Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Merhaba ben platesimi tamamladım. 10 minute solutions quick sculpt ve cassey den sexy legs videosunu yaptım kendimi çok iyi hissediyorum. Yeşil cayimida içiyorum.

Bu arada derya'cim yokluğun farkediliyo umarım bi sıkıntı yoktur.

Lion merhaba 21 day fix egzersiz peograminin linkini nasil bulabilirim yardimci olabilir misin

Merhaba ben platesimi tamamladım. 10 minute solutions quick sculpt ve cassey den sexy legs videosunu yaptım kendimi çok iyi hissediyorum. Yeşil cayimida içiyorum.

Bu arada derya'cim yokluğun farkediliyo umarım bi sıkıntı yoktur.

Sagol lioncum ilgin icin cuma günü oglum yine okuldan grip virüsü getirdi cumartesi coluk cocuk ateslendik daha düzelemedik. Bu okullardan gelen virüslerden bana fenalik geldi artik. Iki hafta arka arkaya hastalik yasadim, gecen hafta midem bu hafta grip. Tekrar forma girmem zaman alacak simdi. Leslie nin eski nine videolarindan filan baslarim artik. Neyse ki istahim olmadigi icin kilo da almiyorum 56-57 arasi gidip geliyorum. Adet öncesi dönemde olmama ragmen.

Seda cnm 21 day fix bende farkettim başka videoları ararken dikkatimi çekti. Linkini de aradim sayfa sayfa ne
yazikki bulamadım torrenttede yok. Bakarım bulursam hemen linki veririm cnm.

Sagol lioncum ilgin icin cuma günü oglum yine okuldan grip virüsü getirdi cumartesi coluk cocuk ateslendik daha düzelemedik. Bu okullardan gelen virüslerden bana fenalik geldi artik. Iki hafta arka arkaya hastalik yasadim, gecen hafta midem bu hafta grip. Tekrar forma girmem zaman alacak simdi. Leslie nin eski nine videolarindan filan baslarim artik. Neyse ki istahim olmadigi icin kilo da almiyorum 56-57 arasi gidip geliyorum. Adet öncesi dönemde olmama ragmen.
Cnm benim çok geçmiş olsun. Alışmışım sizlere cnm yokluğunu hemen farkettim. Orası soğuk degìlmi ne kadar dikkat etsende mani olamıyosun allah şifa versin cnm. İyileşte sporu ondan sonra daha sağlıklı yaparsın.

Cnm benim çok geçmiş olsun. Alışmışım sizlere cnm yokluğunu hemen farkettim. Orası soğuk degìlmi ne kadar dikkat etsende mani olamıyosun allah şifa versin cnm. İyileşte sporu ondan sonra daha sağlıklı yaparsın.

Sagol lioncum. Inanilmaz ama o kadar guzel bir bahar yasiyoruz ki gunluk guneslik. Insan guzel havada hasta olunca daha cok sinir oluyor.

Tutku cnm bu Ebru'nun beyaz gazetedeki videolarını nasıl indirebilirim. Bi ara en son bittiği yerden başa doğru yapıyodum. Bilgisayar zırt pırt donuyo benim heveste gidiyo. Şimdilik yabancı videoları yapıyorum. Arada Ebru'dan da yaparım.

Tutku cnm bu Ebru'nun beyaz gazetedeki videolarını nasıl indirebilirim. Bi ara en son bittiği yerden başa doğru yapıyodum. Bilgisayar zırt pırt donuyo benim heveste gidiyo. Şimdilik yabancı videoları yapıyorum. Arada Ebru'dan da yaparım.

bende arşiv var aslında sana göndermek isterim ama nasıl yapabilirim onu bilmiyorum

bende arşiv var aslında sana göndermek isterim ama nasıl yapabilirim onu bilmiyorum
Bi yandan Ebru'nun videolarını da yapmak istiyorum aslında değişik hareketleri var onunda.Yabancı videolar aynı rutin aynı çeşit.Neyse artık ben bi yolunu bulurum olmazsa youtube daki videolarını indiririm.Bilgisayarda indirdiğim videoları usb ye kaydedip ondan sonra televizyona takıp yapıyorum.Biligisayar takılıyo çocuklar oyun indirmişler bide bana sıra gelmiyo onların oyun merakından.Sağol cnm yinede.

