merhaba arkadaşlar yerimseniben
bugün fön çekmeden önce aklıma bu başlık geldi, yardımcı olayım dedim.
benim saçlarım baya baya kıvırcık, lüle denilen şekilde malesef.
banyodan çıkınca bodyshop saç kremimi sürüyorum, sonrada kuruyana kadar tarıyorum. çok daha düz ama çok kabarık oluyor saçlarım, aynen böyle;
sonra saate bakarak yaptım bu defa, 10dakika braun es2 ile düzleştiriyorum 170 derecede. sonuç bu;
çok memnunum, tavsiye ederim sositososito
arkadaşlar ben bukle yapmayı beceremiyorum siz nasıl yapıyosunuz yada dalgalı nasıl yapıyosunuz
ne güzel canım senin 10 dk sürüyo benim 1 saat
banyodan çıkınca bodyshop saç kremimi sürüyorum, sonrada kuruyana kadar tarıyorum. çok daha düz ama çok kabarık oluyor saçlarım, aynen böyle;
sonra saate bakarak yaptım bu defa, 10dakika braun es2 ile düzleştiriyorum 170 derecede. sonuç bu;
pilar verdiğin fikirlere çok güveniyorum canım..bende sac düzleştiricisi arayışındaydım braun es2 almaya karar verdima.s.
Bende bugün nihayet es2 aldım:dance:Bir kısmında denedim ve yumuşacık oldu saçlarım:1rolleyes:Ancak 10 dk.da nasıl yapabiliyorsunuz anlamadımCADIARZU:Eğer bir taktiğiniz filan varsa nolur banada yardım edin.Acaba benmi yanlış düşünüyorum anlamadım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?