• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu boyanın numarasını bilen var mı ? ( Resimli )

Çok teşekkür ederim :81: aslında dore bakır yakın bir renk ama biraz sönük :26: eğer mankendeki resimde shop ile parlatma ve açma yoksa tam renk denebilir gibi :44:
Bu bahsettiğin iki rengin karışımınıda bir sorayım kuaförüme bakalım :81:

Rica ederiim
Saçlarında siyah boya varmış anladığım kadarıyla açıcı kullanmadan elde edemezsin
Ya da boya silici kullanabilirsin
Saçların turuncuya kadar açılınca üzerine sadece dore bakır turunculuğu çok fazla olan bi renk olur
O yüzden açık kestaneyle karıştır bence
Resimde mutlaka shop vardır çok parlak ve canlı görünüo saç

Rica ederiim
Saçlarında siyah boya varmış anladığım kadarıyla açıcı kullanmadan elde edemezsin
Ya da boya silici kullanabilirsin
Saçların turuncuya kadar açılınca üzerine sadece dore bakır turunculuğu çok fazla olan bi renk olur
O yüzden açık kestaneyle karıştır bence
Resimde mutlaka shop vardır çok parlak ve canlı görünüo saç

Çok teşekkürler canım :70: denicem bakalım inşallah birdaha saçlarımı mahvetmem :26:
Bu boya silicinin bir zararı var mı ?

Çok teşekkürler canım :70: denicem bakalım inşallah birdaha saçlarımı mahvetmem :26:
Bu boya silicinin bir zararı var mı ?

Kendin mi boyayacaksın?
Eğer bütün işlemleri kendin yapmayı düşünüosan eklediğim resimler exicolor adlı markanın boyalarına ait
Kuaför depolarında bulabilirsin
Boya siliciyi de bana bikaç kişi önerdi benim de saçlarım akmış siyahtı şimdi lacivet ağırlıklı mavi siyah
Mavi boya aldığım kuaför deposunda boya siliciyi sordum yıpratma açıcıdan çok daha az olur demişti

Kendin mi boyayacaksın?
Eğer bütün işlemleri kendin yapmayı düşünüosan eklediğim resimler exicolor adlı markanın boyalarına ait
Kuaför depolarında bulabilirsin
Boya siliciyi de bana bikaç kişi önerdi benim de saçlarım akmış siyahtı şimdi lacivet ağırlıklı mavi siyah
Mavi boya aldığım kuaför deposunda boya siliciyi sordum yıpratma açıcıdan çok daha az olur demişti

Evet canım kendim boyamayı düşünüyorum o yüzden tüm olasılıklara karşı bilgi ediniyorum. Fakat beceremezsem bir kuaföre gidicem şuan karar sürecindeyim. :18:
Çok teşekkür ederim canım
:70:

Evet canım kendim boyamayı düşünüyorum o yüzden tüm olasılıklara karşı bilgi ediniyorum. Fakat beceremezsem bir kuaföre gidicem şuan karar sürecindeyim. :18:
Çok teşekkür ederim canım
:70:

Rica ederim
Umarım istediğin sonucu alırsın :71:

Back