- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben platesimi tamamladım. 10 minute solutions quick sculpt ve cassey den sexy legs videosunu yaptım kendimi çok iyi hissediyorum. Yeşil cayimida içiyorum.
Bu arada derya'cim yokluğun farkediliyo umarım bi sıkıntı yoktur.
Cnm benim çok geçmiş olsun. Alışmışım sizlere cnm yokluğunu hemen farkettim. Orası soğuk degìlmi ne kadar dikkat etsende mani olamıyosun allah şifa versin cnm. İyileşte sporu ondan sonra daha sağlıklı yaparsın.Sagol lioncum ilgin icin cuma günü oglum yine okuldan grip virüsü getirdi cumartesi coluk cocuk ateslendik daha düzelemedik. Bu okullardan gelen virüslerden bana fenalik geldi artik. Iki hafta arka arkaya hastalik yasadim, gecen hafta midem bu hafta grip. Tekrar forma girmem zaman alacak simdi. Leslie nin eski nine videolarindan filan baslarim artik. Neyse ki istahim olmadigi icin kilo da almiyorum 56-57 arasi gidip geliyorum. Adet öncesi dönemde olmama ragmen.
Cnm benim çok geçmiş olsun. Alışmışım sizlere cnm yokluğunu hemen farkettim. Orası soğuk degìlmi ne kadar dikkat etsende mani olamıyosun allah şifa versin cnm. İyileşte sporu ondan sonra daha sağlıklı yaparsın.
Tutku cnm bu Ebru'nun beyaz gazetedeki videolarını nasıl indirebilirim. Bi ara en son bittiği yerden başa doğru yapıyodum. Bilgisayar zırt pırt donuyo benim heveste gidiyo. Şimdilik yabancı videoları yapıyorum. Arada Ebru'dan da yaparım.
Bi yandan Ebru'nun videolarını da yapmak istiyorum aslında değişik hareketleri var onunda.Yabancı videolar aynı rutin aynı çeşit.Neyse artık ben bi yolunu bulurum olmazsa youtube daki videolarını indiririm.Bilgisayarda indirdiğim videoları usb ye kaydedip ondan sonra televizyona takıp yapıyorum.Biligisayar takılıyo çocuklar oyun indirmişler bide bana sıra gelmiyo onların oyun merakından.Sağol cnm yinede.bende arşiv var aslında sana göndermek isterim ama nasıl yapabilirim onu bilmiyorum
Derya'cım cnm nasıl oldun şimdi daha iyisindir inşallah topiğe gel artık hareketlensin buralar.Özledik seni thalix de yok ortalarda valla sağda solda takılıyorum bende işte.Derya'cım beni gaza getirde şu Brazil'e başlayayım artık spor yapıyorum ya aynaya bakıyorum kalçam yine aşağıda duruyo.Önceki halini istiyorum:26: ve Brazil yapmak istiyorum kalçam yukarı kalksın yine dik dik yürüyeyim.
Rica ederim cnm sizlerin sayesinde bende topiğe giriyorum spor için motive oluyorum daha ne olsun.İyi olduğuna sevindim cnm.Aynen gözümüz doymuyo illaki kusur buluyoruz.Canim sagol ilgine bana o kadar destek oluyosunuz ki sizler de forum günlük ugrak yerim oldu. Lioncum daha iyiyim ama disarda hafif yürüyüslerle isinma turlari yapiyorum. Gecen ay 3 kg birden verince bacaklarim yumusadi yine sikilastirmam lazim acilen. Son kalan karnimdaki yag parcasi üstünde de yaz tatilinden önce calismam lazim. Insan hic memnun olmuyor iste hep görecek kusurlar buluyoruz. Ben de brazile bi motive olamadim neden bilemiyorum. Oysa gecen yil evde insaat filan dinlemedim düzenli yaptim ve cok da faydasini gördüm. Sen basla da biz seni takip edelim bari lioncum.
Bunlarda motive resimlerimiz olsun bende gaza geleyim başlayayım bir an önce
Eki Görüntüle 1024063 Eki Görüntüle 1024064 Eki Görüntüle 1024066
Eki Görüntüle 1024069 Eki Görüntüle 1024071
Cnm ilk sayfada verdiğim linklerden indirebilirsin.Bende Brazil'e başlamak için yanıma arkadaş arıyodum.Brazil videoları ile gerçekten çok güzel vücut hatlarına kavuşuyosun.Sadece yap ve devam et kalçanın nasıl yükseldiğine şahit ol bacaklarınında nasıl şekillendiğini gör hepsi bu kadar.Zor diye vazgeçme sakın.Sonuç dikkatler senin üzerinde yoldan geçen arabaların bile sana dönüp bakmasıSanki Brazil kadınları gibi seksi hatlar işte bu kadar.canım harikasın yaaaa uzun zamandan sonra göbek değilde basen üzerine açılan bir topiğe rastladımmm çok mutlu oldum çok hırslandım bende dediklerini tek tek yapacağımmm hepsine bütün sayfalara bakamam belki ama ana sayfadakileri uygulayacağım, çok teşekkürler .