalıştıgım için sabahları biraz zor olucak sanırımve önerileriniz nelerdir?
thalix, teşekkür ederim sayenizde motivasyonumu kaybetmiyorum:):):)
lion 81, blogilates 'ten pilates yapabilirsin kısa ama inanılmaz etkili videoları var yalnız o kız çok konuşuyo insanın beyninide yoruyor
Dün akşam fitnessblender upper body 5*5*5 yaptım çok etkiliydi kesinlikle öneririm üstünede blogilates bacak çalışmaları yaptım en son yüklenenlerden onlarda çok etkiliydi önümüzdeki hafta programıma yine eklemeyi düşünüyorum.
Bi ara bende calisiyodum gercekten zor oluyor sabah 6 da kalkip 10 ar dk lik hareketler yapiyodum o güne göre (karin,kalca,bacak vs) saat 7ye kdr .
Aksam eve gelincede yürüyüse cikiyodum 1 saat. cikamiyosam leslie yapiyodum 2mil,3 mil.....Simdide eger calisirsam o sekilde devam ettirmeyi düsünürüm hafta ici.Hafta sonu sabah 10 gibi 30 ile 1 saat arasi videolarla dengeliyebilirsin.
Saat kacta ise gidiyosun ve kacta eve geliyosun bunlar cok önemli ayrica evlimisin? evliysen daha zor olcaktir ama degilsen rahatlikla uygulayabilirsin
Su an calismiyorum öglen yapiyorum ben sabahlari cok halsiz ve yorgun hissediyorum öglen yapmak daha iyi geliyor
bekarım 8 gibi evden cıkıyorum 18.30da evde oluyorum bende bu sekilde ilerleyebilirim sanırım sabah 6 da kalkmakta zor olucak tabii ama napalım
Evet biraz fedakarlik yapmak gerekiyor hafta ici bir gününü tatil yapmalisin bu arada belirtmeyi unuttum :)
hangi bölgelerden sikayetcisin acaba piyasadaki videolari arastirman gerekli 10 dk 15 dk olanlardan özellikle .Brazil düsünüyosan onu sadece haftasonu yapsan yeter cünkü cok yorar seni hafta ici kaldiramazsin. Bölgesel olarak istediklerinide belirtirsen burdan bikac link atabilirim aklimda olan videolardan