Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

slm biraz önce gittim bende braun es2 aldım yarın elimde olucak inş. kadın orda bi bukle yaptı dehşet oldu bayıldım yapma tekniğinide gösterdi ben saçı doluyosun fln sanmıştım ama kadın öle yapmadı öğrendiğim iyi oldu :) ayrıca manyak düzleştiriyo yarın gelsin sonucu sizlerlede paylaşırım almadan önce bende çok araştırdım sonunda braun es2 aldım bu kararı vermemde bu sitedeki yazılanların büyük etkisi oldu herkese çok tşklerrr

bende alcam ama bu ion püskürtmesi kullandıkça biten bişeymi, yoksa bu onun bi özelliğimi ne kadar kullansanda bitmeyen bişeymi? birisi bu soruyu sormuştu bende merak ettim ..

walla süper bişe ya dehşet oldu saçlrım herkese önerebilirim iyiki almışım

canım su bukleyi bi türlü becremedim maşa gibimi sarıyosun saca

yok bende öle sanıyodum ama başa gibi değil biraz alıyosun saçından düzleştirir gibi ama saçı geriye doğru atıyosun birazda düzleştiriciyi yamuk tututosun yukarı doğru sonra yavaş yavaş bastırark çekiyosun kendiliğnden oluyo bugün kuzenimin saçında denedim oldu gerçekten bi dene sen aklına bişe takılırsa yazarsın yardımcı olurum şeker bb

bu braun es2 nin ion özelliğini anlamadım,bu iyon kullandıkça bitiyomu,yani bu ion özelliği bitmeyen bişey mi, zamanla giden bi özellikmi? inşallah sorumu anlamışınızdır

gurbik en uzun zamandır bu ürünü kullanan sensin sanırım bişi sorcam tatlımkaydirigubbakcemile5
benim düzleştiricinin plakalarının üzeri sarı sarı lekelendi alalı 2 ay olmadı daha :sm_confused:bende nemli bezle temizledim ama içim rahat etmedi sizin ürünlerde de oluyormu CADIARZU
doğrumu temizlemişim
birde saçlarım çok güzel düzleşiyor ama rüzgara çıkınca bozuluyor kafamçokkarıştı
sabitleyici bir ürün tavsite edecek olan varmı teşekkürler kızlara.s.a.s.

ES1 i almayın arkadaşlar pek memnunu kalmadım es2 sini bilmiyorum... Bundan önceki philipstti gayet memnundum bir düzleştiricide mutlaka olması gereken şey geniş yüzey ve elektronik gösterge ayrıca elin yanmaması. hepsi es1de mevcut.

kızlar bende uzun zamandır braunes2 kullanıyorum saclarım dümdüz değil hafif dalgalı yaptığım zaman saçımdaki katlar çok belirgin oluyor birtürlü dümdüz olmuyor bunun nedeni ne olabilir katların belirgin olmasını önlemek için kullanma önerisi olan varmı?

canım çok sık olmasada sık olan bi tarak al eline saçlarını eğerek aç ve tara... tarakla geçtiğin yerlerdende düzleştiriciyle geç ben hep öyle kullanıyorum ve daha güzel oluyo sengözlerimebaksanab

Selaam kızlar...

Ben bugün kendime BRAUN ES 1 aldım...

ES 2 biraz pahalı geldi (116.00 YTL) bende ES 1 aldım...

19 YTL YE bile saç düzleştirici satılıyor ben hem braun alıcam dedim çok fazla teferruatta istemiyodum düzleştirsin yeter ES1 de karar kıldım...

İyiki almışım ilk defasında bile harika oldu saçlarım tabii bunda saçlarımın normalde düz olmasınında payı vardır. 130-180 arası kademeli ayar yapabiliyorsun seramik geniş plakalı bence süper...

Bu arada ES 1,- ES 2 NİN neredeyse yarı fiyatına kızlar 69 YTL...

İyi ki almışım diyorum başka da birşey demiyoruuum...:lepi:

kesınlıkle Braun ES2 derım kulanıyorum ve arkadaslarım bayalıyor cogu arkadasım benden gorup begenıp aldı hepsıde memlum bır rakadsım benımkını gormeden philipsi almıs ama onu kulanmıyor benımkını gordukten sonra bence braun tercıh et memlun kalırsın

ya millet ben kulladım benim saçlar
arzumda kabarmazdı ki hiç iyon özelliği fln da yoktu
ama bunda kabardı neden oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…