Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

evet onu kullanıyorum bi mağzada tanıtımı vardı fiyatıda normalin baya altındaydı kaçırmadım süper bişi ama tavsiye ederim

canım benim de kafam karıştı philips mi onu mu alayım bilemedim.elektriklenme yapmıyor dimi bir de ne kadar süre dayanıyor.

elektriklenme hiç yapmıyo pırasa gibi oluyo vallla saç :) ilkbaharda 3-4 gün gidiyodu ama yaz gelince olmuyo nemden terlio saç diplerde bozulma olabilio bide sıcak zaten ister istemez kendin yıkıyosun ama kışın baya gider

tşk ederim princess ben bugün baktım brauna ama karar veremediğimden alamadım.internette araştırıyorum sabahtan beri daha çok karıştı kafam.braun un özellikleri philips e göre daha fazla.ion özelliği çok güzel.philips te ion yok.ay ne zor karar vermek.

önemli deil ne demek ama bence bu kadarda inceleme inceledikçe aklın karışır hem çok incelediğin şeyi yine alsanda bi aksilik çıkar hep oyle olur

ay evet canım yaa bu kadar inceleyince kafam hepten karıştı bir de dediğin gibi inceleyip alınca mutlaka birşey çıkıyor ya philipsi yada braunu alıcam yarın

bende almayı düşünüyorum fiyatı ne kadar arkadaşlar ? benim sçlarım baya kıvırcık bahsettiğiniz kadar düz olmaz sanırım

bende almayı düşünüyorum fiyatı ne kadar arkadaşlar ? benim sçlarım baya kıvırcık bahsettiğiniz kadar düz olmaz sanırım

benim kardeşimin de çok kıvırcık kuaförde mi yaptırdın diyolar bide onun saç teli de çok kalın ama dümdüz oluyo onun saçı oyle tereddütlerin olmasın biz 99 milyona aldık ama indirimi vardı normal fiyatı ne kadar bilmiyorum ilk çıktığında almıştım ben a.s

arkadaşlar ben babyliss die bi marka kullanıorum 8 aydır fln dümdüz yapıo çok pahalı da diil 50 ya da 60 olması lazım..ama çok abatırsanız biraz yıpranıyo saçlar:)

kizlar gercekten cok kisa surede mi duzeltiyor,ne olur anlatin ya biraz ozelliklerini?mesela saci yakiyormu zamanla?biraz bilgi verirseniz sevinirim kullanan arkadaslarim

ya bende braunu yrn almak istiyorum ama maralımın dediği gibi kullanan arkadaşlar bizi biraz bilgilendirebilirmisiniz bu düzleştirici konusunda lütfen düzleştirici almayı çok istiyorum ama saçımıda yıpratmak istemiyorum

ben dün aldım ve kullandım çok gzl bişi çok memnun kaldım ma saçı yıpratmıodur inş.

bende dün aldım bence gayet ii 1 aydır kararsızdım hangisini alsam die ama memnun kaldım saçım dümdüz oldu maralım bilgi istemişsin ürünün 7 yıllık kullanım ömrü var 145 ytl ye aldım fişte takılıyken bile otomatik kapanma özelliği var ve istediğin sonucu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…