Derya'cım cnm nasıl oldun şimdi daha iyisindir inşallah topiğe gel artık hareketlensin buralar.Özledik seni thalix de yok ortalarda valla sağda solda takılıyorum bende işte.Derya'cım beni gaza getirde şu Brazil'e başlayayım artık spor yapıyorum ya aynaya bakıyorum kalçam yine aşağıda:KK50: duruyo.Önceki halini istiyorum:26: ve Brazil yapmak istiyorum kalçam yukarı kalksın yine:KK1: dik dik yürüyeyim.

Derya'cım cnm nasıl oldun şimdi daha iyisindir inşallah topiğe gel artık hareketlensin buralar.Özledik seni thalix de yok ortalarda valla sağda solda takılıyorum bende işte.Derya'cım beni gaza getirde şu Brazil'e başlayayım artık spor yapıyorum ya aynaya bakıyorum kalçam yine aşağıda:KK50: duruyo.Önceki halini istiyorum:26: ve Brazil yapmak istiyorum kalçam yukarı kalksın yine:KK1: dik dik yürüyeyim.

Canim sagol ilgine bana o kadar destek oluyosunuz ki sizler de forum günlük ugrak yerim oldu. Lioncum daha iyiyim ama disarda hafif yürüyüslerle isinma turlari yapiyorum. Gecen ay 3 kg birden verince bacaklarim yumusadi yine sikilastirmam lazim acilen. Son kalan karnimdaki yag parcasi üstünde de yaz tatilinden önce calismam lazim. Insan hic memnun olmuyor iste hep görecek kusurlar buluyoruz. Ben de brazile bi motive olamadim neden bilemiyorum. Oysa gecen yil evde insaat filan dinlemedim düzenli yaptim ve cok da faydasini gördüm. Sen basla da biz seni takip edelim bari lioncum.

Canim sagol ilgine bana o kadar destek oluyosunuz ki sizler de forum günlük ugrak yerim oldu. Lioncum daha iyiyim ama disarda hafif yürüyüslerle isinma turlari yapiyorum. Gecen ay 3 kg birden verince bacaklarim yumusadi yine sikilastirmam lazim acilen. Son kalan karnimdaki yag parcasi üstünde de yaz tatilinden önce calismam lazim. Insan hic memnun olmuyor iste hep görecek kusurlar buluyoruz. Ben de brazile bi motive olamadim neden bilemiyorum. Oysa gecen yil evde insaat filan dinlemedim düzenli yaptim ve cok da faydasini gördüm. Sen basla da biz seni takip edelim bari lioncum.
Rica ederim cnm sizlerin sayesinde bende topiğe giriyorum spor için motive oluyorum daha ne olsun.İyi olduğuna sevindim cnm.Aynen gözümüz doymuyo illaki kusur buluyoruz.

Tamam cnm başlarım ben anladım zaten Leandro toparlar beni ancak.Kaslarımın şişmemesi içinde yanına pilates yaparım.Bu hafta pilates yaptım.Akşamları az yiyorum atıştırmamaya dikkat ediyorum küçük tabakları kullanıyorum porsiyonu küçültüyorum.Böyle böyle hedefime ulaşacam elbet.8 Mart dünya kadınlar gününde canım çok sıkıldığı bi anda elime defterimi kalemimi aldım ve kalbimden dökülen tüm cümleleri yazdım.Bi nevi kendimle hesaplaştım.Aslında yazımı burda da paylaşmak isterdim belki birilerinin kalbinde bişeyler uyandırır diye ama utanıyorum işte.Uzun bi yazı oldu ama iyi geldi kendime geldim biraz kendimi sorguladım.

Bunlarda motive resimlerimiz olsun bende gaza geleyim başlayayım bir an önce

$10003543_493720354073618_1959571942_n.jpg $1962655_640457776026426_999454121_n.jpg $1939647_638631876209016_805690496_n.jpg
$1890981_641249529280584_1609469110_n.jpg $1898210_640204779385059_957355905_n.jpg

Bilim adamlarının yaptığı araştırma sonucunda, ıspanağın yapraklarında bulunan tilakoid maddesinin tokluk hormonu sağlayabildiği öğrenildi. Araştırmada her sabah sulandırılmış ıspanak özü içen katılımcıların daha fazla tokluk hissettikleri ve şekerli yiyecekleri daha az arzuladıkları gözlendi.

