• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

aranızda kıvırcık saclı olup bu ürünü kullanan varmı memnunmusunuz hafta sonu almayı düşünüyorum çünkü

aranızda kıvırcık saclı olup bu ürünü kullanan varmı memnunmusunuz hafta sonu almayı düşünüyorum çünkü
benim saçlarım kıvırcık bu ürünü kullanıorum şuan. ben beğendim ancak yine de öyle hemen düzleştirmiyor biraz uğraştırıcı yani. bazen üşensemde sonucuna değiyor ama. tıpkı fön çekilmiş gibi oluyor.

kızlar bende dün philipsin yeni çıkan dışı metal geniş olan düzleştiricisini aldım ama acemi olduğum için pek beceröedim kullandıkça alışırım heralde önce baybblis düşünmüştüm ama bikaç arkadaşım bunu çok tavsiye etti birde hepsi buarada sitesinde araştırdım alanlar çok memnun

Ben de 2 hafta önce aldım ve kesinlikle çok memnunum. Philips in bir modeli ile çok gidip gelmiştim ama sonunda braun a karar verdim. Gerçekten de kuaförden çıkmış gibi oldu saçlarım:dance: Bayagı dalgalı olan saçlarıma başka hiçbir düzleştirici ile sekil veremediğimden epeyi düşünmüştüm ama şimdi iyi ki de almışım diyorum yerimseniben

Ay of her kafadan bir ses çıkmış, kimi memnun kimi değil, e napıcaz peki biz.

Bende almaya karar vermiştimki nerden takıldım bu topiğebenneyaptımki

ya bende bunu düşünüyodum calsell reklamlarında cıkıyo velform triple action düzleştirici özellikleri bundan çok güzel ben bunu almak istiyorum buraundan vaz geçtim hangisini alsam bi fikir verirmisiniz

ilk aldığımda begenerek ve cok da sevinerek almıştım ancak söle 1 sorunum var saclarım ince telli ve cansız oldgu için sürekli kullanımda kırıklar oluştu hem de baya fazla gidp kesitrdfm suan da haftada bir yapıorum eskisi gibi sürekli yapmıyorum amaçok kaliteli bi ürün arkadaslarımda denedim sonuc harika oldu yani kısacası sacınız ince telli zayıf degilse bulup bulabilcegniz en iyi ürün

arkadaşlar bu konu hakkında konu açmıştım ama kimseden ce vap alamadım calsell reklamlarında cıkıyodur mutlaka görmüşünüzdür velform tiriple action düzleştirici

Anyon (Negatif iyonlar) üreteçli VELFORM TRIPLEACTION SAÇ ŞEKİLLENDİRME SETİ

Serpentin taş

Buhar teknolojisi

Taraklı

Isı ayar düğmeleri ( + / - )

Acma / kapama düğmesi

Kıvrılmayan döner enerji kablosu

Asma Halkası

Dijital ısı kontrolü - 120-200ºC arasında butonlarla ısıyı artırabilirsiniz, böylece saçınızdaki dalgaları gidermek için en uygun ısıyı bulabilirsiniz.

Serpentin nedir? Serpentin, özel iyonik ve enfraruj özelliklere sahip değerli bir taştır. Plakalar üzerindeki serpentin mineralleri, benzersiz ve yeni VELFORM TRIPLE ACTION saç düzleştiricisiyle eşsiz sonuçlar elde etmenize olanak sağlayacaktır. Bunun sırrı, bu değerli taşın negatif iyonlar ve enfraruj ısı yayarak bir mıknatıs gibi hareket etmesidir. Serpentin, dünyadaki en güçlü ve en uzun süren anyon kaynağıdır. Negatif iyonlar, saçın üst yüzeyini mühürleyerek saç yüzeyini yumuşaklaştırıp parlaklaştırarak saçın doğal nem düzeyine kavuşmasını sağlar. Bu, saça iyi korunmuş parlaklık verir, üst saç tabakalarındaki statik elektriği alır ve saçınıza düz ve ipeksi bir görünüm kazandırır! VELFORM TRIPLE ACTION saç düzleştirici, kuaförlük endüstrisine serpentin kullanımını getirerek olağanüstü sonuçlar yaratmıştır.

