Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Akşama kadar tembellik ettikten sonra nihayet 50 dk lık bisiklet ve ek hareketlerle günümü tamamladım. Bi yorgunluk kahvesinide hakettim. Mutluyum ve huzurla uyuyabilirim artık :) :)

Lioncum inanilmazsiiiiiiiiin hemen indiriyorum insin yeterki gerekirse bende baska bi yere upload ederim
Begen tusu calismiyorum

Ay ay cok cok cok sevindimmmmmmmmmmmm

Off sehir disina cikmak zorundayim sabah indirmeye baslamistim takildi kaldi devamda etmedi su saatten sonra devamda edemem.
1.5 hafta sonra gelirim ins o zaman tekrar deniycem ins silinmezzz

Cnm bende bulduğuma sevindim ama çocuklar bilgisayarı kurcaladiklarindan yarım kaldı. Indirene kadar devam ederim. Insallah diger linkleride bulurum o zaman daha cok sevinecem iste.Sende gelince indirirsin cnm gule gule git iyi yolculuklar sana.

Kendimi kaldırabilirsem sporumu yapıcam nedense bi türlü istek gelmiyo. Ertelemenin zamanı değil şimdi kaybedecek zamanım yok.

Kendimi kaldırabilirsem sporumu yapıcam nedense bi türlü istek gelmiyo. Ertelemenin zamanı değil şimdi kaybedecek zamanım yok.

Yap lioncum yap ben seni motive edeyim. Ben sabah 2 mil radio hits leslie yaptim ardindan da 2 saat kadar bahcede calistim.

Ay teşekkür ederim cnm yapıcam tabi.deryacim biraz da moral bozuk dün olceyim kendimi dedim kalça basenler 109 cm e dayanmış bu sabah tartildim 68 hatta 69 a dayanmışim.ciddi derecede yediklerime dikkat etmem gerekiyo. İştah var bi kapatabilsem tek başına spor ne yazikki olmuyo. Kendime bi düzen koymaliyim.

Lioncum ac kalacagim diye düsünme. Bir kere o psikolojiyi kafandan at cünkü ac kalmana zaten gerek yok. Ben yeme düzenimi degistirdigimden beri inan daha cok doyuyorum ama sismiyorum. Bak bugün yediklerimi sayayim sana örnek olsun diye. Sabah icine hindi salami, beyazpeynir dogranmis 2 yumurtali omlet, öglen bir dilim balik ve bol karisik sebze, aksam da kiymali taze fasülye yiyecegim. Aralarda da muz ya da elma, findik fistik, bitter cikolata atistiriyorum. Bu sistemle kilo filan almiyorum artik. Canim makarna cekerse onu da yiyorum ama bir tabakla sinirlamaya calisiyorum. Kendine uyacak hayat boyu bir yeme düzenine alismalisin ne yazik ki baska türlü olmuyor.

Aynen öyle zaten sık sık yemek metabolizmayı daha hızlı çalıştırıyor mus vücut kıtlık moduna girmeden yediklerini yakıyorsun. Eşimde tartildi oda 102 kiloya çıkmış morali bozuldu. Bundan sonra fazla yemek yapma diyo sadece çocuklar için yapıyorum. Büyük oglum 14 yaşında 1.69 boy 72 kiloya çıktı. Ailece atiştırmalar i seviyoruz daha dengeli beslenmeliyiz artık. Senin menü de zengin aç kalmiyosun bende gözden gecireyim yediklerimi.

Tutku cnm bende cassey ho nun videoları ni seçtim. Dediğin gibi çok konusuyo ama katlanacaz artık.

kollarım nası ağrıyo bugün biliyomusun aralarda bunu yapsak taş gibi yapar kolları
Bende biraz önce Cassey'in pilates perfect body videosunu yaptım bantla çalıştık kollarım acıdı.Aynen cnm taş gibi oluruz valla.Bende pilatese ağırlık vermek istiyorum aslında diğerlerinden bana hayır yok anlaşılan.Herşeyi deneye deneye deneme tahtası oldum.Kardiyo olarakta eliptik bisiklete ağırlık vermek istiyorum tabi Leandro'ya da.Belli programda karar kılmak ve onunla artık devamını getirmek istiyorum.Olmuyo odağımı kaybediyorum böyle sürekli.Geçen hafta turbo barre,tracey mallett booty barre ile ballet booty barre sini yaptım zor oldu hemde 1 saatten fazla sürdüğü için bıktırıyo insanı.Az az da olsa belli programı yapmak daha etkili ve istikrarlı olur sanırım.En doğrusu bu.

Nedersin beraber götürelim bu pilatesi Ebru ile devam etmiyorum sinir oluyorum öffleyip pöflemesine.Bi alışabilsem hergün bi adım bi adım derken bağımlısı olsam keşke.Yabancı pilates videoları da ekledim.10 minute solution videolarıda var pilates için.

Bende hepsini yapmak istiyorum ama aynı anda olmuyo bu sefer konsantrasyon bozuyo oyüzden benim programımda fitnessblender,blogilates ve ebru şallı var.Ebru da çok konuşuyo ama ben onun sayesinde platesi öğrendim baya vücuduma faydası oldu.
Birlikte götürelim tabiki ben çok seviyorum güzel videoların varsa paylaş bende paylaşırım buldukça.

Aynen cnm benimde konsantrasyonum bozuluyo. Bi karar verip o yönde disiplini sağlamak lazım bunu anladım. Tamam o zaman beraber yapalım. Ebru canlı yaparken yapiyodum program bitince yarım kaldı. Elimde ki videoları yapayım da. Cassey kendi sitesindeki videoları kaydettim cnm. Şimdilik onları yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…