Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

slm herkese
brazil butt lift 2. günümdeyim bacaklarımda hafif bi sızı olsada şiddetli hamlık ağrısı gibi değil devam edecek gibiyim bakalım=) bi yandan da jilliana başlayacağım sanırım ikisi ağır gelir bir tercih yapacagım sanırım

Sevgili tutku cogumuz leslie basligindayiz. Orada basariyi yakalayinca bir araya toplandik. Seni de bekleriz.
Ne kadar çok mahcubum ve sayfamı ihmal ettiğim için üzülüyorum.Arkadaşımın yerinde çalışıyodum oturmaya telefonla bile konuşmaya zamanım yoktu o kadar hareketli bi işti.Eleman alınanana kadar dediler ama ben yok artık daha fazla dayanamadım.Her gün istemeye istemeye zorla gidiyodum ya.Tamam dedim başınızın çaresine bakın artık ben daha gelmiyorum.Oh be dünya varmış sonunda evimin sıcaklığında rahatım.Sporumu bile yapacak halim yoktu iyice uzaklaştım spordan.Yine başlayabilicem sonunda.

Özledim sizleri yahu

Cnm her ikisi zor gelebilir kendini ilk zamanlarda zorlarsan bi müddet sonra vücudun tepki verir yani bıkkınlık gelir demek istedim.Bende de hırs var onun yüzünden bi yandan brazil yaparken diğer taraftan Jillianın killer videolarının levellerini yapardım.Hatta gün içinde 3 leveli aynı günde yaptığımı bilirim.En iyisi kendine plan ve program yapman ona odaklanman.Hepsini aynı anda yapmaya çalışmak bende olduğu gibi kafa karışıklığına konsantrasyon ve odaklanma sorununa yol açıydağını dağıtma gün içinde baktın hala enerjin devam ediyo yanına yine ek video koyabilirsin tabiki.

Hosgeldin canim baslik cok bos kaldi sensiz :) bende leslie yapiyorum ama her zaman brazil basligina bakarim aliskanlik :)
Sen neler yapmayi düsünüyosun bakiyimmm anlat :)

Hosgeldin canim baslik cok bos kaldi sensiz :) bende leslie yapiyorum ama her zaman brazil basligina bakarim aliskanlik :)

bende bakıyorum hiçbişey yapamasamda kızlar neler yapmış diye alışkanlık olmuş

Hoşbulduk cnm evet çok sessiz kalmış.Ben Tracey Mallettin yeni videosu var ballet booty barre onu yapmak istiyorum.Geçen denemek istedim 1 saat 29 dk sürüyo ama gerçekten müthiş çalıştırıyo 40.dk da tıkandım daha da gidemedim.Bacaklara bile şok etkisi yapıyo.Başka videolarda ekledim ama nedense hepsinide eledim.Aslında brazil yapmak istiyorum ya niye master serisinin linkleri ölü içim gidiyo brazil yapmak için o kadar güzel bi vücut şeklini yaratan başka bi videoya rastlayamadım.Şimdi yaparsam zatan kalçalarım iyice büyük kaslarım da kalçalarımda şişer diye yapmıyorum.Zayıflamam lazım önce yada hem diyeti hem brazili beraber götürmem lazım.Kararsız kaldım açıkçası.

bende bakıyorum hiçbişey yapamasamda kızlar neler yapmış diye alışkanlık olmuş
Ah cnm benim seviyorum sizleri ben arada gizli gizli telden baktım işyerinde tuvalete girdim telefondan bakındım içim gitti valla.yazacak zamanım bile yoktu ama iyide dersimi aldım.Allah kolaylık versin herkese ben bu kadar zor çalışmamıştım kendime geldim açıkçası benim gibi tembel birine fazla geldi yani.

Hosgeldin lioncum ben de arkadaslar gibi her gün bakiyorum bu baslikta ne var ne yok diye brazil yapmasam da su an. Sohbet ve motivasyon bile yeter birbirimize verdigimiz. Baharda bi tur leandro yapsam diyorum bi motive olamadim. Ben leslie yapiyorum bi de disarda yürüyüs dönüsümlü olarak. Ic bacaga agirlik verdim bi de gögüs ve karin hareketleri iste hafta geciyor. Callanetics in o meshur 100 hareketini de ekliyorum calismalarima. Daha fazlasina sabrim el vermiyo bilmem tek hareketin ne kadar mucizevi etkisi olur ama bu sabah baktim karnimdan 1 cm daha gitmis bu hafta 79 cm olmus. Bi 70 olsa karnim belim de 65 filan cok iyi olacak. Hadi sen de basla da hareketlensin baslik biraz.
Istersen önce kardio ile biraz yag yak canim sonra kaslarin sisip kötü görünüm olmasin.

