Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

bi de ilk anda düz sonra bozuluyor hemen
zaten kabardığı için düzeldiği o kdr da belli olmuyor

nap canamı biliyomusu nben böyle kullanıyorum çünkü düzleştirmeden önce saclarımı yıkıyorum sonra kuruyolar saclarım kıvırcık oldugu için tarıyorum bukllerini acıyorum sonra fön ceker gibibölgelere ayırıyorum sonra fön öncesi sprey sıkıyorum(mavisu)böyle düzleştiriyorum kabarmıyo bi hafta duruyo bende belki sactan saca değişebilir benim bi arkadaş hergün sac düzleştirir mesela bi gün bile durmuyo hemen bozuluyo

arkadaşlar bende alıcam es2 den ama ınternetten almak guvenlımı yada nereden alabılırım yardımcı olurmusunuz rıca etsem

rowenta lissima alalı 1 ay oluyor, hiç beğenmemiştim..bugün bu üründen aldım arkadaşlar..yenisi de çıkmış daha pahalı....özelliği boyalı saçlar için üretilmiş....ben istemedim ondan..çünkü bunu da boyalı saçlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz diyor, kadın illa bana onu satmaya çalıştı, kırmızıydı....aslında alabilirdim ama kadına gıcık oldum...ben iyon özelliği var mı bunda diye sorunca beni ezer gibi "siz, iyon ne demek biliyor musunuz? diye bir laf etti. bilsem ne bilmesem ne, sonuçta soruyorum sen de var ya da yok de....ben de almadım ordan, çıktım başka yerden aldım

ayy ne gıcık oldum o kadına armut sanane ya biliyosun bilmiyosun biz bakıyoruz netten ona göre araştırıryoruzz......... bu ürün ne kadar???

bnde braun es2 aldm ama çokda memnun deilim saçlarım tam da istedigim gibi düzleşmio o kdr para wrdk tek ii tarafı saçı fasla yıpratmıo philips daha ii heralde

Allahım ne insanlar var yaa!!!
Böyle şeyler okuduğumda sinirlerim öyle bir zıplıyor ki, benim de karşıma çıksa böyle ukalalar keşke, hayatları boyunca ezik psikolojisinden kurtulabilir mi bakalım Çok üzgünüm çoook
iyon ne biliyormuymuşsun, kendileri atom mühendisidir tabiki, orda müşterilere güler yüzlü davranmak zorunda olan tezgahtarımsı birşey değil...
valla ben senin yerinde olsam kesinlikle şikayet ederdim, heleki braunun bayisinde olduysa at brauna mail, gayet ilgilenirler bence. haddini bildirmek lazım böyle ukalalara...

ya kızlar acele yardım istiyorum sizden çünkü alcam artık braun dan ama es3 mü es2 mi karar veremedim .2sinide kullanan varmı, ilerde niye son çıkanı almadım die pişman olmak istemiyorum, saçım boyalı değil, es3 boyasız olanlarada es2 gibi yapıyodur dimi, es 2 gibi ion püskürtme vs.varmı acaba , kaç dereceye ısınıyo,es2 ile aynımı,çok kafam karıştı,saçım boyalı değil ya ondan..yorumlarınızı acele bekliyorum bu hafta alcam çünkü...

boyasız saçlarıda mükemmel yapıyosa ,o zaman es3 mü alsam, madem tüm özellikleri aynı ,hatta es3ün fazlası varsa ( saç tipine göre kalın telli ince telli ayar vs.)

ben btblis alıcam kararlıyım rengide kırmızı cok tatlı bişi kendiliğinden ısı ayarı yapıomus saca bakım yapıyomus bu arada hani seda sayanda tanıtımı yapılıyorya o canım

arkadaşlar bende uzun zamandır es2 kullanıyorum ama saçlarım kıvırcık olmasına ragmen cok güzel yapıyor fönden daha güzel kabarma elektriklenme falan yok yazın kullanamıyorum terden dolayı ama kışın 3 gün fln gidiyor yaglanma sorunu olmasa 1 hafta bile gidebilir aslında ama cok yaglanıyor neyse ben soruma döneyim saclarımı birazda bukle yapmak istiyorum es2 nin bir özelliği warya hani ama bir türlü beceremedimmm lütfen biri ayrıntılı bi şekilde yazabilir mi yada fotograf video vs. şimdiden çok tşkr ederm herkese saoLun :))

Braun ES2
Saç Şekillendirici satın oıns olanını kullanıyorum.200 derece ısınıyo.süper bişiiii

Harika bir şey... Bugün aldım saçlarım çok kıvırcık olmasına rağmen anında düzleştiriyor... Evde maşa koleksiyonu oluşmuştu ve en çok bundan memnun kaldım. Hiç elektriklenme yapmıyor ve saçlarım yumuşacık !

kızlar benim saçım ne kıvırcık ne düz kabarık ...jöle sürmeyim bari düzleştireyim diye bu ürünü aldım en iyisi dediler ama ben beceremedim belki 2-3 defa denedim daral geldi yarısını yapıyorum kolum kopuyo saçım gür uzun ve kalın yapamıyom ben kardeşim yaptı benim saçı 15-20 dk da oldu maşa mı alsam sizce onu da mı beceremem kiÇok üzgünüm çoook

Braun es1'i ilk çıktığı zaman almıştım, çok memnunum, saçlarım hafif dalgalı, dümdüz yapıyor ve etkisi ertesi gün de sürüyor. Sıcaklık ayarı var ve sık kullanmama rağmen saçımı kırmadı bunca yıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…