- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.013
- 37
Selam evet eve gelir gelmez bende leslie sansone yaptım.. 3 mega mile...45 dk biraz uzun ama yorucu gerçekten bayağı kol çalışması da vardı lastikle...
Sevgili Derya 3 mile'de kaç kalori yakıyorduk ? leslie uzmanı olarak soruyorum :)
Kizlar bu bahsettigim ki$iden mesaj geldi onn elindede yokmus yapamam dedii
Bir türke daha msj atmistim onuda beklicem
Baska hic bir site bulamadim nasil olduysa piyasada yok oysaki bu tarz seyler paylasim halinde oluyor((
Selam evet eve gelir gelmez bende leslie sansone yaptım.. 3 mega mile...45 dk biraz uzun ama yorucu gerçekten bayağı kol çalışması da vardı lastikle...
Sevgili Derya 3 mile'de kaç kalori yakıyorduk ? leslie uzmanı olarak soruyorum :)
Selam Günaydın,
Bende leslieci olucam bu hafta, esnemeyi yaptım bacaklarım fazla ağrımıyor da, lastikle çalışıldığından üst tarafım bayağı ağrıyor..(.valla hem aşağısı hem de yukarısı çalışıyor çok iyi)...netten araştırdım yerli, yabancı yapıp çok kilo veren var...bir de hem dukan hem de leslie'nin işe yarayacağını düşünüyorum kalan son 4-5 kilom için...
Sevgili Derya 300-400 kalori ise iyiymiş. Gün de 3-4 mile yeterli değil mi? (3 mile 4.8 km'miş) 5 mile yapanlar da var oda 8 km az değil...
Ya bende almak istiyorum polar saar ama Türkiyede çok pahalı satıyorlar. amazondan almanın yollarını arıyorum...
bende step tahtası aldım yürüyüş ve step çalışıyorum buaralar..hem çok terletiyor hemde çok eğlenceli.sevgili derya değişimine hayret ettim karnın resmen kas olmuş..hangi hareketleri yaptın acaba ? çok çok begendimmmm
Sagol canim yaa moral verdin. Karin kaslarim güclendi evet ama üstteki yag tabakasi gitmedi daha. Ben Brazil den tummy tuck yaptim baslarda, sonra xhit daily nin karin videolarini yaptim. Simdilerde bazen fitness blenderdan karin icin olan cardiolu calismalari, jillian i ya da pilates, bar workout, yoga cesit cesit yapiyorum iste keyfime göre.Önemli olan o kisimdaki tüm kas bölgelerini calistiracak hareketler yapmak, yani yan karin, bel, alt karin. Hepsi önemli. Ama tabii karin yaglarimi azaltan ana kardio programim leslie. Haftanin en az 4 günü leslie yapiyorum.
Derya Merhaba sende leslie nin 4 ve 5 really big miles videoları varmi
Cnm seni çok iyi anlıyorum o inişler ve çıkışlar mutsuzluklar benim hayatımda da var ne yazikki.O kadar çok yoruldum ki zayıflamak için gittim fx... diye ilaç vardı en son ona başvurdum napiyim almayacaktım ama artık isyan derecesine geldim.1 haftadır kullanıyodum sonra baş dönmesi,mide bulantısı,halsizlik,kabızlık,baş ağrısı,uykusuzluk beynimde hafif karıncalanma gibi belirtileride oldu.Spor yapamadım kafamı kaldıramadım zaten.Dün bıraktım bugün bile baş ağrım devam ediyo.Dersimide aldım tabi.Sağlıktan daha değerli bişey yok.Hosbulduk canim bende özledimsporuda düzensiz yapinca ve birakinca yazmak istemedim acikcasi birde hayatim gercekten alt üst oldu inisler cikislar mutsuzluklar... mutsuzken spor yapilmiyor stressiz bi kafa lazim spor icin ..fallarla oyaladim kendimi dogru degil biliyorum ama insan bazen gercekten zora düsebiliyomus.....Neyse ki artik sükür atlatma sürecine girdim..
Canim üye olup serpmolot nickli kisiye msj atmani tavsiye ederim ordan baski yapmayinca o tekrar yüklemeyebilir ...Baska caremizde yok acikcasi bende nette aradim durdum ama ararken hic download kelimesini eklemedim torrent olarak aradim hic bisi bulamadim meger download sonuna ekleyince cikabiliomus öyle pismanimki mayista o sekilde aratsaydim simdi coktan elimdeydi videolar...
Brazil serisi cok özel bir seri leonardo cok sevdiriyor birde neseli bir havasi var ne bilim insanin yaptikca yapasi geliyor asiri zor deil asiri kolayda degil tam biz basenli hatunlara hitap ediyor :)
Selam Herkese Günaydın !
Dünde yine 3 mil leslie yaptım...Bu Derya verdiğin radio remixes'ı yaptım fazla üst çalışıması yok ama Hiit çalışması yaptırmış...
toplam 6 milim oldu...bu hafta kararlıyım diyetimi ve leslie'yi yapacağım... sonuçlarımı yazacağım haftaya...hatta ölçülerimi de alayim...
Cnm seni çok iyi anlıyorum o inişler ve çıkışlar mutsuzluklar benim hayatımda da var ne yazikki.O kadar çok yoruldum ki zayıflamak için gittim fx... diye ilaç vardı en son ona başvurdum napiyim almayacaktım ama artık isyan derecesine geldim.1 haftadır kullanıyodum sonra baş dönmesi,mide bulantısı,halsizlik,kabızlık,baş ağrısı,uykusuzluk beynimde hafif karıncalanma gibi belirtileride oldu.Spor yapamadım kafamı kaldıramadım zaten.Dün bıraktım bugün bile baş ağrım devam ediyo.Dersimide aldım tabi.Sağlıktan daha değerli bişey yok.
Cnm baktım siteye gördüm senin mesajınıda.İnşallah buluruz bi şekilde.
Cnm seni çok iyi anlıyorum o inişler ve çıkışlar mutsuzluklar benim hayatımda da var ne yazikki.O kadar çok yoruldum ki zayıflamak için gittim fx... diye ilaç vardı en son ona başvurdum napiyim almayacaktım ama artık isyan derecesine geldim.1 haftadır kullanıyodum sonra baş dönmesi,mide bulantısı,halsizlik,kabızlık,baş ağrısı,uykusuzluk beynimde hafif karıncalanma gibi belirtileride oldu.Spor yapamadım kafamı kaldıramadım zaten.Dün bıraktım bugün bile baş ağrım devam ediyo.Dersimide aldım tabi.Sağlıktan daha değerli bişey yok.
Cnm baktım siteye gördüm senin mesajınıda.İnşallah buluruz bi şekilde.