Anladim canim
Bende senden gördügüm icin tracy malleti arastirdim epey videosunu indirdim cok basarili haftada 2-3 kez hafif videolarindan basladim ilerde baska videolarina gecmeyi düsünüyorum ama ben kendimde cardio eksikligi gördügümden leslie ekledim.4 kg fln vermek istiyorum.Sadece tracy yeterli olmaz diye düsündüm..zaten su an yaptigim videolar tracyden sunlar

http://www.youtube.com/watch?v=XxfPWtcA1XY
http://www.youtube.com/watch?v=T8jTUhWewhs

Leslieden radio remix istersen bunuda indir canim silinebilir ben kendim yükledim hepsini
http://www.youtube.com/watch?v=A9GEYeGMaiY

http://www.torrentino.net/torrents/19ekd-tracey-mallett-s-booty-barre-ballet/start_download Direk link çıkıyo zona diye çıkan yazının altında saniyesi var onu bekleyin ondan sonra torrent iniyo biraz zaman alabilir bekle video çok güzel gerçekten şok etkisi var.Tüm vücut da çalışıyo.Süre uzun gelirse gün içinde ikiye bölersiniz.

thalix cnm traceyin ballet videosunun linki rusça ama google otomatik türkçeye çeviriyo ordan takip edersiniz.

Geliyorum kızlar oğlanların okul işini halledeyim size cevap yazıcam okul saati geliyo hazırlık vs yine burdayım.

bende öyle bir işte çalışmıştım insanın psikolojisi bozuluyo

Hoşbulduk cnm aynen sohbet motivasyon yeter.Sabah bi girdim o enerjiyle turbo barre videosunu yaptım küçük oğlanıda okula gönderdim şimdi sporumu yapmanın huzurunu mutluluğunu yaşıyorum.Vallahi kendime geldim bi yandan yazıyorum bi yandan kahvemi yudumluyorum:126: ohhhbe dünya varmış üzerimden büyük bi yük kalktı.Ne kadar güzel burdaki enerji birbirimize yansıyo.

İstersen Leandroya hep beraber başlayalım bende çok istiyorum yapmayı beraber başlarsak daha iyi gideriz.Yaz geliyo tabi ne güzel senin cm cmler gidiyo geri kalanıda verirsin merak etme.Biraz daha sabır cnm.Bende leslie merak ettim 2 mil ile başlasam fena olmaz leslie topiğine imrendim yani sizin sayenizde onada el atacam.Dur leslie topiğinede gireyim ben o gazla kardio yapmış olurum.

Cnm 4 kg yu verirsin ben ne yapayım offf 68 den 56 ya düşmek istiyorum.12 kilo fazlalığım var.Video için sağol cnm ekliyorum.
Bende araştırdım ama yok didik didik ettim bütün sayfaları.Kafama koydum vazgeçmeye niyetim yok biraz başka videolara takılayım sonra nasılsa çıkar meydana.

lioncum söz vermeyeyim de mahcup olmayayim. Ayran gönüllüyüm bu konuda biliyorsun. Ben simdi kendime göre bir düzen oturttum sabah cocuklar okula ben leslie, sonra islerimi yoluna koyup kizimla yürüyüse cikiyorum sonra halim kalirsa bölgesel bir seyler ya da yoga pilates yapiyorum kisa kisa. Bir blokta uzun süre ayiramiyorum zamandan dolayi. Bugün ögleden sonra belki tummy tuck yaparim. Bacak cok calistim son günlerde.

Cnm plan ve programını bozma.biliyorum hem çocuklar hem evin işleri spora ayrilan zamanda kısıtlı oluyo tabi.nasil yaparsak yapalim yeterki devamı olsun.

Ben gündüz sporumu akşam yaptım. Bisiklet ve ek kalça bacak hareketleri ile bitirdim. Bide a101 e yarım kiloluk ağırlık gelmişti ondan aldım. Dün onuda kullandım. 2 kiloluk ağırlığa göre hafif geldi.

Bugün eltimin yanına gidiyorum yeni doğum yaptı aileye yeni bebis geldi.
Herkese iyi hafta sonları pazartesi ye görüşürüz.

arkadaşlar nasılsınız? uzun zaman oldu halinizi hatrınızı soramadım.
Ben bizden haberler vermeye geldim. Evlatçıklarım sabırsız çıktı 27 ocakta doğdular 31haftalık kuvözdeler şimdilik
İnşallah yakın zamanda sağlıklarına kavuşup evlerine gelecekler inşallahhhh.
Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…