slm biraz önce gittim bende braun es2 aldım yarın elimde olucak inş. kadın orda bi bukle yaptı dehşet oldu bayıldım yapma tekniğinide gösterdi ben saçı doluyosun fln sanmıştım ama kadın öle yapmadı öğrendiğim iyi oldu :) ayrıca manyak düzleştiriyo yarın gelsin sonucu sizlerlede paylaşırım almadan önce bende çok araştırdım sonunda braun es2 aldım bu kararı vermemde bu sitedeki yazılanların büyük etkisi oldu herkese çok tşklerrr
kızlar bende uzun zamandır braunes2 kullanıyorum saclarım dümdüz değil hafif dalgalı yaptığım zaman saçımdaki katlar çok belirgin oluyor birtürlü dümdüz olmuyor bunun nedeni ne olabilir katların belirgin olmasını önlemek için kullanma önerisi olan varmı?
canım çok sık olmasada sık olan bi tarak al eline saçlarını eğerek aç ve tara... tarakla geçtiğin yerlerdende düzleştiriciyle geç ben hep öyle kullanıyorum ve daha güzel oluyo sengözlerimebaksanab
evet onu kullanıyorum bi mağzada tanıtımı vardı fiyatıda normalin baya altındaydı kaçırmadım süper bişi ama tavsiye ederim
PRİNCESS braun un piyasa fiatı neeiidii bi yrdmcı olrmsn rica etsm..
yerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?