Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

merhaba arkadaşlar yerimseniben
bugün fön çekmeden önce aklıma bu başlık geldi, yardımcı olayım dedim.
benim saçlarım baya baya kıvırcık, lüle denilen şekilde malesef.
banyodan çıkınca bodyshop saç kremimi sürüyorum, sonrada kuruyana kadar tarıyorum. çok daha düz ama çok kabarık oluyor saçlarım, aynen böyle;

sonra saate bakarak yaptım bu defa, 10dakika braun es2 ile düzleştiriyorum 170 derecede. sonuç bu;

çok memnunum, tavsiye ederim sositososito

ne güzel canım senin 10 dk sürüyo benim 1 saat

arkadaşlar yeri değil ama başka başlık açmak istemedim. birde arzum lastro için yorum yaparmısınız? çok acemi olduğum için mi yapamadım yoksa makine mi kötü bilemedm

ne güzel canım senin 10 dk sürüyo benim 1 saat

tatlım banyodan çıktığım halimle düzleştirmeye kalkarsam benim de yarım saatten fazla sürüyor ve çok güzel olmuyor. ama kuruyana kadar taradıktan sonra yaparsan çok daha kolay ve hızlı oluyor. a.s.

Gerçekten çooook güzel olmuş canım ayrıca çokta parlak duruyor. Bizlerle paylaştığın için çook teşekkürler a.s.

pelinn canım bende 3 4 ay önce aynen philipsle braun arasında kalmıstım ama philipsin cok kırdıgına ve zarar verdıgıne daır bır ıkı sey okudum ve şikayetvar sitesinden bakarsan şimdi tam hatırlamıyorum yanıltmıyım ama orda da şikayet okudum ben braun aldım ve çok memnunum piyasada en azından benim aldıgım zaman en ıyısı oydu öneririm tabii ki her düzleştiriici gibi kırıyor ama benm kuaforum kısın 3gunde bır fon çekmeme ragmen anlamadıı yani baya bı ıyı braun es2 tek gecerım ama karar senın baya bır arastır magazaları gez ve tanıtımlarına bak deneme sansın olursa ıkısını de dene ıyı haberlerını beklıyoruz

pilar verdiğin fikirlere çok güveniyorum canım..bende sac düzleştiricisi arayışındaydım braun es2 almaya karar verdima.s.

pilar verdiğin fikirlere çok güveniyorum canım..bende sac düzleştiricisi arayışındaydım braun es2 almaya karar verdima.s.

sağol tatlım. gerçekten çok rahatça önerebilirim yani. 1yıldan fazla oldu alalı, ondan önce haftada 2 kuaföre giderdim, ve kuaför yaptığında saçım elektrikleniyordu+ yakıyordu saçlarımı yani görebiliyordum duman gibi birşey çıktığını :1shok:, es2 de kesinlikle 1 kere bile elektriklenme olduğunu görmedim, sıcaklığı sen ayarladığın için yakman da zor. ben 170de yapıyorm mesala bana yetiyor, ama 200 e kadar yolu var :lepi:. al bence Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bende düzleştirici almayı düşünüodum burdaki yorumlara güvenerek es2 almaya karar verdim görüş bildiren arkadaşlara teşekkürrlerr

Bende bugün nihayet es2 aldım:dance:Bir kısmında denedim ve yumuşacık oldu saçlarım:1rolleyes:Ancak 10 dk.da nasıl yapabiliyorsunuz anlamadımCADIARZU:Eğer bir taktiğiniz filan varsa nolur banada yardım edin.Acaba benmi yanlış düşünüyorum anlamadım:sm_confused:

ELİN ALIŞIR CANIM 10 DAK bende kullanıyorum çok memnunumkaydirigubbakcemile5

en iyisi philis hp4667 205 dereceye kadar cıkıyo ama bana en düşük derece yetiyo cok güzel oluyo seramik ama nekadarda olsa sac ucları zamanla kırılıyo..

Evet bugün denedim ve gerçekten 5 dk.da şöyle bir üstten denememe rağmen çok parlak oldu ve bozulmadı. Bende çok memnun kalacağıma emin olmaya başladım sanırım :))

Yalnız birşey merak ediyorum. Bu iyon özelliği acaba süreklimi? Yani eğer iyon içindeyse bu eninde sonunda bitmezmi? Yoksa havadanmı alıyo? Biliyorum saçma bir soru ama merak ettim işte =D

Son düzenleme:
slm kızlar bende bütün siteleri dolaştım herkes braun es2 yi öneriyo bende bu hafta sonu almayı düşünüyorum umarım bende memnun kalırım:)

slm kıslar demin bi maaza gittim braun es2 sordum kadın bana ona vericen paraya yazık dedi onun yerine baybilss al dedi zaten onlardada braun es2 yokmuş sanırım ondan kötüledi ama ben kararlıyım es2 alıcam:):)

yok ya almicam vazgeçtm

arzum lastronun düzleştiricisini hiçbir işe yaramaz die düşünüyordum ünkü yaramıyordu hakikate.Bugün birdaha denedim ama en yukarıdan yavaş yavaş ve bastırarak gayet de güzel oldu
tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…