İsveç'teki Lund Üniversitesi'nden bilim adamlarının araştırması, yaprak zarlarındaki tilakoidin, lipid yağların sindirilmesini yavaşlattığını ve tokluk hormonunun salgılanmasını sağladığını gösterdi.

Prof. Dr. Erlanson-Albertsson, "Bedenimiz doğrudan taze ıspanağı ayrıştıramadığından, tilakoidin bitkinin hücrelerinden çıkması için ıspanağın öğütülmesi, süzülmesi ve bu şekilde içilmesi gerektiğini belirtti.
Alıntı

Bu saat oldu hala tembellik ediyorum pazartesi sendromu olsa gerek. Tabi hafta sonu alıştım yatmaya zor geliyo şimdide. Hadi zorla kendi lion :mad:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım harikasın yaaaa uzun zamandan sonra göbek değilde basen üzerine açılan bir topiğe rastladımmm çok mutlu oldum :KK55: çok hırslandım bende dediklerini tek tek yapacağımmm hepsine bütün sayfalara bakamam belki ama ana sayfadakileri uygulayacağım, çok teşekkürler . :KK55: :KK55: :KK54: :KK52:

canım harikasın yaaaa uzun zamandan sonra göbek değilde basen üzerine açılan bir topiğe rastladımmm çok mutlu oldum :KK55: çok hırslandım bende dediklerini tek tek yapacağımmm hepsine bütün sayfalara bakamam belki ama ana sayfadakileri uygulayacağım, çok teşekkürler . :KK55: :KK55: :KK54: :KK52:
:KK34::KK34:Cnm ilk sayfada verdiğim linklerden indirebilirsin.Bende Brazil'e başlamak için yanıma arkadaş arıyodum.Brazil videoları ile gerçekten çok güzel vücut hatlarına kavuşuyosun.Sadece yap ve devam et kalçanın nasıl yükseldiğine şahit ol bacaklarınında nasıl şekillendiğini gör hepsi bu kadar.Zor diye vazgeçme sakın.Sonuç dikkatler senin üzerinde yoldan geçen arabaların bile sana dönüp:KK23: bakması:KK53::KK52:Sanki Brazil kadınları gibi seksi:KK23: hatlar işte bu kadar.

ERTELEME YAŞA!
* Hayatınızın her zaman yeni başlangıçlara kucak açtığını biliyor musunuz?

* Bu sabah yatağınızdan yepyeni bir siz olarak uyandığınızı

...* Bu sabah beyninizin yepyeni mutluluk hormonları salgıladığını

* Bu sabah bedeninizin yeniden ve olumlu yeniliklere programlandığını

* Bu sabah zihninizde harika yaratıcı düşünceler uyandığını

* Bu sabah sizi nefis bir günün beklediğini

* Bu sabah gülümsemenizin, gülümsediğiniz her insana neşeyle ulaştığını

* Bu sabah edindiğiniz her amacın, hayatınıza yansıdığını

* Bu sabah aldığınız her olumlu kararı yaşamınıza aldığınızı

* Bu sabah hissettiğiniz her duygunuzun bedeninizde var olduğunu

* Bu sabah kendinizi her onaylamada, hayatınızı da onayladığınızı

* Bu sabah "günaydın" dediğiniz herkesin kalbini kazandığınızı

* Bu sabah kendinize ve hayata neşeyle ve umutla sarıldığınızda, yarının o harika resmini yaptığınızı

* Bu sabah sevdiğinize/sevdiklerinize "seni seviyorum" dediğinizde, onu, kendinizi ve hayatı sevgiyle kucakladığınızı biliyor musunuz?

O halde bu sabahı fark edin.

Sabah yeni bir gün ve yeni bir siz.

Hayat size harika bir hediye paketi sunuyor.

Bu sabah paketi açın ve yaşayın.

Sakın bunu yarın sabaha ertelemeyin.
ŞİMDİ YAŞAYIN!!
!

X