Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar fitness blender'ın 1 haftasını inat edip tamamladım.... gerçi son 2 gün dinlenmeydi ama yine de onu da sayıyorum çünkü 5 gün çok yorucuydu... ilk başta kilom artmış gibi geldi ama dün tartıldığımda 1 kilo vermiş gibiyim. tam 61 kiloydum..bugün devam edicem kaldığım yerden...ağır sporlardan sonra herhalde vücutta bir şişlik olunca kilo artışı gibi oluyor ama sonra dinlenince aniden kilo verilmiş oluyor... o yüzden benim gibi moral bozup yemeğe vermemek lazım....
selam kizlar
evimdeyim daha rahat yazabiliyorum bilgisayarimdan
maalesef 2 haftami bos gecirdim sporsuz cünkü uygun ortami yaratamadim ama bugün programimi yaptim yarin gercekten kesmeden baslangic yapiyorum aklimdakileri uygulayacagim yeni programim tracy malletin 2 farkli dvd sini mix yaptim 2 haftalik $u an icin
2 haftayi tamamladiktan sonra baska videolarindan mix yapacagim elimde gercekten güzel videolari var
cardiosuda var pilates halide gercekten hos
programlarin adlarini da vereyim
Tracey Mallett - Quick Blast Series ile Boot Camp serilerinden bir program olusturdum
Dahada elimde videolari var ama kendimi alistirdiktan sonra gecmek istiyorum :)
plan programimi bile hazirladim yarin gelsin yorgunluk bitsin
Merhaba hanımlar thalix cnm hoşgeldin derya cım teşekkür ederim cnm.Biliyorum içinizden kimbilir neler söylüyosunuz bu lion bi görünüyo bi kayboluyo diye.Çok mahçup oluyorum aslında ama yapacak bişey yok.1 haftadır kaynanamlar bizdeydi pazar günü gittiler nihayet.Bide üstüne bi arkadaşım yeni eleman alınana kadar işyerinde bana yardım edermisin dedi çok yoğunmuş ona yardıma gidiyorum.Sabah 08.00 de ordayım akşam 19.00 u buluyo bazen geçiyo.Eve gelince yemek bulaşık faslı bide çocukların ertesi günkü yemekleri okula ayrı küçük oğlumun beslenme hazırlaması vs bilgisayardan bile uzak kaldım.Spora gelince 1 haftadır yeterince koşturdum koşturmayada devam ediyorum bu kadar yoğun olduğunu tahmin etmemiştim.Eve geldiğimde yine sporuma da zaman ayırmak istiyorum.Şimdlik bu kadar kızlar yine görüşürüz inşallah.
Kızlar killer buns'ı bilen yok mu biraz acil de :/
10 gün mü yapılıyor o da? :44:
Puffittcim jillian diger programi 10 gün sonra lvl atlama durumu vardi ama bu programi birlmiyorum 2 videosu vardi sanirsam 15 gün olarakta ayarlayabilirsin kendine göre...