Negatif iyonlar nedir? Negatif iyonlar, negatif elektrik yüklü oksijeni ve havadan kaynaklanan nemi birbirine bağlayan mikroskobik parçacıklardır. Negatif iyonlar göze görünmezler; çünkü boyutu bir su damlasının binde biri kadardır. Bu iyonlar, taç boşalması olarak bilinen bir yüksek gerilimli elektrik boşalması üretilirler.

Negatif iyonlar saçınıza ne yapıyor? Saç genellikle yıkama sonrasında bir pozitif elektriğe sahiptir. Bu nedenle, negatif iyonlar verildiğinde, nem tek tek her saç teline nüfus eder. Bu negatif iyonlar aynı zamanda havada asılı kalırlar ve yarattıkları nemi korurlar. Ayrıca statik elektriği nötr hale getirerek saçın doğal dengesini geliştirirler.

Düz plakalar kullanıldığında enfraruj enerji neden önemlidir? Enfraruj ısı saça nüfus eder ve saçın içine yavaşça ısıtır. Doğrudan doğruya her saç folikülüne özüne nüfus ederek saçın düzleştiren ve yumuşaklaştıran farklı bir ısı türüdür. Böylece saça daha kolay ve çabuk şekil verilebilir. Bu işlem, saç yüzeyine daha az ısının temas etmesi nedeniyle saça zarar vermez
bu özelliklerde sizce hangisini alıyım hangisinin özellikleri daha güzel

arkadaşlar sizde nyardım istiyorum ikisi arasında kararsız kaldım lütfen yardım edin

Saçları yıpratıyo diyen çok olmuş ama bi kaç şeye deyinmeden edemicem;

Kuaföre gidip fön çektirdiğimizde hem canımız yanıyo, hem yaz aylarında kan ter içinde kalıyoruz, hem saçlarımızdan dumanlar tütüyo bide üste her seferinde 10 YTL (veya başka başka ücretler) veriyoruz...

Bende braun es2 aldım kullanıyorum saçlarım çok ince telli ve zayıf buna rağmen bi zararını görmedim hergün yapmıyorum tabi haftada 1 kere yapıp 2 gün fönlü gibi geziyorum hatta bu makineyle saçıma dalga bile yapabiliyorum :)

Ben 140 ytl ye aldım memnun kaldım bundan önce aldığım biri philips biri rowenta düzleştiricilerimi kuzenlerime verdim ödediğim paralarada içim acıdı. Ama Braun çok güzel

sonun da alabildim arkadaşlar nugun denedim sacımın bi tutamını sacım beni kıvırcık inanın dümdüz yaptı hepsi denemedim yarın denicem mutlaka yazarım sormak istediğim bi şey var kapa ma düğmesi ne basınca kırmızı ısık var onun sönmesini bekleyip temi kapatıcaz

ben de kullanıyorum es2
çok memnunum ben
kesinlikle elektriklenme falan olmuyor
dümdüz yapıyor saçı kolayca =))

ES2 dediğiniz ne bilmiyorum ama ben Braun Satinliner kullanıyorum ion shine zellikle yani kabartmıyor ve parlatıyor.. 1 senedir kullanıyorum önceleri pişman oldum iade etmek istedim almadılar ama sonra alıştım kullanmaya. Kışın özellikle çok kullanıyorm çok rahat gerçekten tavsiye ederim ;)

ES2 dediğiniz ne bilmiyorum ama ben Braun Satinliner kullanıyorum ion shine zellikle yani kabartmıyor ve parlatıyor.. 1 senedir kullanıyorum önceleri pişman oldum iade etmek istedim almadılar ama sonra alıştım kullanmaya. Kışın özellikle çok kullanıyorm çok rahat gerçekten tavsiye ederim ;)

canım aynı ikisi de :1rolleyes: ben artık düzleştirmeyi bi kenara bıraktm saclarımı dalgalı yapıorum cok da tatlı duruyo...ilk önceleri beceremiodum elim hep maşaya alıştıgı için ama artık rahat yapıorum işte cabuk bozulmasını önleyemiorm saclarm ince telli ve düz oldugu içn ama cidden cok kaliteli bi ürün

şu anda kullandığım bir düzleştirici var ama önerileri okuduktan sonra bu ürünü almaya karar verdim, durun hemen not alayım ...................

arkadaşlar ben bukle yapmayı beceremiyorum siz nasıl yapıyosunuz yada dalgalı nasıl yapıyosunuz

Back